benimde 17 ağustos kına 18 ağustos düğün ayrıca benim nişanlımda 12 aralıkta askere gitti mayısta gelecek
oy canım ne guzel aynı kaderı paylasıoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 17 ağustos kına 18 ağustos düğün ayrıca benim nişanlımda 12 aralıkta askere gitti mayısta gelecek
Bende 17 ağustos geliniyim, ne heycanli birşey dimi :)) çok sabırsizlaniyorum inşallah hersey gönlümüzce olur :)))
selam arkadaşlar ben de varım :)
16-17 ağustos geliniyim. salonlarımız tutuldu. şimdi de evi ayarlamaya çalışıyoruz. daha tam başlamadık hazırlıklarada. ne giyeceğimi ben de tam bilmiyorum ama kına kıyafetimi ve bindallımı kiralamayı düşünüyorum.
bu tarihler kesin canım ama nikah için daha gün almadık.
ınsallah canım zaten ramazandan sonra oldugu ıcın hemen hemene herkesın aynı tarıhe denk gelıooooo 17agustosta cok gelın varmıs ya
bızımde 17snde canım buyuk ıhtımal nısanlım askere gıttı dun mayısta gelecek
13unde kına gecesı
14 eylul dugunumuz =) kına gecemde bındallıgın dısında kabarık nısanlıgımı gıymek ıstıyorum toz pembe prenses modellerı war nasıl olur sızce kızlar
nikah günümü de aldık işlemler sonraya nişanlım gelsin.
kına gecemin olacağı salonda tutuldu.
heycan bastı. nikah salonu ile birlikte..
hemen sizlerle paylaşmak istedim
hayırl olsun canım nıkah gununumu aldınız nasıl pekı ıslemler
canım bende bındaallımı kıralıcam ama gelınlıgımı alırım heralde bende bıraz kılo werıp gelnlık arayıslarına baslıcam ocak ortası gbı
gelınlık arastırması yapana warmı kızlar aranzda fıyatlar nasıl?
13unde kına gecesı
14 eylul dugunumuz =) kına gecemde bındallıgın dısında kabarık nısanlıgımı gıymek ıstıyorum toz pembe prenses modellerı war nasıl olur sızce kızlar
teşekkürler.
işlem yok nişanlım askerde gelince halledeceğiz.
nikah günü almadan önceki gün memurla konuştum nikaha bir ay kalası işlemleri yapılır dedi
bir ikâtmetgâh tek bir kişinin ki yetiyormuş (ben nişanlımla aynı şehirde yaşamadığımızı belirtiğim için)
bir evlenme zarfı dedi onu anlamadım. dört resim. benim nikahım törenli olacağı için salon ücreti istedi.
ne heycanlı güzel şeyler inşallah hepimiz için hayırlısı olsun.
yer kalmıyormuş acele etmeliyiz..
bu belgeleri götürmeden belediyeden gün mü aldınız canım, sanırım tam anlamadım?
evet sadece gün alındı. gelin gününüzü alın işlemler bir ay kalası olur dedi.
dün de gittik aldık. hata ücret bile sormadılar benimde acayibime gitti telefon da bir sürü konuştu sonrası sadece bir kayıt.nişanlım adını yazdılar evlenecek kişi diye.
hmm demek böyle oluyormuş. çok sağ ol canım, ben de her şeyi toplayıp götürücez sanıyordum. iyiymiş o zaman :)
17 ağustos geliniyim
düğün salonum tutuldu.
kınam için salon bakıyoruz şimde..
hazırlık hiç bitmiyor ki..
her gün aklıma birşey geliyor evimde bu eksik, buda olsun.
sen ne yapıyorsun??