• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

merhaba arkadaşlar :)
nasılsınız :) artık herşeyi okumak istiyor cadı :) ve bu hali bizi mutlu ediyor :) biz b harfşndeyiz henüz :)
acelemiz yok harfler konusunda :)

öğretmenizmiz tatil kitabı hediye etmişti yılbaşında sanırım onu yaptırır.ve ödevde verir gibi geliyor bana .
ve bol bol okuma yazma şart unutmamaları için.

bu arada panikledim kızlar okulda bit görülmüş ve uyarı mesajı atmışlar çocuklaırnızın sacını bit şampuanıyla yıkayın diye panikledim ne yapmam lazım kızımı ve bizi korumak için bundan :( :( ya :(

biz tüm sesleri bitirdik bu hafta bol bol okuma yaparlar artık
E okuldan baktım oğluşumun bütün notları 100 maşallah suphanallah

gÜNAYDIN KIZLAR BU HAFTA SON KARNE ALACAK KUZUCUKLAR :) HEYECANLIYIM :)

nasılsınız :) artık herşeyi okumak istiyor cadı :) ve bu hali bizi mutlu ediyor :) biz b harfşndeyiz henüz :)

öğretmenizmiz tatil kitabı hediye etmişti yılbaşında sanırım onu yaptırır.ve ödevde verir gibi geliyor bana .

bu arada panikledim kızlar okulda bit görülmüş ve uyarı mesajı atmışlar çocuklaırnızın sacını bit şampuanıyla yıkayın diye panikledim ne yapmam lazım kızımı ve bizi korumak için bundan :( :( ya :(

BU arada eczaneden toka aldım kızlar tedbir amaçlı ,

biz tüm sesleri bitirdik bu hafta bol bol okuma yaparlar artık
E okuldan baktım oğluşumun bütün notları 100 maşallah suphanallah

özey maşallah sizde bitirmişsiniz hayırlı olsun :)

Selam kızlar.

Kizlar slm.benim oglumda bu yil basladi. Suan g harfindeyiz.cok iyi oldugunu soyleyemem.yazma konusunda calismasi lazim ama o calismak istemiyor. Tatil odevi yok dedi ogretmen. Ama okumazsa unutur. Sizin tavsiyeleriniz ne?

Bol bol okuma ve dikde çalışması işe yarıyor arkadaşım. Başarılarla dolu bir eğitim hayatınız olur işallah.

Canım lavanta çiçeği kolonyası sür kuzuna okula giderken. O kokuya bit gelmiyor :)
Birde önlem amaçlı bir 15 günde bir mutlaka bir şampuanı ile yıkarım.

Selam kızlar.

Bol bol okuma ve dikde çalışması işe yarıyor arkadaşım. Başarılarla dolu bir eğitim hayatınız olur işallah.

Canım lavanta çiçeği kolonyası sür kuzuna okula giderken. O kokuya bit gelmiyor :)
Birde önlem amaçlı bir 15 günde bir mutlaka bir şampuanı ile yıkarım.

özgecim teşekkür ederim alayım lavanta çiçeği kolonyası parfüm diye :) bende özgecim artık 15 günde bir önlem amaçlı yıkayacağım.

sınavlara e devlettenmi bakıyorsunuz kızlar ?

e okuldan bakıyoruz
tc ve okul numarasını soruyor a
ayrıca 2 özel soru nüfus cüzdan seri no / kayıtlı olduğu il / okuduğu şube falan her seferinde farkılı 2 özel soru
bide öğrenci resmini onaylıyorsun

e okuldan bakıyoruz
tc ve okul numarasını soruyor a
ayrıca 2 özel soru nüfus cüzdan seri no / kayıtlı olduğu il / okuduğu şube falan her seferinde farkılı 2 özel soru
bide öğrenci resmini onaylıyorsun

kızlar çok teşekür ederim bilgilendirdiğiniz için şimdi baktım :) hepsi 5 gözlerim doldu ....

günaydın,

dün okulda toplantı yapıldı 15 tatili nasıl verimli geçiririz diye,

1. her güne 1 kitap okunacak(para verdik sınıf annesi 15 hikaye kitabı alıcak,hocamız incelemiş)

2.kitapları akşam uykudan önce okutmayı tavsiye etti,sesli bir şekilde,lütfen takip edin hatasını düzelttirin dedi,

3.her gün belirlenen 1 saatte matematik yaptırın,problem çözme,sayma toplama gibi ama her gün aynı saatte olsun,program yapmayı öğrensin çocuklarınız dedi

4.okudukları kitabın özetini herhangi bir yere noktalama kurallarına uyarak yazdırın dedi,

sınıfımızın genel durumu çok iyiymiş,erkek çocukların yaramazlığından çok şikayet etti,çok kavga ediyorlar anneleri ile hususi görüştü bizden sonra,

kızımın genel durumu çok iyiymiş,ufak bir iki eksiği varmış 15 tatilde onlara yönelin dedi( defalarca bahsettim sesleri atlayarak yazıyor)

eokula notları girdim,ordaki notlar tamamiyle çocuğunuzunn okuldaki durumuna göre verildi,onlar daha 1 sınıf çok çok vereyim demedim,notlara bakınca ne demek istediğimi anlarsınız lütfen çocuklarınıza 1 saatinizi ayırın dedi

bu sabah baktım notlara hepsi 100:nazar:

günaydın,

dün okulda toplantı yapıldı 15 tatili nasıl verimli geçiririz diye,

1. her güne 1 kitap okunacak(para verdik sınıf annesi 15 hikaye kitabı alıcak,hocamız incelemiş)

2.kitapları akşam uykudan önce okutmayı tavsiye etti,sesli bir şekilde,lütfen takip edin hatasını düzelttirin dedi,

3.her gün belirlenen 1 saatte matematik yaptırın,problem çözme,sayma toplama gibi ama her gün aynı saatte olsun,program yapmayı öğrensin çocuklarınız dedi

4.okudukları kitabın özetini herhangi bir yere noktalama kurallarına uyarak yazdırın dedi,

sınıfımızın genel durumu çok iyiymiş,erkek çocukların yaramazlığından çok şikayet etti,çok kavga ediyorlar anneleri ile hususi görüştü bizden sonra,

kızımın genel durumu çok iyiymiş,ufak bir iki eksiği varmış 15 tatilde onlara yönelin dedi( defalarca bahsettim sesleri atlayarak yazıyor)

eokula notları girdim,ordaki notlar tamamiyle çocuğunuzunn okuldaki durumuna göre verildi,onlar daha 1 sınıf çok çok vereyim demedim,notlara bakınca ne demek istediğimi anlarsınız lütfen çocuklarınıza 1 saatinizi ayırın dedi

bu sabah baktım notlara hepsi 100:nazar:

Merhabalar,

Öğretmeniniz çok güzel plan yapıp bilgilendirmiş.
Bizide bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Bizede 2 yayın evinin kitap serisini önermiş onlardan birini alıp tatil boyunca okutun demiş.
Ek bir ödev henüz verilmedi cuma belki verir.
Evde olan anneler güzel proüram yapıp değerlendirebilirler. Bizler yine kısıtlı zamanda halletmeye çalışaçağız.
Bende zambak serisi ilk sayıdan başlayıp tekrar ettirmeyi düşünüyorum aralarda bazı boşluklarımız oldu özellikle son dönemde
harfleri hızlı geçtiği için bazen tamamlayamadık:( onları tekrar maksatlı gözden geçirteceğim.

Özet çıkarttırıp yazdırmakta güzelmiş. okudu kitaplardan bende deneyeyim bakalım.
Evet ya ah şu erkek çocuklar...
bide başladık kavgalara sıra arkadaşımızı değiştirdik.
diğer bir çocukla babanne ve anne biraz takışmış.
benimki dışarıda çok sessiz daha öncede bahseettiğim gibi küçük ve miyon
bebek diye dalga geçiyormuş:(
bana yansıyan bir duurm yok ama üzülüyorum:(

bizdede aynı sorun sesli harfler hep unuluyor:( ve öğretmenimiz dönem boyunca yazıya çok önem vermedi yada bana öyle geldi
?

Ooooo maşallah kızınıza hepsi 100:) öğretmenin konuşmasından sonra daha az vereceğini düşünmüştüm yazının sonunda şaşırdım ama adınıza sevindim.

İyi bir ödülü hak etmişşşşşşşşşşş :)

Kızlar merhaba ben de dün baktım karnemize hepsi 97.5 98.5 ve üstü..:) Maşallah...Ama öğretmenimiz sınıfta bazı çocuklara 3 bile vermiş.. Ben üzüldüm aslında bunlar çocuk... 1. dönem bir de hepsi 5 olmalı.. Motivasyon için moral için.. Bu arada biz g harfindeyiz. 2 hrf daha verir bu hafta.. 4 harf falan kalır herhalde..

Son düzenleme:
ben eksikliklerinden bahsetip sonrada 100 verince öğretmeninizi tebrik edesim geldi

bizizm öğretmen ne zaman gitsem gayet iyi hiç bir sıkıntısı yok
herşey iyi, hatta nasıl bu rara ilgilenemiyoruz eksikliği varsa gidelim dedim
yok dediii
e okula baktım 90 oyunada 85 vermiş

ama soracağım eksiklikleri yok dediniz
sonrada ne gibbi eksiklikleri oldu diyeee

kızlar hangi yayınları verdiler
bende alayım bizizmki şimdiye kadar hiç bir yayın veya kitap ismi vermedi

teşekkür ederim kızlar,aslında ben hepsine 100 vermesine hiç şaşırmadım,zaten hayat bilgisi ve matematikte sorunumuz yok,kızım tek başına yapıyor ödevini,okuldaki durumuda iyi şükür,tek sorunumuz türkçe yazılılarda ses atlaması yada konuşma dilini yazmasıydı,

ama hocamız bunun hiç önemli olmadığını,önceliğin hızlı okuma ve okuduğunu anlama olduğunu söyledi,bide şöyle bi durum var hatırlarsanız biz 3 hafta okula gitmedik ve 4 harf geriden geldik,kızım sınıfın en küçük 2.çocuğu ve halen türkçeyi çok iyi kullanamıyor,bu yüzdende yazılılarda kendi konuşma dilini yazıyor,"radlo" gibi,hocamızla defalarca bu konu hakkında konuştuk ve hiç bir zaman bunu sorun yapmadı,zamanla toparlanıcak destek olun yeter dedi,

bu kadar aksi durum varken 1 sayfalık türkçe yazılısında 3-4 sesi hatalı yaptı diye düşük bir not verse gerçekten haksızlık olurdu.

hepinizin kuzularınıda tebrik ederim:nazar::nazar:

nazah karnesinde 3 olan çocuklar,ne kadar bilincindedir bilemem ama anneleri sanıyorum iyi bir ders almıştır,öğretmeninizi takdir ettim,onlar küçük diye bol keseden not vermemiş( bizim sınıftada var 3 alan çocuklar) 85-90-95 ten 5 burdaki puanlar önemli deil benim için,çocuk 3 le eve geliyorsa vardır o annenin,babanın bi yanlışı,hocamızın dediği gibi bu notlar çocuğunuz kadar sizlerinde notları düşük getiren anneler umarım hatalarını düzeltirler.

runib hocanızın herşey şöyle mükemmel her şey böyle mükemmel diyip puan kırması çok tuhaf,ha çocuğunun tüm karnesi 5 o ayrı ama herşe harika diyip niye not kırıyorsun acaba,

zarifecim,rica ederim canım,yol gösterdiysem ne mutlu bana,

evet biz çalışan anneler bu konuda daha sıkıntılıyız ama ben şimdiden plan yaptım,ödev olarak eve 15 tane kitap gelicek onu biliyorum,keşke hergünede matematik verse hocamız ben kafamdan uydurup yaptırmasam:1:

planım ise şöyle,kızıma renkli tüllü müllü bi günlük aldım,

-8-7 babaannede kızım,her gün bir kitap tutuşturucam eline orda okumasını ve özetini günlüğüne yazmasını istiycem(korkar benden yapar)
- okul olmadığı için 9 yerine 10 da yatırıcam (gündüz uyuyor kızım) bu yüzden 7-8 arası beraber oynayıp 8-10 arası ara ara molalar vererek ödev yaptırcam,yarım saat gündüzki okuduğu kitabı tekrar okutup anlattırıcam,1 saatte toplama ve çıkarma yaptırıcam,ertesi gün hayat bilgisi 5n1k yöntemini bol bol uyguluycam
-haftasonları cmt günü derse daha ağırlık vericem,yine bir hikaye kitabı okuyup özet yazdırma,problem çözme ve hayat bilgisi ödevleri gibi

Back