Hoşgeldin Mevcan.. İnşallah tez zamanda atlatırsınız..
Dün kızımı aldım İkea'ya gittik. cıkısta aniden karın agrısı basladı. 21.00 gbı hastaneye gttık apar topar.. 01.00de kızımın zorlamasıyla cıktık. apandisitten şüphelendi doktor.cok zor bir gece gecırdık. bugun okula gondermek ıstemedı babannesı. ama kızım sımdı kalkmıs okul dıye tutturmus. okula gidiyordu. inşallah hastalanmaz. Allah yavrularımızı korusun.
Bizimkilerde "i" harfini tamamladılar sanırım "n" gecerler bugun yarın. okumamız daha ıyı gbı cok ılgınctır hala ben okuyorum o cok kolay yazıyor ama okurken o kadar serı deıl
inşallah olumlu bir sonuç alırsınızkızlar bahsetmiştim,perşembe ve cuma günü 9-3 okuldayım bol bol gözlem yaptım diye,
genel olarak konuşmak istemiyorum ama devlet okulunun hali içler acısı,okul,tuvalet leş,ne bir tuvalet kağıdı,ne bir kurutma cihazı,okulun kapı,bahçe kapısı hep açık,giren çıkan belli deil,canım çok sıkıldı sormayın,müdür olanaklarımız bu kadar diyip geçiştiriyor,okul aile birliği çalışmıyor,
tek iyi yönü,sınıftan 3 tane anne her öğlen arada, gelip sınıfı ve çocukları kolaçan ediyor,bende bir sürü anne ile tanıştım,hepside gözün arkada kalmasın biz kızına göz kulak oluruz dedi,sıra arkadaşının annesi ben onu hergün servise kadar götürürüm dedi,telefonlarımızı felan aldık ama aklım hepp okulda,
anneler gelip tenefüste kendi sınıflarını temizliyor,okulda 2 hademe var ama ellerinde bi çay okul bitene kadar bahçede lak lak yapıyorlar,bizde imza topladık,milli eğitime okulu ve müdürü şikayet ettik,umarım bir sonuç alırız
selam kızlar
bu hafta bizim okulda aşı varmış benim kızım ana sınıfında aşı oldu,
tekrar aşı olacakmı bir bilginiz varmı?
öğretmene sorduk bilmiyor
sanada merhaba canım,Merhaba..
Benım kızımda olmustu anaokulundayken KKK asısını. ası olmayacak. bugun kagıdını teslım ettık..
Slm anneler,saatlerdir ödev yapıyoruz,kızım şimdi uyudu ,çokkk geri kalmışız çok,t harfinde çok iyi ama n harfinde çokkkk takılıyoruz,nalan nane naneli offffff ki offfffff 3 sayfa yazdık yarına kadarda bol bol okutucam,bu arada zambak yayınlarını tavsiye etti öğretmen,ilk kitabı kolay okudu ama 2 kitapta çok takılıyoruz,o harfini öğrendiler cuma günü,sınıf okulda en öndeki sınıfmış,hocamız sınıf başarılı hızlı okumaya geçeriz biz dedi ama n harfinde sınıf genel olarak çok zorlanmış,burda iş annelere düşüyor dedi,allah yardımcım olsun kızım tam adapte oldu derken herşey başa döndü
günaydın anneler
ben işe,kızım okula şükür normal hayatımıza döndük,
dün bol bol okuma yaptırdım,kolları halen ağrıdığı için yazma işini pek zorlamadım,
nil,nalan,nane,naneli,ali ata nal nalla,baya bi zorladı beni,bugün o harfini tekrar yapıp r ye geçicekler,
ireme çok hızlısınız derken bizim hoca aldı başını gidiyor,
zambak yayınlarının yardımcı kitabını aldım,1.ela kitabını hızlı okudu,
2.ot at serisi 10.sayfaya kadar okuduk,onatı ben vermek istemedim,
kızlar bahsetmiştim,perşembe ve cuma günü 9-3 okuldayım bol bol gözlem yaptım diye,
genel olarak konuşmak istemiyorum ama devlet okulunun hali içler acısı,okul,tuvalet leş,ne bir tuvalet kağıdı,ne bir kurutma cihazı,okulun kapı,bahçe kapısı hep açık,giren çıkan belli deil,canım çok sıkıldı sormayın,müdür olanaklarımız bu kadar diyip geçiştiriyor,okul aile birliği çalışmıyor,
tek iyi yönü,sınıftan 3 tane anne her öğlen arada, gelip sınıfı ve çocukları kolaçan ediyor,bende bir sürü anne ile tanıştım,hepside gözün arkada kalmasın biz kızına göz kulak oluruz dedi,sıra arkadaşının annesi ben onu hergün servise kadar götürürüm dedi,telefonlarımızı felan aldık ama aklım hepp okulda,
anneler gelip tenefüste kendi sınıflarını temizliyor,okulda 2 hademe var ama ellerinde bi çay okul bitene kadar bahçede lak lak yapıyorlar,bizde imza topladık,milli eğitime okulu ve müdürü şikayet ettik,umarım bir sonuç alırız
Hoşgeldin Mevcan.. İnşallah tez zamanda atlatırsınız..
Dün kızımı aldım İkea'ya gittik. cıkısta aniden karın agrısı basladı. 21.00 gbı hastaneye gttık apar topar.. 01.00de kızımın zorlamasıyla cıktık. apandisitten şüphelendi doktor.cok zor bir gece gecırdık. bugun okula gondermek ıstemedı babannesı. ama kızım sımdı kalkmıs okul dıye tutturmus. okula gidiyordu. inşallah hastalanmaz. Allah yavrularımızı korusun.
Bizimkilerde "i" harfini tamamladılar sanırım "n" gecerler bugun yarın. okumamız daha ıyı gbı cok ılgınctır hala ben okuyorum o cok kolay yazıyor ama okurken o kadar serı deıl
iremcim çok şık canım güle güle kullansın
bende klasik bir modelde çanta alıcaktım ama,çoğunluk para toplansın demiş,bende para verdim ince zarif bi altın kolye almış sınıf annemiz
kızlar bahsetmiştim,perşembe ve cuma günü 9-3 okuldayım bol bol gözlem yaptım diye,
selam kızlar
Merhaba..
Benım kızımda olmustu anaokulundayken KKK asısını. ası olmayacak. bugun kagıdını teslım ettık..
sanada merhaba canım,
okuldan verilen form kağıdımı verdiniz,
aşı yapıldığına dair kağıdımı verdiniz?acaba
bizde form kağidını teslim ettik öğretmen bir bilgim yok dedi,
bizde kenarına not geçtik..
Haklısın cnm konuşmamız lazım bu konuyu. allah korusun daha kötü şeylerde olabilir. Güven duyarak gitmeliler öğretmenlerine.
Sizin ki O harfini de bitirmiş maşallah Nazar
Aidat yasak diye biliyorum ama bari alıyorsun gereğini yerine getir dimi ama.
Öğretmenimize saat aldım kızlar. 24 Kasım için ve sertifika yaptım çerçeveye koyup vericem. Nasılllll :)
Eki Görüntüle 857518 Eki Görüntüle 857519
sanada merhaba canım,
okuldan verilen form kağıdımı verdiniz,
aşı yapıldığına dair kağıdımı verdiniz?acaba
bizde form kağidını teslim ettik öğretmen bir bilgim yok dedi,
bizde kenarına not geçtik..
Kızımı tembıhleyıp ogretmenede soyledım. kızımda yazık.. teneffuste ogrt. odasına gdınce kızıyo karnım agrısada gdemem dedı.. korkuyor.. ben soyleıdm kızım odanıza gelır karnı agrırsa dedım ama cok sukur agrısı olmamısSelam kızlar. Size bişey danışmak istiyorum. Bizim öğretmen asla şikayete izin vermiyor. Ne olursa olsun. Çocukların alışmasını istemiyor. Ama benimde düşüncem bunlar henüz çok küçük her zaman değil ama bazen başa çıkamayacakları şeyleri öğretmenlerine söylemeliler diye düşünüyorum. Örneğin bi kız çocuğunun annesi banyoda bi bakıyor sırtı mosmos. Meğer arka sıradaki çocuk kalem batırıyormuş sırtına. Öğretmene söylemeye kalkmış çocuk şikayet yok diye azarlamış. Kıyamam öle sesinide çıkaramamış. Arkasına dönüp uyarınca da konuşuyor diye ceza vermiş öğretmen. Sizin öğretmenler bu konuda nasıl? Acaba normal olan bu mu.
N harfini bitirdik bu arada o ya geçtik. bugün o ya başlayacaklardı ve bugün yazılı var. cumada yapmış ve İrem ilk kez bir yanlış yapmış. Çok üzgündü tüm haftasonu. Bende üzülmemek istiyorsan daha dikkatli olmalısın vs dedim bakalım bugün ne olacak. Öğretmende yazı göndermiş 18 tam yapan 16 hatalı yada eksik yapan var diye fırça atmış velilere. e haliyle üstüme aldım tabi. Bugüne kadar birinci bitiriyordu hep. İnal'a yerine İnat'a yazmış İremcik. Neyse her zaman tam yapmak zorunda değil dimi.
N harfi çok zor canım bizde çok zorlandık. L ile karışıyor çünkü. Ben n ye motor sesi diyorum çok takılınca. Öle çözdük işi. :)
Cocukların sıkayet ve laf tasıma olayına bende karsıyım aslında ama bu kadarı da degıl tabıkı. ama cocuklarda ayarlayamazkı yavrum neyı soylemelı neyı soylememelı. bende cok uyarıyorum kızımı olan orda kalsın dıye.
benımkıde bahtsız bedevı modeli.. arkadasından fırca yerken ogretmen gormuyor bu fırca atarken hep yakalanıyormus
Yavrum o kadar uzuluyorkı hep ben suclu oluyorum anne dıyor
Bızımkıde bugun n ye gecmısler. yardımcı kaynaktan n calısacagını soyledı. ınsallah zorlanmamıstır hemen demorolıze oluyor cunki
sizin ki de birden açıldı maşallah
tüm devlet okullarının sorunu canım güvenlik ve temizlik ve toplantı da para toplayıp 15 günde bir dip köşe sınıf temizliği yapılmasını önericem. bi kadın tutup. Birde güvenlik görevlisi. Tabi yönetmelik izin veriyorsa.
Canım çok geçmiş olsun. en azından öğretmeninize tembihleseydiniz gözü üstünde olsun.
Merhaba..
selam kızlar
aa sızın ogretenı hep erkek canlandırmışım gözümde nedense hahairemcim bizim sıkıntımızda n ve l harfi oldu birbirine çok karıştırdı,bide hastanede yatmamız herşeyi arap saçına döndürdü,ve evet hocamız iyi açıldı r harfine geçicek yarın,sınıfın genel durumuna göre ilerliyorum dedi.
şikayet konusunda öğretmeni hatalı buldum ben,çok küçükler daha kendilerini savunamayacakları için öğretmenine şikayet etmeli çocuk,bence bu konuyu konuşun,
bizim hocamızda gereksiz şikayete kızıyor,birde sözü kesildiğinde direk kulaklarını kapatıyor, cuma günü son ders sınıfta oturdum hakikaten kadıncağıza acıdım bağırıyor çağırıyor dinlemiyor bile çocuklar ama arkadaşına zarar verdiyse çok kızıyor,bi çocuk arkadaşının sırasına su döktü öğretme eline peçete verip bütün sırayı sildirdi yarın annen okula gelicek diyede bağırdı,
çocukları kendi haline bırakırsan birbirlerine zarar veriyor heleki erkekler tekme tokatlar,öğretmenden korkmalılar bence
bu arada aylık 10 tl aidat veriyoruz biz ama okulda temizlik 0
Haklısın cnm konuşmamız lazım bu konuyu. allah korusun daha kötü şeylerde olabilir. Güven duyarak gitmeliler öğretmenlerine.
Sizin ki O harfini de bitirmiş maşallah Nazar
Aidat yasak diye biliyorum ama bari alıyorsun gereğini yerine getir dimi ama.
Öğretmenimize saat aldım kızlar. 24 Kasım için ve sertifika yaptım çerçeveye koyup vericem. Nasılllll :)
Eki Görüntüle 857518 Eki Görüntüle 857519
kızlar asıyı ben ebemıze sordumm mutlaka vurdurun ıcerıklerı farklı dedı zaten bır yıl gectı aradan bır zarar sozkonuu degıl dedı
devlet okula gelınce kızlar okul çalışıyor bızım kapıda guvenlık gorevlısı var en azından çocuklar dışarı çıkamıyor ve ıcerı araba sokmuyor
onun dışında devletın verdıgı hademe dışında ıkı adet fırmadan temızşık elemanı geliyor mudur temızlıgını begenmedıgınız yerlerı tespıt edıp soyleyın dıyor
sımdı okul sıralarımız degısıcek
onun dışında heryerde guvenlık kameralerı mevcut yonetım çalışıyor anlayacağınız
projeksıyon da okul bunyesınde temın edıldı beyaz tahta dışında elyazı tahtası getırıldı
ılk okul ve ortaokul ayrılması ıle bırlıkte gelen yenı mudur oldukça aktıf
bızde sınıfımıza dolap yaptırdım kıtapo ve dergı taşımıyoruz odev oluca ıgretmen yanlarına verıyor
Bizde de aşı kağıdı geldi benim oğlum da anasinifinda asi olmustu KKK ama kagitta iki asi yaziyordu kkk ve difteri tetanos bogmaca
bende kağıda geçen sene KKK olduğunu ama digerini olmadığını yazdim.ikisi farklı aşılar aşı kartında yazıyor
oooooooo özgecim bayağı erken davranmışsın öğretmenler günü için :) biz dün okuldaydık anma törenine katıldık. Ama öğretmneler günü iççin kimse bir şey söylemedi ben duyum almadım yani
Kızımı tembıhleyıp ogretmenede soyledım. kızımda yazık.. teneffuste ogrt. odasına gdınce kızıyo karnım agrısada gdemem dedı.. korkuyor.. ben soyleıdm kızım odanıza gelır karnı agrırsa dedım ama cok sukur agrısı olmamıs
devlet okula gelınce kızlar okul çalışıyor bızım kapıda guvenlık gorevlısı var en azından çocuklar dışarı çıkamıyor ve ıcerı araba sokmuyor
onun dışında devletın verdıgı hademe dışında ıkı adet fırmadan temızşık elemanı geliyor mudur temızlıgını begenmedıgınız yerlerı tespıt edıp soyleyın dıyor
sımdı okul sıralarımız degısıcek
onun dışında heryerde guvenlık kameralerı mevcut yonetım çalışıyor anlayacağınız
projeksıyon da okul bunyesınde temın edıldı beyaz tahta dışında elyazı tahtası getırıldı
ılk okul ve ortaokul ayrılması ıle bırlıkte gelen yenı mudur oldukça aktıf
bızde sınıfımıza dolap yaptırdım kıtapo ve dergı taşımıyoruz odev oluca ıgretmen yanlarına verıyor
cnm cok guzelmıs gerçekten cok zevklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?