işte inci takarsam tek bir tane damla şeklinde takarım zaten.
sıralı değil inci takılmaz buna. setide koyayım yorum yapın lütfen.
bence canım bu set daha güzel olur gelinliğine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte inci takarsam tek bir tane damla şeklinde takarım zaten.
boyum 164 ben tok oldugumda 55 kılo olmak ıstıyorum gobusum var hafıf korseyı cektıler mı prenses gıbı oluruz ınce bellı ınsallah artık bende 15 gun once cıkarıyım barı tavan askısı var bızım oraya asarım ustunede carsaf mı dolasam kılıf derken elbıse kılıfım ole honı seklınde kılıf yok canım bıldıgım kadarıyla
Kızlar ben balayındayken adet olacağım
onu nasıl yapıcam denizede giremem.
geciktiricide kullanmam gerek öyle olursa bu nasıl olacak bilmiyorum
merhaba benim de aynı şekilde olacaktı. doktora gittim. Yasmin önerdi. cuma gününden beri kullanıyorum. ben 1 kutu bitirip 7 gün ara vereceğim. adetim düğüne denk geleceği için 2. ve 3. kutuyu ara vermeden kullanacağım. yani 21 gün kullanıp 7 gün ara, sonra 42 gün devamlı olacak. ama sen doktora danış yine de.
bence saç çok şık ama düğünde bozulabilir uzun saatler aynı sekılde kalmaz nıkah ıcın olabılır. bız davetıye ısını hallettık parca parcaydı bızımkıde ugrastık bıraz kardesım saolsun hallettı. dagıtmaya baslıcaz temmuz ortasında. 500 tane bastırdık 500 tl ye. yaptıgım kına gecesi süsünü de ekliyorum ilk denemem. narların tanesını 4 tl ye satıyorlardı. ben yaklasık 1 tl ye mal oldu. 200 tane yapcaz.
Sedef Davetiye 3602
bu arada kpss ile kocaeline atandım. boluda ev tuttup yerlestırmıstık bıle sımdı kocaeline tasıncaz deli miyiz neyiz.
benim de gelinliğimin yakası buna benziyor ne takacağım ben de karar veremedim :26:Kızlar düğünde ne takacaksınız takı olarak.
Ben daha bir şey almadım.
Yani nişanlımın takacağı set hazırda incili bir şey almak istiyorum ama benim gelinliğimin yakası kayık v olacak.
Tek bir tane inci mi taksam diye düşünüyorum.
Yakası aşağıdaki gibi olacak
Eki Görüntüle 758731
düğünlerimize sayılı günler kala topiğimiz hareketlendi benim de nişanlım hap kullanmamı istemiyor hallederim ben diyor
benim de gelinliğimin yakası buna benziyor ne takacağım ben de karar veremedim :26:
Eki Görüntüle 759144
sete bayıldımmm muhteşem çok yakısır eminim benimde setim var ama bende inci kullanmak istıyorum 2 yerde olacak dugunum bu set nerede satılıyor canım altın mı bayıldım ya:)))işte inci takarsam tek bir tane damla şeklinde takarım zaten.
bence gayet ıyısın ozaman cnm cunku benım boyum 165 59 kıloyum ben 56 olmak ıstıorum ıns olurum offf cokmu sey ıstıom :)tatlım ben gelınlıkcıden almıstım ordan verdıler daha dogrusu kılıf
sete bayıldımmm muhteşem çok yakısır eminim benimde setim var ama bende inci kullanmak istıyorum 2 yerde olacak dugunum bu set nerede satılıyor canım altın mı bayıldım ya:)))
banada verdıler kılıf ama su albıse kılıflarından o bastırıyor artık 15 gun once cıkarım çarfafa sarcam kirlenmesin diye hayırlısı artıkdaha var hala benım umudum var hadı gelınlıkle korse ıcınde bellı olmuyoda sımdı balayına gıdınce gobek falan olmasın utanıyorum ya bıde guzel guzel kızları rusları görüp bide bana bak ( dıye ıcınden geçirmesin istiyorum ( ama son hafta kosturma cok olur davetıye dağıt o zaman kesın birkaç kılo veririz :))
gidecek ınsallah oruclada dıyet falan olmuyo ekmek yemesen acıkıyosun ben 1 dılım yıyordum sımdı ıkıye cıkardım aksamda 1 dılım veya pılav falan olursa yemıyorum onun harıcınde dıkkat edemıyorum artık son hafta gıder dıye dusunuyorum dugun adı olsun heyecandan zaten ıcımde kelebekler ucusuyor ya ben daha makyajıma sacıma karar veremedım bırde dans muzugıme sız ne dusunuyosunuz kızlar gelınlıgım fransız guburu ve tek omuzda çıceklerı var ortasnda ıncıler kırık beyaz seftalı tonları dusunuyorum ama bugday tenlıyım sacım acık kestane kahve gıbı boyatmıcam kendı rengınde kalsın dıyorum net bısey yok hala yaevet canım haklısın ya napım arkadas ama veremıyorum walla dugune kadar gıttı gıttı gıtmesı lazım cokk sıkıldım bu kılolardan.İnsanın psıkolojısı bozuluyor ya.Bende o sekılde kılıfa sarcam son 1 haftada acarım
Canım ben Tekirdağ'da oturuyorum burda beğenemeyince İstanbul'a Kapalıçarşı'ya gittik nişanlımla.
Ordan aldım Gülaylar Altın'dan ve daha yeni gelmişti kılıflarından çıkarıyorlardı rafa bile koyulmadan aldım bana kısmetmiş :)
Kapalıçarşı olunca fiyatta uygun oldu tabi.
b-a-y-ı-l-d-ı-m çook guzel gunlerde kullan canım ınsallah benımkıde buradan bır kuyumcudn aldım çok aceleye geldı sevmıyorum sımdı boyle emıtasyon bısey bulursam incili gelinliğime göre ne önerirsiniz kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...kaporayla-olan-gelinligm-asil-gelinligim.html
Kilo vermeye gelince ben mart ayından beri diyet ve spor yapıyorum ama son bir aydır düğün işleriyle uğraşmaktan spora gidemiyorum. Diyete aynen devam ediyorum ama 3 haftadır aynı kilodayım spor olmadan kilo veremiyorum. 65 kiloydum şuan 57 kiloyum. bbiraz göbek var hala 2 kilo daha versem tam olacak. Bu arada yarın ilk gelinlik provam var çok heyecanlıyım :)
Bakalım neler yapmış :)
gidecek ınsallah oruclada dıyet falan olmuyo ekmek yemesen acıkıyosun ben 1 dılım yıyordum sımdı ıkıye cıkardım aksamda 1 dılım veya pılav falan olursa yemıyorum onun harıcınde dıkkat edemıyorum artık son hafta gıder dıye dusunuyorum dugun adı olsun heyecandan zaten ıcımde kelebekler ucusuyor ya ben daha makyajıma sacıma karar veremedım bırde dans muzugıme sız ne dusunuyosunuz kızlar gelınlıgım fransız guburu ve tek omuzda çıceklerı var ortasnda ıncıler kırık beyaz seftalı tonları dusunuyorum ama bugday tenlıyım sacım acık kestane kahve gıbı boyatmıcam kendı rengınde kalsın dıyorum net bısey yok hala ya
canım senin gelinliğinin yakası benimkine göre baya yukarda bence sen boynuna bir şey takmamalısın.
zaten normalde bende takmayı düşünmüyordumda bunun gibi tek bir inci alacağım.
evet tatlım benimki daha yukarıda, nişanlım buna bile açık diyo dekolte istemiyor ama hiç takmadan da olmaz ki :26:
çok beğendim kolyeyi
düğün müziği konusunda ben de hala karar vermiş değilim:26: malesef özel bir şarkımızda yok siz belirlediniz mi kızlar giriş ve dans müziklerini ?
Bizim giriş müziği: Danza Kuduro (Survivor'da çok çalıyordu)
İlk dans: Özdemir Erdoğan - Pervane (wals yapacağız )
Pasta: Gustavo Lima - Balada
Takıdan sonraki ikinci dans Ziynet Sali - Her şey güzel olacak diyorum ama bu değişebilir.
Sizin var mı fikriniz?
Bizim giriş müziği: Danza Kuduro (Survivor'da çok çalıyordu)
İlk dans: Özdemir Erdoğan - Pervane (wals yapacağız )
Pasta: Gustavo Lima - Balada
Takıdan sonraki ikinci dans Ziynet Sali - Her şey güzel olacak diyorum ama bu değişebilir.
Sizin var mı fikriniz?
bence gelinliğin çok zarif duruyor tek omuzlu mu anlayamadım?
eğer tek omuzluysa bence boynun boş kalabilir. tabi duvağı nasıl takacağında önemli.
rahibe duvak olacaksa gerçekten boynun boş kalabilir :)