• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

porselen makyaj yaptırsak kalıcılığı nasıl olur ki acaba ?

bak ne güzel kuaför işini halletmişsin. Ne kadara yapılacak makyajın? Birde ürünlerini kendinmi alacaksın yoksa kuaförünmü kullanacak?

Kızlar balayını hallettik bizde bugün. Antalya-Side de güzel bir otel ayarladık :16:

bak ne güzel kuaför işini halletmişsin. Ne kadara yapılacak makyajın? Birde ürünlerini kendinmi alacaksın yoksa kuaförünmü kullanacak?

Kızlar balayını hallettik bizde bugün. Antalya-Side de güzel bir otel ayarladık :16:

fiyat olarak konusmadik tam olarak ama kuafor benim surekli gittigim kuaforum ve akrabam ayni zamanda muhtemelen gelin basi+makyaj 100 lira olacak onun gibi bir sey soyledi ama dedigim gibi tam olarak konusmadik fiyati ah bir de balayi isini halledebilseydik iyi olacakti ben erken rezarvasyon bitmeden halledelim diyorum nisanlim daha erken 6 ay var o zaman da buluruz uygun otel diyor neden boyle yaptigini anlamadim ama uzuluyor insan :(

herkese selamlar,
çok sık giremiorum nete ama her girdiğimde hala hiç bişey yapmadığımı farkediyorum. nişanlım askerde o yüzden ben gelinlikte de balayında da eşyalarda da hep onu bekliyorum.. nişanlısı askerde olanlar neler yaptılar?? ben çok mu rahatım?? kuaför bile ayarlamış herkes :(

kızlar şuanda işyerinden gizlice kadinlar kulubune girip bunu okuyan :1:

bu saatlerde annesi tarfından zorla kahvaltı yaptırılmak üzere uyandırılan :1:

aa ağustos gelinleri neler yapmış bi bakayım diye merakten giren :1:

herkese GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :52::52::52::52:

benim 17 ağustos KINA, 18 Ağustos düğün inşallah..Düğün salonum yaşadığmız ilçedeki en güzel en genis ve ferah yer akşam 8 de başlıyacak. Kınam küçük bir yerde sadece kadınlara özel olduğu için o da 8 de başlıyor yaz günü saat 8 uygun düğünler için.

beyaz eşyaları aldı nişanlı(buzdlb+ çam mak+ bulaşık+ fırın total 4150) bosh hepsi enerji tasarrflu çünkü enerji tasarrufu haftasında aldık :) bide peşin ödedik öle uygun geldi fiyat.(BOSCH marka)

mobilyalara baktı biraz ama cxok kısa bir sürede düğün zamanı gelmeden marta kalmadan alın dedi adam. yatakod+ salon oturma grubu+ yemek masası+ sandalye+ ve büfe diğer gümüşlük ve vitrini istemiyrom boşa yer kaplıyor büfeyıde almak istemm aslında ama yemek takımlarımı ona koycam alıp) 10.000 küsür size linkleri vereyim bellona ve istikbalden baktık.

iki yerde de bu şekilde set oluştrudum hemen hemen aynı fiyatlar

önce istikbalden beğendiklerim

Rodos Maksi Takım - İstikbal Mobilya

http://hobidekorasyon.mevsimlergibi...rlight-prestij-sürgülü-yatak-odası-takımı.jpg

Valensia Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya

ve bunlarda bellonadan baktıklarım

Sidney Lüx Takım - Bellona Mobilya

Modena Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya
Modena Yemek Odası Takımı - Bellona Mobilya

lütfen fikirleriniz bana iletin seçtıklerım güzel mi? kullanış lı mı? ben çalışıyorum ve toz alma işini her gun yapamam dolayısıyla beyaz sectim hep cok belli etmez diıey koltukalrıda kir götüren bı renk alcam.

yorumlarınız ı bekliyorum :)))

gelinlik nişanlık kınalık bakmadım hiç saçımda başka ilçede yaptrcam cunku ordaki kuaforler dhaa iyi henüz nikah tarıhıde almadık ama hazıran 12 dev nıkah bizim için onemli bir tarıh 10. çıkma yıl dönünümüz olucak çünkü

hepinize bu stresli günlerde bol sabır diliyorum.

öptümmmm:21::21::21:

Eklentiler

• $istik.gif
    $istik.gif
    49 bayt · Görüntüleme: 40
  • $isti.jpg
    $isti.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 35

benim 17 ağustos KINA, 18 Ağustos düğün inşallah..Düğün salonum yaşadığmız ilçedeki en güzel en genis ve ferah yer akşam 8 de başlıyacak. Kınam küçük bir yerde sadece kadınlara özel olduğu için o da 8 de başlıyor yaz günü saat 8 uygun düğünler için.

beyaz eşyaları aldı nişanlı(buzdlb+ çam mak+ bulaşık+ fırın total 4150) bosh hepsi enerji tasarrflu çünkü enerji tasarrufu haftasında aldık :) bide peşin ödedik öle uygun geldi fiyat.(BOSCH marka)

mobilyalara baktı biraz ama cxok kısa bir sürede düğün zamanı gelmeden marta kalmadan alın dedi adam. yatakod+ salon oturma grubu+ yemek masası+ sandalye+ ve büfe diğer gümüşlük ve vitrini istemiyrom boşa yer kaplıyor büfeyıde almak istemm aslında ama yemek takımlarımı ona koycam alıp) 10.000 küsür size linkleri vereyim bellona ve istikbalden baktık.

http://hobidekorasyon.mevsimlergibi...rlight-prestij-sürgülü-yatak-odası-takımı.jpg

lütfen fikirleriniz bana iletin seçtıklerım güzel mi? kullanış lı mı? ben çalışıyorum ve toz alma işini her gun yapamam dolayısıyla beyaz sectim hep cok belli etmez diıey koltukalrıda kir götüren bı renk alcam.

gelinlik nişanlık kınalık bakmadım hiç saçımda başka ilçede yaptrcam cunku ordaki kuaforler dhaa iyi henüz nikah tarıhıde almadık ama hazıran 12 dev nıkah bizim için onemli bir tarıh 10. çıkma yıl dönünümüz olucak çünkü

ayyyy yatak odası takımı çoook güzelmişş bende açık renkler düşünüyorumda çok beğendim o yüzden:21:

canım bizde balıkesir avşa adasına gitmeyi düşünüyoruz ama tam emin değiliz hiç giden varmı arkadaşlardn acaba nasıl biyer:26:

avşa adalı bir arkadaşım vardı üniversiteden güzel bir yer olduğunu anlatırdı hep hatta bazı arkadaşlarda gitmişti onun yanına yaz tatiline eğlenmişler falan ama balayı için nasıl olur bilemiyorum ordaki otellerin durumu nasıldır bir araştırmak lazım. Ama bence balayı konseptine uygun bir otel araştırın avşaya daha sonralardada gidebilirsiniz orda genellikle kiralık apartlar moteller filan varmış sanırım ama yinede araştırın derim bir kere olucak çünkü..

gazelle yeni açıldı tatlım biz hatta düğünü orda yapmayı düşündük ama bize fiyat olarak baya yüksek geldiği için vazgeçtik. güzel bir otel bence havuzu flnda var bolu manzaralı bir otel. zaten bolunun en iyi otellerinden biri.gölcük yolunda.
birde abantı düşünen çok var balayı için orayı da araştırabilirsin yada abant yolunda yine yeşil ev var baya meşhurdur :)
oturacağınız yer nere oursa olsun b yerden bi yere giderken sıkıntı çekmezsiniz bolu küçük yer çünkü. istanbuldan geliyorsanız sizin için birazcık sıkıcı olabilir bolu.ama eşinle olduktan sonra her yeri eğlenceli hale çevirmek zaten sizin elinizde :nazar: başka sorun varsa yanıtlarım :42:

saol canm ya sımdıden arkadaş edımdım bolulu :1: abant buyuk otele baktık ama gazelle daha guzel geldı odası falan daha sık :17:
bende calısabılırım ıns o zaman sıkılmam ama evde kalırsam sıkılırım evet :26:

saol canm ya sımdıden arkadaş edımdım bolulu :1: abant buyuk otele baktık ama gazelle daha guzel geldı odası falan daha sık :17:
bende calısabılırım ıns o zaman sıkılmam ama evde kalırsam sıkılırım evet :26:

evet tatlım gazelle daha şıktır çünkü daha yen yapıldııı :16: valla boluda oturursam yalnız kaldığında beklerim zaten eşlerimizde anlaşırsa kendinizi yanlız hissetmezsiniz :34: sıkılmazsın ya alışırsın bi süre sonra :)

herkese selamlar,
çok sık giremiorum nete ama her girdiğimde hala hiç bişey yapmadığımı farkediyorum. nişanlım askerde o yüzden ben gelinlikte de balayında da eşyalarda da hep onu bekliyorum.. nişanlısı askerde olanlar neler yaptılar?? ben çok mu rahatım?? kuaför bile ayarlamış herkes :(

ne kadar var askerliğinin bitmesinee :52: benmkide askerdeee :43:

nikah işlemleri sinir oldum bugün :52:
burdan 6 ay geçerli duymuştum netten de öğle birşey okumuştum.
bugün gittik tüm resmi evrakları hallettik yarında evrakları nikah salonuna götürelim sadece bir imzamız kalsın hem daha hafta içi olmaz nişanlım ayrı şehirlerdeyiz diye ben de tek yapmak istemiyorum işlemleri.
ve ne oldu dedim bir sorun olurmu diye nikah dairesini aradım (nerden aklıma geldiyse) yok işlemler bir ay kalası olur dedi. sinir oldum.
aslında olay şöyle gelişti.
önce ikametgah gerekiyormuş diye muhtara gittik. muhtar evrakları saydı boşa nikah salonuna gitmeyin evrakları halledin en son gidersiniz dedi bizde; sağlık raporu, belediyeden sicil no, 12 resim, nüfus medeni hal belirten evrak, evlenme zarfı, hepsi tamam ama yok işte illa bir ay kalasıymmış ne saçma birşey. :52: :52: :52:

Son düzenleme:

öncelikle herşeyi hayırlı uğurlu olsun :)) Öncelikli olarak nikah tarihini alın derim,tarih almak illa bütün evrakları toplamak değilmiş, bende sonradan öğrendim :1: evrakları bi kaç aya kala tamamlarsak oluyormuş, bizim 31 Ağustos, bugün aldık. Sizin içinde tarihin önemi böyle anlamlıysa, onu alın derim. İkininci olarak, eklediğin salon takımı vs de, ilk eklediklerin daha kullanışlı gibi. Masanın üst kısmının lake olmaması daha kullanışlı, lakede çizilme falan çok oluyor, aslında diğerindede oluyor ama lake daha çok belli ediyor bu konuda biraz takıntılı olduğum için söyleyim dedim :)

canım ben de mobilya bakıyorum ama daha alamayacağız sanırım :26: istikbalin yatak odasını beğendim. bellonanın da koltuk takımı güzelmiş. bi de ben bellonanın monet yatak ve yemek odasını beğeniyorum istersen bi bak sen de :)

Niye oyle olmus anlamadim biz hallettik dugun icinde nikah olacak bizim tmm dediler evrak olarak 6 foto ve saglik raporu istediler sadece onlari da halledip goturecegiz nisanlim aldi raporunu ben de prs gidecrgim kismetse.

bende Ağustos geliniyim :) 11 Ağustos günü düğünüm var inşallah..

aynı gun canım dugunumuz hayırlı olsun hosgeldın aramızaaa nasıl gıdıo hazırlıklar ya ben perdelerımıde dıkıtııom bu hafta artık cogu gıttı azı kaldı kızlar fotografcıyaıda ayarladık:15::15:

aynı gun canım dugunumuz hayırlı olsun hosgeldın aramızaaa nasıl gıdıo hazırlıklar ya ben perdelerımıde dıkıtııom bu hafta artık cogu gıttı azı kaldı kızlar fotografcıyaıda ayarladık:15::15:

fotoğraf işini ne kadara hallettin tatlım? bide kına içinde foto çekimi yaptırıcak mısınız? olması lazım değil miiii :6:

selamlar ağustos gelincikleri
2.5 senedir nişanlıyım kısmetse 30 ağustos geliniyim bende. nişanlım şuan askerde. iki düğünüm olacak benm memleketim için yer tutuldu tarih kesinleşti ama diğeri için tam belli değil 6 eylül olabilir.
çeyizim tamam sayılır bikaç küçük eksiğim var sadece.
hepimiz için hayırlısı olsun diyorum...

Back