asi19 çok teşekkür ederim,dediğini hep yapıyorum ,hep uzatarak okuyorum evde sorun olmuyor ama okulda hocamız yazılıda uzatmıyor,direk murat diyip geçtiği için kızım hep eksik yazıyor
nisan çok saol canım,sanada çok geçmiş olsun,bu yaramazlarla işimiz var,okuma süper ama ah bide yazsa düzgün
asi19 çok teşekkür ederim,dediğini hep yapıyorum ,hep uzatarak okuyorum evde sorun olmuyor ama okulda hocamız yazılıda uzatmıyor,direk murat diyip geçtiği için kızım hep eksik yazıyor
nisan çok saol canım,sanada çok geçmiş olsun,bu yaramazlarla işimiz var,okuma süper ama ah bide yazsa düzgün
sdf merhaba,msjını okuyunca güldüm,benim ilk mesajlarıma bakarsan ne demek istediğimi anlarsın,yazınki mevcanı gördüm sende
kızım kasımın son haftası 2007 doğumlu,70 aylık başladı,sınıfları karışık 2008 li bir çocuk vardı onu anasınıfına yolladı hocamız hangi ay doğumlu bilmiyorum,sınıfta şu an sadece 2007 doğumlular var ama ocak 2007 de var-aralık 2007 de,yardımcı abla diye bir şey yok canım,yani bizim okulda yok,benim kzıımda tuvaletini yapınca üstünü düzgün çekemez,kaka yapınca poposunu iyi silemez,bizim okul 9-3
kızım bu arada hiç tuvalete gitmiyor,sınıf annemiz her öğlen okulda aram onunla çok iyi rica ettim o kızımı götürüyor,sadece kapıda duruyor herhangi bi müdahelesi yok anlıycan o bayan olmazsa kıızm tuvaletini tutuyor(çoğu çocuk çıkmıyor çok pis tuvaletler),devlet okuluyuz biz,yeni olmasına rağmen hijyen sıfır,sınıf anneleri gelip temizliyor,hademelere kalsak yandık,bu yüzden çocuklar çok hasta,
sınıflar 30 kişi,ders saatleri 40 dak,il 15 gün boyama yapıp,sonra okumaya geçtiler,kızımın 2 yıl okul deneyimi olduğu için zorlanmadık,okulu,öğretmenini çok seviyor,şu an iyi okuyor ama yazma konusunda sıkıntılıyız,sağlık sorunu yaşadı kızım 3 hafta okula gitmedi halen onun kalıntılarıyla uğraşıyorum,benim kızım fiziken tam yaşına uygun ne küçük ne iri,aynı yıl doğumluda olsalar sınıfta büyük çocuk çok daha fazla,
kız çocukları biraz daha şanslı hemen grup yapıp oyun oynuyorlar,erkekler daha yırtıcı ve kavgacı maalesef(çoğu yani)
mevcan merhaba canım kızım kaç aylıktı acaba ilkokula gönderdiğinde?bi de üstteki sorularımın cevaplarını çok merak ediyorum..benim kızım hala büyük tuvaletini yaparken benden yardım alıyor.o kadar çok soru işarti var ki kafamda...dersler kaç dk?
1.sınıf müfredatı eskisi gibi mi?çocukalrın tuvaletlerine yardımcı olabilecek bi abla tuttunuz mu yoksa seneye buna gerek kalmaz mı?
sınıflar çocukalrın doğum aylarına göre mi ayrılmış?dediğim gibi bir yaç büyük çocukların olduğu bi okulda çocuğumun ezileceğini düşünürüm.
burda birbirimize yararlı paylaşımlarımız olacağı için çok mutluyum açıkçası...
selam 1. sınıf müfredatı değişti ama hala kararsız kalınan yerler var çocukları yaşlarına göre ayıran okullar da var mesela bizim okulda 2008 li olup bir sene sonra baslamsı gereken cocuklar oluyor doğum aylarına göre onlar ayrı sınıflarda o sınıf bizden geride geliyor ama önemli olan çocuğunuzun okula tutumu kucuk olur sever çalışır yapar ama yapamayanda olur sene basında okuldan aldırdığım öğrenciler oldu sürekli ağladı dilekçe verip okula alıyorlar
sınıf mevcudu bulunduğunuz yere ve okula göre değişir bizim semt kalabalık mevcutta kalabalık benim sınıf 50 kişi okul ararken buna dikkat edersiniz onun dısında sınıf anneleri ilgileniyor ama her okul dışardan bir yardımcı kabul etmeye bilir bizim okul etmedi mesela temizlik için gitti veliler kabul etmediler
okula verirken gerçekten iyi düşünün 1 sene sonra basarılı olacak çocuk erken gittiğinde sınıfın geriisinde kaldığı da oluyor mesela gecen sene arkadasın biri okuldan aldırmış öğrenciyi bu sene bende bu sene algılaması daha iyi o da ben de zorlanmıyoruz
çocuğunuzun geleceğini etkeleyeck bir karar iyi düşünün bence ondan sonra simdiden ara ara cevrenizden okullara bakın öğrenci veli potansıyeli nasıl okul hakkında öğretmen hakkında bilgi alın
basıt gibi görünsede bunlar önemli
çok teşekkür ederim sanırım sınıf öğretmenisiniz.ben de öğretmenim, ortaöğretimde görev yapıyorum.evet sınıf mevcudu da çok önemli hele hele istanbul gibi bir ilde...buna da bakacağım.çocuğumun okuldan soğumasını istemem.çok iyi düşünüp karar vermeliyim..ancak benim kayınpederim emekli sınıf öğretmeni ve çocuğun seneye mutlaka okula gitmesi yönünde bi tutumu var..
kızım çok sosyal ve uysal bi çocuk ama seneye neler yaşayacağız merak ediyorum doğrusu.belki de şartları zorlayıp özele de verebilrim en azından sınıf mevcutları fazla olmaz..ama öğretmen çok önemli hele hele ilköğretimde.temel iyi olsun ki bina sağlam olsun.hayırlısı olsun hakkımızda.çekincelerim, tereddütlerim tabii ki var.şimdiden araşatıracağım çok teşekkür ederim...
Günaydın kızlar.
Bikaç gündür giremedim işyerinde ay sonları çok yoğun geçer bizim.
Ancak yoğunluk bitti. Çok güzel dökümanlar buldum maillle atacağım az sonra bende kayıtlı olan adreslerinize.
İremden haberlere gelirsek u harfindeler ama bu hafta 3 harf öğreneceklermiş. Yarın yada öbür gün toplantı var merakla bekliyorum. Şu anlık sıkıntı yok okulla ilgili. Gayet iyi gidiyor herşey maşallah.
E-okula girdim bende bilgi yok ama ders programı vs ekli.
Bizden haberler bu kadar.
arkadaşlar bu başlık çok güzel olmuş.benim kızım ocakta tam 5 yaşında olacak... seneye eylülde 68 aylık olacak.ben ilkokula yazdırmayı düşünüyorum seneye..oturduğumuz siteye yakın bi okul var onu araştırmak istiyorum.olmazsa özel de olabilir ancak ben öğretmeni iyi olan bi devlet okulunu da düşünebilirim.
2009 ocak şubat mart doğumlu çocuklarını seneye ilkokula göndericek olan var mı aramızda?..yada 2008 oak şubat mart doğumlu çocuklardan ilkokula başlayan var mı?
başta çok kararsız kaldım hala da kararsızım açıkçası..ama kızım sosyal ve uyumlu bi çocuk. fiziki olarak da iyi gelişmiş.
şuanki 1.sınıf müfredatı nasıl acaba?ders süreleri na kadar?bir de çocukalrı aylara göre sınıflandırmışlar diye duydum bu doğru mu?ben çocuğumun 1 yaş büyük bi çocukla aynı sonofta olmasını istemem açıkçası..bu soruların cevapları çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?