tatlım ben ibal den mezunum sen :) kaç doğumlusun :) gelinliği ankarada miss defnede diktiriyorum boludada diktirilebilir tabi tercih meselesi wella var kurumsal olarak bitek. porselen makyaj istersen de divada porselen yapan bir kadın var onu çağırıyorlarmış. ben bi kere porselen yaptırdım güzel
yapmıştı.[çokkk teşekkür ederim verdiğin cevaplar için ben anadolu ticaret meslek lisesinden mezunum 85 doğumluyum porselen makyaj istiyorum ama çok mu abartı olur diyede düşünüyorum :) bolunun neresindensin İçinden mi:) benim nişanlımda senin gibi asker haziranda gelcek inşallah düğün yerim ve kına yerim belli sadece başkada bişi yok ortada...
tatlım ben ibal den mezunum sen :) kaç doğumlusun :) gelinliği ankarada miss defnede diktiriyorum boludada diktirilebilir tabi tercih meselesi wella var kurumsal olarak bitek. porselen makyaj istersen de divada porselen yapan bir kadın var onu çağırıyorlarmış. ben bi kere porselen yaptırdım güzel
yapmıştı.[çokkk teşekkür ederim verdiğin cevaplar için ben anadolu ticaret meslek lisesinden mezunum 85 doğumluyum porselen makyaj istiyorum ama çok mu abartı olur diyede düşünüyorum :) bolunun neresindensin İçinden mi:) benim nişanlımda senin gibi asker haziranda gelcek inşallah düğün yerim ve kına yerim belli sadece başkada bişi yok ortada...
hiç abartı olmuyor sadece daha kalıcıve düzgün oluyo. ben çok beğendim :) benmde saydıklarım dışında birşeyim yokbolu merkezdenim ben cnm sen
hiç abartı olmuyor sadece daha kalıcıve düzgün oluyo. ben çok beğendim :) benmde saydıklarım dışında birşeyim yokbolu merkezdenim ben cnm sen
Canım bende porselen makyajı başta abartı buluyordum ama nişanım da porselen makyaj yaptılar abartısı yoktu düğünümde inş 30 ağustosta olacak o zman da düşünüyrum bakalım nasip
evet kızlar gıttıkçe yaklasıoruz evlılıge nelerınız hazır nelerınız eksık daha ben evımızı yerlestırmeye basladım bıle yatak odamla mutfagım kullanıma hazırrrrrr
evıme gıdınce bı huzur bı multluluk görmelısınız.Herseyı kendı ellerımle kendı ıstedgım gıbı yapıorum sadece salonum eksık onuda askım askerden gelınce alıcaz onu beklıorummmmm
Gelinliğim damatlıgımız fotografcımız salonumuz kuaförumz herseyımız hazır rabbımın ıznıyle
ağustos 25te olacak düğünüm inşallah :)
henüz düğün yeri kına yeri falan tutulmadı.
1 ay önce sözlendiğimiz için yeni yeni başlıyoruz hazırlıklara.
Hayırlısıyla tamamına erdircez inşallah
Balayi olayini da hallettik cok mutlu oluyorum tamamladikca :) saturn palace antalya 4 gece anlastik umarim memnun kaliriz :)
hayırlı olsun cnm hoş geldin :)merhabalar gelincikler
ne güzel çoğunuz bi çok şeyi halletmiş. bizim düğün mekanı, yatak odası takımı ve benim çeyizlerim hariç bişeyimiz yok henüz.düğünümüz 30 ağustosta.
nişanlım askerde temmuz başında gelicek hayırlısıyla 2 ay büyük bi koşturma bekliyor bizi. evde ortada yok lojmandan haber bekliyoruz inşallah olur bide kısıtlı zamanda ev aramayla uğraşmayız
hayırlı olsun cnm hoş geldin :)
benmkide askerde bizde de daha pek bir şey yok
gerçi beğendikten sonra 1 günde bile halledilir de
hayırlı olsun cnm hoş geldin :)
benmkide askerde bizde de daha pek bir şey yok
gerçi beğendikten sonra 1 günde bile halledilir de
yerinde olmayı çok istedim canım ya ne güzel çoğu şeyi halletmişsiniz :) bizim evimiz tutuldu ufak birkaç tadilatı işi yapıldı, beyaz eşyalarımız alındı, kına ve düğün için salonlarımız tutuldu, kuaförüm ve fotoğrafçımız ayarlandı, ufak tefek birkaç çeyiz eşyası alındı o kadar. nişanlım askerde değil ama onun gibi bişeynerdeyse 2 ayda bir falan buraya gelebiliyor. bu yüzden daha mobilyalara, gelinlik ve damatlığa daha bakamadık
tez zamanda sevdiklerimize kavuşuruz inşallah
hayırlısı olsun cnm az kaldı ondan snra hep yanında olacaksın
Hersey halloluo cnm ınankı zamanla bızımde ev de yapmamız gereken bıkaç tadılat ıslerı falan war onlarla ugrasıorum
Kızlar salon takımlarınız ne kadar tuttu bu arada yemek odası ve oturma grubu beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?