• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

kızlar ya ben cok korkuyorum bızde bu persembe ev dosemeye gıdıcez 10 saat uzakta tek annem ve ben kımse yok baska :( hep eksıkler oradan alıcak temızlık yerlesme cok gozumde buyudu ısler zaten annemın eıvnde boya badana ınsaat cok yoruldum hersey tamam sanırım ama değişik bır psikolojı var ustumdde korku gıbı

inan ben de bu sıkıntıyı yaşıyorum canım ama bizim biraz daha yakın 3.5-4 saat ve biz ailece gideceğiz. mutlaka unuttuklarımız olacaktır ama mümkün oldukça herşeyi burdan almaya çalışıyorum. biz de daha burda temizliğe tam başlamadık haftaya badanaya başlıcaz yine bir yoğunluk olacak. Allah yardımcımız olsun :31:

Kizlar mrb nasilsiniz nikahimiz kiyildi her sey cok guzeldi ama nisanlimin babaannesi yogunbakimda dugune daha var ve calgili olmayacak mevlutlu olacak kinam oynamali olacak ama belki ertelenir dua edin insallah sagligina kavusur:(

merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? tebrik ederim Allah mutlu mesut etsin inşallah darısı başımaa:16: çok üzüldüm tatlım yaa geçmiş olsun Allah acil şifa versin. her şey gönlünce olur inşallah:31:

bız de 6 temmuzda yerlestırcez evımızı ıns :) cok heyecanlıyım bakalım nasıl gececek cok yogun ve yorucu gececegı kesın.
kına gecemde bereket narı dagıtcem emınonunden baya uyguna aldım. yapınca resmını de eklerım. haftaya da kına kıyafetımı falan almam lazım ramazan gelmeden.
kpss maratonu var sımdı de ıns atanırım yarabbım :18:

bizim mobilyalarımız yerleşmiş çok merak ediyorrum evimi yaaa :52:nişanlım göstermiyo gel gör diyo :9: hafta içi gideceğim kısmetse yoksa meraktan çatlıcam :9: biz de kpss den sonra 7 temmuzda çeyizleri götürüp yerleştireceğiz kısmetse :31:
evet canım ya bize de göster bereket narlarını kaç liraya aldın kaça mal oldu ?
Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene olsun lütfen ya her yıl uğraşmak istemiyorum :31:

kızlar bayadır yazamıyorum ama okuyorum sürekli:) damatlık,gelinlik,davetiye,koltuk takımı,yatak odası,tv ünitesi + masa tamam :)

şimdi sıra fotoğrafçı,halı,perde ve avizede:) ramazan başlamadan bitmeli hazırlıkla bakalım ne olacak :)

kına hediyem bereket narı yukardaki resimden olcak. nette tanesi 4 tl idi çok pahalı geldi gayet basit birşey. ben de eminönünden tanesini 85 kuruşa aldım :52:
içine paketli kına koycam. isim etiketini de kırtasiyeden bastırttım 10 tl verdim :52: yapılmısını da yapınca koyarım.

ben eşyalı halini gördüm 2 hafta önce gitmiştik. kıyafetlerimi bile hazırladım kışlıkları giderken götürcem. ramazanda gitmeyi planlamıyorum. bi daha evlenince giderim yani.

bu da nikah şekerimiz ama bunu hazır alcaz kadıkoyden

kızlar ben de ağustos geliniyim gelinlik için biraz geç kaldık o yüzden acilen karar vermem gerekli yardımlarınızı istiyorum, kadıköy'de 3 tane gelinlikçi arasında kaldım dikimleri ve fiyatları hemen hemen aynı ama eğer aranızda daha önce oralara gitmiş olan varsa bana yaşadıklarını anlatabilir mi? Flower moda, prosimanaz gelinlik, butik&antik gelinlik, bu üç mağaza kalite ve fiyat olarak kafama yattı ama önümdeki süreçte beklenmedik birşey çıkar mı diye korkuyorum, yardımlarınızı bekliyorum :*

kına hediyem bereket narı yukardaki resimden olcak. nette tanesi 4 tl idi çok pahalı geldi gayet basit birşey. ben de eminönünden tanesini 85 kuruşa aldım :52:
içine paketli kına koycam. isim etiketini de kırtasiyeden bastırttım 10 tl verdim :52: yapılmısını da yapınca koyarım.

ben eşyalı halini gördüm 2 hafta önce gitmiştik. kıyafetlerimi bile hazırladım kışlıkları giderken götürcem. ramazanda gitmeyi planlamıyorum. bi daha evlenince giderim yani.

bu da nikah şekerimiz ama bunu hazır alcaz kadıkoyden

narlar çok güzelmiş canım hem uyguna almışsın. peki kaç tane aldın gelen tüm misafirlere verecek misin? çünkü kına biz de çok kalabalık olur böyle olunca biraz pahalı oluyor. nikah şekeriniz de çok zevkli canım :21:

kızlar ben de ağustos geliniyim gelinlik için biraz geç kaldık o yüzden acilen karar vermem gerekli yardımlarınızı istiyorum, kadıköy'de 3 tane gelinlikçi arasında kaldım dikimleri ve fiyatları hemen hemen aynı ama eğer aranızda daha önce oralara gitmiş olan varsa bana yaşadıklarını anlatabilir mi? Flower moda, prosimanaz gelinlik, butik&antik gelinlik, bu üç mağaza kalite ve fiyat olarak kafama yattı ama önümdeki süreçte beklenmedik birşey çıkar mı diye korkuyorum, yardımlarınızı bekliyorum :*

canım yardımcı olmak isterdim ama bursadayım istanbul hakkında hiçbir fikrim yok :( umarım bilenler çıkar :31:

kına kutusunu 200 nikah şekerini de 400 tane yaptırcaz. kına da 200 olacagımızı sanmıyorum ama az kaldı alamadım denmesın dıe bol bol aldım :52: herkese verırım cunku sadece bayanlar olcak yanı bır aıleyı temsıl edıyorlar gıbı olacak.

ben kadıkoye bakmıstım ama dedıgın yerlere bakmadım canım. gonlunden hangısını sevdıysen senı hangısı daha ıyı anladıysa onu sec bence.

kızlar merhaba ben geldim çokk uzun yorucu ve de önemli işlerimi halledip geldim artık ben evli bir hatun oldum nikahımız kıyıldı 8-10 kişilik bir arkadaş grubuyla güzel eğlenceli bir nikah oldu an itibariyle 3 saatlik evliyim düğüne de tam 2 ay var bakalım yeni hayatım nasıl olacak bu yolda beni nekler bekleyecek hep dualar ettim rabbim inşallah dualarımı kabul etmiştir

bayanlar merhaba, ben siteye yeni üye oldum dün itibariyle :) ben de ağustos geliniyim 9 ağustos kınam 11 inde de düğünüm var inşallah. eskiden beri siteyi takip ederdm üye olmya karar verdm paylaşımlara tecrübelere ihtiyacım var çünkü :( gelinliğim dikilio kına malzemelrm de hazır. ama ortada ev ve eşya yok.çok sıkıntı ediorum bu durumu nasl yetişecek bilmiorum. nişanlımın iş durumlarından dolayı yerleşeceğimiz şehir bile belli değil :(( bu aralar aramız da çok bozuk her kafan bi ses çıkıo annem de düğün arası arada şeytan dolaşırmış dio hakkaten öle galiba bu badireleri atlatan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalrını rica ediorm :((

gerginlikler oluyor elbette. bizde de aynı durum var. nişanlım başka il de. zaten sürekli ayrı kaldık askerlik vs derken. bızım aramızda bu aralar limoni. inş hayırlısıyla tamamına erdirebiliriz. bizim de iş durumumuz sıkıntılı. benim tayinim var büyük ihtimalle başka bir ile atanacağım ayrı bir hayatımız olacak inş kısa süreli olur. :14:

kızlar buaralar herkeste stres son haddinde o yüzden aralar limoni olabilir ama yeni bi hayata başlıyoruz ve ilk günlerimizin dünya malı yüzünden gergin baslamasına engel olalım düğünle birlikte o sıkıntılar bitmiycek 'sen şunu yaptın sen bunu söyledin' tartışmaları devam edicek. ilk başlarda bnde çok dert ediyodum düğüne iki ay var nolucak yetişmiycek falan filan sürekli aklım bunlarla mesguldü. haliyle birinde söylemesem birinde söylüyodum. sonra bilincine vardım Rabb'im bana zaten en büyük mükafatı, içinde huzurlu olacağım yuvamı kurmamı nasip ediyor. evdeki eşya, evin cok yeni veya eski olması, dar veya geniş olması benim mutluluğumu etkilemiycek. şükrettim herseyi oluruna bıraktım o günden beri evimiz belli oldu eşyalarımızı aldık herşey yavas yavas belli oluyor en güzeli nişanlımla bir kere bile kırmadık birbirimizi. ufak tefek eksikleri nazar boncuğu diyip gecelim. umarım atamalarınızda aynı yere olur hiç ayrılmazsınız

teşekkürler kızlar cvplar için..bu aralar birbirimizi çok kırıoruz.hayırlısıyla tamamına erdiririz inşallah..ben özel sektörde çalşıodum tayinim olmadı işten ayrıldım. nişanlımla ortak yerleşmek istediğimiz bi şehir var evi oraya döşemeyi düşünüoruz ama bu sefer de nişanlımın tayini olmuo şurda kalmış 43 günceğiz :) ev yok eşya yok iş sıkıntılı.. bide genellikle damadın annesinden sorun çıkar ya bizde tam tersi..onun annesi çok sessiz benm annemse daha baskın çok kapris yapıo kimseyi kırmak istemiorum ama arada hep ben kalıorum en sonunda mutsuz olan da ben oluorum :(( allah yardım etsin herkese içinde de bana da..

belirsizlik baya yoruyor insanı. biz şimdilik boluda yaşayacagız gibi görünüyor. eşim orda çalışıyor. ama ben tayin bekliyorum inş allah gönlümüze göre olanı hayırlısı ıse nasip eder. ben de özelde çalışıyorum tayin istedim ama olmayacak büyük ihtimal. bakalım en kötü ihtimal istifa edip gitcem ama öyle de olsun istemiyorum issizlik çok psikolojimi bozuyor. Ramazan geliyor zaten ramazanda çabuk geçer zaman inş bu günlere bakıp yüzümüzde gülümseler oluşacak :17::nazar:

Kızlarrrrrrr acillllll yardım önceki mesajlarımı göremedim bana bursada acil gelinlikçi lazımmmmmmmmmm lütfen yardımcı olur musunuz haber bekliyorummmmmmmmmm

Son 40 gün gerilim stres hepsi had safhada kızlar..
Sürekli kilo veriyorum bu gidişle düğüne kadar kuş gibi kalacağım galiba :(
Üstelik yüzümüde sivilceler bastı.
Hepimiz sadece evimizi, eşyamızı düşünüyoruz.
Peki sağlığımız ne olacak?

Back