yok canım sus malzemelerı satan yerler var ordan aldım. yavuz süs adı. bu da numarası 212 5227779 / 5127295
tarıf et desen pek anlatamam. nısanlımla gıtmıstık rastgele geze geze bulduk.
gelin tacımı da ekliim hemen. tacımı da emınonunden aldım. hurrem tacı da aldım. kına da takcam. ortalama 25 tl ye aldım tekini
bende öyle düşünüyorum canım ama daha karar veremedim zıtlıkları seviyorum oyüzden böyle bişey yapıyım demiştim ama aykırı durucak sanırımBu masa diğer dolap komodin ve yatağından ço bağımsız durur gibi.
Çünkü diğerlerinde böyle ayaklı bir görüntü yok.
bunu eklersen başka bir takımdan getirip koymuşsun gibi durabilir canım.
gelin başım ve makyajımı da suna benzer istiyorum. umarım yapabilirler. düğün çekimi nerde yapsak kızlar. emirgan yıldız olabilir diye düşünüyoruz. bi de sarıyer atatürk orman çiftliği var giriş ücretli 300 tl o yüzden düşünüyorum acıkcası
Eki Görüntüle 762741 Eki Görüntüle 762742
çok farklı bir duvak yaptırdım, taç şeklinde başın iki yanından inen dalgalı duvak. gelinlikte de küçük pembe çiçekler var.
acilen bu duvağa uyacak saç modeline ihtiyacım var, yardım edin nolurrrr
kızlar bnm yatak odam doğtaştan arte resmini de ekliycem yapabilirsem. makyaj masasını iptal edip lukens ayaklı bi dresuar ve puf mu eklesem diyorum biyandan takım bozulmasın diyorum bi yandan da şık durucak gibi geliyo bilemedim sizce napıyım Eki Görüntüle 762861 eklemeyi düşündüğümde şöyle bi makyaj masası:
Eki Görüntüle 762870 sizca nasıl olur
Gelinliğimde hiç taş yok sadece güpür. Hem sevmediğimden hemde yakışmayacağını düşündüğümden taç takmıcam.Ama saçlarıma ışıltı vericek bişeyler olması gerektiğini düşünüyorum.Saçlarım siyah ne yapabilirim ki taçtan başka :/
bende öyle düşünüyorum canım ama daha karar veremedim zıtlıkları seviyorum oyüzden böyle bişey yapıyım demiştim ama aykırı durucak sanırım
ben de taş sevmiyorum gelinliğim dantel , gelinliğimin dantelinden topuzun yan tarafını saracak şekilde toka yaptırıyorum güzel olacak gibi tavsiye ederim
Aa bu iyi fikir aslında. Örnek resim falan var mı elinizde?ben de taş sevmiyorum gelinliğim dantel , gelinliğimin dantelinden topuzun yan tarafını saracak şekilde toka yaptırıyorum güzel olacak gibi tavsiye ederim
Aa bu iyi fikir aslında. Örnek resim falan var mı elinizde?
Bu gün provam var gelinlikçime söyleyeyim.
Çok teşekkür ederim fikir için
tesekkur ederım kızlar pekı saçta hangısını tavsıye edersınız mavı sıyah olacak saclarım
Çok teşekkür ederim canım benim yukarıdan topuz istiyorum saçlarımı prenses etek gelinliğim bide iki yer olacak düğünüm iki saç iki makyaj seçmek durumundayım.Tedirginlik oluyor ister istemez.Çok zor işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?