Kızlar selam d.gününmüz çok güzel geçti resim eklemeye geldim ama geçmişi okuyunca keyfim kaçtı
Canım çok üzüldüm Allah beterinden korusun işallah ilerlemez ve düzelir.
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah ilerlemez.
size de geçmiş olsun çok şükür büyük bir sorun değil sağlığı iyi olsun Allah başka dert tasa vermesin.
Saol canım eksik olma.
Canim.benim kimbilir ne kadar sok yasadiniz
Cok.sukur tedavi edilebilen bir sorun rabbim dermansiz dert vermesin
Bende kizimi 4 yasinda goturdum ama malesef isyan cikartarak muayneyi reddetri dr ustune gitmeyelim.dedi ama bunu okuduktan sonra oglumla.ikisini mutlaka gotirmeyi dusunuyorum
Benimki de oglan ben bulamadim korsanli ama ayni pakette gunesli olan var yada sade alip sticker yapistirirsin ustune
Gözünü kaparken de haydi korsan olalim felan diyordum ben aaa kerem korsan oldu ne güzel oldu felan diye ikna ediyordum
bant gibi olanlardan al banti yak ustune de gözlüğü takacan
canım benim burda herşeyi paylaşıyoruz. Hayat bir şelikde devam ediyor. Sen resimlerini ekleki moral bulalım.
Prensesimizin doğum günü tekarardan kutlu olsun. Hep birlikte nice mutlu seneleri sağlıkla ve huzurla geçirmeniz dileğiyle
kızlar merhaba ben çok üzgünüm...benim ufaklıkta göz problemi çıktı
sol göz %90 görmüor nasılda farketmedik neasılda anlamadık hala şaşkınlık içindeyim.
Allahtan öğretmeniimiz farketmiş uyardı
sizlerde kontrole götürün gözlük kullanan bu tip sorunu olanlar bilgilerini paylaşırlasrsa sevinirim
ne yapıcağımı bilemedim 2 doktora götürdük sonuç aynı
gözlük kullanıcak akşamları 1 saat sağlam göz kapanarak çalışmalr yapılacak
6 numara gözlük verdi yarın alacağız
uçtum resmen kendimi işede veremiyorum
ne zormuş ya
Tatlım elbette öyle. Payalaşalım ki dertlerimizin yükü azalsın biraz.
Resimleri de az sonra eklerim kuzumun gülen yüzü yüzlerinizi güldürsün işallah.
Çok geçmiş olsunn. İşallah düzeltilebilir..
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum bazı sayfalarda profilime bakanlar diye bir bölüm var onu nasıl görebiliyoruz...
İşte resimlerimiz, minik şişeler misafirlerimize dağıtmak için içlerinde gül kolonyası var. Mavi elbiseli olan benim prenses kuzum. :) İkramlarımızın bir bölümü masada kalanını çekmemişiz.
Eki Görüntüle 849056 Eki Görüntüle 849057 Eki Görüntüle 849058 Eki Görüntüle 849059 Eki Görüntüle 849060 Eki Görüntüle 849061 Eki Görüntüle 849062 Eki Görüntüle 849063
Günaydın :)
irem&özge Nice Mutlu Yıllar Prensese çok şeker olmuş :) Sağlıklı, mutlu huzurlu yıllar diliyorum :)
siz bayağı hızlıymışsınız n harfine geçmişsiniz. bizde geriden ama emin adımlarla geliyoruz , umarım sorunsuz atlatırız bu yılı.
zarife canım geçmiş olsun. Şifalar diliyorum. Aynı olay benim kuzenimin kızındada yaşandı.Öğretmeni okulda farketmiş hemen aileyi uyarmıştı ve aynı süreçlerden geçti şimdi indi derecesi şükür ama gözlüktakmaya devam. Okula öğretmenine süreçleri hep anlat. Özellikle göz kapama durumunda öğrenciler bazen düşüncesizce davranabiliyorlar arkadaşalarına bunun önüne geçmek için öğretmen önlemini almalı ki ufaklık üzülmesin. Zorlu bir süreç ama hayırlısıyla gececek inşallah hepsi. Tekrar geçmiş olsun.
Bende iki kızımıda okullar açılmadan götürdüm göz muayenesine. sorun çıkmadı şükür.
Mevcanımda halen haber yokmeraktayım.Umarım iyidir prenses.
Maşallah ne kadar ilerlemişsinizGünaydın kızlar.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim şekerler.
Bizim yarış atları N harfine geçtiler. Dün ilk kez başlamışlar yazmaya n harfini. bir sürü farklı kelime ekleniyor anlayacağınız. İşallah sorunsuz atlatırız bu harfide.
slmmmmm biz bugün taburcu oldukkkkkkk
şükür kızım çok iyi,sadece çokkkk yorgun
pazartesiye kadar izinliyim,çok iyi bakmam lazım kızıma
bizim cadılar n harfini öğrenmişler,bizde hocamızla hergün konuştuk,türkçe 1 kitabından bende harfleri verdim,ha hastanede çokmu verimli olduk hayır ama hiç olmazsa kulak aşinalığı oldu,sürekli kan ve damar yolu almaktan kolları şişti,parmaklarını oynatmıyor,yazma işine geçersek yetişiriz arkadaşlarına,
perşembe ve cuma günü yarım gün okula götürmeyi düşünüyorum bende yanında olurum hem moralmen düzelir
beni merak edip msj atan,dua eden tüm annelere çok teşekkür ederim,pazartesi itibari ile tekrar aranızda olucam
kuzularınıza iyi bakın haftaya görüşmek üzere
Çok geçmiş olsunn. İşallah düzeltilebilir..
Sizlere bir konuda danışmak istiyorum bazı sayfalarda profilime bakanlar diye bir bölüm var onu nasıl görebiliyoruz...
Çok teşekkür ederim canım umarım zamanla tedavimizle düzelecek bende buradan paylaşacağım mutlu haberleri:)
Bende forumda yeniyim sırf bu konu için katıldım.
Bİlen arkadaşlar yardımcı olur umarım.
Arkadasım hersey cok guzel olmus elıne saglık.. Buyuk bır emek heves..İşte resimlerimiz, minik şişeler misafirlerimize dağıtmak için içlerinde gül kolonyası var. Mavi elbiseli olan benim prenses kuzum. :) İkramlarımızın bir bölümü masada kalanını çekmemişiz.
Eki Görüntüle 849056 Eki Görüntüle 849057 Eki Görüntüle 849058 Eki Görüntüle 849059 Eki Görüntüle 849060 Eki Görüntüle 849061 Eki Görüntüle 849062 Eki Görüntüle 849063
bizim cadılar n harfini öğrenmişler,bizde hocamızla hergün konuştuk,türkçe 1 kitabından bende harfleri verdim,ha hastanede çokmu verimli olduk hayır ama hiç olmazsa kulak aşinalığı oldu,sürekli kan ve damar yolu almaktan kolları şişti,parmaklarını oynatmıyor,yazma işine geçersek yetişiriz arkadaşlarına,
perşembe ve cuma günü yarım gün okula götürmeyi düşünüyorum bende yanında olurum hem moralmen düzelir
beni merak edip msj atan,dua eden tüm annelere çok teşekkür ederim,pazartesi itibari ile tekrar aranızda olucam
Kızlar yanlıs anlamadıysam soyeldıklerınızı : Profılınzıe tıklayın sol altta son ziyaretcıler dıye bır alan var ordan kımlerın yokladıgını görebilirsiniz..
Baktım ama tıklıyorum olmuyor...Neden acaba..
Günaydın canım ,
bizde i sesindeyiz gerçekten harfler çoğaldıkca kelimeler türedikce iş zorlaşıyor
saol canım zor bir süreçe girdik bakalım 1 ay sonucunu bekliyorum
inşallah sorun sadece gözdür ve düzelir. panik atak oldum
ya başka bişiyse falan
şuan öğretmenlik bir sürecimiz yok kapama işini evde evde yapıyoruz
sizlerde sorun çıkmamasına sevindim.
evet bende merak ettim ettim Mevcanı umarım kızı iyileşmiştir.
iyi haberllerini tez zamanda almayı umut ediyorum
Slm arkadaslar bugun bırçok faydalı bılgıler ogrendım okulumuzda her 15 gunde bır 2 saat pedogogla göruşmemi var bugun bende katıldım ögretmenımızde gırdı tek tek ogrencılerı ve velılerı tanıttı yanlız pedogogun anlatımı cok holuma gıttı oyle guzel seyler anlattıkı gözlerım doldu bırcok seyde yanlış yapıyormuşuz
24 Altın kuralından bahsettı örneklerle aklıma gelenlerı yazayım sıze
Cocugumuz kufur edıyorsa bız aaa o cok ayıp dersek cocuk ayıp kelımesını bışi sanıp tekrarlarmış bız sakın vır sekılde çocuk senın agzına hiç yakışmadı dıyerek uyarcakmışıZ
Odasınıda toplarmak ıçın Hadı annecım odanı toplarmısın dedıgımızde cok guzel bır sekılde uyardıfımızı duşunurken yanlış yapıyormuşuz odasını toplaması gerektıgını annecım sen bugun odanı toplamayımı unuttun dıyerek cocuga odasının toplaması gerektıgını hıssettırıyormusuz
Okuldan gelınce ne yapıyorsunuz cocugunuza ilk sordugunuz be oluyor dıyınce hepımız yemek yedınmi bugun neyaptınız diye soruyoruz dedık ama ilk sormamız gereken benım oglum annesını babasını cok özlemış resımde yapmış yoksa kardesınımi cizmiş diyerek onun okulda neler yaptıgını farkında olmadan anlatmasını saglıcakmışız eger bız cocuga okylda be yaptın anlat bajalım dersek kendını bır araç okulu amac olarak görmesını saglayıp sıkılıp okuldan uzaklastırabıkırmışız
İşte böyle bircok sey ögrendım 15 gun sonrada kardesi olan velılerle göruşme yapıcak ve daha sonrada ödev yaptırma konusu konuşulcak eger rahatsız olmazsanız burda paylasmak ısterım sızlerlede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?