geri sayım başladı anneler,oysa kafamız ne rahattı,
çalışan bir anne olarak 15 tatilini mümkün mertebe verimli geçirmeye çalıştık,pzt gününden beri yiğenim bende (lise) kızımın test kitaplarını yaptırdı saolsun,
bana kalsa yerimizde sayıyorduk,çalışan anne olmak zor
15 tatilde yaptıklarımız,
200 sayfaya yakın türkçe,matematik,hayat bilgisi testi çözmek,gündüzleri 2 adet akşamları 1 adet olmak üzere 30 civarı 16 sayfalık hikaye kitabı okumak,
evde bir sürü hikaye kitabı var diyordum ama hepsini okumuşuz,2 günlüğüne şehir dışına çıkıyorum,bu akşam 5 tane hikaye kitabı alıcam yeni yeni bu haftasonuda onları okutucam
5 er 5 er 100 e kadar takılmadan saymayı öğrendik sonunda
toplama ve çıkarmada parmak ve zihnini daha aktif kullanıyor artık,
hecelemesi baya baya azaldı yaza kalmadan normal okumaya geçeriz artık
jordan bahsettiğin yayınlara kitapevine gidince bakıcam,gerçi okullar açılıyor ödevden nasıl çözeriz bilemiyorum ama elimin altında destekleyici bir yayının olmasını istiyorum
günaydın anneler,
biz harflerin bitmesiyle beraber çizgili deftere geçmiştik,türkçe 2 kitabını işliyorduk biz,dünde hayat bilgisi 2 yi istemiş hocamız,
dün çocukları tek tek kaldırıp okuma yaptırmış,kızıma aferin çok güzel demiş
bu akşam bende deniyim bakalım 1 dakikada kaç kelime okuyacak,
dün ödev olarak türkçe2 kitabından bir metin vermiş okuyun ve yazın diye,babaannede okuyup yazmış,bende akşam sadece 1 tane kitap okutup yatırdım
Kızlar merhaba.. Bizde şubat tatilinde iyileşme dönemi haricinde kalan zamnda hep kitap okuduk .. Öğretmenin vermeiği 8 harf vardı ben onları da gösterdim. yazılışlarını.. Ve 5 okuma seti bitirdik nazar maşallah.. Şu an da öğretmenimiz p harfinde.. Biz de dakikada 50-
60 kelime okuyoruz..
Ben de internetten verdiğim siparişleri beklerken baktım ki çocuk çok boş kalıyor, dün gidip burdan yeni yaprak test aldım. Oğlumu da götürdüm, kendi seçti. Değer yayınlarınınkini aldık bu defa, zambak yayınlarına göre daha basit ve soru sayısı ona göre az. 56 test var sanırım. Yibe zevkle çözüyor, her gün her dersten 3 tane çözüyor.
Evet öğretmenimizin haberi var tabi.Sizin ödevleriniz yok mu nasıl boş kalıyor çocuğunuz merak ettim de
Bende heves ediyorum testlere ama ödevler yetiyor yani ancak bitiyor ödevler
Öğretmeniniz ne diyor test çözmenize haberi varmı
maşallah 50 60 çok fazla kitaptan okutuyorsunuz demi 35 ile 42 arasında okur dedi öğretmenimiz süpersiniz tebrikler
Ben de internetten verdiğim siparişleri beklerken baktım ki çocuk çok boş kalıyor, dün gidip burdan yeni yaprak test aldım. Oğlumu da götürdüm, kendi seçti. Değer yayınlarınınkini aldık bu defa, zambak yayınlarına göre daha basit ve soru sayısı ona göre az. 56 test var sanırım. Yibe zevkle çözüyor, her gün her dersten 3 tane çözüyor.
Bence çocuğuna göre değişir. Tabiki çok kitap okumalılıar, zaten ben de okutuyorum, vazgeçmiş değiliz. Ama test çözmesi de okuduğunu anlama konusunda hikayeden daha faydalı bence.
Bence çocuğuna göre değişir. Tabiki çok kitap okumalılıar, zaten ben de okutuyorum, vazgeçmiş değiliz. Ama test çözmesi de okuduğunu anlama konusunda hikayeden daha faydalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?