arkadaşlar bende ağustos geliniyim ve hiç bir hazırlığım yok herşeyi iki ay içinde yapacam artık beyaz eşyaları almadım hangi marka almalıyım sizce?mobilyalar için inegöle gitmeli miyim kararsız kaldım çok fiyat farkı yada model farkı var mıdır?Birde gelinliğimi diktirmedim Bursa da diktirecem tesettürlü olacak bana önerebileceğiniz hem güzel iş yapan hemde fiyatları diğerlerine göre daha uygun olan bir yer önerebilir misiniz?
Ya çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için ayrıca bursada olmanızada çok sevindim
mobilyalarınız ne kadar tuttu?ya aslında bende bosh ve siemens arasında kaldım. Gelinlik için herkes geç kaldığımı söylüyor. Bir de tesettürlü olacağı için zorluk çekeceğimi söylüyorlar
arkadaşlar bende ağustos geliniyim ve hiç bir hazırlığım yok herşeyi iki ay içinde yapacam artık beyaz eşyaları almadım hangi marka almalıyım sizce?mobilyalar için inegöle gitmeli miyim kararsız kaldım çok fiyat farkı yada model farkı var mıdır?Birde gelinliğimi diktirmedim Bursa da diktirecem tesettürlü olacak bana önerebileceğiniz hem güzel iş yapan hemde fiyatları diğerlerine göre daha uygun olan bir yer önerebilir misiniz?
zevklerimiz aynı tatlım ben de onu çok beğeniyorum ama annem ve bir kaç arkadaşım aklımı çeldi diğer kırmızılıyı daha çok beğendiler :44:canım bence 2. fotoğraftaki harika sade ve şık tabi zevkler aynı olmayabilir ama bence öyle
bende kpssye girecek olan ağustos gelinlerindenim maalesefhazırlanabildiğimde hiç söylenemez.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah :)
Arkadaşlar ağustos 25 te düğünüm var, geçen hafta pazar gelinlik dikimim için kadıköyde iğne iplik e sipariş verdim.
Çok az zamanım kaldığı için ve yardım edecek pek kimsem olmadığı için acele acele sipariş verdim ve bunu yaparken de diktikleri modellere dikişlerine bakmadımbikaç yerde okuduğum olumsuz yorumdan sonra da şu an içim içimi yiyor
haftaya ilk provam var ve provadan önce aklımda olan bi iki yere gidip herşeyi didik didik inceleyip fiyat almayı, baktığığm yer kesin içime sinerse de kapora kalsın diyip siparişi iptal etmeyi düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım?? ;(
söylediğin yerle ilgili hiçbir bilgim yok canım ama bence de vaktin varsa birkaç yer daha gezmeye çalış ve modellerine dikişlerine bak beğendiğin modelleri denemeye çalış çünkü denemeden anlaşılmıyor. ben yaklaşık 15 mağaza dolaşmışımdır hepsinden çıkarken kartlarını aldım ve çıkar çıkmaz unutmadan denediğim modelleri kişiler hakkındaki düşüncelerimi ve fiyatları not aldım ondan sonra fiyat ve model olarak bana en uygunu seçtim. yani kaporanı düşünme bence. ayrıca ben de bir kuaförle anlaşmıştım kapora bırakmıştım sonra başka bir kuaföre daha gittim o daha çok içime sindi kaporayı boşverip onunla anlaşacağım kısmetse. şimdiden mutluluklar dilerimm
Çok teşekkür ederim Nursem, cevabın için.. Bende öyle düşünüyorum çok özel ve telafisi olmayan bir gün, aklımda kalacağına içim rahat ilerlesin istiyorum.. teşekkürler iyi dileklerin için:)
rica ederim ne demek :) kesinlikle haklısın o günün prensesi yıldızı olmalıyız bu bizim için çok önemli :) inşallah sorunsuz mutlu günler bizi bekliyorben de hala fotoğrafçı işini halledemedim. düğünden sonra çanakkaleye evimize gideceğiz acaba rahat rahat zaman sıkıntısı olmadan deniz marzarası eşlinğinde orda mı çektirsek yoksa düğün günü burda yani bursada mı çetirsek hala karar veremedik
rica ederim ne demek :) kesinlikle haklısın o günün prensesi yıldızı olmalıyız bu bizim için çok önemli :) inşallah sorunsuz mutlu günler bizi bekliyorben de hala fotoğrafçı işini halledemedim. düğünden sonra çanakkaleye evimize gideceğiz acaba rahat rahat zaman sıkıntısı olmadan deniz marzarası eşlinğinde orda mı çektirsek yoksa düğün günü burda yani bursada mı çetirsek hala karar veremedik
bız fotografları kına gunu cektırcez dugunden 2 gun once olcak yanı. daha rahat bır gun oldugu ve zaten kuafore falan gıdılcegı ıcın o gunu sectık.
kına kıyafetı set halınde kıralama bedelı 350 tl dedi.
gelınlık ıcın ben en cok ıcıme sınenı sectım. en cok benım tarzıma yakın olanı sectım. benımkı dıkılıyor 2. provaya gıttım. 6 temmuzda 3. provam var.
istanbuldayım anadolu yakası maltepe de elit moda evi ile anlaştım. bağdat caddesinde de yerleri varmış sanırım.
evet majorcüm sorma yaa yumurta kapıya sıkıştı tabi etekler tutuştuevet yaa kısmetse ömrümde bir kez yaşayacağım günlerimi kpss belasını düşünerek geçirmek istemiyorum ama o peşimi bırakmıyor şu sınav bi geçsin hiççç aklıma bile getirmicem olmadı bi sene evimin hanımı olurum haha :90:
bu arada aklıma gelmişken seramik tencere tava aldınız mı kızlar ben bu aralar almaya niyetlendim hangi marka almalıyım sizce :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?