• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

ev işimizi halletmeye çalışıyoruz demiştim sonunda oldu :) lojman için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi :) yeni ve çok güzel değil elbette ama biz güzelleştireceğiz evimizi inşallah.
gelinlik, kına kıyafeti ve bindallı araştırmalarım son sürat devam ediyo.
ayrıca mobilyalarımı alacağım mağazaya da karar vermiş durumdayım. zaten kendi evimiz olmadığı ve bazılarını gereksiz gördüğüm için mobilyaları tam takım almayacağım.
bunların dışındaaa yemek takımlarına, tencerelere ve mutfak eşyalarının tümüne bakıyorum aklım baya karıştı :S
Allah yardımcımız olsun kızlar işimiz zor :))

Arkadaşlar yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu etti gerçekten. Biz de 31 Ağustos'ta düğün yapmayı planlıyoruz ama düğünü farklı bir şehirde yapacağımız için nişanlımın askerden dönüşünü bekliyorum-son 8:)

Düğün yeri hazır değil, ev ve ev eşyaları zaten daha erken. Hepsini geçtim çeyiz vs bile daha başlangıç aşamasında ıvır zıvır alarak başlıyor. Evlilik seti olarak almamaya karar verdiğim için düdüklü tencerem ve kahvaltı takımımı aldım daha. Bir de çatal kaşık bıçağı. Onun dışında aldığım herşey teferruat şu ana kadar ve çok geç kalıyormuşum gibi paniğe kapılıyordum.

Bu ay sonuna kadar yeri tutmuş olacağız, çeyizler için de çok geç mi sizce yaa:s

yavas yavas tamamlamaya bak canım cunku ılerleyen zamanlarda maddı manevı ugrasman gereken bırsuru ıvır zıvır olacak

Ne zormuş evlenmek ya :(
25 Ağustos düğün tarihim kesinleşti. Farklı şehirde olduğumuz için düğün yerini görmeye gidemedim. Bir yeri tutmuşlar, inşallah güzeldir falan derken internetten bi baktım. Hayal ettiğimden bile daha güzel..:27:Çok sevindim. Kına için yer bakıyorum şimdi. Ailemin maddi durumu pek iyi olmadığı için uygun bişeyler bulmam lazım. İnşallah onuda gönlüme göre bulurum..
Gelinlik bindallı falan sadece internetten araştırdım biraz.
Şuan aklıma takılan tek şey kuaför :( Nişanlımın memleketindeki kuaförleri hiç beğenmiyorum :( Görümcemin saçını makyajını falan çok ağır yapmışlardı.. Hafif desen bile adamlar abartıyolar.. İnşallah güzel bi yer bulabilirim o zamana kadar :(

Selam Kızlar

Biz nikahımızı 12.12.12 de kıydık :) ama düğünümüz 17 Agustos da olacak,düğün salonunu tuttuk 3000 tl ama daha ekstraları var hesaplanacak olan( konfeti,volkan,masalara konacak ikramlıklar vs) yaklasık 1,5-2bin tl daha cıkacak gibi.Evimizi Haziran ayında tutacagız o yüzden mobilya için falan pek acele etmiyoruz.

hafta sonu kınalık baktım. güzel şeyler var ama daha sezon açılmamış. mart başına gelir dediler.
kabarık nişanlık yerine abiye almaya karar verdim.
sizler neler yapıyorsunuz.
hangi aşamadasınız.

Allah'ım panik oldum şimdi, herkes hazırlıklara başlamış, ben stres olmayayım, işimi gücüm aksamasın şimdiden diye son 1 aya bıraktım her şeyi... Aslında çeyiz büyük ölçüde tamam,yalnız yaşadığım için eşyalarımın da bir kısmını kullanacağım, beyaz eşyam var, ev de var, salon da tutuldu... tamam sakinleştim biraz,geriye sadece evlenmek kalmış:9:

bu arada kısmetse;
14.02.2013: nikah
16.08.2013: kına
17.08.2013:düğün

Son düzenleme:
Nasipse bende 31 Ağustos 2013 gelini olacağım :16: yemek odam, yatak odam alındı. Nişanlım beyaz eşyalarının bir kısmını almış, günlük mutfak takımları falanda var. Benim tencere, çatal bıçak, 12 kişilik yemek takımlarımıda daha önceden almıştık. Alınması gereken belli başlı şeyler kaldı, televizyon bulaşık makinesi, fırın vs. Halı ve perde eve göre olacağından evi tutunca halledicez inşallah.:34:

Kızlar bu arada ağustosta, akdenizde düğün yapıcak olan var mı? Yazın o sıcağında, nemin en yoğun olduğu yerler malum... Gelin başı ve makyajı benim aklımı biraz karıştırıyorda :(

nişanlım burda olmadığı için yalnız beğenmek karar vermek zorundayım. geçen hafta sonu geldiğinde beyaz eşya ve mobilya mağazalarını dolaşmaya çalıştık tabi zaman kısıtlı olunca pak bişey anlamadık :50: yarın ailemle bulaşık ve çamaşır makinesini almayı düşünüyoruz umarım karar verir ve alırız. ben ve nişanlım bosh alalım diyoruz annemler bosh çok pahalıdır arçelik beko alın diyo onlar da ucuz değil ki diyorum fiyatlar çok yakın. yarın dolaşalım da onlar da görsünler:9:

kına kıyafeti konusunda sanırım abiye değilde kabarık tuvalet gibi bişey istiyorum ama satın almıyım diyorum. umarım kiralık istediğim gibi bişey bulurum eğer bulamazsam moda eviyle anlaşıp diktirmeyi sonra da geri satmayı düşünüyorum. bindallı olarakta aklımda beğendiğim güzel bikaç model var bakıcaz bakalım :)

Nasipse bende 31 Ağustos 2013 gelini olacağım :16: yemek odam, yatak odam alındı. Nişanlım beyaz eşyalarının bir kısmını almış, günlük mutfak takımları falanda var. Benim tencere, çatal bıçak, 12 kişilik yemek takımlarımıda daha önceden almıştık. Alınması gereken belli başlı şeyler kaldı, televizyon bulaşık makinesi, fırın vs. Halı ve perde eve göre olacağından evi tutunca halledicez inşallah.:34:

Kızlar bu arada ağustosta, akdenizde düğün yapıcak olan var mı? Yazın o sıcağında, nemin en yoğun olduğu yerler malum... Gelin başı ve makyajı benim aklımı biraz karıştırıyorda :(

Selamlar canım, ben de 31 Ağustos'ta Akdeniz'de düğün yapacağım. Nişanım da bu ağustos'ta olmuştu, çok sıcak oluyor ama ben alışıktım ondan çok aşırı sıkıntı olmamıştı. Sadece porselen makyaj konusunda tereddütlerim var çok sıcak olduğu için önermiyorlarmış. Ben zaten çok terleyen biri olduğum için nişanda yer yer perçem kısımlarını sıktım desem abartmış olmam. O nedenle topuzu düzgün yaptırmakta fayda var. Düğüne de açık saçı çok istiyorum ama o sıcakta nasıl olacak çok merak ediyorum:S

Bu arada neredeyse herşeyi tamamlamışsın valla bravo:) Ben daha yemek takımı, çatal kaşık ve tencerelerin bir kısmını dün aldım çok aşırı borca girmeyelim diye yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama bakalım:)

Kızlar merhaba. Ben doğma büyüme İstanbulluyum fakat nişanlım İzmirli. Düğünümde İzmir'de olacak. Ben İzmir'i hiç bilmiyorum. İzmir Menemen veya Bornova yakınlarında bildiğiniz güzel bir kuaför var mı?

Selamlar canım, ben de 31 Ağustos'ta Akdeniz'de düğün yapacağım. Nişanım da bu ağustos'ta olmuştu, çok sıcak oluyor ama ben alışıktım ondan çok aşırı sıkıntı olmamıştı. Sadece porselen makyaj konusunda tereddütlerim var çok sıcak olduğu için önermiyorlarmış. Ben zaten çok terleyen biri olduğum için nişanda yer yer perçem kısımlarını sıktım desem abartmış olmam. O nedenle topuzu düzgün yaptırmakta fayda var. Düğüne de açık saçı çok istiyorum ama o sıcakta nasıl olacak çok merak ediyorum:S

Bu arada neredeyse herşeyi tamamlamışsın valla bravo:) Ben daha yemek takımı, çatal kaşık ve tencerelerin bir kısmını dün aldım çok aşırı borca girmeyelim diye yavaş yavaş almaya çalışıyorum ama bakalım:)

sağol canım, yavaş yavaş alırsan birikiyor. annem çok önceden almıştı, biraz sabit görüşlü biriyimdir. eğer birşeyi beğendiysem beğenmişimdir, modası geçer yenisi çıkar falan laf dinlemem :) o yüzden işimiz kolay oldu belkide ;)

ben pek alışkın değilim neme ve sıcağa. topuz yaptırıcam, düğünümüzde otelde olucak o yüzden salon kısmında sıkıntı olucanı düşünmüyorum ama esas önemli olan, dış çekim fotoğraflar benim için :) birde ben çok hassasım makyaj konusunda, kullanılan malzemeleri kendim götürmeyi düşünüyorum ki, ara sıra tazeleyebileyim. sen nişanda nasıl bir makyaj uyguladın? porselen makyajı akmaması için öneriyorlar ama benimde tam bir bilgim yok :(

sağol canım, yavaş yavaş alırsan birikiyor. annem çok önceden almıştı, biraz sabit görüşlü biriyimdir. eğer birşeyi beğendiysem beğenmişimdir, modası geçer yenisi çıkar falan laf dinlemem :) o yüzden işimiz kolay oldu belkide ;)

ben pek alışkın değilim neme ve sıcağa. topuz yaptırıcam, düğünümüzde otelde olucak o yüzden salon kısmında sıkıntı olucanı düşünmüyorum ama esas önemli olan, dış çekim fotoğraflar benim için :) birde ben çok hassasım makyaj konusunda, kullanılan malzemeleri kendim götürmeyi düşünüyorum ki, ara sıra tazeleyebileyim. sen nişanda nasıl bir makyaj uyguladın? porselen makyajı akmaması için öneriyorlar ama benimde tam bir bilgim yok :(

Ben nişanımda porselen makyaj yaptırmadım, normal makyaj yaptırıp sonra neredeyse yarısını silip kendim yaptım gözleri tekrardan(kuaföre sinirlenmiştim gözleri istediğim gibi yapamadı). Eğer salonda yapılacaksa sıkıntı olmaz bence yaptırabiliyorsan porselen yaptır o zaman. Dış çekimleri de 4ten-5'ten sonra yaptırmaya bak bence öğle sıcağında güneşin altında kaynayabilirsin:) Nerede yapıyorsun bu arada düğünü? Biz bu hafta düğün yeri belirleyeceğiz bakalım..

kızlarrrr :3:
Bende 23 ağustos kına 25 nikah düşünüyorum ama daha yeni yeni fiyat araştırmaya başladım umarım yer bulurum çünkü düğünüm olmayacagı için kına mı kırda yapmak istiyorum. :14: Çok korkuyorum birşeyler ters gidicek diye. :25:
Bursadan olan varsa yazsın lütfen bir mekan danışıcam :23:

Merhabalar foruma yeni üye oldum. bende 31 ağustos düğün yapanlardan olcam inş. nişanlım askerde mayısta gelcek. bi kaç kişiyi daha okudum benim gibi asker yolu bekliyorlar. onlar da hayırlısıyla gelir inş. düğünüm ankarada olcak ben kayseriliyim. salonum tutuldu sadece onun dışında hiç bir hazırlığım yok.. umarım yetişir herşeyim.. allah herkesin yardımcısı olsun..

kızceler hepınız hosgeldınız yaa

Biz farklı sehırlerde olucagımız ıcın 2 farklı sehırde olucak ... 11 agustosta memleketmde 17snde de nısanlımın memlketınde oucak.Düğün Salonumuz tutuldu bu hafta . Nişanlımla bu hafta oturma grubuyla yatak odası takımlarımızı da aldık cok mutluyum

Ben nişanımda porselen makyaj yaptırmadım, normal makyaj yaptırıp sonra neredeyse yarısını silip kendim yaptım gözleri tekrardan(kuaföre sinirlenmiştim gözleri istediğim gibi yapamadı). Eğer salonda yapılacaksa sıkıntı olmaz bence yaptırabiliyorsan porselen yaptır o zaman. Dış çekimleri de 4ten-5'ten sonra yaptırmaya bak bence öğle sıcağında güneşin altında kaynayabilirsin:) Nerede yapıyorsun bu arada düğünü? Biz bu hafta düğün yeri belirleyeceğiz bakalım..

Düğün salonda olucak, Mersinde bir otelin balo salonunda. Dış çekim fotoğraf işini düğünle aynı gün düşünmüyoruz aslında :) düğünden bi iki gün önce 1 günümüzü fotoğrafa ayırmak istiyoruz ki, şehrin farklı yerlerinde farklı fotoğraflar çekinebilelim. Bu yüzden hem gelinbaşı hem makyajı 2 defa olucak. Aslında öğrensem porselen makyaj yapmayı kendim yaparım, bende kuaförlere hem güvenemiyorum hemde istediğim gibi olmazsa suratım yerlerde gezicem biliyorum :) Sizin nerede olucak düğn? Hangi şehir?

Back