• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Yaaa bana okula kayit edilirken verilen numarayi kullanarak giris yapmaya çalışıyorum ama foto cikmiyo ekli degil okulun eklemesi gerek diyo

O zman okulundan kaynaklı bir problem:(
daha giriş yapılmamış
bende çıkan fotoyu okulda çekmişler
önlüklü falan şaşırdım
öğretmenle konuşabilirsiniz
okul no dediği çocuğun sıra numarası
bizde a şubesi 16 nolu öğrenci
onları ben girdim gereisi geldi

O zman okulundan kaynaklı bir problem:(
daha giriş yapılmamış
bende çıkan fotoyu okulda çekmişler
önlüklü falan şaşırdım
öğretmenle konuşabilirsiniz
okul no dediği çocuğun sıra numarası
bizde a şubesi 16 nolu öğrenci
onları ben girdim gereisi geldi

Allah allahh bu okul bi seyide tam yapmazmi yaaaa bana kayit sırasında verilen no 1119 bugün ogretmenine sorayim ozaman belki no farklidir

Allah allahh bu okul bi seyide tam yapmazmi yaaaa bana kayit sırasında verilen no 1119 bugün ogretmenine sorayim ozaman belki no farklidir

:( her yerde var bi eksikliklerimiz
hım sizin numara sistemi farklı o zman
bizde sınıf mevcuduna göre sıraya sokulup verilmiş
sizinki genel bir numarada olabilir.
sorun bakalım
ama herkes girebilir sayenizde bunu anladık:)
teşekkür

Hocam size bisey sormak istiyorum musadenizle 1 sinif ogrencilerini e okul uzerinden takip edebilecekmiyiz biz bn kızımın tc siyle giris yapmak istedigimde öğrencinin fotosu yok diye uyari verio giremiyorum acaba bunu duzelteceklermi yoksa 1 sinifta yokmu e okul sistemi

e okul da var işlem olmazsa karne veremeyiz o problemi okul yönetimine bildirin benim de fotosuz öğrencim var problem yasıyorlar mı bilmem ama 1 2 3 bu sınıflarda sınav yok takip edeceğiniz bişey yok bildiğim kadarıyla notları sınıf içi performansa göre veriyoruz

bende merak ettim baktım ama kızımın tüm bilgilerine hatalı diyor,okul nosunu kabul etmiyor,cilt no sıra no kabul etmiyor:44:

Bugün öğretmenimizle görüştüm çookta mutlu oldum oğluşum yazısı güzelmiş öğretmenimiz öyle dedi aksine ben çok beğenmiyorum bu ara biraz büyük yazıyor ama okunmayacak gibi değil. okumada ilerlemiş çok sevindim öteki harfleri öğrenmeye de çok hevesli... bide bu arada benim oğlum bir harfi öğrenirken sanki öğrenememiş gibi duruyor taa ki başka bir harf öğrenene kadar başka bir harfe geçince bir önceki harfi çook güzel okuyor....inşallah daha da iyi olur :)

Kizlar yarenin okul nosu 278 yarin bende bakayim e okula simdi ufakligin uyudugu odada:(
Asi19 bizim de ogretmenimiz n harfuni araba sesi olatak ogretmis yarenin aklina o sekilde geliyor

ödev sayısı ile ilgili bize birşey gelmedi bu konu öğretmenin insiyatifine kalmış olabilir mesela 4 gün tatil bizde o yuzden her zaman kinden fazla verdim ama yazı için genelde 3 sıra kullanırım sıkılmadan daha çok sey yazabiliyorlar bu sekilde

onun dışında öğretmen okulda hepsi ile ilgilenebiliyorsa iyi mevcut buna uygun demekki benim ki 50 civarı olduğundan aileyede yaptırdığım oluyor tabı bir yere kadar okuma yazma bilmeyen veli de cok ee hak verirsiniz 50 kişilik sınıfta 49 unu sabit tutup bir öğrenciyle ilgilenmek zor

unutma kısmına geliince ben bunu anlamıyorum poşet unuttum der gibi çocuk unuturlur mu biz de de oluyor bekliyoruz yapacak bişey yok ama beklediğimiz için de veli rahat geliyor nasıl olsa öğretmen bekliyor son toplantıda bunun üstünde çok durdum benim de evim var gidince yemeğim falan oluyo ne kadar bekleyebilirimk i dedim nazar değmesin de bu ara zamanında alıyorlar

Ah canim ya 5o kisi ne kadar fazla bir mevcut hem ogretmenin hem igeencilerin verimi.icin oldukca zorlayici
Rabbim yardimcin olsun
Bizim.ogretmen her lafinda kolay degil.28 kisi diyor 5o kisilik olsa meslegi birakirdi sanirim
Asi okadar cocuga nasil hakim.oluyorsun illa aralarinda ustune dusulmesi gereken ogrenciler vardir
Okulin bir sinif daha acma sanssi yokmu .bakildiginda ogretmenlerinde hepsi ayni sartlarda calismiyor

Okulda unutma olayina gelimce ne olucak bu sekilde bilmiyorum sizin ne guzel duzelmis duzeniniz var aike sorumsuzlugu yuzinden beklemek cok slklcl
Biz okul cikisi velilerle biraz sohpet ediyiruz ben bakiuorum ogretmenimiz mutlaka bir ogrenciyi bekliyor..
Ki bahsettigim.bu cocigun telefon numarasida yok

Ah canim ya 5o kisi ne kadar fazla bir mevcut hem ogretmenin hem igeencilerin verimi.icin oldukca zorlayici
Rabbim yardimcin olsun
Bizim.ogretmen her lafinda kolay degil.28 kisi diyor 5o kisilik olsa meslegi birakirdi sanirim
Asi okadar cocuga nasil hakim.oluyorsun illa aralarinda ustune dusulmesi gereken ogrenciler vardir
Okulin bir sinif daha acma sanssi yokmu .bakildiginda ogretmenlerinde hepsi ayni sartlarda calismiyor

Okulda unutma olayina gelimce ne olucak bu sekilde bilmiyorum sizin ne guzel duzelmis duzeniniz var aike sorumsuzlugu yuzinden beklemek cok slklcl
Biz okul cikisi velilerle biraz sohpet ediyiruz ben bakiuorum ogretmenimiz mutlaka bir ogrenciyi bekliyor..
Ki bahsettigim.bu cocigun telefon numarasida yok

evet zorlayıcı ama elimizden geldiğince uğraşıyoruz su an 16 sube var 1. sınıf olarak son sınıf 1-o burda mevcutlar kalabalık biraz suan geride olanlarla fazla ilgilenemiyorum sınıfin bir kısmı okumaya gecince hala okuyamazlar büyük ihtimal 2. dönem onlara daha çok vakit ayıracam tek olunca zor çoğunun evde ilgileneni de yok benim de baska çarem kalmıyo bu durumda
bir de davranış bozukluğu olanlar var iki günde bir rehberlik servisine gidiyoruz
bazen ben de diyorum 25 kişilik sınıfta ah vah edenler benim okula gelsinler diyorum ama yapacak bişey yok
okuldan alma kısmında ben velilere sert konustum biraz bizim velilere yuz vermeye gelmiyor anlarsınız bazıları çok suistimal ediyo kalabalık ben her aksam bekleyemem ki her aksam 6 yı geciyo eve gelmem evdeki işler de var zor ama bazen düşünüyorum da başka meslek yapamazdım galiba seviyorum işimi tatil de çocukları özlüyorum

bana göre bu iş sevilmeden yapılmaz sevmezsen bastan savma yaparsın bir çocukğun geleceği ile oynamaya gerek yok eski öğrencilerim mail atıyorlar notlarını falan okudukça ya da onlarla konustukça çabalarımın boşa gitmediğini görmek mutlu ediyor

biraz uzun oldu kusura bakmayın yarımcı olabileceğim bişey olursa yardım etmeye calışırım hepinize iyi geceler

evet zorlayıcı ama elimizden geldiğince uğraşıyoruz su an 16 sube var 1. Sınıf olarak son sınıf 1-o burda mevcutlar kalabalık biraz suan geride olanlarla fazla ilgilenemiyorum sınıfin bir kısmı okumaya gecince hala okuyamazlar büyük ihtimal 2. Dönem onlara daha çok vakit ayıracam tek olunca zor çoğunun evde ilgileneni de yok benim de baska çarem kalmıyo bu durumda
bir de davranış bozukluğu olanlar var iki günde bir rehberlik servisine gidiyoruz
bazen ben de diyorum 25 kişilik sınıfta ah vah edenler benim okula gelsinler diyorum ama yapacak bişey yok
okuldan alma kısmında ben velilere sert konustum biraz bizim velilere yuz vermeye gelmiyor anlarsınız bazıları çok suistimal ediyo kalabalık ben her aksam bekleyemem ki her aksam 6 yı geciyo eve gelmem evdeki işler de var zor ama bazen düşünüyorum da başka meslek yapamazdım galiba seviyorum işimi tatil de çocukları özlüyorum

bana göre bu iş sevilmeden yapılmaz sevmezsen bastan savma yaparsın bir çocukğun geleceği ile oynamaya gerek yok eski öğrencilerim mail atıyorlar notlarını falan okudukça ya da onlarla konustukça çabalarımın boşa gitmediğini görmek mutlu ediyor

biraz uzun oldu kusura bakmayın yarımcı olabileceğim bişey olursa yardım etmeye calışırım hepinize iyi geceler

arkadaşlar 1. Sınıfa başlayacak olan kızım için avcılar beylikdüzü çevresinde okul arıyorum. çalışan bir anneyim özel veya devlet olabilir. Bu çevreden bana önerebileceğiniz okullar var mı? Teşekkürler

arkadaşlar 1. Sınıfa başlayacak olan kızım için avcılar beylikdüzü çevresinde okul arıyorum. çalışan bir anneyim özel veya devlet olabilir. Bu çevreden bana önerebileceğiniz okullar var mı? Teşekkürler

tam olarak nerde oyuruyorsunuz özel olarak ugur okyanus kolejleri var beylikdüzü nde ben avcıları pek bilmem gürpınar yeşilkent i.o koç i.o olabilir bakın derim

tam olarak nerde oyuruyorsunuz özel olarak ugur okyanus kolejleri var beylikdüzü nde ben avcıları pek bilmem gürpınar yeşilkent i.o koç i.o olabilir bakın derim

ilginiz için teşekkürler.
Avcılar parsellerde oturuyorum. Okyanus ve doğa kolejleri ile ilgili çok şikayet var. Onları daha çok vitrin okul olarak görüyorum, eğitim kalitesine pek güvenmiyorum. Ama uğur koleji olabilir bir araştırayım. Koç maalesef bu sene ortaokul oldu. Gürpınar yeşilkente de bakarım. Gürpınardaki gökcan koleji hakkında bilginiz var mı? şimdiden teşekkür ederim

Herkese günaydınlar....
kimsecikler yok :(
Bir veli yoklaması yapalım bakalım kimler burada ?

Günaydın canım...
Ben hep buralardayım , okuyucu olarak :54:

Avcılar parsellerde oturuyorum. Okyanus ve doğa kolejleri ile ilgili çok şikayet var. Onları daha çok vitrin okul olarak görüyorum, eğitim kalitesine pek güvenmiyorum. Ama uğur koleji olabilir bir araştırayım. Koç maalesef bu sene ortaokul oldu. Gürpınar yeşilkente de bakarım. Gürpınardaki gökcan koleji hakkında bilginiz var mı? şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Arkadasım..
Benım İst. arkadasım beyfen de calısıyordu cocuguda oradaydı sonra okul ugura satıldı 1 sene gttı cocuk arkadasım begenmedı. sımdı buyukcekmece akademıye gonderıyo ve cok memnun..
Koc u cok övduklerınıde bahsetmıstı yanlıs hatırmalmıyorsam.. devlet deılmı koc ?

Son düzenleme:

gökcan ile ilgili bir bilgim yok eğer özeller vitrinse devlet okulunu deneyin yesilkent den bir öğretmenin web sitesi var isterseniz bakın sınıfla ilgili yazıları okuyun muratyılsırımınsınıfı yazarsanız arama motoruna çıkar kaplamamı bilmem ama ben beğendim

slm anneler,nasıl gidiyor okuma yazma,

maalesef benim evime cuma günü hırsız girdi,haftasonu onun şokuyla geçti,gerçi geçti demek komik olur ama,

3 grup seslerini öğreniyoruz şu an,"s"y"d" nin yazılışını öğrenmişler cuma günü,haftasonu çok verimli olmasada biraz okumaya ağırlık verdik,kızımın okuması baya ilerledi öğrenmediği sesleri ben söylüyorum o okuyor,

zambak serisinin 4. kitabını sorunsuz okuyor kendisi,umarım yılbaşına bitecek okuma işi,

cmt günü sinemaya götürdüm kızımı,(evde duramadım yanlız) "ayas" filmini izledi,ben girmedim salona ama çıkan anneler filmi çok beğendi tabii kızımda,

yazma konusunda halen sıkıntılıyız "murat" yerine "mrat" yazıyor,sesli harfleri koymayı hep unutuyor,o yüzden yazılıları hep hatalı geliyor,umarım onuda yakında çözeriz

okumaya çok hevesli o gün avm de ne görse okumaya çalıştı

"ayran"pidecim"koton"mango" vs vs,:1:

maalesef benim evime cuma günü hırsız girdi,haftasonu onun şokuyla geçti,gerçi geçti demek komik olur ama,

3 grup seslerini öğreniyoruz şu an,"s"y"d" nin yazılışını öğrenmişler cuma günü,haftasonu çok verimli olmasada biraz okumaya ağırlık verdik,kızımın okuması baya ilerledi öğrenmediği sesleri ben söylüyorum o okuyor,

zambak serisinin 4. kitabını sorunsuz okuyor kendisi,umarım yılbaşına bitecek okuma işi,

cmt günü sinemaya götürdüm kızımı,(evde duramadım yanlız) "ayas" filmini izledi,ben girmedim salona ama çıkan anneler filmi çok beğendi tabii kızımda,

yazma konusunda halen sıkıntılıyız "murat" yerine "mrat" yazıyor,sesli harfleri koymayı hep unutuyor,o yüzden yazılıları hep hatalı geliyor,umarım onuda yakında çözeriz

Canım çok geçmiş olsun...
Uamrım önemli bir kayıbınız yoktur.

Bizde u sesindeyiz. aynen okuma güzel ama yazma sıkıntı eksik fazla harf çok oluo:(
bizde herşeyi okumaya çalışıyoruz okuyabildiğinde çok mutlu oluyor.

Canım çok geçmiş olsun...
Uamrım önemli bir kayıbınız yoktur.

Bizde u sesindeyiz. aynen okuma güzel ama yazma sıkıntı eksik fazla harf çok oluo:(
bizde herşeyi okumaya çalışıyoruz okuyabildiğinde çok mutlu oluyor.

saol canım,evimden aldığı şeyler maalesef var maddi külfeti çok uçuk kaçık olmasada manevi değeri yüksek şeylerimi alıp evimi talan etmiş :50:

kızıma yansıtmadık,kapıyı baban anahtarla açamayınca kırarak girmiş yeni kapı alıcaz dedik,o gün eve getirmedim evi dağınık görmesin diye,yanında hiç konuşmuyoruz o konuyu,

biz de tek tek ses öğreniyoruz halen ama,bilmediği seslerin olduğu kelimeleride ödev olarak veriyor,okumadan yana bi sorunumuz yok ama yazma işinde çok sıkıntılıyız mesela dün "kalem " yaz dedim, "ka" yaz şu kağıda dedim yazdı ve okudu,şimdide şu kağıda "kaaaaleeeeemmm" yaz dedim yine "klem" yazdı :( öğretmenimiz 2 sesli 3 sesli heceler yazdır dedi,dediğini yapıyorum bi sorun yok ama iş uzun kelimeye gelince sıkıntı

geçmiş olsun mu derken uuu uzatarak söyleyin acele etmeyın öğrenir sakin ve sabırlı olun

Back