günaydın,
dün okulda toplantı yapıldı 15 tatili nasıl verimli geçiririz diye,
1. her güne 1 kitap okunacak(para verdik sınıf annesi 15 hikaye kitabı alıcak,hocamız incelemiş)
2.kitapları akşam uykudan önce okutmayı tavsiye etti,sesli bir şekilde,lütfen takip edin hatasını düzelttirin dedi,
3.her gün belirlenen 1 saatte matematik yaptırın,problem çözme,sayma toplama gibi ama her gün aynı saatte olsun,program yapmayı öğrensin çocuklarınız dedi
4.okudukları kitabın özetini herhangi bir yere noktalama kurallarına uyarak yazdırın dedi,
sınıfımızın genel durumu çok iyiymiş,erkek çocukların yaramazlığından çok şikayet etti,çok kavga ediyorlar anneleri ile hususi görüştü bizden sonra,
kızımın genel durumu çok iyiymiş,ufak bir iki eksiği varmış 15 tatilde onlara yönelin dedi( defalarca bahsettim sesleri atlayarak yazıyor)
eokula notları girdim,ordaki notlar tamamiyle çocuğunuzunn okuldaki durumuna göre verildi,onlar daha 1 sınıf çok çok vereyim demedim,notlara bakınca ne demek istediğimi anlarsınız lütfen çocuklarınıza 1 saatinizi ayırın dedi
bu sabah baktım notlara hepsi 100
Merhabalar,
Öğretmeniniz çok güzel plan yapıp bilgilendirmiş.
Bizide bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Bizede 2 yayın evinin kitap serisini önermiş onlardan birini alıp tatil boyunca okutun demiş.
Ek bir ödev henüz verilmedi cuma belki verir.
Evde olan anneler güzel proüram yapıp değerlendirebilirler. Bizler yine kısıtlı zamanda halletmeye çalışaçağız.
Bende zambak serisi ilk sayıdan başlayıp tekrar ettirmeyi düşünüyorum aralarda bazı boşluklarımız oldu özellikle son dönemde
harfleri hızlı geçtiği için bazen tamamlayamadık
onları tekrar maksatlı gözden geçirteceğim.
Özet çıkarttırıp yazdırmakta güzelmiş. okudu kitaplardan bende deneyeyim bakalım.
Evet ya ah şu erkek çocuklar...
bide başladık kavgalara sıra arkadaşımızı değiştirdik.
diğer bir çocukla babanne ve anne biraz takışmış.
benimki dışarıda çok sessiz daha öncede bahseettiğim gibi küçük ve miyon
bebek diye dalga geçiyormuş
bana yansıyan bir duurm yok ama üzülüyorum
bizdede aynı sorun sesli harfler hep unuluyor
ve öğretmenimiz dönem boyunca yazıya çok önem vermedi yada bana öyle geldi
?
Ooooo maşallah kızınıza hepsi 100:) öğretmenin konuşmasından sonra daha az vereceğini düşünmüştüm yazının sonunda şaşırdım ama adınıza sevindim.
İyi bir ödülü hak etmişşşşşşşşşşş :)