2013 agustos gelınlerı buraya :)

bugünnn gittik vee yerleştirdik mutfağımı gerçekten güzel bi duygu tuhaf ev eşyalarla doldukça evimi özlüyorum ve kendimi oraya ait hissetmeye başladımm allah bozmasınnnn ne kadar güzel duygular hakikaten

Bu seyyar duvaklar taraklı oluyolar ve saçtan çıkarırken saçı bozabiliyolar. Kuzenim kullanamamıştı bu sebepten dolayı. Duvak yapılmadan önce bir gör derim bu seyyarı..

bugün provam var hazırlamıştır heralde gidince göreceğim bakalım nasıl bir şeymiş canım.
yarın bilgi veririm :)

daha yüzümüzü örtücez dimi??? ne cok detay var. sen demesen gelinlk alırken hiç aklıma gelmezdi yüz örtme ayrıntısı

:) aynen canım evden çıkarılırken kırmızı örtsünler istiyorum köylerde olduğu gibi :)
düğün salonunda normal duvak örtülsün.

kızlar perşembe akşamı Tekirdağ'dan İzmir'e gittim kuzenimin düğünü vardı dün akşam döndüm.
diyeceksinizki ramazanda düğün mü olur ama oldu işte yaptılar damadın ablaları Almanya'dan geldiği için böyle oldu işte.
Çok yorgunum ve şuan işteyim
düğünüme son 12 gün kalmış heyecan tavan yapmış durumda :)
cumartesi günüyse nikahımız var o da başka bir dert :)
bugün gelinlik ve kına elbisesi provam var çok merak ediyorum son halini almışlardır artık.
çeyizim ise hala gitmedi çarşamba götüreceğiz.
bu hafta davetiye dağııtılmaya başlanacak o da başka bir dert.
gerçi ilk davetiyeler İzmir'de dağıtıldı herkes çok beğendi mutlu oldum :)
anlayacağınız çok yoğun bir hafta sonundan sonra ayakları şiş ve düğününe 12 gün kalmış bir gelinim ben :)

teşekkür ederim eflinam

tamam gibi. senin biraz daha vaktin var

az kaldı işte yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz
allah sağlık sıhhaet birde para verisn...amin...

o korkudan ölmek üzereyeim bende
acayip bir korku var içimde sanki olamayacak gibi
eksiklik yapacağım gibi...
okuduklarımında buda etkisi oluyor sanırım...
ilk gece evlilikler için çok önemli imiş...
onun için knedime ilmihal aldım ordan öğrenmeye çalışıyorum birazcık
hap içinde yasmin kullanmaya başladım ben dün ilk defa inş geç değildir
nişanlımda sen bana bırka diyor ama nasıl bırakayım ki şimdi:26:

selamlar,bende 24 ağustos geliniyim :) evimi yerleştirdik,sadece gelinlik ve davetiyeyi teslim almak kaldı,inşallah bundan sonra düğüne kadar bol bol dinlenip sadece kendimle ilgilenicem :)

oo düğündaşım varmış burda
bende 24 ağustos geliniyim inşaallah
bizim de yavaş yavaş halletmeye çalışıyoruz

10 ağustosta düğünü olan var mı kızlar??
yoksa ağustosun ilk gelini ben miyim?

heyecandan karnımda kelebekler ucusuyor bu 15 gun yogun olucak gıbı gene temızlık olacak ve davetıye dagıtılaca kızlar annem bayramda dagıtalım dıyor ben once dagıtma taraftarıyım bayramda mıllet evde olmaz annemde gıden gıder zaten dıyor kararsız kaldım 800 davetıte temızlık off nasıl olcak bu ısler artık Allah hepımıze kolaylık versın daha ufak tefek eksıklerde var hurrem tacı alcam aslında anlımda taslı olan vardı ama topuza karar verdım o yuzden su hurrem tokalarından alcam

ben dağıttım davetiyeleri bir kısmı kaldı uzak kalanlar vs gibi. benimde aklıma geldi. tatile giderken yanımıza birşey almamız laızm mı acaba ? balayı tatili sonucta bir kaç romantik birşey alcam ben hap kullanmıyorum. eşim prezervatif kullancak. hem gerginim hem stresli heyecanlı ne zor işler yaaa.

işte listedeki ilk 3 gelin :) diğer gelinler kopyala yapıştır yaparak tarihe göre listeye kendi düğün tarihini ekleyebilir bence :)

do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos

aşağıdaki yazıyı okuyunca çok duygulandım
gözlerim doldu ve ağladım

Baba evindeyim ama misafirim artık.

annem gözyaşlarını saklıyor benden, usul usul ağlıyor.

babamın yüzü gülsede içi kan ağlıyor..

Misafirim artık,eşyalar kutulara yerleşiyor,odam hala gideceğimi kabullenmiyor.

Gidiyorum ben başka yuvanın kuşu olmaya ..

Çok özleyeceğim burayı,burada gülmeyi,burada ağlamayı..

gidiyorum ben düzenini kendimizin belirlediği kocaman bir eve.

orada ben yokum,biz varız.

Artık iki kişi için yaşayacağım.

içim acıyor, belli etmesemde koyuyor bana gidişim.

Gelin oluyorum ben,hem ağlarım hem giderim gibisinden.

Bende senin gibi olucam anne.Evimin annesi olmaya gidiyorum.

Herşeyi çok özliycem.Hoşçakal odam,hoşçakal çocukluğum..

HOŞÇAKAL BABA EVİM..

işte listedeki ilk 3 gelin :) diğer gelinler kopyala yapıştır yaparak tarihe göre listeye kendi düğün tarihini ekleyebilir bence :)

do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos

listeye benide ekleyin arkadaşlar
24 ağustos benimde inş

zaten duygusal bombayız suanda ( hersey guzel olacak ınsallah artık bızımde yuvamız ve bızı coook seven eslerımız olcak :) sıze bısey sorcam kızlar benım sımdı 2 yerde 3 dugunum olcak ama arada gıycek kıyafet ayarlamamısım yenı farkettım yasadıgım sehrı alt ust ettım yok bısey cıldırcam ınt sıtesı ( guvenılır olsun)trendyol ,morhipo ,marakafoni ,lımango baktım bulamadım bısey aslında elbıse bakıyorum uydurma derdı yok ama askılı gıymedıgım ıcın bulamadım bısey 70 de gecmesın ıstıyorum cunku bırkac tane alcam ne onerırsınız bana kızlar yada elbıseden vaz mı gecmelıyım ne gıycem ben ya bırde bayramlık elbıse ayarlamıstım ama agdam 13 de onceden alırsam balayında sıkıntı yasıcam elbısemde somon rengı corap gıysem komık olur mu ne gıymem lazım fazla kıl yok gıbı ama ( of ya napım ben kızlar

do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
angel of love-->17 ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos
elfinam-->24 ağustos

an itibariyle ağustosun son gelini gibi görünüyorum elfinamla :)))
ben cok duygusal günler yasamıyorum nedense evim çok yakın o yüzden sanırım. babamla da aynı yerde çalışıyorum zaten şuanlık pek sorunum yok yani gelinlikle evden cıkılacak vakit geldiğinde farklı olurum belki :)

Son düzenleme:

elbiseyi gözümde canlandıramadığım için bişey diyemiycem canım ama bayram için balayını riske atma derim. fondotenle falan kapatabilir misin?

do_major --> 10 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos

do_major --> 10 Ağustos
mavikuş ---> 11- 14 Ağustos
loove --> 15 Ağustos
sia0303 --> 24 Ağustos

Benim de az kaldı benim deee :18:

Şu an herkes duygu seli içinde sorma. Senelerdir dışarılarda çalışmama ve ailemi çok az görmeme rağmen ben de aynı senin modundayım, böyle şeyler duygulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…