Kızlar selam hepinize.
İstanbul bugün kabusu yaşadı. Normalde 7,30 da servise binip 8 de iş yerinde oluyordum. Bu sabah 7 de bindik 10,45 de iş yerindeydim düşünün artık. Okullara tatil verilmedi ama ben İremi yollamadım okula bugün.
Bizde 17,45 olan mesai saati 16,00'a çekildi bugünlük. Dönüş yoluda çile olacak maalesef.
Çalışan anne olmanın en zor yani bu işte.
Oyy kıyamam kuzum ya. Umarım hastalanmaz kuzucuk.
Canım her öğretmenin tarzı farklı. Çok yavaşda sayılmazsıız bence.
Aynen bizim ki de öle demişti canım. İlk döneme okuma bilmeyen çocuk kalırsa sorun çocuktadır diye de eklemişti ama ben öle düşünmüyorum. Sökememiş olabilirler her çocuk farklı ne de olsa.
Biz Y harfindeyiz sınıf olarak ama öğretmen not yooalmış. sınıfı beklemeyin diğer harfleri de göstereibilirsiniz diye. Defterine yazmış :) Ama ben öğretmeyeceğim sınıfta sıkılmasını istemiyorum.
Şu an ki eğitim sistemi maalesef buna izin vermiyor. Çocuklar hep birbirleriyle yarış içinde olmak zorunda bırakılıyor ama sistem buysa uyum sağlamak zorundayız hepimiz. Değiştirebiliyorsan değiştir, değiştiremiyorsan uygula, uygulayamıyorsan reddet sistemi. Reddedersende okula göndermeyip kendin eğitim vermelisin maalesef.
Umarım bu sistem değişir ama çok zor görünüyor.