• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ağustos anneleri hadi beraber zayıflayalım hem de aç kalmadan

Kizlar nerdesiniz yaaa hepiniz tig gibi mi oldunyuz girmiyosunuz eger olduysaniz banada yardimci olun gaza gelmeden baslayamiyorum ve ustune verdiklerimide geri aliyorum

Kizlar nerdesiniz yaaa hepiniz tig gibi mi oldunyuz girmiyosunuz eger olduysaniz banada yardimci olun gaza gelmeden baslayamiyorum ve ustune verdiklerimide geri aliyorum

Ben burdayim cnm arasira bakiyorum pek yazma fırsatım olmadi bu ara çok yogundum ben baya bi kilo verdim cnm ama çok istahliyim bu ara gene 64.5 65.5 arasinda gidip geliyorum:) bende almaktan çok korkuyorum.

Canim gr gitmiyo benden ya sanirim kilo vermem icin regl olmam lazim oda baya surcek belliki. Oglan 8 aylik oldu ek gidayada gecti az yiyorum ama yine gitmiyo takilip kaliyo. Gecen hafta saat17den sonra yemek yemeyerek kilo verelim topigine katildim. Gide gide 500 gr gitti. Bu haftada hic gr oynamadi.

Ben burdayim cnm arasira bakiyorum pek yazma fırsatım olmadi bu ara çok yogundum ben baya bi kilo verdim cnm ama çok istahliyim bu ara gene 64.5 65.5 arasinda gidip geliyorum:) bende almaktan çok korkuyorum.
Harikasin tebrik ediyorum. Benden gr gitmiyoki oysa cokta dikkat ediyorum ama :(

Back
X