nisan gerçekten gelinliğini almak için erken bi tarihmiş canım ama senin nasibin o gelinlikmiş daha vakit var dikimini yaptırman için. ben annene diktirme derim önce bi gelinliğini aldığın yeri bi ara onlar sana yol gösterir. dikim evlerinin de yardımcı olucaını düşünüyorum annen diktiği cok sağlam olmayabilir.
kızlar bide size ne sorucam gelinliğinize ne kadar bütçe ayırdınız aksesuarlar dahil.
kızlar bnm yatak odam doğtaştan arte resmini de ekliycem yapabilirsem. Makyaj masasını iptal edip lukens ayaklı bi dresuar ve puf mu eklesem diyorum biyandan takım bozulmasın diyorum bi yandan da şık durucak gibi geliyo bilemedim sizce napıyım Eki Görüntüle 762861 eklemeyi düşündüğümde şöyle bi makyaj masası:
Eki Görüntüle 762870 sizca nasıl olur
yok canım sus malzemelerı satan yerler var ordan aldım. Yavuz süs adı. Bu da numarası 212 5227779 / 5127295
tarıf et desen pek anlatamam. Nısanlımla gıtmıstık rastgele geze geze bulduk.
Gelin tacımı da ekliim hemen. Tacımı da emınonunden aldım. Hurrem tacı da aldım. Kına da takcam. Ortalama 25 tl ye aldım tekini
bu yavuz süsü duydum daha önce peki fiyatları nasıl size göre
ve her çeşit var mı acaba eminönüne gidip bakmam lazım benimde
ben de konuyu okuyorum merhaba diyeyim hepinize.
11- 14 ağustos benim de. Nişanlım farklı memleketten ve iki kez gelinlik giyeceğim.
Biraz seçimlerimden bahsedeyim: Hep sadelikten yana oldum düğünümde de bu değişmedi. Kına gecesi kıyafetim balık modeli petrol mavisi renginde. Giyeceğim kaftan kırık beyaz.
Gelinliğim ise basene kadar bedeni saran ve sonrasında eteği açılan bir model. üzerinde süsleme olarak gipür var sadece
hoşgeldiniz
sizinde az kalmış
herşeyiniz tamamdır inşaallah
benimde 24 ağustos düğün 22 si kına inş
Ben de konuyu okuyorum merhaba diyeyim hepinize.
11- 14 Ağustos benim de. Nişanlım farklı memleketten ve iki kez gelinlik giyeceğim.
Biraz seçimlerimden bahsedeyim: Hep sadelikten yana oldum düğünümde de bu değişmedi. Kına gecesi kıyafetim balık modeli petrol mavisi renginde. Giyeceğim kaftan kırık beyaz.
Gelinliğim ise basene kadar bedeni saran ve sonrasında eteği açılan bir model. Üzerinde süsleme olarak gipür var sadece
tüm agustos gelinlerine merabaa :) konuyu farklı boyuta tasıyaym ilk gece korkusu yasayan varmı aranızda :/ ve doğum kontrol hapı kullanıcakmsnz malum agustosa az kaldı gec mi kaldk hap için yardım edicek varmı cahilimde birazz :/
ay canım yazdıgın şeyler tarihinden modeline benimkiyle aynı çok şaşırdm :)
tüm agustos gelinlerine merabaa :) konuyu farklı boyuta tasıyaym ilk gece korkusu yasayan varmı aranızda :/ ve doğum kontrol hapı kullanıcakmsnz malum agustosa az kaldı gec mi kaldk hap için yardım edicek varmı cahilimde birazz :/
bende 24 ağustos geliniyiimmmmmmm
hoşgeldin tatlım :)
mrb canım hap için geç kaldın sanırım tabıkı yasıyoruz o korkuyu gun gectikçe garip bi his var içimde zaten ondan dolayı :)ama ben hap kullanmıyorum canım cunku kılo yapıo zaten guatr hastasıyım.Oyuzden nısanlım ben halledıcem gerek yok dedı bakalım off ne bıcım seyler ya
salı ünü gelinliğimi teslim alcam bide ankaradan kına için abiye bakcam :/ davetiyeleri biz aldık tatlım damatlığıda cuma günü aldık yarın gidip mutfağı yerleştircezz:2: acaip stresliyimmm :/ ankarada yaşayan ya a ankarayı bilen kızlar abiye nerden bakabilirim bana söylebilirler mi bu aradaselamlar,bende 24 ağustos geliniyim :) evimi yerleştirdik,sadece gelinlik ve davetiyeyi teslim almak kaldı,inşallah bundan sonra düğüne kadar bol bol dinlenip sadece kendimle ilgilenicem :)
benmkide hallederm dioda bir nasl halletcekler iki ya halledemezlerse:)
salı ünü gelinliğimi teslim alcam bide ankaradan kına için abiye bakcam :/ davetiyeleri biz aldık tatlım damatlığıda cuma günü aldık yarın gidip mutfağı yerleştircezz:2: acaip stresliyimmm :/ ankarada yaşayan ya a ankarayı bilen kızlar abiye nerden bakabilirim bana söylebilirler mi bu arada
kızlarr uzun zamanadır giremiyorum koşuşturmaca için de baya yoruldum..yalnız kızlar bişey sormak istiyorum size benim memleketimdeki düğünde hem kına hem düğün aynı anda olucak saçım konusunda çok kararsız kaldım topuz yaptırmak istiyorum ama kına kıyafetimde açık bukleli saç daha güzel oluyo sizce nasıl bir model yaptırmalıyım..
kızlar sac modelleride bunlar sizce hangisi olsun ?
Eki Görüntüle 763439 Eki Görüntüle 763440 Eki Görüntüle 763441 Eki Görüntüle 763442 Eki Görüntüle 763443 Eki Görüntüle 763444 Eki Görüntüle 763445
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?