Hoşgeldin Mevcan.. İnşallah tez zamanda atlatırsınız..
Dün kızımı aldım İkea'ya gittik. cıkısta aniden karın agrısı basladı. 21.00 gbı hastaneye gttık apar topar.. 01.00de kızımın zorlamasıyla cıktık. apandisitten şüphelendi doktor.cok zor bir gece gecırdık. bugun okula gondermek ıstemedı babannesı. ama kızım sımdı kalkmıs okul dıye tutturmus. okula gidiyordu. inşallah hastalanmaz. Allah yavrularımızı korusun.
Bizimkilerde "i" harfini tamamladılar sanırım "n" gecerler bugun yarın. okumamız daha ıyı gbı cok ılgınctır hala ben okuyorum o cok kolay yazıyor ama okurken o kadar serı deıl
Cok geçmiş olsun cnm apandist değildir eger bugün okuluna gidiyor sa demek ki ağrı geçmiş apandistte ağrı geçmez
inşallah olumlu bir sonuç alırsınızkızlar bahsetmiştim,perşembe ve cuma günü 9-3 okuldayım bol bol gözlem yaptım diye,
genel olarak konuşmak istemiyorum ama devlet okulunun hali içler acısı,okul,tuvalet leş,ne bir tuvalet kağıdı,ne bir kurutma cihazı,okulun kapı,bahçe kapısı hep açık,giren çıkan belli deil,canım çok sıkıldı sormayın,müdür olanaklarımız bu kadar diyip geçiştiriyor,okul aile birliği çalışmıyor,
tek iyi yönü,sınıftan 3 tane anne her öğlen arada, gelip sınıfı ve çocukları kolaçan ediyor,bende bir sürü anne ile tanıştım,hepside gözün arkada kalmasın biz kızına göz kulak oluruz dedi,sıra arkadaşının annesi ben onu hergün servise kadar götürürüm dedi,telefonlarımızı felan aldık ama aklım hepp okulda,
anneler gelip tenefüste kendi sınıflarını temizliyor,okulda 2 hademe var ama ellerinde bi çay okul bitene kadar bahçede lak lak yapıyorlar,bizde imza topladık,milli eğitime okulu ve müdürü şikayet ettik,umarım bir sonuç alırız
bizimkilerde bugün t sesini öğrenecekler
benim oğlum seri okuyor ama yazısı kötü
Ben okuyunca da yazabiliyor öğretmeni de siz okuyun o yazsın dikte çalışma yapın dedi zaten