Geçmiş olsun siz bu yaşına kadar hiç göz doktoruna götürmediniz mi
Benim oğlum 3.5 yaşındayken sol gözün den ameliyat oldu sol göz kasları kisaymis cift gorme felan oluyormus sonrasinda goz tembelligi cikti sol gözünde bizde gunde 1 saat sag gozunu kapatiyorduk sol goz kuvvetlensin diye cok sukur goz tembelligimiz duzeldi ama gozluk kullanmaykullanmaya devam hipermetrop ve astigmat var
Çok teşekkür ederim.
Aslında götürdük ama devlet hastanesi idi sanırım düzgün bakılmadı.
Bir sorun yok hafif şaşılık vardı çocukluk geçer dediler sonrada 1 şikayet olamyınca gitmedik tekrar
aslında hep aklımda ama işde çalışan annne olmak varya
peki siz kaç numara gözlük kullanıyorsunuz?
çok güzel 3.5 yaşında tespit edilmesi nereye götürdünüz nasıl testlerdngeçti
göz konusunda tamamen bilgisizim
Offff x bacak nedir bilmiyorum ama çok geçmiş olsun sizede umarım iyi gelir sonuçlarınız. Çözümü vardır.
evet %90 duyduğumdan beri dünyam başıma yıkıldı yanlıştır dedim 2. doktora götürdüm sonuç aynı
doktor beni ikna etmek için ordaki aletlerle nasıl gördüğünü gösterdi sol tamamen bildiğin karanlık
gözlüğü düzgün kullanım 1 saatlik kapaları yapıp 1 ay -3 ay - 6 ay değerlendircek
başka bir sorun yok ise max. 3 senede düelir dedi inşallah bakalım.
1 ay sonraki duruma göre ist yada ank götürcem
Size de çok geçmiş olsun inşallah ameliyatsiz duzelirBenımde senden kalır yanım yok aslında..
Kızımı bugün hastaneye goturdum. Kızım X bacakmıs. amcamızda aynı hanı bu kızdır estetkt acıdan ıyı olmaz dedım bakalım bugun tetkıkler yapıldı . patolojikse amelıyat vs deılse boyle kalacakmıs..
Yine de erken farketmissiniz inşallah kisa sürede duzelir
Benim oglumun boynu hep yamuk duruyordu once dunya gozegoturdum şaşılık var buyuyunce gecer dediler.icime sinmedi istanbul retina merkezinde murat karacorluya gittik o bize brown sendromu oldugunu çift görme net görmeme oldugunu ve bundan dolayi boynunu yamuk tuttugunu soyledi ve ameliyati yapabilecek doktor olarak da prof.dr.hayati tolunu soyledi ameliyatimizi hayati bey yapti ameliyattan beridir yilda 2 kes kontrole gidiyoruz damla dokup muayne ediyor
Arkadasım cok gecmıs olsun.. Bak dıger arkadasımızda deneyımlıymıs onunla paslasabılırsınız. En kısa sürede saglam bır uzmandan destek almanı ısterım bende. ankaradada yardımcı olabılırım cnm..
Göz problemi çok şükür tedavisi olmayan birşey değil
Allah başka dert vermesin
Seve seve canım.. Ne demek..Çok teşekkür ederim arkadaşım. Şuan için teşhis doğru görünüyor.
1 ay sonraki kontrolde duruma göre ank -ist mutlaka götüreceğim.
Desteğin için çok teşekkür ederim.
O zaman tekrar haberleşiriz. Çok sevinirim yadımcı olmanıza.
Amin amin inşallah..Amin evet düzelme şansımız var. umarım gözlük kullanmamızda problem olmazda kısa zamanda düzelir.
Allah hiç kimseye tedavisi olmayan dert vermesin
İnşallah. ama sanırım tedavisi yokmuş. yalnızca estetik acıdan sıkıntı ve yol yürümede falan eklem agrısı cekıyorlarmıs.Size de çok geçmiş olsun inşallah ameliyatsiz duzelir
Seve seve canım.. Ne demek..
Amin amin inşallah..
İnşallah. ama sanırım tedavisi yokmuş. yalnızca estetik acıdan sıkıntı ve yol yürümede falan eklem agrısı cekıyorlarmıs.
Esımın kuzenı fızyoterapıst dun onu arayıp sordum. bıkac derece bacakları acacak egzersızler verecek onu yapıcaz evde bakalım..
Biz en son 13.09 da gittik ölçümlerimiz şöyle:
Sph cyl axis
sağ 2 0.75 170
sol 2.5 1.50 20
allah amansız dert vermesin bunlar tedavisi olan şeyler
eczanede cicekli kalpli goz bantlari var onlardan alabilirsiniz kapama için
amin evet
bizde artık sürekli kontrol yapıcaz 1 ay olamdan başlamadan sonucu deli gibi merak ediyoorum bütün aile sülale şokta
nasıl olur anneler ağlıo falan
netten araştırıyorum anladığım kadarıyla kapa ve gözlük tek tedavi ve uygulallamız şart
bizim ki oğlan korsan tarzı bişiler bulcam kendiside heveslendi zaten
bakalım nasıl ilerleyeceğiz
kızlar merhaba ben çok üzgünüm...benim ufaklıkta göz problemi çıktı
sol göz %90 görmüor nasılda farketmedik neasılda anlamadık hala şaşkınlık içindeyim.
Allahtan öğretmeniimiz farketmiş uyardı
sizlerde kontrole götürün gözlük kullanan bu tip sorunu olanlar bilgilerini paylaşırlasrsa sevinirim
ne yapıcağımı bilemedim 2 doktora götürdük sonuç aynı
gözlük kullanıcak akşamları 1 saat sağlam göz kapanarak çalışmalr yapılacak
6 numara gözlük verdi yarın alacağız
uçtum resmen kendimi işede veremiyorum
ne zormuş ya
Geçmiş olsun siz bu yaşına kadar hiç göz doktoruna götürmediniz mi
Benim oğlum 3.5 yaşındayken sol gözün den ameliyat oldu sol göz kasları kisaymis cift gorme felan oluyormus sonrasinda goz tembelligi cikti sol gözünde bizde gunde 1 saat sag gozunu kapatiyorduk sol goz kuvvetlensin diye cok sukur goz tembelligimiz duzeldi ama gozluk kullanmaykullanmaya devam hipermetrop ve astigmat var
Canim merhaba anlattigun.durumun tamamini su an yegenim yasamakta kendisi 7 yasinda
Bir yasindan beri gozluk kullaniyor gecen sene ye kadat goz kapama yintemini.uyguladilar gozluk.takmaya ve 6 ayda bir kontrole gitmeye devam ediyor
Ablam.bu.seferki.kontrolde farkli bir dr a goturmeyi tercih etti ve bu dr mutlaka ameluyat olmasini onerdi
Ve ablam cok sasirdo akli karisti
Onunda goz kasi gerginmis
Ablama sizden bahsettim bize bu surec hakkinda bilgi verme sansiniz varmi
Ameliyat isleyisi ve sonrasi hakkinda
Daha durumun sokunda cevremizde ameliyat olan kimse yok.eger bilgilendirirseniz xok.mutlu.olucaz
Biz sol göz den olduk sol göz kaslari kisaymis 20 dk kik bir ameliyat ayni gun eve ciktik 15 gun kadar 2 damlamiz vardi onlari kullandik
Canim dr ablama cozum degil tek ameliyatlakalmayabilir demis sizde durum nedir
kızlar merhaba ben çok üzgünüm...benim ufaklıkta göz problemi çıktı
sol göz %90 görmüor nasılda farketmedik neasılda anlamadık hala şaşkınlık içindeyim.
Allahtan öğretmeniimiz farketmiş uyardı
sizlerde kontrole götürün gözlük kullanan bu tip sorunu olanlar bilgilerini paylaşırlasrsa sevinirim
ne yapıcağımı bilemedim 2 doktora götürdük sonuç aynı
gözlük kullanıcak akşamları 1 saat sağlam göz kapanarak çalışmalr yapılacak
6 numara gözlük verdi yarın alacağız
uçtum resmen kendimi işede veremiyorum
ne zormuş ya
Benımde senden kalır yanım yok aslında..
Kızımı bugün hastaneye goturdum. Kızım X bacakmıs. amcamızda aynı hanı bu kızdır estetkt acıdan ıyı olmaz dedım bakalım bugun tetkıkler yapıldı . patolojikse amelıyat vs deılse boyle kalacakmıs..
doğum gününüz kutlu olsun
nice senelere
Menunuz güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?