bizde burdaki bir çok anneye göre hızlıyız ama sizin maaşallahınız var,bizim öğretmenimizde eski bir öğretmen okulun talep edilen tek hocası,hatta ben bu öğretmen için okul değişikliği yaptım hatırlarsan,şu an herşey yolunda gidiyor,kızımın eli hızlandı ama benimle konuşmaktan ödev yapmıyor,bazen çok kızıyorum ağlıyor sonra çok vicdan azabı çekiyorum,oysaki beni özlüyor konuşmak istiyor ben ise uyku saati geldi diye bağırıp ödev yaptırıyorum,
dün akşam bağırdım biraz ağladı,sonra kendimden nefret ettim,sarıldım özür diledim,hay bağırırken o çenem tutulsa ne var,
eşimde bu kadar öfkeli olma,inan hepsi böyledir,zannediyormusun hiç konuşmadan ödev yapan çocuk var diyor,bayram sonrası hemen gidip görüşmem lazım hocamızla,umarım şoka gireceğim şeyler söylemez bana,
kızım herşeyi anlatıyor şükür ki,dün resmin harika olmuş diyip yanağını sıkmış,tahtaya l yapmış,aferin demiş ama sınıftaki genel durumu ne çok merak ediyorum
Canım ınan babannemız benden daha sabırlı , daha kıbar daha nazık. Kızımı sımdıye kadar oyle guzel yetıstırdı oyle guzel anlattıkı herseyı. Ben cıldırırdım babannemız alır sakın sakın kousurdu. benı delırtende boyle bı kadının bastan cıkmıs olması..
iremcim sana katılıyorum,çocukları gaza getirmek işe yarıyor ama kendimizden örnekler vermek daha faydalı,mesela benim kızımda bana,anne sen okula giderken l yi yapabiliyormuydun diye sorar,okul çokmu zordu anne sen nasıl öğrendin diye sorar,
bende hep kendimden örnekler veririm,bende l yapamıyordum ama hiç konuşmadım annemin sözünü dinledim,o bana herşeyi öğretti,bende sana herşeyi öğretirim sen sakın korkma,okulda sessizce derslerini dinle yeter derim.
yanlız kızım anasınıfına giden arkadaşlarına diyorki offf 1.sınıf çok zor,harfler çok zor sen kesinlikle yapamazsın
bizde samanyolu düşünüyoruz zaten çok alternatifte yok gibi nasıl eğitimi biraz bahsetsene.ben anaokulu için o okulların anakuluna vermedim
ogretmen kızımı kulağını cekmıs
arkadaşıyla konuşuyor o sıra dersını yapmıyormuş
yaren durumda etkılenmemıs acımadı dıyor ben ustelemedım hıc
sız nasıl bakıyorsunuz bıraz moralım bozuldu sankı bu duruma
çaktırmadan ağzını arıyorum ogretmenını cok sevıyor
sız bu durumda ne yaparsınız arkadaşlar
ogretmenımız guvenımı almış yumuşak bızlerı çocuklara yumuşak davranma konusunda uyaran bır ogretmen
sızın verıcegınız fıkırler cok onemlı
Günaydın kızlar,
bizim babannemiz ödev olayını çözmüş dün!!!!!!!!
Nasıl mı ?
Kendi yaparak
bir baktım yazılar ayna gibiiiiiiiiiiii
offff offffffff
ya öğretmenlere yine sabır biz bir tanesine laf anlatamıyoruz
Sakın sakın çocuğunuzun odevini siz yada bir başkası yapmasın gerekirse odevsiz gitsin aklı başına gelsin
benim oğlum da dün okuldan gelince parka çıktı akşam ödev saati sarkti boyama odevini bitiremeden uyudu bugün ödevsiz gitti yani ödevsiz değil odev eksik gitti
ogretmen kızımı kulağını cekmıs
arkadaşıyla konuşuyor o sıra dersını yapmıyormuş
yaren durumda etkılenmemıs acımadı dıyor ben ustelemedım hıc
sız nasıl bakıyorsunuz bıraz moralım bozuldu sankı bu duruma
çaktırmadan ağzını arıyorum ogretmenını cok sevıyor
sız bu durumda ne yaparsınız arkadaşlar
ogretmenımız guvenımı almış yumuşak bızlerı çocuklara yumuşak davranma konusunda uyaran bır ogretmen
sızın verıcegınız fıkırler cok onemlı
Günaydın kızlar,
bizim babannemiz ödev olayını çözmüş dün!!!!!!!!
Nasıl mı ?
Kendi yaparak
bir baktım yazılar ayna gibiiiiiiiiiiii
offff offffffff
ya öğretmenlere yine sabır biz bir tanesine laf anlatamıyoruz
Sizin babanne süper babanne olmus
Neysekı bıdaha yapmayacagını ümit edelim.. Napıcaz bız bu cocukları bılemıyorum.. Etüd fiyatalrı nedır kızlar ortalama bılgınız varmı. Ya yıllardır kreslere ne paralar döktüm tam kurtuldum dıcektım etüd mü cıkacak sımdıde
Sizin babanne süper babanne olmus
Neysekı bıdaha yapmayacagını ümit edelim.. Napıcaz bız bu cocukları bılemıyorum.. Etüd fiyatalrı nedır kızlar ortalama bılgınız varmı. Ya yıllardır kreslere ne paralar döktüm tam kurtuldum dıcektım etüd mü cıkacak sımdıde
evet kesinlikleeeeee süper babanne
fena anne
aynen bende yaşıtlarına göre küçüktü miyondu falan filan e okula gitmese kreş yine bi dünya para
dedim okula başlasın ama bi takviye şart yada çalışmayıp oyurup ilgileneceksin
bizim buradaist- ank göre fiyatlar uygun sanırım 350-400 arası falan
öğlen yemek verio okuldan alıp
çıkışta yine yemek ders etkinlik daha ne olsun
çantasını montunu toparlayamamsından korkuyorum
canım ben ankaradayım,çokta lüks olmayan bi semtteyim,orta halli diyelim,burda etütler 450-550 arası,öğlen yemek+servis bu fiyatın içinde
günaydın anneler,dünki ödevimiz bir sayfa el yapmaktı,okulda 2 sayfa yapmış kızım,öğretmeni aferin sana harika oldu diyip yanağını sıkmış yıldız ve gülenyüz koymuş defterine,nasıl mutluydu,
babaannede 1 sayfa daha el yapmış
1 sayfada ben gidince yaptık,muhtemelen bugünde ele yazıcaz,
gaza getirip güzel yazdırmak için yeni bi formül geliştirdim,ayyy bu ödev harika olucak kesin gülen yüz alıcaksın diyorum,hadi iddiaya girelim kim kaybederse o diğerine hediye alıcak diyorum,ben yıldız alıcam anne diyip özenerek yapıyor,
mesela dün hem gülen yüz hem yıldız aldığı için birbirimize hediye aldık,ben kızıma çilekli sakız,oda bana 1 paket falım gibi
zarifecim babaanneyi lütfen ikaz et,gerekirse ödevsiz gitsin,ama yapmasın,alıştırmayın sakın,benim kayınpederde yarım sayfa yapmış geçen,hem kızıma hem kayınpedere kızdım ve sildim,bir daha cesaret edemez
yarencim,şiddetin hızlısı yavaşı yoktur ama,öğretmene kızsammı şimdi bilemedim,burda önemli olan kızının tutumu,öğretmeninin sevgisini azaltacak seviyede davransa o zaman öğretmenle konuş derdim ama,kızında bi şey olmadı acımadı diyorsa belli bir süre gözlemlemek yeter gibi geldi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?