günaydın anneler,
dün o harfi ağırlıklı çalışmışlar,
alo ali alo
nine koyuna(resmi var) ot otlat,
ot,oto,otel,oteli,otlat,ona,
ve n harfini tekrar vermiş,
bir sayfa o ve n harfinden cümle yazıp okuduk,
bugünde o ve r yapıcaklarmış,
perşembe günü anıtkabir gezisi var,9-2 arası ben kabul etmedim,o gün göndermiycem okula,zaten çok halsiz orda mahvolur kuzum,gerçi göndermiycem diyince biraz üzüldü ama sonrada evet anne ben o merdivenden çıkamam çok hastayım dedi
iremcim maaşallah kuzuna ders çalışmaya ne kadar hevesli,benim kuzumda öyleydi ama 3 haftalık ara onu derslerden çok soğutmuş,ilk haftaya döndük resmen,oflaya poflaya kırk saatte yapıyor yine ödev
yarencim ne iyi bir müdürmüş o öyle,çok şanslısınız canım ya
27.01 cqnım gcmıs olsun sımdı nqasıl ufaklık
mevcanım herşey normale dönmüş şükür, sen işe ufaklık okula :) öğretmeniniz çok hızlanmış hakkettende , biz a daydık cuma günü yarın yeni harfe geçeceğiz sanırım.
bu arada sıra arkadaşının annesi demişsinde hani problem yaşadığınız velimi bu yoksa başkasımı ?
geçen sene bir aşı oldular ama bu sefer vurulacak aşı öne çekilen geçen seneki vurdukları aşımı ? bende bu konuda sağlık ocağına sordugumu hatırlıyorum. okulda yapılacak bir aşı kaldı demişti
tekrar kağıtmı yolluyorlar ? bilgilendirme kağıdı çok önceden gelmişti o mu bahsettiğiniz?
tekrar kağıtmı yolluyorlar ? bilgilendirme kağıdı çok önceden gelmişti o mu bahsettiğiniz?
oooooooo özgecim bayağı erken davranmışsın öğretmenler günü için :) biz dün okuldaydık anma törenine katıldık. Ama öğretmneler günü iççin kimse bir şey söylemedi ben duyum almadım yani
kızlar bu aşı konusu kafamı kurcaladı
günaydın anneler,
dün o harfi ağırlıklı çalışmışlar,
alo ali alo
nine koyuna(resmi var) ot otlat,
ot,oto,otel,oteli,otlat,ona,
ve n harfini tekrar vermiş,
bir sayfa o ve n harfinden cümle yazıp okuduk,
bugünde o ve r yapıcaklarmış,
perşembe günü anıtkabir gezisi var,9-2 arası ben kabul etmedim,o gün göndermiycem okula,zaten çok halsiz orda mahvolur kuzum,gerçi göndermiycem diyince biraz üzüldü ama sonrada evet anne ben o merdivenden çıkamam çok hastayım dedi
merhaba arkadaşlar
sık sık okumaya çalışıyorum ama yazamıyorum her zaman
hasta olanlara geçmiş olsun havalar bir iyi bir kötü tam hastalık havası
biz bugün aşımızı olduk geçen sene anasınıfında aşı olanlar 4lü karma aşısını oldular geçen sene aşı olmayanlar hem 3lü karmayı hem 4lü karmayı oldular 2 doz birden 4 lü karma hafif ateş ve huzursuzluk yapailirmiş ama şimdilik sorun yok bizde ilk derste yapıldı derslere devam edildi
Herkese Selam:) Bizde bu hfta t harfini bitireceğiz... Talat, Atla, Atlet.. vs...Ama sınıfımız da geride olan çocuk çok.. Neden olduğunu bilmiyorum ama öğretmenimiz rahatsız.. İlerleyemiyorum diyor.. Haklı da aslında.. daha "e"lerden ödev yapmayan öğrenciler var mış.. Geride kalan öğrenciler yüzünden bizde çok ilerleyemedik.. Ama artık hızlanmamız gerekecek çünkü harfler bitmez 1. dönem sonuna kadar..
canım geçmiş bitmiş olsun inşALLAH, ateş huzursuzlukta olmaz inşALLAH,
bizim aşı olduktan sonra alıp eve getirecekmişiz...
günaydın anneler
aşı muhabbeti geçmiş sayenizde anlayabildim bi şeyleri,geçen sene kkk aşısı olduk demek bu sene diğer aşıyı olcaz,
dün ödevimiz yoktu,öğretmen sadece tekrar vermiş,okuyun evde demiş,bende 2 sayfa içinde o harfi daha çok geçen cümleler yazdırdım,ben okudum o yazdı,aslında okuduğunu anlıyor ama her seste doğrumu anne diye soruyor,sonra o 2 sayfayı okuduk,okuması gayet iyi ama dikkatini verirse,bazen kafadan atıyor,deftere bakmadan
talat naneli ot at
nil elli oto al
nalan tatili anlat
nine otlat
ot,oto,otlat vs gibi,
bugün r yi öğrencez anne öğretmenim gösterdi dedi,bende yazmadan soru sormaya başladım,misal "r" nin yanına "i" koyarsan nasıl okunur gibi,tüm sesli harflerle birleştirerek okudu,sonrada kendi kendine sevinç naraları attı
yarın anıtkabir gezisi var,o yüzden okula göndermiycem,dinlenir kuzum
kızlar bu arada biz okulu milli eğitime şikayet etmiştik,geçen burda bahsettim,
2 gün öncede 147 i arayıp şikayette bulundum,sabah döndüler bana,bi numara verdiler,okula uyarı yazısı göndericeklermiş,bu numara ile takip edin dedi,bende sınıf annesini arayıp o numarayı verdim,sınıf annemizde sınıftaki diğer arkadaşlarla konuşup 147 i aratacak,umarım bi sonuç alırız da okul temiz olur biraz
Herkese Selam:) Bizde bu hfta t harfini bitireceğiz... Talat, Atla, Atlet.. vs...Ama sınıfımız da geride olan çocuk çok.. Neden olduğunu bilmiyorum ama öğretmenimiz rahatsız.. İlerleyemiyorum diyor.. Haklı da aslında.. daha "e"lerden ödev yapmayan öğrenciler var mış.. Geride kalan öğrenciler yüzünden bizde çok ilerleyemedik.. Ama artık hızlanmamız gerekecek çünkü harfler bitmez 1. dönem sonuna kadar..
teşekkürler bizim eğitime devam ettiler ama gece ağrısı olan kolu şişen çok öğrenci olmuş biz sorunsuz atlattık çok şükür
arkadaşlar ben 1. sınıf okutuyorum sizin çocuklar bile benden öndeler ben yarın t harfine geçeceğim umarım yazdıklarım düşüncelerinize yardımcı olur biz harfe kurban bayramından sonra başladık ilk iki grüp ta ben ve arkadaşlarım yavaş gideriz çünkü birleştirmeyi kavratmak önemlidir burda ukıyds olan 3. grupla çocuklarda hızlanır o zaman her gün birer harf verdiğimiz olur. keşke benim velilerimde sizler kadar ilgili olsalar ama çoğu okuma yazma bilmezler okulu önemsemezler eğitimi öğretmeni önemsemezler evde yapılacak olan tekrarları bile yaptıramıyorum çoğuna ve ben okulda öğrettiklerimle götürmeye çelışıyorum
matematik dersinde 1 den 10 a kadar rakam tanıma ritmik saymalar ve uzamsal ilişkiler var ilk olarak. bende suan rakamları çalışıyorum ve aynı zamanda 10 ar ritmik sayma yaptırıyorum. rakam tanımada ben sadece rakamı yazmanın etkili olduğunu düşünmüyorum rakamı yazıp yanına o sayı kadar nesne çizdirin bu daha etkilidir.
umarım sizleri biraz da olsa rahatlatabilmişimidr. yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
Günaydın canlarım.
Dün veli toplantımız vardı öyle güzel şeyler duydum ki öğretmenimizden. İrem artık okumayı yazmayı söktü dedi. Şuan hergün bir harf versem bitirecek bu işi dedi. Maşallah kuzuma ilk 3 arasında kızınız ve ne yapıyorsanız böyle devam edin dedi. Bende tabi koltuklarım kabararak ayaklarım ....ma vurarak çıktım toplantıdan. Bi 10 kadar veli ile özel toplantı yaptı. Rehberlik alması gerekenlerle konuştu. Hatta onlara randevu bile almış.
Öğretmeni şikayet etmiş bir veli dilekçe ile onu söyledi kimin yaptığını, en doğal hakkı olduğunu ama olayın nasıl olduğunu açıkladı. Tamamen çocuğun yalan söylemesinden dolayı oluşan bir durum. Baze veliler öğretmenden çok şikayetçi. Onları payladı bi güzel. Sağda solda yaptığınız dedikodular kulağıma geliyor. Yüzüme söyleyin yoksa o cesaretiniz arkamdan konuşmayın bu son uyarım dedi. Çocuklara haksızlık yaptığımı söylüyorsunuz dedi. Ben asıl iyi olanlara haksızlık yapıyorum onlara hergün bir harf versem öğrenecekler ama geri plana itiyorum dedi. 7 yaşına kadar bir çocuğun nasıl getirildiğini, başında nasıl beklendiği çok iyi biliyorum. Sakın bir daha böyle bir suçlama yapmayın dedi adamcağız. Çok üzüldüm. Acıdım öğretmenimizin haline elleri titredi resmen.
Velilerimizde bi enterasan yani.
Maşallah canım işallah eğitim hayatı boyunca böyle devam eder.
toplu haraket edilmesi çok işe yarıyor cnm iyi olmuş.
İşte böyle velileri anlamak zor. Yani insan düşünmezmi geri kalan çocuklar ilerdekileri de engelliyor.
Maşallah canım geçmişler olsun.
Önerileriniz için teşekkür ederiz öğretmenim. Sık sık bizi ziyaret edin lütfen.
arkadaşlar ben 1. sınıf okutuyorum sizin çocuklar bile benden öndeler ben yarın t harfine geçeceğim umarım yazdıklarım düşüncelerinize yardımcı olur biz harfe kurban bayramından sonra başladık ilk iki grüp ta ben ve arkadaşlarım yavaş gideriz çünkü birleştirmeyi kavratmak önemlidir burda ukıyds olan 3. grupla çocuklarda hızlanır o zaman her gün birer harf verdiğimiz olur. keşke benim velilerimde sizler kadar ilgili olsalar ama çoğu okuma yazma bilmezler okulu önemsemezler eğitimi öğretmeni önemsemezler evde yapılacak olan tekrarları bile yaptıramıyorum çoğuna ve ben okulda öğrettiklerimle götürmeye çelışıyorum
matematik dersinde 1 den 10 a kadar rakam tanıma ritmik saymalar ve uzamsal ilişkiler var ilk olarak. bende suan rakamları çalışıyorum ve aynı zamanda 10 ar ritmik sayma yaptırıyorum. rakam tanımada ben sadece rakamı yazmanın etkili olduğunu düşünmüyorum rakamı yazıp yanına o sayı kadar nesne çizdirin bu daha etkilidir.
umarım sizleri biraz da olsa rahatlatabilmişimidr. yardımcı olabileceğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
teşekkürler bizim eğitime devam ettiler ama gece ağrısı olan kolu şişen çok öğrenci olmuş biz sorunsuz atlattık çok şükür
canım bizde r harfindeyiz,siz t yi bitirince inorm serisine geçiceksiniz daha,e den ödev yapmamak ne demek ya,anneler nasıl bu kadar duyarsız olabilir hayret,bakın durumumu biliyorsunuz 2 haftalık hastane maratonumuzda,kızım da bende çok bitkinken ben yavruma 3 harf öğrettim sırf geri kalmasın diye,çocuğuna halen e yi yaptırmayan anneye ne diyim bilemedim
biz haftada1,5 harf öğreniyoruz,sizden ilerde olduğumuz halde ilk döneme yetişemeyiz diye düşünüyorum,hem daha matematik,hayat bilgisi dersleri var,okumayı söküp ne zaman geçicekler diğer dersler acaba,
matematik adına yaptığımız tek şey 1-10 arası yazmak
Günaydın canlarım.
Dün veli toplantımız vardı öyle güzel şeyler duydum ki öğretmenimizden. İrem artık okumayı yazmayı söktü dedi. Şuan hergün bir harf versem bitirecek bu işi dedi. Maşallah kuzuma ilk 3 arasında kızınız ve ne yapıyorsanız böyle devam edin dedi. Bende tabi koltuklarım kabararak ayaklarım ....ma vurarak çıktım toplantıdan. Bi 10 kadar veli ile özel toplantı yaptı. Rehberlik alması gerekenlerle konuştu. Hatta onlara randevu bile almış.
Öğretmeni şikayet etmiş bir veli dilekçe ile onu söyledi kimin yaptığını, en doğal hakkı olduğunu ama olayın nasıl olduğunu açıkladı. Tamamen çocuğun yalan söylemesinden dolayı oluşan bir durum. Baze veliler öğretmenden çok şikayetçi. Onları payladı bi güzel. Sağda solda yaptığınız dedikodular kulağıma geliyor. Yüzüme söyleyin yoksa o cesaretiniz arkamdan konuşmayın bu son uyarım dedi. Çocuklara haksızlık yaptığımı söylüyorsunuz dedi. Ben asıl iyi olanlara haksızlık yapıyorum onlara hergün bir harf versem öğrenecekler ama geri plana itiyorum dedi. 7 yaşına kadar bir çocuğun nasıl getirildiğini, başında nasıl beklendiği çok iyi biliyorum. Sakın bir daha böyle bir suçlama yapmayın dedi adamcağız. Çok üzüldüm. Acıdım öğretmenimizin haline elleri titredi resmen.
Velilerimizde bi enterasan yani.
Önerileriniz için teşekkür ederiz öğretmenim. Sık sık bizi ziyaret edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?