İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Evet kızlar bizimki baya hızlı gidiyor dediğim gibi bakalım iyi mi kötü mü göreceğiz. Tabi çocuktan çocuğa değişir aslında her yöntem.

Hoşgeldin aramıza. Kızımla arasında 4 gün var Çınar Efe nin. Bizde 18,10 doğumluyuz.
Ödevler bizde de yoğun ama öyle yorgunluk yaratacak kadar değil açıkcası. dinlene dinlene yapması fayda sağlar diye düşünüyorum.

Kızlar bıze öts takıpten her hafta sonu karne yolluyolar yıl sonu karnesınde burdakı basarı pıanlarına göremı vercekler bırde c.tesı gunude yarım gun okul var ogun farklı dersler göruyolar oda karneye ışlenırmı acaba cunku ben bazen göndermıyırum c.tesı gunu ögretmenı hrmen arıyor karneye gecmıyorsa dınlensin îstiyorum

Canım sizin okul özel mi. Bu uygulamaların hiçbiri bizim okulumuzda yok. Olsa da c.tesi gitmesini istemezdim bende olsam.

Canım sizin okul özel mi. Bu uygulamaların hiçbiri bizim okulumuzda yok. Olsa da c.tesi gitmesini istemezdim bende olsam.

Evet cnm koleje gîdiyor ama cidden agır ve disiplinliler öts dede butun ders ögretmenlerı ne ödev verdıyse yazıyor ve o haftakı odevlerını gun gun yspıp yapmadıgını yazıp 100 üzerınden degerlendırıyolar

Hoşgeldiniz.. Sizler çok hızlı gidiyorsunuz.. Bizim daha ödev vermiyor öğretmen.. Harflere de sanırım ekim sonu geçecek... Acelesi yok.. Sıkılmasını zaten istemiyorumm.. Oğlumun yaşı da küçük.. Ben memnunum.. Kızm da çok yoğun yaşamıştık bu süreci çok ödev oluyordu.. Kasım ayında okuyorduk... ALLAH'tan kızım tam yaşında gittiği için çok güzel yaptı.. Aynı süreci bir de bu şeklide yaşıyorum.. Hayırlısı ..[/

siz hangi ildeniz acaba? biz ankaradayız ve benim kızım seneye başlayacak.okul ve öğretmen bizim için çok önemli olacak çünkü ben tüm gün çalışıyorum ve kızım okulda ne verilirse onu çok iyi kapıyor

Merhaba İstanbul'dayım canım ben. Şimdiden adres ve öğretmen araştırmaya başlamanızı tavsiye ederim.

Bu aksam odevimiz 6 sayfa kizlar e harfi lele ve elele ay ay bana zor gibu geldi bakalim.ne yapicaz

Kizlar birde ogretmenimiz bir canta ip getirmis ip atlamayi ogretmis cok mutku olmus bizim.kiz
Ilk kez yarenin dusmedigini farkedince sordum ip atladik dedi
Bu arada hepinizin beslenme.listesi varm
Benim.kizim.peynir gorunce yada koklayinca kusuyor sali gunu beslenme saatinde disarida bekliyor kuzum

Son düzenleme:

Ayy kıyamam cok zor olmuyormu öyle
Bizim beslenme listemiz yok okul 9:00 16:00 bu sure zarfında okulda yıyolar yemrklerını

Ayy kıyamam cok zor olmuyormu öyle
Bizim beslenme listemiz yok okul 9:00 16:00 bu sure zarfında okulda yıyolar yemrklerını

Canim ayni seyleei yemeleri ve uygun besinleri acisinsa o sekilde dusunmus ogretmenimiz
Sagolsun cok anlayisli karsiladi yareni ortamdan uzaklastiroyor
Bu arada bebisin nasil bende ekim annesiyim:)
1 yasinda oldunuzmu

Canim ayni seyleei yemeleri ve uygun besinleri acisinsa o sekilde dusunmus ogretmenimiz
Sagolsun cok anlayisli karsiladi yareni ortamdan uzaklastiroyor
Bu arada bebisin nasil bende ekim annesiyim:)
1 yasinda oldunuzmu

Sagol cnm 5 ekımde 1 yasına gırdık gayet iyi buyuyoruz senın bebiş nasıl

Arkadaslar andimiz da kalkti artik
Girislerde okunmayinca bosluk oldu bende biz o sekilde alistik buyuduk isteredim ki kizimda ayni sekilde benim.gibi buyusun
Okuldaki gunune TURKUM diyerek baslasin

Bizde de her hafta sonu ana karnem geliyor sizin ots takip gibi o hafta neler yaptiklari derslerden aldigi notlar haftalik odevleribve o haftaki odevlerden ne aldigi hersey yaziyor
sizinki hangi okul bizim de ozel okul anafen koleji sistem sizinkiyle benziyo
bizede cumartesi etutleri koymuş lar ama zorunlu degil ister ders takviye ister ingilizce spor aktiviteleri de var ama onlar ücretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…