Kızlar size okuldan okul sütü için form verdilermi bize verdiler oğluma sordum istemiyorum dedi evde süt içen bir çocuk zaten, ben de bu yüzden istemiyorum işaretledim
Bizde de her hafta sonu ana karnem geliyor sizin ots takip gibi o hafta neler yaptiklari derslerden aldigi notlar haftalik odevleribve o haftaki odevlerden ne aldigi hersey yaziyor
sizinki hangi okul bizim de ozel okul anafen koleji sistem sizinkiyle benziyo
bizede cumartesi etutleri koymuş lar ama zorunlu degil ister ders takviye ister ingilizce spor aktiviteleri de var ama onlar ücretli
Kizlar birde ogretmenimiz bir canta ip getirmis ip atlamayi ogretmis cok mutku olmus bizim.kiz
Ilk kez yarenin dusmedigini farkedince sordum ip atladik dedi
Bu arada hepinizin beslenme.listesi varm
Benim.kizim.peynir gorunce yada koklayinca kusuyor sali gunu beslenme saatinde disarida bekliyor kuzum
Kizlar birde ogretmenimiz bir canta ip getirmis ip atlamayi ogretmis cok mutku olmus bizim.kiz
Ilk kez yarenin dusmedigini farkedince sordum ip atladik dedi
Bu arada hepinizin beslenme.listesi varm
Benim.kizim.peynir gorunce yada koklayinca kusuyor sali gunu beslenme saatinde disarida bekliyor kuzum
Arkadaslar andimiz da kalkti artik
Girislerde okunmayinca bosluk oldu bende biz o sekilde alistik buyuduk isteredim ki kizimda ayni sekilde benim.gibi buyusun
Okuldaki gunune TURKUM diyerek baslasin
Kızlar size okuldan okul sütü için form verdilermi bize verdiler oğluma sordum istemiyorum dedi evde süt içen bir çocuk zaten, ben de bu yüzden istemiyorum işaretledim
Bu aksam odevimiz 6 sayfa kizlar e harfi lele ve elele ay ay bana zor gibu geldi bakalim.ne yapicaz
bizimde okulumuz 9:00 15:00 arası öğlen yemeği okulda yeniyor , beslenme çantası koyuyoruz bizde ama bizde serbest isteyen istediğini koyuyor. zaten yiyen 5-6 çocuk sınıfta diğerleri ya evlerine gidiyor yada dışardan yiyor.
bende ne koyacağımı şaşırıyorum öğlen yemeğinekızım peynir ve kokusuna dayanamıyor aynen sizin kızınız gibi zeytin yemez
yumurta,sosis ,salam zaten yasak okula götürmek için... geriye sadece çokokrem , tahin pekmezi reçel kalıyor sandiviçine sürüyorum anca onu yiyor , domates salata koyuyorum.meyve muhakkak oluyor bugun üzüm koydum , çerez ve bisküvide koydum.
dün patates kızartmıştım yememişzanndiyorumki oyun oynamak için yemiyorlar başlarında kimsede olmayınca
Nisancım köfte, börek, kek, zeytinyağlı yemekler koysan yemez mi acaba kuzun.
Samanyolu kolejıne gıdıyor gecensenede oraya gıttı egıtımı cok guzel.bizim etüt zorunlu 3 ders götuyolar ingılızce turkçe karakter dersi
Şimdilik ders yapmayı srvıyoruz ınsallah böyle gıder
Samanyolu kolejıne gıdıyor gecensenede oraya gıttı egıtımı cok guzel.bizim etüt zorunlu 3 ders götuyolar ingılızce turkçe karakter dersi
En cok kanıma dokunan konulardan biri..Burnumda hala o zamanların kokusu var. Cok zoruma gttı andımızın kaldırılması.. Allah sonumuzu hayır etsin..Arkadaslar andimiz da kalkti artik
Girislerde okunmayinca bosluk oldu bende biz o sekilde alistik buyuduk isteredim ki kizimda ayni sekilde benim.gibi buyusun
Okuldaki gunune TURKUM diyerek baslasin
Canım liste verilmedi ama cevabım net, HAYIR..Kızlar size okuldan okul sütü için form verdilermi bize verdiler oğluma sordum istemiyorum dedi evde süt içen bir çocuk zaten, ben de bu yüzden istemiyorum işaretledim
Ne kadar sanslısınız , ,nsallah daim olur. Hosgeldınız bu arada..Samanyolu kolejıne gıdıyor gecensenede oraya gıttı egıtımı cok guzel.bizim etüt zorunlu 3 ders götuyolar ingılızce turkçe karakter dersi
bizimde okulumuz 9:00 15:00 arası öğlen yemeği okulda yeniyor , beslenme çantası koyuyoruz bizde ama bizde serbest isteyen istediğini koyuyor. zaten yiyen 5-6 çocuk sınıfta diğerleri ya evlerine gidiyor yada dışardan yiyor.
bende ne koyacağımı şaşırıyorum öğlen yemeğinekızım peynir ve kokusuna dayanamıyor aynen sizin kızınız gibi zeytin yemez
yumurta,sosis ,salam zaten yasak okula götürmek için... geriye sadece çokokrem , tahin pekmezi reçel kalıyor sandiviçine sürüyorum anca onu yiyor , domates salata koyuyorum.meyve muhakkak oluyor bugun üzüm koydum , çerez ve bisküvide koydum.
dün patates kızartmıştım yememişzanndiyorumki oyun oynamak için yemiyorlar başlarında kimsede olmayınca
köftede yemiyorzeytinyağlıda börek,kek ve makarna koyuyorum :) yemek sorunu beni bayağı bir geriyor anlıyacağın
günaydın kızlar,
bizimde ödevimiz bir sayfa L yapmaktı,tek başına L ve birleşik L, kolay yaptık şükür,
irem siz ne kadar hızlı ilerliyorsunuz öyle,muhtemelen bugünki ödevimiz el yazmak olacaktır
ya 6 sayfa ödev çok deilmi yazık,bizim öğretmenimiz hafta içi bir sayfa,haftasonu 3 sayfa ödev veriyor,zaten vaktim hiç yok 6 sayfa verse yapamayızki biz
Günaydın Kızlar,
Bızım okul heyecanımız cok cabuk bıttı , söndü , patladı
Kızım tam bır tembel tenekeye döndü.. Yarım sayfa kucuk e yarım sayfa büyük e tam 4 saat. ve bitmemişti bile. ben gelince yarım saatte tamamladı. babannemız kafayı yemek üzere
Ve dedesı dun almaya gttıgınde öğretmen ; torununuz cok ıstahsız demıs. oda yemek anlamında sanıyor.. Hayır , derslere cok ılgısız offf sıkıldım bıktım deyıp duruyo demıs
Napıcam ben bu cocukla. dun konustum bayram sonuna kadar tv yasak , pc zaten yasak.. Bayram donusu ogretmenı guzel bıseyler soylemezse daha buyuk cezalar alacak. Cok sımarttım ben bu kızı ya.. Herseyı al , herseyı yap , heryere gotur cok doyumsuz oldu. Hepsı benım sucum :2::2:
bu arada dün öğretmenimize mektup yazdım demiştim hatırlarsanız,cevap olarak mevcan hanım siz ne zaman uygun olursanız gelin,görüşürüm sizinle yazmış,bayram sonrası hemen okula gidicem,
dün kızım yıldız almış yine,çok keyifliydi,
dün öğretmenine,öğretmenim ben okuldan çok sıkıldım,harfler çok zor,ben yapamıyorum okula bir daha gelmek istemiyorum demiş,öğretmende ama en çok akıllısın hem harfleri biliyorsun bak şunları bi oku demiş,kızımda ordaki harfleri okumuş,öğretmende bak işte biliyorsun harfleri okuma öğrenmene çok az kaldı,biraz daha bekle demiş,kızımda peki geliyim o halde okula demiş
anne bu bir sır lütfen kimse bilmesin diyor
Zor canım o zaman allah kolaylık versin ne diyim.
Evet canım ya çok hızlı gidiyor. Bende anlamadım neden böyle ama adam 11 yıllık öğretmen ve en çok istenen öğretmen. Herhalde bardır bi hikmeti :)
Hiç kendini suçlama canım. Hepimiz böyleyiz. Hepimiz artık özel yetiştiriyouz çocuklarımızı. Zaten çalışan anne olmanın azabı var her istediklerini yapmaya yöneliyoruz. Ama geç değil yavaş yavaş alıştır herşeye derim. birden kesme böyle herşeyi. Sürelerini azalt mesela çok tv çizgi film düşkünüyse. Daha önce de söylemiştim sizin babaanne biraz sabırsız ve fevri olabilir mi? Yanlış anlama lütfen hani çocuğun için endişem sadece. Eğer öyleyse olumsuz etkilemiş olabilir miniğini canım ya. Saat geç olsada ödevlerini senle yapsın mesela belki bi süre. İşe yarayabilir. Denemekte fayda var. Babaannede dinlenme anneyle ödev. Teşvik edici olacağından eminim. Birde örnekler verebilirsin uydurma bi hikaye mesela biliyormusun bende senin yaşlarında böyleydim öğretmenim böle böle demişti anneme ve annem çok üzülmüştü, sonra bende değiştim böyle böyle yapmaya başladım baktım ki annem hep gülüyor. Annemin üzülmesini hiç istemezdim vs vs. Buda işe yarayabilir cnm.
Süper olmuş öğretmenin cevabı maşallah kuzucuğa. Sırrını sevsinler onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?