2013 agustos gelınlerı buraya :)

heyecanlar afakanlar basıyoooo :/ düğünü kınayı düşündükçe evden gitmek değilde şu düğünü kınayı alnımın akıyla bi atlatsam

heyecanlar afakanlar basıyoooo :/ düğünü kınayı düşündükçe evden gitmek değilde şu düğünü kınayı alnımın akıyla bi atlatsam

ben de aynı şeyleri düşünüyorum canım yaa artık rüyalarıma da girer oldu sağ salim bi sorun çıkmadan atlatabilsek su kınayla düğünü diye düşünüyorum sürekli:2:

4 gün kaldı 2 gün sonra kına Allah'ım bana ve tüm evlencek olanlara yardım etsin inşallah...Aileden ayrılmak çok zor olcak..İnşallah çok mutlu oluruz iyiki evlenmişiz deriz :)

aynen bende öyle düşünüyorum düğünü kınayı bi atlatsam düğün bitse arabamıza bi binsek üstümden tonlarca yük kalkıcak sanki Rabb'im yardımcımız olsun

Eveeeeet artık evli bi hatunumm evleneli 9 gun oldu 6 gunu balayında geçen çiçeği burnundayız biz Çok mutluyum İnanılmaz güzel bir kına gecesi oldu herkes hala konusuyor teknede çok uygun fiyata hemde :) Kınamda kurabiye yaptım kendı ellerimle tef zil shakira kemeri şamdan mumluklar supriz aynalar dağıttımm herkes gülleri confetiyi havalara fırlattı havai fişekler ve dilek balonları unutulmaz bi geceydı :)))))))))))))))))))) Ve düğünümmm geç gittik biraz ama olsun kır düğünü oldu inanılmaz durmadan oynadım oynadık oynadılar çoook guzeldi umarım hepiniz aynı heyecanı fazlasıyla yasarsınız sımdı sıra geldı camasır yıka utu yap yemek yap bunlardan azıcık korkuyorum sanırım. DÜĞÜNÜNÜZDE İÇİNİZDEN NE GELİYORSA ONU YAPIN SANİYE ÖNCESİNE GERİ DÖNÜLMÜYOR

napiyosunuz kizlar nasilsiniz 17sinde cok guzel dugunum oldu 1 hafta gecti ben iliskiye giremiyorum kizlar o hastaligin adini anmak istemiyorum ama oyle olmaktan cok korkuyorum siz neler yaptiniz nasilsiniz

selamm kızlarr :)
baktımda çoookk uzun zamandır hiç yazmamışım :)
valla en son bayramdan önce girmiştim bir daha hiç fırsatım olmadı.
artık evliyim hatta 16 günlük evli :)
kına gecemiz, düğünümüz, balayımız her şey sorunsuz geçti çok mutluydumm taki düne kadar
eşimin hiç bilmediğim bir rahatsızlığı varmış ve ben bunu dün yaşayarak öğrendim.
korkunçtu neye uğradığımı şaşırdım
ben üzülmeyeyim diye hep saklamış benden bazen rahatsızlanıyordu tansiyonu yükseliyordu ama dün nöbet geçirdi.
bütün vucudu kitlendi titremeye başladı offf çok zordu
gece uyuyamadım annemlerede bir şey söylemedim annem zaten bana üzülüyor birde hastalık mı düşünsün
ne yapacağımı bilemedim çok üzgünüm kocamı çok seviyorum o halinde bile karım üzülmesin deyip duruyordu
ne yapacağım ben daha önce 5 yıl kadar olmuş böyle olalı.
annesi aşırı yorgunluktan olduğunu söylüyor dün ruh gibiydim
bir daha böyle bir gün yaşamak istemiyorum

Bu listeden hangi gelinlerimizin düğünü olduğunu görebiliriz :)
bugün 26 ağustos olduğuna göree tüm gelinlerimizin düğünleri olmuşş :)
umarım hepiniz sorunsuz bir şekilde atlatmışsınızdır kızlarrrr hem düğünü hem ilk geceyi

do_major --> 9-10 Ağustos
asosyalmedya --> 9-11 ağustos
esranaz -->10-11 ağustos
Nurcansny --> 11 Ağustos
handengin-->11 ağustos
mavikus-->11-14 ağustos
mervebaki-->11-17 ağustos
loove --> 15 Ağustos
nursem-->17 ağustos
angel of love-->17 ağustos
latika_27 -->17 ağustos
versa50--> 21-22 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
eflinam-->24 ağustos
asen7-->24 ağustos
ahsen9187-->24-25 ağustos
hejelen -->24-25 ağustos

evet canım düğünlerimiz oldu çok şükür sorunsuz geçti hepsi:) şimdi de ilk günlerin tadını çıkarıyoruz:)
senin ve eşin adına da üzüldüm canım inş geçici bir durumdur. inşallah sorunsuz sağlıklı mutlu günleriniz olur. allah herkese bu duyguyu tattırsın çok güzel bir duyguymuş

listenin en son gelini bendim benimde dügünüm oldu çok şükür herkeze mutlu günler dilerim eşinizle :)

listenin en son gelini bendim benimde dügünüm oldu çok şükür herkeze mutlu günler dilerim eşinizle :)

3 günlük gelin internette ne işin var git kocanla vakit geçir :) valla ben 2 hafta boyunca bilgisayarı elime almadım :)
işe başlayınca iyiki öyle yapmışım dedim kocamı özlüyorum işteyken

ohhh bee sonunda bitti bu sıkıntı stres :)
Gelinlik, davetiye, saç, makyaj, taç, mobilya, beyaz eşya, perde, halı, kına gecesi, düğün, bindallı, ilk dans şarkısı, çeyiz telaşı, eşya yerleştirme, ev, temizlik, balayı, ilk gece derdi vs vs.... hepsi bitti kurtulduk :)
şimdi derin birr ohhhhhhhh çekin kızlar :)

Son düzenleme:
kızlar evlendim bende herşeyimiz çok güzel oldu rabbime şukur :) sadece tek bı aksılık oldu oda 2.düğünümde duvagım olay oldu.Kuru temizlemeye verdıgımde gelınlıgı duvak orda kalmıs tam aksam saat 8de yapılmaya baslandı saçım kuru temızlemeyı actırana kadar.Ağlıçaktım kendımı zar zor tutttum ama hersey mukemmeldi kendi evimde kendi yemeklerim kendi eşyalarım herşey okadar güzelmişki :)derin bi ohhhhhhh çektim bende iyiki evlenmişim kocişimi çok seviyorum

kocayı bulan kızlar bir birrr topiğimizden uzaklaştııı herşeyim sorunsuz geçti hepsi çok güzeldii allahıma şükür benmde şuan havuz başından şezlongumdan yazıyorummm evlilk süper bişi bu arada son dediğimi eve döndüğümde dicekmiyim bakalım bulaşık çamaşır vs ile uğraşırken

inanki cok yorucu balım benım vaktım yetmıor artık bıde çalışınca gun ne cabuk bıtıo anlamıyorum ya..heraksam dıomkı mesela eve gıdınce utu yapçam 3gundur kalıor cunku eve gelıosun yemek bulasık temızlık derken bı bakıosun saat 10 zor yanları cokkk ama yınede aksam sevdıgınle uyumak cokkk guzel ya

en zoru bütün gün işteyken akşam olmasını beklemek değil mi kızlar :)
akşam olsada eve gitsem diyorum bütün gün :)
kocişimi çok özlüyorum

Ahh ne zor aslinda evi dondurmek:/ ama kocalar butun yorgunlugu aliyo dimi:)) gerci ben suan calismiyorum ama :) : bakalim napcammmm

geçmiş olsun canımm umarım bidaha böyle bir durumla karşılaşmazsın bence ailene de anlatma daha yeni evlisin teleşlanabilirler herşeyin güzel olmasına da sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…