• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

Ben de fotocuyu ayarlamam lazim merve dagliyi istiyorum ama bakalim ne kdr fiyat istiyecek :/ yarin tamamlayabiliriz ins su nikah islerini. Kendi soyadini kullanacaklar varmi bakayim :)

Hayırlı uğurlu olsun. Bizimkide 31 ağustos 20.30, düğün salonuna gelecek nikah memuru. :16:

aaa benimde kısmetse 31 ağustos düğünüm salon tutuldu. nikahı salonda istiyorum cnm bende. şimdiden ayarlamak gerekiyomu nikah işlemlerini? yaklaşıncaa yapsak olmazmı geçmi kalmış oluruz acaba?

Ben de fotocuyu ayarlamam lazim merve dagliyi istiyorum ama bakalim ne kdr fiyat istiyecek :/ yarin tamamlayabiliriz ins su nikah islerini. Kendi soyadini kullanacaklar varmi bakayim :)
valla ben kullanmak istiyorum çünkü soyadımın son üyesiyim :( ama benim ki olur mu öyle şey diyoo:18: beni sinir ediyo :25:

Ben 2 sene once cikarken konu gecmisti istersen kullanabilirsin demisti ama tekrar konusmadim nikah dairesinde evrak imzaliyormussun bakalim orda der mi konuyu acmayacagim :D

aaa benimde kısmetse 31 ağustos düğünüm salon tutuldu. nikahı salonda istiyorum cnm bende. şimdiden ayarlamak gerekiyomu nikah işlemlerini? yaklaşıncaa yapsak olmazmı geçmi kalmış oluruz acaba?

önceden ayarlamak lazım canım, en azından nikah günü alın. evrakları bir iki ay kala da tamamlayabilirsiniz. Nikah günü almak çok kolay, bizim başka bir şehirde olacak, görümcem gidip nikah günü aldı bize. işlemleri yaklaşınca yaparsınız (,kametgah, resim, sağlık raporu vs)

valla ben kullanmak istiyorum çünkü soyadımın son üyesiyim :( ama benim ki olur mu öyle şey diyoo:18: beni sinir ediyo :25:

benim soyadım çok kısa, nişanlımınkide upuzunnnnnnn :) sadece sordu bana, sanırım o kullanmamı bekliyordu bende kullanmayacağımı söyledim. çok anlayışlı bir aşkım var sağolsun :16:

fotoğraf işini ne kadara hallettin tatlım? bide kına içinde foto çekimi yaptırıcak mısınız? olması lazım değil miiii :6:

canım benm fotograf ıcın dıs cekım ıstıordum 650 albume 250 çekıme ıstedıler bıde kına gecesı ıcın vıdeo cekımı ıstedk saat 200 lırada ona vercez. Kına ıcın bız salon tutmadık kapı onunde olacagı ıcın vıdeo cekımı yaptırçaz bı tanıdık fotocu arkadas war oda foto cekıcek saolsun makınasıyla.

selamlar ağustos gelincikleri
2.5 senedir nişanlıyım kısmetse 30 ağustos geliniyim bende. nişanlım şuan askerde. iki düğünüm olacak benm memleketim için yer tutuldu tarih kesinleşti ama diğeri için tam belli değil 6 eylül olabilir.
çeyizim tamam sayılır bikaç küçük eksiğim var sadece.
hepimiz için hayırlısı olsun diyorum...

Hayırlı olsun Tatlım hosgeldın

yetişemedik bugün nikah dairesine uffffffffffff sinir oldum 2 gündür uğraşıyorz pazartesine kaldı artık. tekrar sordum soyadı meselesini sen bilirsin kullanmak istiyorsan kullan dedi. :16: biz de kan uyuşmazlığı varmış. ben negatifim nişanlım pozitif. :31: fotoğraf için daha sonra bakıcam artık şu nikah işini halledebilirsek sonra da balayı için yer bakmaya başlamak istiyorum. :27:

canım benm fotograf ıcın dıs cekım ıstıordum 650 albume 250 çekıme ıstedıler bıde kına gecesı ıcın vıdeo cekımı ıstedk saat 200 lırada ona vercez. Kına ıcın bız salon tutmadık kapı onunde olacagı ıcın vıdeo cekımı yaptırçaz bı tanıdık fotocu arkadas war oda foto cekıcek saolsun makınasıyla.

fiyat çok iyiymiş tatlım sadece dış çekim için 1-1.250 civarı para istiyolar :( :22:

yetişemedik bugün nikah dairesine uffffffffffff sinir oldum 2 gündür uğraşıyorz pazartesine kaldı artık. tekrar sordum soyadı meselesini sen bilirsin kullanmak istiyorsan kullan dedi. :16: biz de kan uyuşmazlığı varmış. ben negatifim nişanlım pozitif. :31: fotoğraf için daha sonra bakıcam artık şu nikah işini halledebilirsek sonra da balayı için yer bakmaya başlamak istiyorum. :27:

balayına en acilinden bak tatlım fiyatlar artmaya devam ediyoo :44:

aynen öyle ama hala karar veremedık ben uzak bı yer olmasın yorulmayalım ıstıyorum dınlenelım zaten yorulcaz :52: ama boluda ıkamet etmemız ısımızı zorlastırıyor :14:

kızlar gelınlığimi sanırım dıktırıcem bı arkadasımın annesı terzı ve hep gelınlık dıkıorlar gecen yaz bırsuru gelınlıgını gordum ve begendım.
gelınlık kumaşı begenıcez once sonra dıkılecek. sadece kumaşa para alacak sanırım kac kez sordum solemedı fıyatını
ortalama kumaş fıyatı ne kadar olurbılgısı olan var mı ??

aynı gun canım dugunumuz hayırlı olsun hosgeldın aramızaaa nasıl gıdıo hazırlıklar ya ben perdelerımıde dıkıtııom bu hafta artık cogu gıttı azı kaldı kızlar fotografcıyaıda ayarladık:15::15:

teşekkür ederim :) biz şu sıralar beyaz eşya bakıyoruz.balayı otelini hallettik,düğün salonumuzu tuttuk.mobilyayı ev tutulunca halledeceğiz,nikah işlemlerini son bi kaç aya bıraktık.ee çeyiz de hazır zatenn :46:

Back