Yine de erken farketmissiniz inşallah kisa sürede duzelir
Benim oglumun boynu hep yamuk duruyordu once dunya gozegoturdum şaşılık var buyuyunce gecer dediler.icime sinmedi istanbul retina merkezinde murat karacorluya gittik o bize brown sendromu oldugunu çift görme net görmeme oldugunu ve bundan dolayi boynunu yamuk tuttugunu soyledi ve ameliyati yapabilecek doktor olarak da prof.dr.hayati tolunu soyledi ameliyatimizi hayati bey yapti ameliyattan beridir yilda 2 kes kontrole gidiyoruz damla dokup muayne ediyor
İşde
Sizede çok geçmiş olsun tekrardan. iyiki üstüne gitmişsiniz. Bakın siz en büyük hastanlerden birine gitmişsiniz geçer demişler ah işde bu doktorlarda bizleri yanıltmıyorlar mı? Bende dün internette bir site buldum bir hocanın forumu ona sordum değerleri falan söyledim teşhis doğru konumuş dedi onunla yazışmamda aşağıda ...
umarım bir sorun olamaz gözlüğü bugün alacağız umarım kullanır kısa zamanda etkisini görürüz.
Nickli Üyeden Alinti
Hocam formunuzu ve yorumlarınızı okudum öncelikle yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
6 yaşındaki oğlum bu sene 1 sınıfa başladı. Öğretmenimizin uyarısı üzerine doktora gittik. Sol gözde %90 görme problemi var dedi. Şok oldum. 2 doktora götürdük aynı sonuçlar hemen hemen
Yapılan ölçüm ilaçlıdır.
sph cyl Axs
R -0.75 -0.50 157
L +5.50 +2.00 110
doktor 6 numara gözlük verdi .
Biz nasıl farketmedik doktor gözlükte ayarlamaya yaparak nasıl gördüğünü gösterdi. sol tamamen karanlık bu gerçekten böylemi
3 yaş gibi doktora götürmüştük muayennenin detayını hatıralayamıyorum ölçüm yapıldımı ama o zman için bir sorun olmadığı söylendi bu zaman içinde olması mümkün mü?
Doktor doğuştan dedi.
Bu derlerde 6 numara gözlük uygun mu? her akşma 1 saat kapama çalışması yapaçağız. Bu zamanı yapabilirsek artıaralım mı uygun olur mu?
Bu teshis ve tedaviyi uygulayalım mı yoksa daha uzman bir doktora mı gidelim. Küçük bir şehirdeyiz. Zaman ne çok erekn nede geç o yüzden geç kalmak istemiyorum.
6 yaş ve bu değerlerde düzelme durumumuz ve düzelme zamanı ne olur?
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Saygılarımla.
teşhis doğru diye düşünüyorum...tek göz net gördüğü için sorun yapmamıştır
fakat geç kalmış değiliz...gözlüğü takacağız ve kapama yapacağız
bir göz 0 diğer 6 numara çocuk için zor olabilir...fakat sorun yapmazsa devam edelim
görme kaybı % 90 ise...kapama daha fazla olması lazım..en az 2 saat ve hatta 4-5 saat bile olabilir