Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun. Bizimkide 31 ağustos 20.30, düğün salonuna gelecek nikah memuru.
valla ben kullanmak istiyorum çünkü soyadımın son üyesiyim ama benim ki olur mu öyle şey diyoo:18: beni sinir ediyoBen de fotocuyu ayarlamam lazim merve dagliyi istiyorum ama bakalim ne kdr fiyat istiyecek :/ yarin tamamlayabiliriz ins su nikah islerini. Kendi soyadini kullanacaklar varmi bakayim :)
aaa benimde kısmetse 31 ağustos düğünüm salon tutuldu. nikahı salonda istiyorum cnm bende. şimdiden ayarlamak gerekiyomu nikah işlemlerini? yaklaşıncaa yapsak olmazmı geçmi kalmış oluruz acaba?
valla ben kullanmak istiyorum çünkü soyadımın son üyesiyim ama benim ki olur mu öyle şey diyoo:18: beni sinir ediyo
fotoğraf işini ne kadara hallettin tatlım? bide kına içinde foto çekimi yaptırıcak mısınız? olması lazım değil miiii
selamlar ağustos gelincikleri
2.5 senedir nişanlıyım kısmetse 30 ağustos geliniyim bende. nişanlım şuan askerde. iki düğünüm olacak benm memleketim için yer tutuldu tarih kesinleşti ama diğeri için tam belli değil 6 eylül olabilir.
çeyizim tamam sayılır bikaç küçük eksiğim var sadece.
hepimiz için hayırlısı olsun diyorum...
Hayırlı olsun Tatlım hosgeldın
canım benm fotograf ıcın dıs cekım ıstıordum 650 albume 250 çekıme ıstedıler bıde kına gecesı ıcın vıdeo cekımı ıstedk saat 200 lırada ona vercez. Kına ıcın bız salon tutmadık kapı onunde olacagı ıcın vıdeo cekımı yaptırçaz bı tanıdık fotocu arkadas war oda foto cekıcek saolsun makınasıyla.
yetişemedik bugün nikah dairesine uffffffffffff sinir oldum 2 gündür uğraşıyorz pazartesine kaldı artık. tekrar sordum soyadı meselesini sen bilirsin kullanmak istiyorsan kullan dedi. biz de kan uyuşmazlığı varmış. ben negatifim nişanlım pozitif. fotoğraf için daha sonra bakıcam artık şu nikah işini halledebilirsek sonra da balayı için yer bakmaya başlamak istiyorum.
aynen öyle ama hala karar veremedık ben uzak bı yer olmasın yorulmayalım ıstıyorum dınlenelım zaten yorulcaz ama boluda ıkamet etmemız ısımızı zorlastırıyor
fiyat çok iyiymiş tatlım sadece dış çekim için 1-1.250 civarı para istiyolar
canım dedgım gıbı babamın arkadasıolunca fıya baya ıyı ındırım yapıldı..
Bende balayına gıtmek ıstıorum ama gıdemıoruzzzzzzzzz
Aa 31 ağustosta ikimiz de Uşakta evleniyoruz :) Hangi düğün salonunu tuttunuz uşakta
aynı gun canım dugunumuz hayırlı olsun hosgeldın aramızaaa nasıl gıdıo hazırlıklar ya ben perdelerımıde dıkıtııom bu hafta artık cogu gıttı azı kaldı kızlar fotografcıyaıda ayarladık