İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

canım benim burda herşeyi paylaşıyoruz. Hayat bir şelikde devam ediyor. Sen resimlerini ekleki moral bulalım.
Prensesimizin doğum günü tekarardan kutlu olsun. Hep birlikte nice mutlu seneleri sağlıkla ve huzurla geçirmeniz dileğiyle

Sorma hemde nasıl. alalhtan derdimizin dermanı çözümü varda dua ediyorum. Umarım tedaviye cevap verir.
Dualarınınızı reksik etmeyin.
Ben dr. götürdüğüm halde birşey yok dendi kesinlikle götürün ve ilaçlı muayene yaptırın.
Damlalar biraz yakıo sanırım ama sonradan keşke dememek için ikna edin çocuklarınıızı.

Bizde gözlükçüye sorduk onlardan kılıf tarzı birşey aldık. Şimdi onunla kullanıyoruz.
bi taraf deri gözlük camına geçirilen bir deri tarzı birşey
aklınızda bulunsun diğerlerini kullanmadım ama bu şekildede rahat ettik
tablet oynamayı sevdiği için kapamada tablet oynuyoruz
ama bazen dayanamıo gözlüğü kaldırıp bakıo

Son düzenleme:

Tatlım elbette öyle. Payalaşalım ki dertlerimizin yükü azalsın biraz.
Resimleri de az sonra eklerim kuzumun gülen yüzü yüzlerinizi güldürsün işallah.

Çok geçmiş olsunn. İşallah düzeltilebilir..

Sizlere bir konuda danışmak istiyorum bazı sayfalarda profilime bakanlar diye bir bölüm var onu nasıl görebiliyoruz...

Son düzenleme:
Tatlım elbette öyle. Payalaşalım ki dertlerimizin yükü azalsın biraz.
Resimleri de az sonra eklerim kuzumun gülen yüzü yüzlerinizi güldürsün işallah.

aynen öyle canım. inanın yazdıklarınız moral oluyor bana:)
Amin inşalalh merakla bekliyoruz:)

Sizlere bir konuda danışmak istiyorum bazı sayfalarda profilime bakanlar diye bir bölüm var onu nasıl görebiliyoruz...

Çok teşekkür ederim canım umarım zamanla tedavimizle düzelecek bende buradan paylaşacağım mutlu haberleri:)

Bende forumda yeniyim sırf bu konu için katıldım.
Bİlen arkadaşlar yardımcı olur umarım.

İşte resimlerimiz, minik şişeler misafirlerimize dağıtmak için içlerinde gül kolonyası var. Mavi elbiseli olan benim prenses kuzum. :) İkramlarımızın bir bölümü masada kalanını çekmemişiz.

Ohhhh ne şekersiniz öyle :) yerim elbisenizi falan:) maşallah herşeyiniz çok güzel olmuş..
Çok beğendimmmm...

İrem&Özge doğum gününüz çok güzel geçmiş görünüyor eline emeğine sağlık her çok güzel görünüyo

Günaydın kızlar.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim şekerler.
Bizim yarış atları N harfine geçtiler. Dün ilk kez başlamışlar yazmaya n harfini. bir sürü farklı kelime ekleniyor anlayacağınız. İşallah sorunsuz atlatırız bu harfide.

Günaydın :)

irem&özge Nice Mutlu Yıllar Prensese çok şeker olmuş :) Sağlıklı, mutlu huzurlu yıllar diliyorum :)

siz bayağı hızlıymışsınız n harfine geçmişsiniz. bizde geriden ama emin adımlarla geliyoruz , umarım sorunsuz atlatırız bu yılı.

zarife canım geçmiş olsun. Şifalar diliyorum. Aynı olay benim kuzenimin kızındada yaşandı.Öğretmeni okulda farketmiş hemen aileyi uyarmıştı ve aynı süreçlerden geçti şimdi indi derecesi şükür ama gözlüktakmaya devam. Okula öğretmenine süreçleri hep anlat. Özellikle göz kapama durumunda öğrenciler bazen düşüncesizce davranabiliyorlar arkadaşalarına bunun önüne geçmek için öğretmen önlemini almalı ki ufaklık üzülmesin. Zorlu bir süreç ama hayırlısıyla gececek inşallah hepsi. Tekrar geçmiş olsun.

Bende iki kızımıda okullar açılmadan götürdüm göz muayenesine. sorun çıkmadı şükür.

Mevcanımda halen haber yok meraktayım.Umarım iyidir prenses.

Günaydın canım ,
bizde i sesindeyiz gerçekten harfler çoğaldıkca kelimeler türedikce iş zorlaşıyor
saol canım zor bir süreçe girdik bakalım 1 ay sonucunu bekliyorum
inşallah sorun sadece gözdür ve düzelir. panik atak oldum
ya başka bişiyse falan
şuan öğretmenlik bir sürecimiz yok kapama işini evde evde yapıyoruz

sizlerde sorun çıkmamasına sevindim.

evet bende merak ettim ettim Mevcanı umarım kızı iyileşmiştir.
iyi haberllerini tez zamanda almayı umut ediyorum

Son düzenleme:
Maşallah ne kadar ilerlemişsiniz
biz daha a sesindeyiz

okul aile Birliği toplantisi vardi öğretmenler gününde hiçbir öğretmen hediye kabul etmiyormus sadece çiçek veya çikolata olabilirmis
Bir sürü de geziler felan var

slmmmmm biz bugün taburcu oldukkkkkkk

şükür kızım çok iyi,sadece çokkkk yorgun

pazartesiye kadar izinliyim,çok iyi bakmam lazım kızıma

bizim cadılar n harfini öğrenmişler,bizde hocamızla hergün konuştuk,türkçe 1 kitabından bende harfleri verdim,ha hastanede çokmu verimli olduk hayır ama hiç olmazsa kulak aşinalığı oldu,sürekli kan ve damar yolu almaktan kolları şişti,parmaklarını oynatmıyor,yazma işine geçersek yetişiriz arkadaşlarına,

perşembe ve cuma günü yarım gün okula götürmeyi düşünüyorum bende yanında olurum hem moralmen düzelir

beni merak edip msj atan,dua eden tüm annelere çok teşekkür ederim,pazartesi itibari ile tekrar aranızda olucam

kuzularınıza iyi bakın haftaya görüşmek üzere

mevcanım büyük geçmiş olsun prensesime kıyamam . Tez zamanda şifalar diliyorum. İyileşsinde yetişir arkadailarına üzülmesin sakın. Çok iyi düşünmüşsün destek olarak gitmeyi moral olur . Öğretmenininde özel olarak ilgileneceğini tahmin ediyorum mevcanım hiç üzülme. Herşeyin Başı sağlık. Görüşmek üzere canım.

Kızlar yanlıs anlamadıysam soyeldıklerınızı : Profılınzıe tıklayın sol altta son ziyaretcıler dıye bır alan var ordan kımlerın yokladıgını görebilirsiniz..

Arkadasım hersey cok guzel olmus elıne saglık.. Buyuk bır emek heves..
Allah en kotu gununuzu boyle gecırsın..

Cok gecmıs olsun arkadasım. Dersı halleder onemlı olan saglık.. Senınle evde ve okulda zaman gecırmek onun ıcın cok ıyı olacaktır..

Bızde cuma gunu i harfını öğrendık. bugun yenı bır konuya gecmıs olabılırler. Kelımeler arttıkca olay ıyıce zorlasıyor. Cunkı kızım ezberlıyo kelımelerı. ve buda benı cok yoruyor..

Son düzenleme:
Güzel dilekleriniz övgüleriniz için teşekkür ederim kızlar. Daha güzelleri sizlerin olsun.

Oyy kıyamam kuzuma ya. Ne zordur yavrularımızı o hallerde görmek. allah beterinden korusun. Geçmiş olsun canım. Tekrarını yaşatmasın Rabbim.

Çok geçmiş olsun.. Umarım herşey yoluna girer.

Slm arkadaslar bugun bırçok faydalı bılgıler ogrendım okulumuzda her 15 gunde bır 2 saat pedogogla göruşmemi var bugun bende katıldım ögretmenımızde gırdı tek tek ogrencılerı ve velılerı tanıttı yanlız pedogogun anlatımı cok holuma gıttı oyle guzel seyler anlattıkı gözlerım doldu bırcok seyde yanlış yapıyormuşuz

24 Altın kuralından bahsettı örneklerle aklıma gelenlerı yazayım sıze

Cocugumuz kufur edıyorsa bız aaa o cok ayıp dersek cocuk ayıp kelımesını bışi sanıp tekrarlarmış bız sakın vır sekılde çocuk senın agzına hiç yakışmadı dıyerek uyarcakmışıZ

Odasınıda toplarmak ıçın Hadı annecım odanı toplarmısın dedıgımızde cok guzel bır sekılde uyardıfımızı duşunurken yanlış yapıyormuşuz odasını toplaması gerektıgını annecım sen bugun odanı toplamayımı unuttun dıyerek cocuga odasının toplaması gerektıgını hıssettırıyormusuz

Okuldan gelınce ne yapıyorsunuz cocugunuza ilk sordugunuz be oluyor dıyınce hepımız yemek yedınmi bugun neyaptınız diye soruyoruz dedık ama ilk sormamız gereken benım oglum annesını babasını cok özlemış resımde yapmış yoksa kardesınımi cizmiş diyerek onun okulda neler yaptıgını farkında olmadan anlatmasını saglıcakmışız eger bız cocuga okylda be yaptın anlat bajalım dersek kendını bır araç okulu amac olarak görmesını saglayıp sıkılıp okuldan uzaklastırabıkırmışız

İşte böyle bircok sey ögrendım 15 gun sonrada kardesi olan velılerle göruşme yapıcak ve daha sonrada ödev yaptırma konusu konuşulcak eger rahatsız olmazsanız burda paylasmak ısterım sızlerlede

MERHABA ,

Paylaşımınzı için teşekkkürler.
Gerçekten güzel şeyler tabiki isteriz hem sayenizde bilgi sahibi oluruz.
Bu ara formumuza nazar değdi sanırım hastalıklarla uğraşıyoruz bir kaç arkadaşımız
Ne kadar paylaşım olursa forumumuz o kadar canlı kalır o yüzden her paylaşım önemli ve değerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…