2013 agustos gelınlerı buraya :)

çok güzellermiş canım çok beğendim. Ben kınada bindallı giymeyeceğim güzel bir hint kıyafeti bulabilseydim eğer onu giymek istiyordum ama yok. Elbiseme göre saç aksesuarıda bulamadım ama bir şey takmak istiyorum saçıma ne yapacağımı bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu masa diğer dolap komodin ve yatağından ço bağımsız durur gibi.
Çünkü diğerlerinde böyle ayaklı bir görüntü yok.
bunu eklersen başka bir takımdan getirip koymuşsun gibi durabilir canım.
bende öyle düşünüyorum canım ama daha karar veremedim zıtlıkları seviyorum oyüzden böyle bişey yapıyım demiştim ama aykırı durucak sanırım

yüksek duvak olunca saçta çok alternatif kalmıyo zaten. makyajı çok güzel ama o makyaj bana hiç gitmez mesela herkesin yüz yapısına göre makyaj secimi yapılsa daha iyi olur sanki

gelinliğin askılı olduğu için açık saç tercih etmemeni tavsiye ederim , zaten güller olduğu için üst taraf hareketli olacak birde saç açık olursa boğar , benimde gelinliğim askılı ve kuaförümünde gelinlikçiminde sölediği güzel sade bir topuz

2 farklı tarz olmaz : ((

ben de taş sevmiyorum gelinliğim dantel , gelinliğimin dantelinden topuzun yan tarafını saracak şekilde toka yaptırıyorum güzel olacak gibi tavsiye ederim

bende öyle düşünüyorum canım ama daha karar veremedim zıtlıkları seviyorum oyüzden böyle bişey yapıyım demiştim ama aykırı durucak sanırım

zıtlık derken? mesela pembe koltuğun üzerine mavi yastıklar koymak zıtlıktır farklı durur güzelde olur ama bu takım için aynı şeyi söyleyemeyiz bence canım :)

ben de taş sevmiyorum gelinliğim dantel , gelinliğimin dantelinden topuzun yan tarafını saracak şekilde toka yaptırıyorum güzel olacak gibi tavsiye ederim

bende aynı şeyi kına gecesi için düşünmüştüm ama nasıl olur bilemedim.
Çünkü kına elbisem kırmızı. Danteli biraz daha bordoya kaçan bir renk.
Saçlarım koyu renk sizce öyle bir şey yaparsam nasıl durur?

Aa bu iyi fikir aslında. Örnek resim falan var mı elinizde?
Bu gün provam var gelinlikçime söyleyeyim.
Çok teşekkür ederim fikir için

resim yok : ( benimde provam sırasında aldı danteli kurdele yaptı koydu saçıma zaten şekil pek önemli değil dantel olması yetiyor bu resimdeki gibi bi şey olacak inşallah saçım duağım

benımde taclarım bunalr kızlar topuz istıyorum ben kına da da cunku ogun cekılecek fotolarımız

Eklentiler

• $1012209_492087310884606_1066413863_n.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 67
makyajda bu kızlar esmerım sızce nasıl olur?

Eki Görüntüle 763448

benım kuaforumde toprak tonları dıye sıddetle tavsıye edıyor ama ben pek bugay trnlıyım bana gıtmez gıbıme gelıyor ayrıca gozlerım kahve cokuk gosterecegını dusunuyorum ama esmere gıder hala bulamadım sac modelı ve makyaj offf :...((( ne ıstedıgımıde bılmıyorum

Bak mesela bunun gibi işte bende kınada istiyorum öyle bir şey.
tabi çok çeşitlendirilebilir bu taş ya da inci süsleme yapılarak.

tesekkur ederım kızlar pekı saçta hangısını tavsıye edersınız mavı sıyah olacak saclarım

1. taç için 1 ve 5. saçlar, 2. taç için 6. saç bence canım.
yüzünün ve alnının genişliğide önemli tabi model için. yüzüne en çok yakışan ve taçla en uyumlu olan saçı tercih etmelisin.
geniş taçlar için genelde daha yukarda topuz uygun oluyor. daha dar taçlar için topuzun daha aşağıda olması gerekiyor.
kafanın tam ortasında ya da ensede topuz gibi mesela. incili taçda açık bukleli bir saçta yapılabilir.
benim fikrim böyle :)

Çok teşekkür ederim canım benim yukarıdan topuz istiyorum saçlarımı prenses etek gelinliğim bide iki yer olacak düğünüm iki saç iki makyaj seçmek durumundayım.Tedirginlik oluyor ister istemez.Çok zor işler.

öyleyse sen iki farklı duvak bile kullanabilirmişsin :)
daha farklı olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…