2013 agustos gelınlerı buraya :)

bende ağustos gelini olacağım, 10 ağustos.
başlığı görür görmez girdim :)
düğünüme çok az kaldı ve ben gerçekten çok yorgunum, şaşkınım ve mutluyum...

düğün tarihi yaklastıkca topik cok hızlanmış:))) iki gün gelmedim sohbeti koyulaştırmışsınız hemen kendimi dahil ediyim :)))
kızlar beyaz eşyalarım geldi aklınızda olsun ankastre mutfak yaptırmayın aman Allah'ım o neydi öyle napıcaımı bilemedim oturup ağladım nişanlım beni öyle görünce bütün işleri neredeyse tek basına yaptı. ekstra yapılan tek sey mermerit sanırım adı tam bilmiyorum tezgah delindi mutfağın her yeri toz kaplandı duvarlar bile hiçbirşeyin rengi görünmüyodu öyle kötü bişey görmedim ( temizlenince çok güzel oldu ama yine de o görüntüyü tekrar göze alamam.
jartiyer konusuna gelince ben gelinliğin masumluğuna yakıştıramıyorum jartiyeri o yüzden giymeyi hiç düşünmedim.

evet bende ankastre istemedim, beyaz eşyam geldi tamamen sorunsuz yerleştirildi, servis hiç bekletmedi.
haftasonu evimi temizledim (çok yoruldumm).
bu haftaiçi de eşyalarım gelecek, evi tamamen beyaz döşüyorum, sadece aksesuarlarla renklendireceğim.
hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum, çünkü başından beri herşey sorunsuz ilerledi. (dilimi ısırıyorum bol bol, nazar değmesin diye)

hoşgeldn canım öncelikle,
benmde evim beyaz ağırlıkta ama koltuk takımlarında beyaz tercih etmedim.senin koltuklarında mı beyaz? maaşallah diyelim nazar değmesin benimde öyle nişanlımla aramda hiç tartısma fikir ayrılığı olmadı. mobilyada ikimizinde ortak zevki oldu. yatıp kalkıp şükrediyorum bnde.

bu halının markası ne tatlım benm mobilyalarıma çok uygun renkleri. bende alabilirim dimi pişti olmayız nasılsa:)))

bu halının markası ne tatlım benm mobilyalarıma çok uygun renkleri. bende alabilirim dimi pişti olmayız nasılsa:)))

Kaşmir canım :) Linki aşağıda kodu 0004-01 Kemik
halının renkleri bakış açısına göre değişiyor. Üstünde elimi baya gezdirdim tüy çıkartıyor mu diye hiç tüy gelmedi.
Umarım kullanıncada öyle olur :)
Şimdiden güle güle kullan diyim o zaman :)

Kaşmir Halı - Koleksiyonlar / Ziynet

hazırlıklar ne alemde bende hala saca ve makyaja karar veremedım surada paylassak ya bulduklarımzı gercı ben bır topık actım bulduklarımı atıyorum ama

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...gelinlige-tene-gore-makyaj-sac-ornekleri.html

bende gıymıcem jartıye aman yeterınce sıcak en mutlu gunumu sıkıntılı buhranlarda gecıremem :)) sutyen kılot aldım altına ve o gece ıcın 6 stımden bırını gıycem dantellı ve ekruu cok masum ve seksı bencede masum olmalı ve adamı onları gosterıp ustume salmam ayolll:))))))))))) zaten bır korku var onları gorunce vahsılesırler:))))))))))))hahaha daha cok zamanımız var dımı ama bırazda daha sonraları heyecan lazımmken kullanırız

tesekkürler canım bnm bitek halılarım kaldı mobilyalar gelince alıcam onları da.gün azaldıkca sabırsızlanıyorum, hergün mobilyalarımı bekliyorum ayın sonunda geliceini bildiğim halde, belki sürpriz yaparlar diye satıcı neden sürpriz yapcaksa bana:))

evet canım ben aynı şehir'de aynı semtteyim :) ama annem işte :)
hiç kimse anne gibi olamaz

benım 10 saat gıttıgım yr bunada sukur yurtdısıolanlarda var Allah yardım etsınn ınsan bı tuhaf oluyor bende cocuk gıbı kendımı kaaynanamlara gıtmem dugunden sonra dıye aglarken buldum annemler tesellı edıyodu

Malesef geç getiriyorlar ama erken getirmiyorlar canım
Koridor içinde aşağıdaki halı ve tabloları aldık :)
Koridoru canlı tutmak istedik :)
Koridorda beyaz portmantomuz var, duvarlar kum beji yer döşemeside krem olunca çok renksiz kalmıştı :)

Eklentiler

• $koridor halý.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $koridor tablo.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 59

Uzakta olmak çok zor üç-beş ay değilki bir ömür
Gerçekten sabır diliyorum size alışmak zor olacak.

hoşbulduk canım sağol
koltuk takımlarımın biri eskitme beyaz, diğeri ise yemek odasıyla takım kenarları beyaz minderleri açık kahve. perdeler halılar hep beyaz oldu. yatak odasıda beyaz ve tüm nevresim takımlarımda beyaz. takıntılı gibi davrandım renk konusunda.
canım eğer senin mobilyanda lake ise; sadece camsil ile temizle, parladıkça parlıyor.
size de nazar değmesin, 19 gün kaldı ama sen gel onu bana sor, delircem heyecandan :)

tablolara bayıldım:) benim iki tane koridorum var birinde portmanto var o koridordan u dönüşü yapıosun orada da bir oda büyüklüğünde bi koridorum daha var fotolarını da eklerim inşALLah böyle anlatınca karışık oldu:) büyük koridoruma ne koysam bilemedim dresuar ve boy aynası koymayı düşünüyorum ama tam bilemedim. en sona bıraktım sizlerdende fikir alırım artık.

bnmde duvarlarım perdelerim kapılarım laminant parkelerim yemek odam yatak odam beyaz oyüzden koltukları zıt renklerde tercih ettim inşAllah güzel olur eve gelince görücez:) benim 33 günüm var daha çook uzun bi zaman gibi geliyo :))

herkeste bir telaş bir heyecan rabbim bixzleri utandırmasın inşaallah
benimde koluk takımım su yeşili mobilyalarım fildişi sedefli lake
koyu su yeişili bir duvar kağıdı aldık
halımız ekru ve su yeişili tonlrında
perdeleride kırık beyaz düşünüyorum çok sırutmasın diye inş
sandalyelerimin 2 baştakileri fildişi üstüne su yeişili desenli satenli gibi bir kumaş
ve 2 tane yastıkta öyle

yatak odamda yatak başı kapitonesi ile koltuk aynı renk
mobilya rengide salonla aynı renk
halıda aynısının kilimi olacak inş
perdede aynı tarz düşünüyorum

oturma odamızda country bir tv ünitesi sipariş veridk
kanepemize örtü diktiricez
aynısında fon perde
ve düz beyaz perde içine
halısıda turkuaz lı kremli ve grili geçişleri var
birde 2 tane minder yaptıcaz inş
aynı renkte vveyaz düz
inşaallah herşey gönlümüzce olur

evett tablolara bende bayıldım zaten kalpli kalpli içinde aşk var sanki :)
hiç düşünmedim hemen aldım.
her şey gönlümüzce olsun kızlar :)
yere koymak için büyük mumlardan almayı düşündüm bulursam alacağım.

tablolara bayıldım canım güle güle kullan nerden aldın acaba ben de oturma odama istiyorum bu tarz renkli şeyler

ben bunlari eminonunden aldim. Ama nikah sekeri satan yerlerde de yapılmış halde var. Ben ayri ayri aldim evde kendim yaptim.
ya nikah şekeri yapan yerlere sordum 2,5 tl fiyat verdiler tanesine çok geldi bana nerelerde satılırı merak etmiştim kınacıda mı yoksa nerde bir kaç kına yerine baktım yok dediler :)

ya nikah şekeri yapan yerlere sordum 2,5 tl fiyat verdiler tanesine çok geldi bana nerelerde satılırı merak etmiştim kınacıda mı yoksa nerde bir kaç kına yerine baktım yok dediler :)

ben nikah şekerlerimi gitti gidiyordan aldım tanesi 1,40'tı canım.
Nikaha ne kadar var bilmiyorum ama sipariş 1 haftadan önce gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…