2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Kızlar mrb uzun zamandır giremiyorum telde bi sorun vardı galiba bugun halloldu bu sabah itibariyle 66 kg geliyorum yarın tam üç ay bitiyor ve ben tam 10 kilo verdim bugün arkadaslar bendeydi ve çok zayifladigimi ve daha zayıflama çok iyi olmuşsun böyle dediler ve cokkk mutlu oldum sizler be durumdasiniz kızlar.
Cok sevindim senin adina zaten fotolarini gordum harika olmuşsun. Darisi basima.
Bendw bugun 68.9 geldim tartida. Cok sukur. Yavas gidiyo ama olsun pes etmek yok. 60ı gorucem inşallah

Cok sevindim senin adina zaten fotolarini gordum harika olmuşsun. Darisi basima.
Bendw bugun 68.9 geldim tartida. Cok sukur. Yavas gidiyo ama olsun pes etmek yok. 60ı gorucem inşallah

Cnm bende seni tebrik ediyorum sende iyi gidiyosun yavasta olsa gitsinde çünkü ben son günlerde hiç dikkat etmiyorum herseyi yiyorum valla tatil de alicam diye korkuyorum.

Kizlar ben yerimde sayiyorum hala ipin ucunu kacirdim ama allahtan kilo almadim sanirim sporla zayifladigim icin bide oglum cok huysuz oldu ne gunduz uykusu var ne gece spor falanda yapamiyorum artik . Hadi geri donun artik. Yavasta olsa kacamaklida olsa birbirimizi motive edelim :)

Kizlar ben yerimde sayiyorum hala ipin ucunu kacirdim ama allahtan kilo almadim sanirim sporla zayifladigim icin bide oglum cok huysuz oldu ne gunduz uykusu var ne gece spor falanda yapamiyorum artik . Hadi geri donun artik. Yavasta olsa kacamaklida olsa birbirimizi motive edelim :)

Ben burdayim cnm inan bende hic dikkat etmiyorum sadece aksamlsri hala hic bişey yemiyorum ve bu sabah 65.7leri gördüm isteyince oluyormuş dedim kendi kendime ve ben 70in altına 8 senedir ilk defa dusebildim ben verdiysem hetkes verebilir hsdi artık topik canlansin herkes geri gelsin yaz yaklaşıyor kızlar bir kiloda bir kilodur tekrardan motive olalim bencede:3:

Slm kızlar ben bugün dönüş yaptım aranıza 71 kilo olmuşum sütle ilgili sıkıntılar yüzünden çok yedim ama bebeğim 6 aylık oldu nerdeyse ve ek gıdaya başladım artık dikkat edebilirim burası çok sessizleşmiş motive olalım ben fazla motive geldim haberiniz ola :))

Ben burdayim cnm inan bende hic dikkat etmiyorum sadece aksamlsri hala hic bişey yemiyorum ve bu sabah 65.7leri gördüm isteyince oluyormuş dedim kendi kendime ve ben 70in altına 8 senedir ilk defa dusebildim ben verdiysem hetkes verebilir hsdi artık topik canlansin herkes geri gelsin yaz yaklaşıyor kızlar bir kiloda bir kilodur tekrardan motive olalim bencede:3:

Harikasın canım ya 10 kiloyu geçmişsin darısı bana :)

Tşk kızlar hoşbulduk tekrar :) bugün 70.4 çıktım galiba ödemi atıyorum ilk hedef 65 sonra 60 ve istenilen sonuç 57 bırakmak yok artık kızım büyüyor :)

Kızlar bende bu sabah 65.9 geldim ama çıldırmış gibi tatli yiyorum kilolar gidince üstüme bi rahatlik çöktü bende okullar biran once acilsin daha rahat etcem evde durdukca biseylere saldiriyorum sürekli okadar kilo verdim emeklerim boşa gidecek diye odum patlıyor.

Selam millet ben geldim. Bende evdeyim iki haftadir ipin ucu kacti baya bi. Pazartesi tartilip bende tekrardan baslicam. Bebem 6 ayida bitirdi artik yemek icin bahane kalmadi. Yaza 9 10 kilo vermem lazim Hadi gazamiz mubarek olsun.

Back
X