- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
oda ayrı dert. anaokulundan berı camları suslemeyı hayal edıyo bızde oda yok bıgtselerdı hayırlısıyla..Ah canim.bizim.sansimiza iste bizimkide o yaslarda erkek versiyonu
Ocak ayinda.cok fazla.ogretmen emekli olucakmis sans gulermi yuzumuze dersin yeni ogretmenler atanacakmis acaba zorunlu emeklilikmi.istege baglimi
Sizin kide cok hevessizmis bizimki yine sinif susledi bayrak tututsturdu kendilerride bayrak yapti
Ama iste bizimkininde kafa goturmuyor
ev ısı derdındeler sanırım. onalrıda ben anlamıyorum..bir haftadır t sesi ile çalışıyorum ve bir haftadır t diyorum bir öğrencime annesi te demiş değiştiremiyorum çocuk her seferinde te diyor sinir krizi geçireceğim .. anlatamıyorum velilerime bilmiyorsanız söylemeyin diyorum ama kime diyorum ki. sizler öğretmenden yana sikayetçisiniz ben de veliden yana şu forumdaki arkadaşlar gibi 10 tane velim olsun bişey istemem. çocuk okuyamayacak çalıştırın diyorum mazeret o kadar çok ki. ya da her aksam çalıştırdığını ve evde gayet güzel okuduğunu söylüyorlar. ama okulda l harfini gösteriyorum büyük e diyor. oooooffffff. bu sene bitmeyecek gibi geliyor. sizler işten gelip aksam da evde ev işleri dışında bir de çocuğunuzla ilgileniyorsunuz benimkiler ev hanımı her gün evdeler. ama vakit bulamıyorlar çocuklarına.
Kızım dun arabada ogretmenını sıkayet edıyordu. "-neymıs efendım gidip zeyneple ireme calıstıracakmısım. bıona bıona yoruldum ben "dıye sıkayet ettı. ay kızlar bırden nasıl mutlu oldum ası hocam demekkı bu ıyı bısey deılmı. kızım basarıyorkı yardımcı secmıs senı ogretmenın deıdm. baska varmı sneın gbı bıona bıona kosturan deıdm hayr anne sadece ben yoruluyorum dedı cok mutlu oldummm
hakikaten isteği biraz fazla geldi banada,her öğretmenin yapısı farklı canım,çocuklarımız küçük elbetteki sevgiye daha muhtaçlar,o yaşta okulu sevmek öğretmeni sevmekten geçiyor,düzelir diyecem ama zor gibi,bak bizim hocamızda sevgi konusunda çok iyi ama oda sınıfı süslemekten hoşlanmıyor,sıralara örtü yeni perde yaptıralım dedik kabul etmedi,ben süsü sevmem burası okul,okul gibi kalsın dedi,
oohoo sen bızı gorsen 200-300 perde ve masa rtusu parası verdık. bızde sıralar tek kısılık. kısı bacı masaortusu yanı. kadın kendıne ıstedı onuda begenmedı. üstüne soyle naylon olsun surası soyle olsun
çok teşekkür ederim canım