kızlar ya ben cok korkuyorum bızde bu persembe ev dosemeye gıdıcez 10 saat uzakta tek annem ve ben kımse yok baskahep eksıkler oradan alıcak temızlık yerlesme cok gozumde buyudu ısler zaten annemın eıvnde boya badana ınsaat cok yoruldum hersey tamam sanırım ama değişik bır psikolojı var ustumdde korku gıbı
inan ben de bu sıkıntıyı yaşıyorum canım ama bizim biraz daha yakın 3.5-4 saat ve biz ailece gideceğiz. mutlaka unuttuklarımız olacaktır ama mümkün oldukça herşeyi burdan almaya çalışıyorum. biz de daha burda temizliğe tam başlamadık haftaya badanaya başlıcaz yine bir yoğunluk olacak. Allah yardımcımız olsun

Kizlar mrb nasilsiniz nikahimiz kiyildi her sey cok guzeldi ama nisanlimin babaannesi yogunbakimda dugune daha var ve calgili olmayacak mevlutlu olacak kinam oynamali olacak ama belki ertelenir dua edin insallah sagligina kavusur![]()
merhaba canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ? tebrik ederim Allah mutlu mesut etsin inşallah darısı başımaa

bız de 6 temmuzda yerlestırcez evımızı ıns :) cok heyecanlıyım bakalım nasıl gececek cok yogun ve yorucu gececegı kesın.
kına gecemde bereket narı dagıtcem emınonunden baya uyguna aldım. yapınca resmını de eklerım. haftaya da kına kıyafetımı falan almam lazım ramazan gelmeden.
kpss maratonu var sımdı de ıns atanırım yarabbım :18:
bizim mobilyalarımız yerleşmiş çok merak ediyorrum evimi yaaa

evet canım ya bize de göster bereket narlarını kaç liraya aldın kaça mal oldu ?
Allah hepimizin gönlüne göre versin bu sene olsun lütfen ya her yıl uğraşmak istemiyorum