• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazma firsatim olmadi
Persembe cuma bize tatil degil okula devam:)
Bugun toplantimiz vardi cok guzel gecti odev konusu acildi harflere gectikten sonra cok az odevimiz oluyor bi yada enfazla iki yapral cocuklar zevkle yapiyor
Eve cok odev vermek yasak dedi asi19 sizw de bu bilgi verildimi?
Cocuk 1 saufa odevi yaparken on sayfa odevi bikkinlik la yapar dedi
Okuma ogrenemeyen cocuklarin velileri ne yapcaz vb slklntilarini dile getirirken onu dusunmeyin o benim isim dedi.gercekten okula cok agirlim veriyor i harfine gectilee yaren eve geldiginde oldukca verimli olarak geldi
Yarenden memnun okuma takilmadan okuyor dedi
Yazi duzekir zamanla dedi

Kizlar bir uzuldugun konu olsu sinifimizds konusma zorlugu ceken bir kizimiz var ogretmen gecen yatsi ezanina kadar beklemis devamli.almayi unutuyorlarmis telefon numarada vermiyorlarmis icim oarcalandi ogretmende duyarli bekliyor
Yavrumin etegi ole buyuk ki inanin poposunun altina kadar iniyor hemen gittik terzide lastok yaprirdik ole yavrular varki muhtaclar
Insan evladini nasil unutur

Teşekkür ederim sıcacık karşılamanız için.Biz de henüz aşı olmadık.Harfleri çıkaramayan öğrenciler inanın o harfe geldiklerinde daha rahat çıkarıyorlar heceleyerek.Ama bu her zaman mümkün olmuyor bazen kalıcı da olabiliyor.Benim bir öğrencim geçen sene 7-8 tane harfi söyleyemiyor, dedikleri hiç anlaşılmıyordu ama okumayı öğrenirken hemen hepsini çıkarmaya başladı ancak günlük hayatında konuşurken yine yuvarlayıp gidiyor bence siz okumaya başladığı sırada üzerinde durun söyletmeye gayret edin.

Bizim hala t harfinde oluşumuza biraz moralim bozuluyor buranın en iyi devlet okullarından biri mevcut 20-21 hemen hemen tüm öğrenciler ana sınıfı görmüş bizim kadar geride kalan yok aranızda ya da ilimizde:(( inşallah böyle gitmez harfler bittiğinde.Gerçi öğretmenimize güveniyoruz,hızlanırız zamanla.İyi geceler 1.sınıf anneleri:))

hepinize iyi akşamlar

benimde oğlum 1. sınıfa başladı. Başladığında 71 aylıktı yani tam yaşında gitti. Bizim öğretmenimiz cok sakin duruyor ve bazı isteklerimiz konusunda tamam diyor ama hicbirşey değişmiyor buna bu aralar canım cok sıkılıyor. Mesela havalar artık soğudu cocuklar akşam cıkarken üstlerini giymesi konusunda uyarırmısınız dedim tamam dedi yine oğlum montu elinde geliyor. Okul olarakta biraz sorun var. İki gündür yağmur yağıyor ve oğlumu akşamları almaya gittiğimde dün belinden altı ıslaktı bugünde dizinden altı ıslaktı kim bilir kac saattir ıslak kalmış bilmiyorum. Eve geldiğimde ayakları buruşmuştu. Yağmurda teneffüslerde okul bina kapısı acık oluyormuş. Öğretmene söyledim kantine diye cıkıyorlardır vs dedi. Müdüre gittim
siz cocuğunuza tembih edeceksiniz devamlı dedi. Ben ne kadar tembiğ etsemde ortada 6 yaşında bir cocuk var yağmur enteresan gelir ve bahceye cıkar sonucta. Öğretmen harf öğreteceği zaman aynı gün hem kücük harfi, hem büyük harfi ve bir sürü kelimeyide okulda öğrenmeden eve ödev olarak gönderiyor. Anlamadımki öğretmen öğretip bizmi evde tekrar yaptırmamız doğru, yada biz öğretip okulda tekrar yapılmasımı en sonunda patlayacağım ama oğluma kafayı takacak diyede korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün yine Talat'a kelimesini eve ödev verdiği kelimelerin icinde göndermiş oğlum üstten virgüle ve virgülden sonra gelen a harfine niye tek bu, bu ne yaaaa diye sordu oğlum öğretmenin sınıfta öğretmedimi dedim hayır dedi. offf offfff cocuklara sevgisi yok bir başlarını okşamazmı bir öğretmen öğrencisinin sıraya gelir veya yolda bir velisini görür bir merhaba bile demez okul ve öğretmenimiz hakkında nasıl davranışta bulunmam lazım ne yapmam lazım bilemiyorum artık böyle bir durumla karşılaşan varsa banada anlatsın ne yaptınız sonuc ne oldu

Son düzenleme:
hepinize iyi akşamlar

benimde oğlum 1. sınıfa başladı. Başladığında 71 aylıktı yani tam yaşında gitti. Bizim öğretmenimiz cok sakin duruyor ve bazı isteklerimiz konusunda tamam diyor ama hicbirşey değişmiyor buna bu aralar canım cok sıkılıyor. Mesela havalar artık soğudu cocuklar akşam cıkarken üstlerini giymesi konusunda uyarırmısınız dedim tamam dedi yine oğlum montu elinde geliyor. Okul olarakta biraz sorun var. İki gündür yağmur yağıyor ve oğlumu akşamları almaya gittiğimde dün belinden altı ıslaktı bugünde dizinden altı ıslaktı kim bilir kac saattir ıslak kalmış bilmiyorum. Eve geldiğimde ayakları buruşmuştu. Yağmurda teneffüslerde okul bina kapısı acık oluyormuş. Öğretmene söyledim kantine diye cıkıyorlardır vs dedi. Müdüre gittim
siz cocuğunuza tembih edeceksiniz devamlı dedi. Ben ne kadar tembiğ etsemde ortada 6 yaşında bir cocuk var yağmur enteresan gelir ve bahceye cıkar sonucta. Öğretmen harf öğreteceği zaman aynı gün hem kücük harfi, hem büyük harfi ve bir sürü kelimeyide okulda öğrenmeden eve ödev olarak gönderiyor. Anlamadımki öğretmen öğretip bizmi evde tekrar yaptırmamız doğru, yada biz öğretip okulda tekrar yapılmasımı en sonunda patlayacağım ama oğluma kafayı takacak diyede korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Bugün yine Talat'a kelimesini eve ödev verdiği kelimelerin icinde göndermiş oğlum üstten virgüle ve virgülden sonra gelen a harfine niye tek bu, bu ne yaaaa diye sordu oğlum öğretmenin sınıfta öğretmedimi dedim hayır dedi. offf offfff cocuklara sevgisi yok bir başlarını okşamazmı bir öğretmen öğrencisinin sıraya gelir veya yolda bir velisini görür bir merhaba bile demez okul ve öğretmenimiz hakkında nasıl davranışta bulunmam lazım ne yapmam lazım bilemiyorum artık böyle bir durumla karşılaşan varsa banada anlatsın ne yaptınız sonuc ne oldu

Canim.sonucta cocugun sagligi soz konusu ise tekrar tekrar uyarilmali.bizim ogretmenimiz boyle bir durumda veliyi.ariyor
Bizde basta slklntilar yasadik kizimin sacini cekti vb kendisiyle.konustuktan sonra duzene girdi
Ama egitim anlaminda soykucek sozum yok o benim.isim.diyor siz.okuldakileri tekrar ettirmeye calisi diyor okadar
mesela.i harfine gectiler o aksam geldiginde.hic bakmadan atilla ali vb kelimeleri.yazdigina sahit oldum okula agirlik veriyor
ogluna takicak diye korkma sakin biz konustuk aksine yarene daha hassas davranmaya basladi
Rabbim kolaylik versin icinde sevgi yoksa malesef verilcek tavsiyede yok
Insalla zamanla.durum duzelir bende baslarda cok endiseliydim zamanla ufak uyarilar yaparak ogretmen sorum ettigimkz davranislarini en aza indirdi

Bugun toplantimiz vardi cok guzel gecti odev konusu acildi harflere gectikten sonra cok az odevimiz oluyor bi yada enfazla iki yapral cocuklar zevkle yapiyor
Okuma ogrenemeyen cocuklarin velileri ne yapcaz vb slklntilarini dile getirirken onu dusunmeyin o benim isim dedi.gercekten okula cok agirlim veriyor i harfine gectilee yaren eve geldiginde oldukca verimli olarak geldi

Kizlar bir uzuldugun konu olsu sinifimizds konusma zorlugu ceken bir kizimiz var ogretmen gecen yatsi ezanina kadar beklemis devamli.almayi unutuyorlarmis telefon numarada vermiyorlarmis icim oarcalandi ogretmende duyarli bekliyor
Yavrumin etegi ole buyuk ki inanin poposunun altina kadar iniyor hemen gittik terzide lastok yaprirdik ole yavrular varki muhtaclar

ödev sayısı ile ilgili bize birşey gelmedi bu konu öğretmenin insiyatifine kalmış olabilir mesela 4 gün tatil bizde o yuzden her zaman kinden fazla verdim ama yazı için genelde 3 sıra kullanırım sıkılmadan daha çok sey yazabiliyorlar bu sekilde

onun dışında öğretmen okulda hepsi ile ilgilenebiliyorsa iyi mevcut buna uygun demekki benim ki 50 civarı olduğundan aileyede yaptırdığım oluyor tabı bir yere kadar okuma yazma bilmeyen veli de cok ee hak verirsiniz 50 kişilik sınıfta 49 unu sabit tutup bir öğrenciyle ilgilenmek zor

unutma kısmına geliince ben bunu anlamıyorum poşet unuttum der gibi çocuk unuturlur mu biz de de oluyor bekliyoruz yapacak bişey yok ama beklediğimiz için de veli rahat geliyor nasıl olsa öğretmen bekliyor son toplantıda bunun üstünde çok durdum benim de evim var gidince yemeğim falan oluyo ne kadar bekleyebilirimk i dedim nazar değmesin de bu ara zamanında alıyorlar

Teşekkür ederim sıcacık karşılamanız için.Biz de henüz aşı olmadık.Harfleri çıkaramayan öğrenciler inanın o harfe geldiklerinde daha rahat çıkarıyorlar heceleyerek.Ama bu her zaman mümkün olmuyor bazen kalıcı da olabiliyor.Benim bir öğrencim geçen sene 7-8 tane harfi söyleyemiyor, dedikleri hiç anlaşılmıyordu ama okumayı öğrenirken hemen hepsini çıkarmaya başladı ancak günlük hayatında konuşurken yine yuvarlayıp gidiyor bence siz okumaya başladığı sırada üzerinde durun söyletmeye gayret edin.

Bizim hala t harfinde oluşumuza biraz moralim bozuluyor buranın en iyi devlet okullarından biri mevcut 20-21 hemen hemen tüm öğrenciler ana sınıfı görmüş bizim kadar geride kalan yok aranızda ya da ilimizde:(( inşallah böyle gitmez harfler bittiğinde.Gerçi öğretmenimize güveniyoruz,hızlanırız zamanla.İyi geceler 1.sınıf anneleri:))

o okulda calışmak güzel olur bende mevcut 50 anasınıfına giden 1-2 ilk gruplar da yavaş gitmenin avantajı bunlarda birleştirmeyi yerleştirmek emin olun 2. gruptan sonra hızlanacaklar

mesela ben i deyim bugun bir öğrencim n sesini çıkarmış ve in diye doğru mu okuyorum diye gelip sordu bunlarda yavaş yavaş çoğalıyor bu öğrenci okumaya hazırdır öğretmeninizin düşüncesi de bu sekilde olabilir

hepinize iyi akşamlar

ben sınıfıma sunu söyledim bizim okul üç katlı yanda ek bina var öğleden sonra okulda 2000 civarı çocuk var sadece katta 400 500 arası merdivenden inerken görmeniz lazım çarpa çarpa bunları düşünerek sınıfıma bahceye inmenizi istemiyorum dedim nedenini de anlattım yemek zaten evden geliyo kantinden alış veriş yapmıyoruz hava guzelse birlikte hem beden hem hava alma yapıyoruz emin olun okulun basından beri bir tanesi merdivenin basamağını inmedi bensiz bahce bile demiyorum yanı istenildiğinde yapılabilir bir şey

okuma yazmada ise ben suna inanırım cocuk okulda öğrenir evde tekrar eder vermediğim bir şeyi ödev vermem ama heceleri veririm kelime ödev olur mesela a ile li okulda verdiysem ali diye zaten okuyorlar eve ödev veririm bugun tatil de ödev vereceğim yerde vermediğim kelimeleri 3 taneydi yazdık tahtaya okuduk yazdık cümle kurduk evde zorlanmazlar ama her öğretmen farklı olduğu için sizinki o sekilde davranmak istemiş demekki ne diyeyim allah kolaylık versin

Günaydın :)

bizde n harfine geçtik :) dün internetten çıkardığım çalışma kağıtlarını okutum , bol bol okuma yapıyoruz. Çok hevesli umarım daim olur.
bugun tatiller ama yarın okulu var.

Tavsiyem çantalarına yedek kıyafet koymanız. olurya ıslanır yada kustu vs. sınıf anneleri değiştirebilir diye düşünüyorum.

Yarenim öğretmeninizdeki değişim süper konuşmalarınız olumlu etkilemiş ne güzel.
Ama insan ilk başta evet çekiniyor ters etki yaparmı öğretmende diye :(

asi öğretmenim bu ara karneler bizdemi kalacak ?

Günaydın şekerler ballar.
Bizde de eğitime devam. İki gün okul var. İyi ki de var :) Uzun ara verilmesine karşıyım :) Özellikle 15 tatilde dikkat etmemiz gerekiyor.

günaydın anneler,

bugün aşı oluyoruzz,kızım korka korka gitti,eğitime ara verilmeyecek bizde,bugünden sonra okullar tatil dimi yanlışım yok,

dün bol bol "u" sesi bulunan kelimeler vermiş hocamız,hem okuduk hem yazdık,eğer derse odaklanırsa hatasız yapıyor,gerçi genelde yaramazlık peşinde ama

bugün "K" sesini öğrenecekler öğretmenimiz söyledi,bi anda çok hızlandılar bende anlamadım,şükür seslerde artık bi sorunumuz yok okuması yazması gayet iyi tek sorun "n" harfinde halen hastanede ne kadar verdiysem onunla devam ediyor kuzum,

bu arada her yeni öğrendikleri sese başka sesler de ekliyor hocamız,

misal dün "u" çalışmışlar ama "uçak" uğur" gibi kelimeler vermiş

Canım okuluna göre değişiyor. Kimisi bugün ve yarın kimisi yarın kimisi hiç tatil yok. Bizde iki günde okula devam.
Aşınız kolay geçer işallah. Sizin öğretmen maşallah bir hızlandı tam hızlandı canım. Ama demek ki sınıf alıyor ki bu şekilde devam ediyor.

eskiden ne kalabalıktık,birbirimize yardımcı olurduk artık kimseler uğramaz oldu,oysa ben bi çoğu şeyi bu topicten öğreniyorum

Gerçekten öyle ama yoğunluklar engel olabiliyor işte bazen.

Günaydın herkese:)
aslında ben hep buradayım sürekli takipte
işler yoğun akşamlar stresli:(
bizde ptesi aşı olduk
kolumuz kızardı şişti ve ateşlendi
sanırım normal
bizde dün u harfine girdük
okuma iyi ama yazma çok zayıf
topiğimizdeki bütün öğretmenlerin öğretmelre günü kutlu olsun

Oyy kıyamam kuzum. Canı yanmıştır da. Geçmiş olsun canım.

Selam arkadaşlar.. Ben de yazamıyorum ama hep takip ediyorum yazdıklarınızı.. Biz de şu an da n harfindeyiz. Biraz zorlanıyoruz. Benim oğlum bazı harfleri tam çıkartamıyorda.. İşlahh sorun yaşamayız.. r harfini ş harfini ve y harfini söyleyemiyoruz. Bu hrfleri nasıl öğreneceğiz bilmiyorum. Bazen endişe diyorum...

Canım sorun olmadığını biliyorum. Çıkaramadıkları sesleri çıkarma aşamasında sıkıntı yaşamıyor çocuklar.

Iyi akşamlar biz hala n sesindeyiz ama benim oğlum harflerin hepsini taniyor gecen sene öğrenmişti ana sınıfında ve dolayisiyla içinde ögrenmedigi sesler olan kelimeleri de okuyabiliyor ama biz de yazmada zayifiz öğretmen bol bol dikte çalıştırın diyor.
Bizim okulumuzds tatil 4 gün ve 4 günün ödevi şimdiden verildi bile

Bizde hala aşı olmadık cumartesi günü veli toplantimiz var bakalım neler duyacaz

İşallah güzel şeyler duyarsın canım. Allah utandırmasın.

Ah canım ya bu nasıl bir ihmal. Kıyamam o çocuk kimbilir nasıl bir ruh halindedir. O saate kadar okulda öğretmenle. Bence idare bu konuda öğretmene destek olmalı. Hatta sosyal hizmetler ile bile görüşülse yeridir.

Yavaş ama emin adımlarla gitmeyi tercih ediyor demek ki öğretmeniniz üzülmeyin derim. Birden açılabilir de.

hepinize iyi akşamlar

Hoşgeldiniz. Bahsettiklerinizden çok da sorun yapılacak şeyler gibi gelmedi bana ama tabi sizi etkileme durumu farklı olabilir. Biraz daha gözlemleyin derim ona göre adım atarsınız. Her öğretmenin tarzı farklıdır. kimi sevgiye boğarken kimi göstrmez sevgisini. Bunun için kimseyi suçlayamayız. Göstermediği şeyleri evde göstermekde kötü değil aslında. Daha iyi öğrenebilir evde sizinle. Yine de kolaylıklar dilerim.

slm anneler,güzel paylaşımlar olmuş yine,

bizede okul var 2 gün,dün aşı oldular,ateşi olmamış ama aşı yerinde hafif şişlik vardı,akşam kolunu oynatmıyordu,neyseki sol kolu sağ kolu olsa derste yapmazdı,

"k ve ı" harfini beraber görmüşler dün,bu hafta muhtemelen başka harf görmezler,ödev konusunda bi sıkıntımız kalmadı şükür hem hızlı yazıyor hem güzel okuyor,tabi dikkatini verirse,1 cümle okuyor sonra başka şeyler anlatmaya başlıyor,ama gaz verince kaptırıp gidiyor :1:

Günaydinlaaar
Oğlumun okulu tatil
Çok fazla ödevimiz vardi tatil diye ama oğlum dün akşam ve bu sabah çoğunu bitirdi yarim sayfa yazi ve onun dışında 6 cümle de dikte kaldi
Bugün babasıyla ofisine gitti kuzum

yarencim maaşallah kuzuna,o kızımızada çok üzülüm inan,nasıl bir anne yavrusunu okulda bekletir,allahım affet ama herkes anne olamıyor işte,içim sızladı yemin ederim,kızımın biliyorsun hastalık dönemimde 2 gün onunla okula gittim,cuma günü son ders beni bekle araba ile gitcez dedim,zil çalmadan girmiyim diye kapının önünde bekledim,o günde istiklal marşı var diye çocuklar erken montlarını giymiş,benim kızım o 5 dakikalık arada annem beni unuttu öğretmenim diye ağlamış,oysa ben kapınn önünde zil çalsın diye bekliyordum, o yavrum neler düşünüyor acaba

özbelek,bizde inorm serisinin ortalarında farklı ödev sistemi ile karşılaştık,aynı senin anlattığın gibi mesela "m" sesini veriyor sonra ma me mi yazıyorlar,okulda bi kaç kelime gösteriyor,mama,mete gibi ama eve gönderilen fotokopi kağıdında daha fazla kelime ve öğrenmediği sesler var,hatta ben burda bunu dile getirmiştim ama ben ne yalan söyleyeyim mutluyum,sanırım hocamız bizlerden fazla destek bekliyor,ha benim kızım kolay kapıyor,bende yardımcı olduğum için ödevler çabuk bitiyor,ama evine çokk geç gelen anneler okuma yazma bilmeyen anneler için gerçekten çok zor bi durum,sınıfınızda şikayet eden anne çoksa toplanıp öğretmeninizle görüşün canım

asi19 iyiki burdasın yazdıklarından çok faydalanıyorum,

nisancın "n" sesinde bizim sınıf baya zorlanmış biz o dönem hastanedeydik kendim öğrettim inan ben hale "n"nin sıkıntısını yaşıyorum,

iremcim bende okula ara verilmesin diye dua ediyorum,neler yaşadım biliyorsun,15 tatili beni çok korkutuyor şimdiden

carpediem benim kızımda "r" sesinde çok zorlanıyor, daha geçen ay "arı" ya "ayı" diyordu,"r"l"n" seslerini birbirine çok benzeterek okuyor devamlı vurgu yap diyorum,hatırlatırsam okumada sorun yok ama kaptırır giderse "r"mi dedi "l" mi dedi belli olmuyor

Günaydın :)

bizde n harfine geçtik :) dün internetten çıkardığım çalışma kağıtlarını okutum , bol bol okuma yapıyoruz. Çok hevesli umarım daim olur.
bugun tatiller ama yarın okulu var.

Tavsiyem çantalarına yedek kıyafet koymanız. olurya ıslanır yada kustu vs. sınıf anneleri değiştirebilir diye düşünüyorum.

Yarenim öğretmeninizdeki değişim süper konuşmalarınız olumlu etkilemiş ne güzel.
Ama insan ilk başta evet çekiniyor ters etki yaparmı öğretmende diye :(

asi öğretmenim bu ara karneler bizdemi kalacak ?

ara karneler evet sizde kalacak yanı biz almadık e okul da hepsi kayıtlı alınca onları saklamak için okullarda geniş arşiv lazım daha doğrusu bizim okulda kalabalık olunca

asi19 iyiki burdasın yazdıklarından çok faydalanıyorum,

nisancın "n" sesinde bizim sınıf baya zorlanmış biz o dönem hastanedeydik kendim öğrettim inan ben hale "n"nin sıkıntısını yaşıyorum,

iremcim bende okula ara verilmesin diye dua ediyorum,neler yaşadım biliyorsun,15 tatili beni çok korkutuyor şimdiden

nnnnn araba sesi gibi cıkararak verebilirsiniz ben salı gececem sınıfta o şekilde veriyorum

arkadaşlar harfler coğaldıkça ilk gruptaki gibi kelimelerin hepsini sınıfta veremeyiz mesela m sesi ma me mi em im mat met mel mal ama mama mine omo diye gider bizim amacımız a ile m birleştirmek ma dedirtmek bunu anlarsakelimeleri okurlar evet size fazla görev düşüyor sürekli okuma yaptırılmalı ki unutmasınlar diye her kelimeyi okulda verirsek hazirana kadar da bitmez harfleröğretmenleriniz bu sekilde düşünmüş olabilir. 1. sınıf ailenin çok çalışması gerken dönem ama sonra ki yıllar da sadece ödev kontrolu yaparsınz

arkadaşlar harfler coğaldıkça ilk gruptaki gibi kelimelerin hepsini sınıfta veremeyiz mesela m sesi ma me mi em im mat met mel mal ama mama mine omo diye gider bizim amacımız a ile m birleştirmek ma dedirtmek bunu anlarsakelimeleri okurlar evet size fazla görev düşüyor sürekli okuma yaptırılmalı ki unutmasınlar diye her kelimeyi okulda verirsek hazirana kadar da bitmez harfleröğretmenleriniz bu sekilde düşünmüş olabilir. 1. sınıf ailenin çok çalışması gerken dönem ama sonra ki yıllar da sadece ödev kontrolu yaparsınz

Hocam size bisey sormak istiyorum musadenizle 1 sinif ogrencilerini e okul uzerinden takip edebilecekmiyiz biz bn kızımın tc siyle giris yapmak istedigimde öğrencinin fotosu yok diye uyari verio giremiyorum acaba bunu duzelteceklermi yoksa 1 sinifta yokmu e okul sistemi

Hocam size bisey sormak istiyorum musadenizle 1 sinif ogrencilerini e okul uzerinden takip edebilecekmiyiz biz bn kızımın tc siyle giris yapmak istedigimde öğrencinin fotosu yok diye uyari verio giremiyorum acaba bunu duzelteceklermi yoksa 1 sinifta yokmu e okul sistemi

Aaaa hiç aklıma gelmemişti benimde.
Şuan girdim tc si ile okul numarasını biliyordum.
Şubesini ve resmini sordu sistem 5 resim çıktı biri oğlumun
doğru seçince çıktı öğretmeni falan
not anlamıla şuan bir şey yok tabiki
ama ders proğramı mevcut
numarasını öğrenerek girmeye çalışın

Aaaa hiç aklıma gelmemişti benimde.
Şuan girdim tc si ile okul numarasını biliyordum.
Şubesini ve resmini sordu sistem 5 resim çıktı biri oğlumun
doğru seçince çıktı öğretmeni falan
not anlamıla şuan bir şey yok tabiki
ama ders proğramı mevcut
numarasını öğrenerek girmeye çalışın

Yaaa bana okula kayit edilirken verilen numarayi kullanarak giris yapmaya çalışıyorum ama foto cikmiyo ekli degil okulun eklemesi gerek diyo

Back