How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2013 agustos gelınlerı buraya :)

kızlarr çok acil yardımınıza ihtiyacım var gelinliğimin altına nasıl bir ayakkabı giyeceğime karar veremiyorum bir türlü gelinliğimin modelini gösteriyim size onun altına sanemikodan ayyakkabı yaptırmak istiyorum ama dantel ayakkabılar da hoşuma gitmiyo değil sizce nasıl yapsam daha hoş olur..

Eklentiler

• $270326_441297712592655_86240833_n.jpg
    $270326_441297712592655_86240833_n.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 75
tabiki de sorarım canım zaten bunlar benimde aklımdaa:)seninle aynı gün düğünümüz galiba sen başladın mı kullanmaya hap canım

Canım benim düğünüm 10 Ağustos'ta bayramın 3. günü olacak :)
daha başlamadım onun için araştırıp duruyorum :)
Adet dönemim yaklaşıyor çünkü düğüne kadar 1 kutu çoktan bitmiş olacak :)
şimdiden alıp hazırda bekletmeliyimki ilk günü kaçırmayayım ;)

sizce bunun altına hangi ayakkayı tercih etmeliyimm

Eklentiler

• $timthumb (1).jpg
    $timthumb (1).jpg
    227,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $dantelli-gelin-ayakkabý-modeli.jpg
    $dantelli-gelin-ayakkabý-modeli.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 47
  • $timthumb.jpg
    $timthumb.jpg
    235 KB · Görüntüleme: 73
kızlarr çok acil yardımınıza ihtiyacım var gelinliğimin altına nasıl bir ayakkabı giyeceğime karar veremiyorum bir türlü gelinliğimin modelini gösteriyim size onun altına sanemikodan ayyakkabı yaptırmak istiyorum ama dantel ayakkabılar da hoşuma gitmiyo değil sizce nasıl yapsam daha hoş olur..

Gelinlik çok güzell:) nasıl yaptırılıyor ki ayakkabı?
ben istediğim gibi bir ayakkabı bulamadım ilk defa senden duydum sanemiko'yu
çok merak ettim şimdi.
Dantel ayakkabılar çok hoş duruyor bencede pembe ayakkabı bulamazsam dantel alacağım galiba.
şöyle bütün ayağı kavrayan dolgu topukta olabilir.
Ayakkabının çok rahat olması gerek canım.
Bence bu gelinliktede dantel ayakkabı çok güzel olur :)

Canım benim düğünüm 10 Ağustos'ta bayramın 3. günü olacak :)
daha başlamadım onun için araştırıp duruyorum :)
Adet dönemim yaklaşıyor çünkü düğüne kadar 1 kutu çoktan bitmiş olacak :)
şimdiden alıp hazırda bekletmeliyimki ilk günü kaçırmayayım ;)

benimde 10 ve 11 ağustos canım ben şu an adetliyim ve yarın beşinci günü olucak bu ay erken oldum yarın başlarsam benimde bir kutu biter 2.ciye başlarım herhalde

Gelinlik çok güzell:) nasıl yaptırılıyor ki ayakkabı?
ben istediğim gibi bir ayakkabı bulamadım ilk defa senden duydum sanemiko'yu
çok merak ettim şimdi.
Dantel ayakkabılar çok hoş duruyor bencede pembe ayakkabı bulamazsam dantel alacağım galiba.
şöyle bütün ayağı kavrayan dolgu topukta olabilir.
Ayakkabının çok rahat olması gerek canım.
Bence bu gelinliktede dantel ayakkabı çok güzel olur :)

tatlım internetten yaz sanemiko diye çok güzel ayyakkabıları var özel tasarım yapıyo isim yazılı olan varya onlar sanemiko işte.hep o ayyakabılardan almayı düşünüyordum ama gelinlik modelime dantel ayakkabılar daha güzel olucak gibi karar veremiyorum bir türlü nasıl yapsam bilemedim

Allah hepinizi mutlu, mesut, bahtiyar etsin inşallah kızlaaarrr :123: Darısı biz bekarların başına inşallah amiiinnnn :123::123:

tatlım internetten yaz sanemiko diye çok güzel ayyakkabıları var özel tasarım yapıyo isim yazılı olan varya onlar sanemiko işte.hep o ayyakabılardan almayı düşünüyordum ama gelinlik modelime dantel ayakkabılar daha güzel olucak gibi karar veremiyorum bir türlü nasıl yapsam bilemedim

İsim yazılanlar güzel yani çok cici duruyorlar farklı olmak istiyorsan tercih edebilirsin bence.
Fotoğraf çekimlerinde de değişik olur :) ama o ayakkabılar bir daha kullanılır mı bilemem canım.
Çoğu gelinlik ayakkabısı aynı gelinlikler gibi sandık bekliyor.
Onun için ben normal hayattada kullanabilinecek bir ayakkabı alınmasından yanayım.
Pembe tonlarında bir ayakkabı giymeyi çok istiyorum.
Gelinliğime uyar uymaz umrumda değil valla kim ne dersin desin pembe ayakkabı istiyorummm :)
Umarım bulurum :(

İsim yazılanlar güzel yani çok cici duruyorlar farklı olmak istiyorsan tercih edebilirsin bence.
Fotoğraf çekimlerinde de değişik olur :) ama o ayakkabılar bir daha kullanılır mı bilemem canım.
Çoğu gelinlik ayakkabısı aynı gelinlikler gibi sandık bekliyor.
Onun için ben normal hayattada kullanabilinecek bir ayakkabı alınmasından yanayım.
Pembe tonlarında bir ayakkabı giymeyi çok istiyorum.
Gelinliğime uyar uymaz umrumda değil valla kim ne dersin desin pembe ayakkabı istiyorummm :)
Umarım bulurum :(

inş. canım bulursun.Doğru söylüyorsun ama zaten bir çok ayakkabıyı giymeden bekletiyoruz bu da hatıra olarak kalsın napalım.Bugün karar versem aslında ne kadar iyi olucak ayakkabıya üzerimden büyük bir yük kalkıcak valla :)

inş. canım bulursun.Doğru söylüyorsun ama zaten bir çok ayakkabıyı giymeden bekletiyoruz bu da hatıra olarak kalsın napalım.Bugün karar versem aslında ne kadar iyi olucak ayakkabıya üzerimden büyük bir yük kalkıcak valla :)

Gelinlik provasına giderken ayakkabımda olsun istiyorum.
Almalıyız artık bence :)
Senin nikahın oldu mu?
Ben nikahımızın düğünde olmasını çok istemiştim ama bayram olduğu için olurda nikah memuru gelmezse diye düğünde olmayacak :(
3 Ağustosta nikahım var.
Bide onun kıyafet derdi var tabi :(
Beyaz bir elbisem vardı tam nikahta giyilecek bir elbise ama ayakkabım yok.
bide bu çıktı başıma :(

Gelinlik provasına giderken ayakkabımda olsun istiyorum.
Almalıyız artık bence :)
Senin nikahın oldu mu?
Ben nikahımızın düğünde olmasını çok istemiştim ama bayram olduğu için olurda nikah memuru gelmezse diye düğünde olmayacak :(
3 Ağustosta nikahım var.
Bide onun kıyafet derdi var tabi :(
Beyaz bir elbisem vardı tam nikahta giyilecek bir elbise ama ayakkabım yok.
bide bu çıktı başıma :(

onu bende çook istemiştim ama canım ben eş durumundan tayin isteyeceğim için haziran sonunda yaptık nikahı.ayy o kıyafet derdi beni bir hafta oyaladı istediğim gibi bulamadım ara ara sonunda istediğim gibi buldum. benim elbisem saks mavi ve beyaz ağırlıklıydı tesadüfen gezerken elbiseme o kadar uygun bir ayakkabı buldum ki hem rahat hem de çok uygundu fiyatı inş. senin işlerinde rahatça olur..

kızlaaarr.. hepinize merhaba.. çok yoğun bir koşturmacanın içindeyim. geçtiğimiz haftasonu mobilya ve beyaz eşyalarımızı almıştık dün de halı, perde ve avizelerimizi aldık. çok mutluyum çok içime sindi herşey bir an önce sermek yerleştirmek istiyorum :)
hapa gelince herkese ayrı ayrı yazmadım. eczacı bana adetimin 3.günü başlamamı sölemişti. ben bugün başlıorum mesela. bugünden itibaren 21 gün içiorum zaten haplar o kadar üzerinde ok işaretleri ve günler var çok eğlenceli :p haplar bittiğinde adet olacakmışım 7 gün ara verioruz sonra yeniden başlıoruz bu şekilde kullanılıomuş.
düğünden önce min 1 ay kullanmak lazımmış. yasmin için çok ii diolar araştıran ve şu an kararsız olan arkadaşlar için sölim. bitkiselmiş. cilde falan ii geliomuş varsa leke akne sivilce falan geçiriomuş güzelleştiriomuş ;)bu arada illa 3.gün başlanacak die de bişi yok ilk gün de başlayabilirsiniz, 2. ve 5. gün arasında herhangi bir gün de olabilir.. araştırmalarım sonunda benim öğrendiklerim bu kadar:) ama sölim doktora gitmedim..

benim yarın gelinlik provamda var nasıl yapıcam ayakkabı işini....

ben tahmini giyebilecğim yükseklikteki bi ayakkabımla gitmiştim provaya..çok alçak giyersem basık dururum ,çok yüksek olursa yürüyemem diyerek düğünlerde giydiğim 7-8 cm topuklu bi ayakkabımla gittim provaya..beni de taç ve duvak seçme işi artı fotoğrafçı geriyor.

halılarımızı beğendik,perdelerimiz dikiliyor,avizeleri beğendik gibi....nişanlım memleketine gidecek yarın haftaya geldiğinde halılarımıızı ve avizelerimizi alıcaz.belirsiz olan tek şey fotoğraf ve kıla elbisesi:(

kızlar gelin arabanızı hiç düşündünüz mü? ben yıllar önce bi yabancı filmde görmüştüm damat arabayı kullanıyo gelinde yanında oturuyodu çok beğenmiştim. şimdi bizde öyle yapalım diyoruz. ama bi yandanda kafam karıştı şimdi burda konvoy olucak ikimiz olursak nişanlımın dikkati hep yolda olucak ama arkadası kullanırsa benimle arkada ilgilenebilicek napsam bilemedim siz ne düşünüyosunuz??

ben tahmini giyebilecğim yükseklikteki bi ayakkabımla gitmiştim provaya..çok alçak giyersem basık dururum ,çok yüksek olursa yürüyemem diyerek düğünlerde giydiğim 7-8 cm topuklu bi ayakkabımla gittim provaya..beni de taç ve duvak seçme işi artı fotoğrafçı geriyor.

halılarımızı beğendik,perdelerimiz dikiliyor,avizeleri beğendik gibi....nişanlım memleketine gidecek yarın haftaya geldiğinde halılarımıızı ve avizelerimizi alıcaz.belirsiz olan tek şey fotoğraf ve kıla elbisesi:(

ben de yarın ortalama topuklu bir ayakkabıyla gidicem de ya sonra kararım değişirse diye de düşünmeden edemiyorum ufak tefek ayrıntılar bile insanı ne kadar uğraştırıyo...

Back