2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Kızlar bende bu sabah 65.9 geldim ama çıldırmış gibi tatli yiyorum kilolar gidince üstüme bi rahatlik çöktü bende okullar biran once acilsin daha rahat etcem evde durdukca biseylere saldiriyorum sürekli okadar kilo verdim emeklerim boşa gidecek diye odum patlıyor.

Selam millet ben geldim. Bende evdeyim iki haftadir ipin ucu kacti baya bi. Pazartesi tartilip bende tekrardan baslicam. Bebem 6 ayida bitirdi artik yemek icin bahane kalmadi. Yaza 9 10 kilo vermem lazim Hadi gazamiz mubarek olsun.

Güzel herkes geri dönüyor gitsin kilolar gelsin fıstık gibi çıtır anneler :)

Günaydın kizlar. Bugun tekrardan basladim. Simdi tartildim. 69.7 olmusum baya almisim hadi bakalim hedef önce 65 sonra 60

Günaydın kizlar bugün bende 66.5geldim inanamadım gecen hafta 65.3leri görmüştüm ne güzel almis olamam okadar ya bu donem sabahci oldum cok erken tartildim o yüzden çok ciktigimi düşünüyorum normalde kalkip biaz is yapınca tartiliyordum hadi bakalim bu hafta inşallah daha iyi olacak..

kızlar ben tartılmadım çünkü hiç dikkat edemedim hafta sonu misafirler vardi. bu arada ozleceyat onlar ödem degildir günlerdeki pastalar böreklerdir :)))) fotolar ele veriyo

kızlar ben tartılmadım çünkü hiç dikkat edemedim hafta sonu misafirler vardi. bu arada ozleceyat onlar ödem degildir günlerdeki pastalar böreklerdir :)))) fotolar ele veriyo

Olabilir cnm bu ara ipin ucu biraz kaçtı ama dun sabah 65.8dim böyle yemeye devam edersem 65leri bidaha zor görürüm heralde:)

Slm h.sonu ne aldım ne verdim tuvalet sıkıntısından da tartı farkedebilir h.sonuna 68leri görmeyi hedefliyorum bugün okul başladı rahat kilo veririm artık

Gunaydinn bugun 69.4 olmusum ozleceyat umarim bende gorurum 65 leri canim ya

Günaydın kızlar bu sabah 65.9 ama sabah çok erken saatte tartiliyorum o yüzden ben birazdaha ağır geliyorum hafta sonu net kilomu ogrencem inşallah tuvalet sorunu falan yasamazsam tabi:))

ooooooooooooo herkes burdaymış.. ben çok dikkat etmiyorum aslında ama ayda 600 700 gr gidiyo nedense.. dün sabah 56,800 çıktım tartıda. artık zayıflamak değilde sıkılaşmak istiyorum.. napsam ki yaa kondisyon bisikleti hakkında bilgisi olan var mı?

ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :) :1:

Kızlar nerelerdesiniz ya iyice sessiz kaldi burasi. Ben hala 69.5 sanki takildi kaldi ya bi 60i goremiycem herhalde. Offfff

Slm kızlar Nihayet dönmüş herkes yokluğunuzda diyetisyene gittim 1hafa oluyor başlayalı uzman yardımı şart olmuştu bana 1.5 kilo verdim suan 67,5 kiloyum ilk hedef 60 dedi bakalım azimliyim :)

Slm kızlar Nihayet dönmüş herkes yokluğunuzda diyetisyene gittim 1hafa oluyor başlayalı uzman yardımı şart olmuştu bana 1.5 kilo verdim suan 67,5 kiloyum ilk hedef 60 dedi bakalım azimliyim :)

Canim sevindim senin adina. Bide benden gitse ya 69a cakildim sanki. Bide bebegim var 7 aylik etkilenirmi acaba azcik azaltsam yediğimi. Diyetisyeninin listesini paylasirmisin neler var merak ettim

Canim sevindim senin adina. Bide benden gitse ya 69a cakildim sanki. Bide bebegim var 7 aylik etkilenirmi acaba azcik azaltsam yediğimi. Diyetisyeninin listesini paylasirmisin neler var merak ettim

Canım benim kızımda 6,5 aylık sütü çok etkilemiyor biraz azaldı ama ek gıda olduğu için artık rahatım liste zaten emzirmeye uygun çok zorlamıyor ama benim okul saatleri eve dönüşüm ve uyku saatime göre ayarladı sabah 8de uyanış 12 de gece yatış diye istersen paylaşırım

Kızlar nerdesiniz ya çok sessiz kaldı buralar ben diyetisyen ve diyet devam bugün 66 kiloyum ve sırf yağ vermişim doktor söyledimoralim çok iyi 15 gün sonra tekrar gidecek ozaman 64 olmayı hedefliyorum :)

Kızlar nerdesiniz ya çok sessiz kaldı buralar ben diyetisyen ve diyet devam bugün 66 kiloyum ve sırf yağ vermişim doktor söyledimoralim çok iyi 15 gün sonra tekrar gidecek ozaman 64 olmayı hedefliyorum :)

Tebrik ediyorun canim seni ben 2 kilomu geri aldim :(( motivede olamadim tekrar baslayayim. Bari sen yaz yaptiklarini yediklerini bende gaza geleyim :)

Sabah normal kahvaltı yanında 2 dilim buysaydım ekmeği öğlen zeytinyağlı barbunya ve 1 kase yoğurt arada kepekli tost akşam çorba 5 köfte salata yoğurt 1 dilim ekmek gece 1 bardak süt pek diyet gibi görünmesede kilo verdiriyor buğün böyleydi emin ol diyetisyenin dediği daha fazla bendaha az yiyoyum

Back
X