merhaba bende kınaya narlı bir şey istiyorum bir kaç yere sordum bulamadım siz nerden aldınız acaba
Ben bunlari eminonunden aldim. Ama nikah sekeri satan yerlerde de yapılmış halde var. Ben ayri ayri aldim evde kendim yaptim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende kınaya narlı bir şey istiyorum bir kaç yere sordum bulamadım siz nerden aldınız acaba
Dugun 2yerdw olcak bizim orda akrabalarin hepsi goremeyecwfi icin gelinlik giycem saat 11 gibi gece bindalli giycem sacimi topuz
Yapsamolma bindallinin istune yarim acik omzuma dogru yapsam tacim var makyajada karar veremedim erkwk tarafinda da hem kina hem dugun olcak ayri gun 3 model ve makyaj lazim ama en guzel kendi ,emleketimde olayim istiyorum akil verin kizlar ya kolye konusuda yaka baya asagi benim catala kadar cok bos olur gibime geliyor
valla benım kesın kararım kızlar kesınlıkle topuz yaptırcam cunku acık yaptırdığımda zaten bide o kadar oynucaz edicez benim saçlar dayanamz bıde sıcakta. Topuz son kararım kızlar bıde gelınlıgın ıcıne jartiyer gıycekmisiniz? ben takım almıstım kose jartiyer onu giyicem ama çoğu rahatsız olursun dedi siz ne yapacaksınız?
kızlar bugün gelinlik provam vardı.
bütün gece uyuyup uyandım. sabah 6'da kalktım heyecandan :)
terzinin kapısına gittiğimizde kalbim duracak sandım :)
sonunda giydim tabi ama daha çok eksiği var. 10 gün sonra kadar tekrar gideceğim.
o zaman bitmiş olur sanırım :) tabi kınalığımda vardı ama gelinlik daha heyecanlı oluyormuş .
bu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum :)
ilk provada ben de öle olmuştum provaya kadar istisnasız hergün rüyamda gelinlik görüodum ve hep kötü olduğunu görüodum. çünkü ortaya ne çıkacağını bilmiodum. ben 3 modeli birleştirdim çünkü :) çok korkuodum ama provaya bi gittim düşündüğümden bile güzel olmuştu çok içime sindi senn de beğendiğine memnun ayrıldığına sevindim tatlım.. güle güle mutlulukla giy hayırlı olsun hepimize.. :)
kızlar bu arada evde duygusal anlar yaşanıyor.. birbir eşyalarımı topluyoruz. kırılacaklar kışlık kıyafetler kutuluyoruz tek tek.. hiçbiri değil de az önce pijama takımlarımı da aldım annem orda koptu yazık.. gittiğimi tam olarak anladık sanırım..zor olacak baba evinden çıkış. bide ben ünv.den mezun olduktan sonra memlekete geri döndüm burda işe girdim 3 yıldır evimdeydim. o yüzden bizimkilere zor olacak alışması galiba.allahtan çok uzak bi yere gelin gitmiyorum..
valla benım kesın kararım kızlar kesınlıkle topuz yaptırcam cunku acık yaptırdığımda zaten bide o kadar oynucaz edicez benim saçlar dayanamz bıde sıcakta. Topuz son kararım kızlar bıde gelınlıgın ıcıne jartiyer gıycekmisiniz? ben takım almıstım kose jartiyer onu giyicem ama çoğu rahatsız olursun dedi siz ne yapacaksınız?
bende 3 modeli birleştirdim onun içinde nasıl bir şey çıkacağını bilemedim :) ama güzel olacak inşallah :)
aynen bizim evde de aynı. bende senin gibi üni'den mezun oldum işe girdim 3 yıldır evdeyim.
Allahtan uzak değiliz yoksa annem ne yapardı bilmiyorum
Tahmin edebiliyorum canim bizimkilerde bikac gundur cok duygusal annem her firsatta patliyo ben yurtdisina gelin gitcem onun da etkisi var :-( Allahtan ben yeni mezun oldum yaz tatillerinde bukadar uzun kaliyodum alisirlar insallah.
bulunduğum yere 2 saat uzaklıkta olan bi şehre gidiyorum ben canım sen aynı şehirde mi olacaksın
Korse giyme sakin canim benim yengem giymisti cok pisman oldu cok rahatsiz oldu. Ben de jartiyer giymicem alt ust camasir aldim ama gelinlik oyle bos giyilirse kasindirir mi onu da bilmiyorum fikri olan var mi :26:
ne giyersen giy kaşındırır çünkü çok terleyeceksin bütün gün üzerinde olacak canım :)
ama eğer gelinliğin içinde kalıp gibi bir şey varsa hiç giyme derim giyersen rahatsız eder.
Ayrıca jartiyer takımlar çok rahatsız edici arkadaşımdan biliyorum kuaförde saçları yapılırken gelinliğin altına giydirmiştik.
Salona gidene kadar saatler geçti tabi tuvaleti geldi kızcağızın haliyle onu tekrar açtık falan sonra amann bu ne dedi çıkardık çorabı falan dahada rahat etti :)
ben gelinliğin içine sütyen, çorap, jartiyer, korse falan hiç birini giymeyeceğim külot dışında :)