2013 agustos gelınlerı buraya :)

kızlar davetiyeleriniz hazır mı ben seçemiyorum bi türlü kendime de saklıycam çok güzel olması lazım:)

biz davetiye işini 2 hafta önce hallettik :) böyle ufak tefek şeyler aradan çıktıkça rahatlıyor insan :)
ama gelinliğim yok hala ortada dikiliyor ve daha dikimine pazartesi günü başlayacak!! :S
Allahım bu kadın bir alem son ana kadar gelinliği teslim etmiyor.
2 ay önce ölçü vermiştim halbuki ama ondan sonra çok zayıfladım yani bilmiyorum nasıl olacak.
şimdi gelinlik ayakkabısı arıyorum pembe istiyorum kızlarrr.
Var mı aranızda renkli ayakkabı giymek isteyen?

Merhaba Kızlar,
Dün facebook'ta dolaşırken aşağıdaki saçı çok beğendim. Aslında çok basit bir saç modeli ama aksesuarla bu şekilde tamamlanınca çok güzel olmuş.
Sizler ne düşünüyorsunuz kına gecesi için nasıl bir model sizce?

Eklentiler

• $saç kýna.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 44
bence saç çok şık ama düğünde bozulabilir uzun saatler aynı sekılde kalmaz nıkah ıcın olabılır. bız davetıye ısını hallettık parca parcaydı bızımkıde ugrastık bıraz kardesım saolsun hallettı. dagıtmaya baslıcaz temmuz ortasında. 500 tane bastırdık 500 tl ye. yaptıgım kına gecesi süsünü de ekliyorum ilk denemem. narların tanesını 4 tl ye satıyorlardı. ben yaklasık 1 tl ye mal oldu. 200 tane yapcaz.

Sedef Davetiye 3602

bu arada kpss ile kocaeline atandım. boluda ev tuttup yerlestırmıstık bıle sımdı kocaeline tasıncaz deli miyiz neyiz.

canım bende pembe istedimde cart bir renk değil
güzel renkler vardı ama gelinliğin altında çok sırıtıcağını düşündüm ve pudra pembesi aldım çok hoşuma gitti giyiceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

ben de bu hazırlıklar sırasında çok zayıfladım kızlar. haziranın 3 ünde gelinlik için ölçülerim alınmıştı geçen hafta provaya gittim belim 5 cm incelmiş adam da ağustosun 1inde tekrar prova alalım son hal,ni o zaman verelm dedi sonra da güldü ramazan da çok yemek ye de bize gelinliği bozdurma die:)davetiyelerimiz de tamam.. yarın da damat bohçamızı götürcez ve mobilya bakcaz ramazanda nasl olacak hazırlıklar bilmem ramazana kalmayalım die uğraştıkça kaldık hayırlısı artık..

bu arada bugün bide gittm annemle doğum kontrol hapı aldık :)çok utandm nedense hiç iş yokmuş gibi bide onu dşünüodum napcam ne kullanıcam die aradan çıktı

bu arada bugün bide gittm annemle doğum kontrol hapı aldık :)çok utandm nedense hiç iş yokmuş gibi bide onu dşünüodum napcam ne kullanıcam die aradan çıktı

GÜNAYDIN KIZLAR....

tatlım ıyı dedın ya sımdı benm reglm cok duzenszz yanı sımdı 2 yada 3 haftada bı oluyorum bu ay ayın 26sında olsummm 7 gun one gelıyo ozaman temmuzn 19unda olcam agustosn 12snde olcam 5eylulde olcam ve eylulnnn son haftası olcam ve benım dugunm eylul 29unda sızce bendemı hap kullanaymmm kızlar yardımcı olrmsnz

kızlar hazırlıklar bıttı sukur davetıye sıkıntılı secemedım bır turlu nısanlım bana attı topu ayyabıyıda bulamadım gelınlıgı alırken gelınlıkcım ayyakabı ıstemedı sımdıde altına denk gelecek mı zor oldu daha dans muzıkleri va sarkıları hazır değil slayt yapayım dıyodum o yok ole ıste sızden ne haber

canım valla bende kara kara düşünüyorum ne yapçam diye :) o haplarda çok kilo yapıyor diyorlar kullanan arkadaşlarımın bazıları bundan şikayetçi. ama almadanda olmaz ki.

dolgu topuklu almak istiyorum ayağı yormuyor saatlerce ayakta kalacağız.
şimdiye kdar hiç istediğim gibisini göremedim umarım bulurum.

hayırlısı olsun daha evde oturmadan taşınma işi çıktı demek.
allah kolaylık versin size :)

tam da en tereddüt ettiğim konuya değinmişsin:)) ben almaya cok utanıyorum reglim dün basladı düğüne kadar 2 kutu bitirmek gerekiyomus ilk kutuda tam koruma olmuyomus oyüzden suan başlamam lazım ama ben napıcam bilmiyorum önce jinekoloğa gidip uygun hapın belirlenmesi falan lazımmıs.

bnde böyle şeyler yapmak istiyodum aslında ama küçük şehirde yasıyorum buralarda bulmak zor. internetten getirtmek de cok mesakkatli geliyo. ama seninkiler cok güzel olmus kendine saklamayı unutma :) ataman yapılmıs ne güzel eşinle aynı sehirde olucaksn dimi?

canım ben de çok düşündüm araştırdım epey bi.ama doktora gitmedim.anneme danıştım en sonunda:)eğer dediğin gibi düğünden önce 2 kutu bitirmek gerekiosa ben yandm çünkü 2.kutunun başındayken evlenecem:) yan etkisi en az olan yasmin die bi ilaçmış onu aldım. zaten doktorlar da kişiye özel ilaçlar vermiolarmış. en çok verdikleri yasmin ve diana mış. ben yasmin aldım. ama annem uzun süreli kullanmamamı tavsiye etti. 4-5 ay kullanırsın sonra evliliğe alışınca (!) başka bişeye geçersiniz dedi :) bakalım artık birkaç gün sonra regl olmam gerekio o zman başlıcam işte hayırlısı :)

sen bilirsin canm ama haplar adet düzensizliğine de ii geliomuş. eğer şimdi bu şekilde düzensizse hap sayesinde düğünü atlatabilirsin belki.adetlerin stresten de düzensizleşmiş olabilir. tabi en ii doktorlar bilir :)

canım valla bende kara kara düşünüyorum ne yapçam diye :) o haplarda çok kilo yapıyor diyorlar kullanan arkadaşlarımın bazıları bundan şikayetçi. ama almadanda olmaz ki.

yani dediğin gibi tatlım eğer bi süre bebiş düşünmüosanız illa bişi kullanıcaz. yeni evlenenler için en ideali hap diolar. benm niyetim doktora gitmekti ama denk gelmedi reglim de yaklaştığı için almam lazımdı. çoğunluk yasmin tavsiye etti. ben de onu aldım. yan etkisi en az olanmış. zaten bu hapların yan etkileri kişiden kişiye değişirmiş illa bi yan etki olacak die de bişi yokmuş. bi bakcam artık bi süre kullanıcam.. :)

merhaba kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz ne yapacağım diye düşünüyodum eczacı arkadaşıma sordum o da yasmini söyledi başlamam gerek artık.
biz davetiye işini hallettik 1000 adet bastırdık. gelinlik ayakkabısını da pudra rengi alacaktım son anda somona karar verdim ve aldım.
pazar günü çeyizleri evimize götürdük çoğu şeyi yerleştirdik çok güzel oldu yaa hiç dönmek istemedim evimizden tabi bunu babama söyleyemedim gece yolculuk zor olur diyerek babamı kandırdık ve akşam evimizde kaldık ailecek

her şey iyi güzel de kpss ye giren gelincikler sınavınız nasıldı? benim kötü sanırım

tatlım benmim de sınav kötüüü :2:

kızllaar bizimde davetiyemizz basıldı :) gelinliğimin altına pembe ayakkabı giymeyi düşünüyoruum hepinize tek tek yazamadım ama benim ne zaman başlamam gerekiyo bu hapa yaa bide yazz diye bir doğum kont hapı duydum bitkiselmiş diye duyanınız var mı ?

sende benim gibi pembe ayakkabı gimek isteyenlerdensin :)
evet bu doğum kontrol haplarına ne zaman başlamak gerekmiş bilen varsa lütfen bizimle paylaşsın :)
gerçekten koruyacaksa bir süre yasmin mi kullanmalıyız?
peki ilaç kullanmayı bıraktığımız halde bebişimiz olmazsa çok korkuyorum ilaçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…