kızlar şuanda işyerinden gizlice kadinlar kulubune girip bunu okuyan
bu saatlerde annesi tarfından zorla kahvaltı yaptırılmak üzere uyandırılan
aa ağustos gelinleri neler yapmış bi bakayım diye merakten giren
herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
benim 17 ağustos KINA, 18 Ağustos düğün inşallah..Düğün salonum yaşadığmız ilçedeki en güzel en genis ve ferah yer akşam 8 de başlıyacak. Kınam küçük bir yerde sadece kadınlara özel olduğu için o da 8 de başlıyor yaz günü saat 8 uygun düğünler için.
beyaz eşyaları aldı nişanlı(buzdlb+ çam mak+ bulaşık+ fırın total 4150) bosh hepsi enerji tasarrflu çünkü enerji tasarrufu haftasında aldık :) bide peşin ödedik öle uygun geldi fiyat.(BOSCH marka)
mobilyalara baktı biraz ama cxok kısa bir sürede düğün zamanı gelmeden marta kalmadan alın dedi adam. yatakod+ salon oturma grubu+ yemek masası+ sandalye+ ve büfe diğer gümüşlük ve vitrini istemiyrom boşa yer kaplıyor büfeyıde almak istemm aslında ama yemek takımlarımı ona koycam alıp) 10.000 küsür size linkleri vereyim bellona ve istikbalden baktık.
iki yerde de bu şekilde set oluştrudum hemen hemen aynı fiyatlar
önce istikbalden beğendiklerim
Rodos Maksi Takım - İstikbal Mobilya
http://hobidekorasyon.mevsimlergibi...rlight-prestij-sürgülü-yatak-odası-takımı.jpg
Valensia Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
ve bunlarda bellonadan baktıklarım
Sidney Lüx Takım - Bellona Mobilya
Modena Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
Modena Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya
lütfen fikirleriniz bana iletin seçtıklerım güzel mi? kullanış lı mı? ben çalışıyorum ve toz alma işini her gun yapamam dolayısıyla beyaz sectim hep cok belli etmez diıey koltukalrıda kir götüren bı renk alcam.
yorumlarınız ı bekliyorum :)))
gelinlik nişanlık kınalık bakmadım hiç saçımda başka ilçede yaptrcam cunku ordaki kuaforler dhaa iyi henüz nikah tarıhıde almadık ama hazıran 12 dev nıkah bizim için onemli bir tarıh 10. çıkma yıl dönünümüz olucak çünkü
hepinize bu stresli günlerde bol sabır diliyorum.
öptümmmm