How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

hayırlısı olsun daha evde oturmadan taşınma işi çıktı demek.
allah kolaylık versin size :)

saol canım. önce şimdi taşınalım dedik ama ramazanda zor olcak sanırım. boluya yerleşip sonra bu tarafa gelcez. :) yani gelin olarak boluya gitcem sanırım :D

bnde böyle şeyler yapmak istiyodum aslında ama küçük şehirde yasıyorum buralarda bulmak zor. internetten getirtmek de cok mesakkatli geliyo. ama seninkiler cok güzel olmus kendine saklamayı unutma :) ataman yapılmıs ne güzel eşinle aynı sehirde olucaksn dimi?

evet bırazını mutlaka kendime ve gelemeyen isteyen olursa onlara vermek için ayırcam. kocaeline atandım. nısanlım boluda. belkı bır sure ayrı kalabılırız. es tayınımız gerceklesene kadar.

canım ben de çok düşündüm araştırdım epey bi.ama doktora gitmedim.anneme danıştım en sonunda:)eğer dediğin gibi düğünden önce 2 kutu bitirmek gerekiosa ben yandm çünkü 2.kutunun başındayken evlenecem:) yan etkisi en az olan yasmin die bi ilaçmış onu aldım. zaten doktorlar da kişiye özel ilaçlar vermiolarmış. en çok verdikleri yasmin ve diana mış. ben yasmin aldım. ama annem uzun süreli kullanmamamı tavsiye etti. 4-5 ay kullanırsın sonra evliliğe alışınca (!) başka bişeye geçersiniz dedi :) bakalım artık birkaç gün sonra regl olmam gerekio o zman başlıcam işte hayırlısı :)

canım ben yanlış yazmısım ilk kutu bittiğinde tam koruma baslıyormuş. sen güvendesin yani:) güvende olmayan benim,biziz:))
benden baska dert eden yok mu bu konuyu kızlar napıosunuz?? :)))

kızlar ,ben kına gecesınde bındallı gıymıycem.kırmızı abıye aldım onun yerıne.acaba abıyemın uzerıne sadece kaftanmı gıysem gelınlıkcılerı gezerken boyle yapıldıgını gordum .:(

merhaba kızlar ne güzel bir konuya değinmişsiniz ne yapacağım diye düşünüyodum eczacı arkadaşıma sordum o da yasmini söyledi başlamam gerek artık.
biz davetiye işini hallettik 1000 adet bastırdık. gelinlik ayakkabısını da pudra rengi alacaktım son anda somona karar verdim ve aldım.
pazar günü çeyizleri evimize götürdük çoğu şeyi yerleştirdik çok güzel oldu yaa hiç dönmek istemedim evimizden tabi bunu babama söyleyemedim :30: gece yolculuk zor olur diyerek babamı kandırdık ve akşam evimizde kaldık ailecek :9:

her şey iyi güzel de kpss ye giren gelincikler sınavınız nasıldı? benim kötü sanırım :ssz:

Sende mi kpssye girdin cnm ben de girdim benim de cok iyi degildi. Kpss sinavindan sonra o yorgunlukla kayseriye gidip ertesi gun de dugun alisverisi yaptik :1:

Bu arada gelinlik ve bindallimi hallettim kizlar :) tam gonlume gore bi gelinligim oldu kiraladik bindallim da kabarik yakinda resimlerini paylasirim :)

canım ben yanlış yazmısım ilk kutu bittiğinde tam koruma baslıyormuş. sen güvendesin yani:) güvende olmayan benim,biziz:))
benden baska dert eden yok mu bu konuyu kızlar napıosunuz?? :)))

kızlar bende aynı konudan muzdaripim.bir ay sonra düğünüm var ve hap kullanmaya karar verdik ama hiç başlamadım.bu aralar stresten zaten adetim dengesizleşti.Bu hapları ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyormuş

kızlar bende aynı konudan muzdaripim.bir ay sonra düğünüm var ve hap kullanmaya karar verdik ama hiç başlamatdım.bu aralar stresten zaten adetim dengesizleşti.Bu hapları ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyormuş
bir ay onceden ama beni baya kasti bu hap iso kullanmaya basladigimdan beri surekli ana kanamalar bi de unuttum uc gun icmeyi tekrar adet oldum biraktim diye :-( butun dengem sasti haoa devam etsem de nisanlim da korunacak :-(

hadi bakalım hayırlısı :) ben bindallı konusunda hala kararsızım :(
benim bindallim cok guzel ve farkli hem kabarik elbise gibi hem bindalli kinaya guzel gidiyo tavsiye ederim kararsiz kalma :-)

kızlar bende aynı konudan muzdaripim.bir ay sonra düğünüm var ve hap kullanmaya karar verdik ama hiç başlamadım.bu aralar stresten zaten adetim dengesizleşti.Bu hapları ne zaman kullanmaya başlamak gerekiyormuş

ben biraz araştırdımda adetin ilk gününde başlamak gerekiyormuş.
1. kutu bittikten sonra 2. kutuya yine adetin ilk günü başlanmalıymış.

mervebaki konu sahibi sensin ama bir şey söyleyeceğim :)
bizler 1 ay sonra evlensek bile bu konu kapanmasın.
burdan hep konuşalım olur mu :)
2013 ağustos gelincikleri olarak deneyimlerimizi, yaşadıklarımızı hep paylaşalım :)

mervebaki konu sahibi sensin ama bir şey söyleyeceğim :)
bizler 1 ay sonra evlensek bile bu konu kapanmasın.
burdan hep konuşalım olur mu :)
2013 ağustos gelincikleri olarak deneyimlerimizi, yaşadıklarımızı hep paylaşalım :)

katılıyorum :) evliliğimiz nasıl gidiyo yetişebiliyo muyuz falan paylaşırız:))

Merhaba kızlar...Benimde düğünüm ağustosda ve bir telaş sardı gidiyo.Önceki yazıları pek okuma fırsatım olmadı belki konuşulmuştur fakat çeyizinizdeki dantelleri nasıl yıkadınız.Sararanları ne yaptınız.Birde acaba kuru temizlemeciyemi götürsem ne yapsam karar veremedim??Yardımlarınızı bekliyorum..

Günaydın kızlar çok uzun zamandır yazamamıştım. Biz hala ev bulamadık ya artık 1-2 hafta içinde bulmamız gerekiyor. Eşyalarımızı önceden aldığımız için ev konusunda seçici davranıyoruz :( Gelinliğimi seçtim, ayakkabımı aldım. Hafta sonu davetiyeleri seçeceğiz inşallah.

Daha önce siz yazmışsınız ama ben bu ayın başında doktora gittim doğum kontrol ilacı için. 11 gün önce adet olmam gerekiyordu ve doktor ilk gün ilaca başla 21 gün kullan 7 gün ara ver dedi. Ama benim adetim çok gecikti. Hala olmadım. 29 ağustosta düğünüm var nasıl ayarlayacağım bilmiyorum :(

Merhaba kızlar...Benimde düğünüm ağustosda ve bir telaş sardı gidiyo.Önceki yazıları pek okuma fırsatım olmadı belki konuşulmuştur fakat çeyizinizdeki dantelleri nasıl yıkadınız.Sararanları ne yaptınız.Birde acaba kuru temizlemeciyemi götürsem ne yapsam karar veremedim??Yardımlarınızı bekliyorum..

benim hiç dantelim yok ki:) çok çok önceden annem bir-iki parça bişey yaptırmış ama onlarıda sermeyi düşünmüyorum. kuru temizleme en iyisi olur diye düşünüyorum

Benim hiç dantelim yok :) annem bana sormadan almak istemiş ama korkmuş benden :)
kullanacak mısın dantellerini?
anneler, halalar bilir nasıl temizlenmesi gerektiğini bence
sen en iyisi onlara sor canım..

ben biraz araştırdımda adetin ilk gününde başlamak gerekiyormuş.
1. kutu bittikten sonra 2. kutuya yine adetin ilk günü başlanmalıymış.

ozaman ben ilk başlar da korunamıcam şu an adetliyim ve adetim bitmek üzere dün doktora gittim ben tahlillerimi yarın almaya gittiğimde etraflıca bir ona da sorayım da size bilgi vereyim kızlar..düğün telaşından bunu iyice boşvermişim ben neyse hayırlısı artık :)

ozaman ben ilk başlar da korunamıcam şu an adetliyim ve adetim bitmek üzere dün doktora gittim ben tahlillerimi yarın almaya gittiğimde etraflıca bir ona da sorayım da size bilgi vereyim kızlar..düğün telaşından bunu iyice boşvermişim ben neyse hayırlısı artık :)

evet evet lütfen paylaş bizimle :)
hatta hangi hapı önerdiğini ve bir gün hap kullanmayı bırakıp bebiş istediğimizde neler olabileceğinide sor lütfen :)
şimdiden teşekkürler esranazzz :)

evet evet lütfen paylaş bizimle :)
hatta hangi hapı önerdiğini ve bir gün hap kullanmayı bırakıp bebiş istediğimizde neler olabileceğinide sor lütfen :)
şimdiden teşekkürler esranazzz :)

tabiki de sorarım canım zaten bunlar benimde aklımdaa:)seninle aynı gün düğünümüz galiba sen başladın mı kullanmaya hap canım

Back