slm bayanlar
zorlu 1 yıl bizleri bekliyor 1. sınıfa giden bir oğlum var
öğretmenimizin bugün bana yaptığı bir davranışı size anlatmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
geçen hafta bi gün öğretmen oğlumdan şikayetçi olmuştu derste çok konusup geziyomus napalım hocam dedim evde uyarın lütfen dedi oğlumu uyardım yapma böyle öğretmenin seni sevmez felan dedim bugünde bi düzelme var mı acaba diye bi soruyum dedim bana oğlumun bugün sınıfta resmen 'anırdı' oğlun dedi çok yaramaz hiç yerinde durmuyo dedi benim gibi bi kaç veliye daha çocuklardan şikayetçi oldu çok konusuyo felan diye bu sınıf çok kalabalık alın çocuğunuzu başka öğretmene verin ben dayanamıyorum artık felan diye genel olarak konustu çok sinirlendim bu tavırlarına sınıf mevcudu 27 kişi bu arada
çocuğumu bu sınıftan alsam mı acaba
slm bayanlar
öğretmenimizin bugün bana yaptığı bir davranışı size anlatmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
geçen hafta bi gün öğretmen oğlumdan şikayetçi olmuştu derste çok konusup geziyomus napalım hocam dedim evde uyarın lütfen dedi oğlumu uyardım yapma böyle öğretmenin seni sevmez felan dedim bugünde bi düzelme var mı acaba diye bi soruyum dedim bana oğlumun bugün sınıfta resmen 'anırdı' oğlun dedi çok yaramaz hiç yerinde durmuyo dedi benim gibi bi kaç veliye daha çocuklardan şikayetçi oldu çok konusuyo felan diye bu sınıf çok kalabalık alın çocuğunuzu başka öğretmene verin ben dayanamıyorum artık felan diye genel olarak konustu çok sinirlendim bu tavırlarına sınıf mevcudu 27 kişi bu arada
slm bayanlar
kızlar bi şey öğrenmem lazım sizden,
şimdi biz harflere geçtik,ilk harfimiz e şimdi güzel yazı olduğu için bu e nin kuyruğu felan oluyor ya tam anlatamadım ama,
deftere kuyruklu e yapmak zorundamıyız direk e yapsak olmuyormu,yok alttan kuyruk yok üstten kuyruk çok zorluyor bizi,bi harf en az 20 saniyemizi alıyor,zaten vakit yokkkk
grupfoni.com | İndirimli yurt içi - yurt dışı tatil, tur, otel, konser, tiyatro, yemek, güzellik, SPA fırsatları
bu arada ben burdan almıstım ıste kızlar , albümümüzü.. Ama daha siftah yapmadık
linki açamadım ama diş albümü konusunda benide heveeslendirdin 27.01 :) 2 dişimiz kutuda öylece duruyor :) bizim yapabileceğimiz birşeymi evde ?
slm bayanlar
BÜYÜK Bİ SIKINTI O ZAMAN
sen çocuğunu az çok tanırsın gerçekten problem olacak seviyedemi?
olsa bile bu şekildeki tavırlar yanlış
varsa başka sınıfa alma ihtimalin dene bence
sene başında böyle ise sene sonu gelmez
oğlunuz aktifde olsa onu uyarıp güzel tavırlar sergileyip örnek olacak yere daha ters tepkiler veriri ise daha kötü olabilir
allah yardımcınız olsun
Selam kızlar. Yoğunluktan katılamıyorum sohbetlerinize. Böyle ara ara ceee yapıp kaçıyorum kusura bakmayın.
O nasıl tabir ya. Anırdı ne demek. Çocuk yaramazsa da uygun bir dille anlatılır söylenir anneye. Ayrıca sınıf disiplinini sağlaması gereken de öğretmen yani. Saçmalığa bak.
öğretmeni sert bi üslupla uyarıp,direk müdüre gidin bence,tamam oğlunuz yaramaz olabilir ama kullandığı tabir çok ama çok çirkin,hem ne demek dayanamıyorum,her çocuk akıllı uslu ders dinleyecek diye bir kuralmı var,sınıf mevcudu gayet iyi bence,
burda sizede çok iş düşüyor,çocuğunuzu azarlamadan okul kurallarını anlatın mutlaka dinleyecektir.
hangi il burası
Bende cok sasrıdm okuyunca. Gercekten o sesı cıkardıysa ogretmen ANIRDI yerıne eşek taklitş yapıyo derste dıyebılırdı. Kı bastan bu kadar gerilim biöğretmense bencede baska hocada sansınızı deneyın. Ama gittiği yerdede mimli çocuk olmasın hocanın gözünde. Şuda var öğretenın şivesinden yetişmesinden kaynaklı biseyde olabilir mi? Aslına bakarsanız cocuklarımızda az değil hani.. Siz daha iyi tanırsınız cocuğunuzu ama okulla evdeki benlikleri arasında cok fark oluyo..
yorumlarınız için teşekkürler eşimle konustum biraz daha bekleyelim dedi evet oğlum biraz yaramaz maalesef evde beni de çok çıldırttığı anlar oluyo
öğretmenin işide zor biz bi tanesiyle baş edemezken o 30 çocukla uğraşıyo ama bi yandan da aklıma o zaman bu mesleği seçmeseydi geliyo
bir hafta daha bekliyecem bakalım düzelme yok sınıf değiştircem
bu arada ankaradayım ben
ne kadar az çocuk olursa o kadar iyi mantığında bu kadın bilerek kötü davranıyo çünkü sene basından beri bizim sınıf çok kalabalık diğer sınıflara gidebilirsiniz dedi durdu
canım belkıde kızında böyle bırseye sahıt oldu o sebeple sordugünaydın anneler,
atatürk olayı gerçekten benimde canımı sıktı,küçücük çocuklara aşılanan şeylere bakın,öğretmen ile mutlaka konuşun lütfen,cmt günü kızımda bana, anne atatürk çok iyi birisi dimi,ülkemizi kötü insanlardan korudu dimi annecim dedi,durduk yere neden sordu şimdi benimde aklıma takıldı,bende kızıma okulunda öğretildiği atatürkten farklı bir şey anlatmadım,onu çok sevdiğimi,çok çok iyi bir asker olduğunu çocukları kötü düşmanlardan kurtardığını anlattım,
rabbim aklı başında insanlarla karşılaştırsın çocuklarımızı
Esnek olunacak bır konuda degıl aslında partı bır cok var seçenekte ama Atatürk o sekılde degılde çocuklara bu ufacık asta ozellıkle aşılanması hos degılGünaydın kızlar,
Yoğun bir haftasonundan sonra işe koşarak geliyorum yemin ederim
Ders kavgaları , temizlik işleri vs vs. Ben evde durmaktansa çalışmayı daha cok sevıyorum sanırım daha az yoruldugum ıcın..
Ha noldu o kadar kosturdum da hala kıslıklar yerlerınde duruyo.. Cıkartmaya zamanım olmadı.. Uğrasamadım
Kuafore gdeyım dıyordum yanlızca kaşlarımı aldırmaya gttım yoksa kızım anne ve babasını karıstırmaya baslayacaktı
Yok ya gercekten facede bı soz gecıyor belkı okumussunuzdur pazarla pazartesi arasına ZIBARTESİ diye bigün konmalı diyo aynen oyle haftasonları 3 güne cıkmalıııı..
Ataturk konusunda bende cok uuzldum , nasıl bı kafa yapısıyla ne anlatıldı acaba cocuga.. Ama suda var; dun arabanın lastıgını yaptırmaya gttık bekleme odasında tv ızlerken bı devlet buyugumuz cıktı tvye.. Kızım bırden anne degıstır su kanalı su adamı ızlemek ıstemıyorum dedı. Ha kızımızı karsımıza alıp sıyası görüşümüz hakkında konusmuyoruz asla cokta dıkkat ederız ama cocuk bu acayıp kulak verıyo bırlestırıyo bıseylerı falan.. Buda bızım kabahatımız mı yoksa cocugun algısının yukseklıgımı bılemedım. Ama Ataturk konusunda asla ve asla tavız vermem...
Ama benım kızımda garıp eşleşmeler yapabılıyor. Anne Ataturkmu buyuk Peygamberımız mı dıyo mesela. :18:
Ikısının cok farklı amacta olduklarını ama ıkısınınde cok fedakar ve alanlarında en buyuklerının onlar oldugunu ızah etmeye calsııyorum.
canım çocukların algıları bizlerden çok farklı,biz bir şeyler öğretmesek bile konuştuklarımızdan herşeyi anlıyorlar,mesela bana anne sen neden başbakanı sevmiyorsun diye soruyor,ama ben kızımı karşıma alıp başbakan şöyle böyle diye anlatmıyorum,muhtemelende bizim konuşmalarımızdan bu anlamı çıkarıyorlar,
siyasi görüşler farkı olur parti liderlerini sevmezsin,bir yazarı sevmezsin bir şarkıcıyı sevmezsin onu anlarım ama ipin ucu atamıza değiyorsa orda ipler kopar,iş burda birazda öğretmende bitiyor aslında,çocuklarımız malum hocalarının sözlerine çok önemsiyorlar,
deseneze hem fıkırızaynen bızım değiştirilmesini istediği devlet büyüğüde Recep Bey di
ılk oncelıkle çocuklarımızı emanet edıp wgıtım verıcek bır öğretmene be anırdı cumlesını kullanmasını cok hos karşılamadımslm bayanlar
o e ıllakı kuyruklu olacakkızlar bi şey öğrenmem lazım sizden,
şimdi biz harflere geçtik,ilk harfimiz e şimdi güzel yazı olduğu için bu e nin kuyruğu felan oluyor ya tam anlatamadım ama,
deftere kuyruklu e yapmak zorundamıyız direk e yapsak olmuyormu,yok alttan kuyruk yok üstten kuyruk çok zorluyor bizi,bi harf en az 20 saniyemizi alıyor,zaten vakit yokkkk
yorumlarınız için teşekkürler eşimle konustum biraz daha bekleyelim dedi evet oğlum biraz yaramaz maalesef evde beni de çok çıldırttığı anlar oluyo
öğretmenin işide zor biz bi tanesiyle baş edemezken o 30 çocukla uğraşıyo ama bi yandan da aklıma o zaman bu mesleği seçmeseydi geliyo
bu arada ankaradayım ben
ne kadar az çocuk olursa o kadar iyi mantığında bu kadın bilerek kötü davranıyo çünkü sene basından beri bizim sınıf çok kalabalık diğer sınıflara gidebilirsiniz dedi durdu
kızlar bi şey öğrenmem lazım sizden,
Yaaaa nasıl acılmadı ben tıklayınca acılıyor. Sıte uzerınden girmeyı dene canım. NAsıl anlatiim.. kucuk kutular var ıcıne dısı koyuyorsun sert seffaf plastık var ustune takıyorsun. yanlarınada hangı dısı ne zaman dusurduyse tarıh yerlerıne onu yazıyorsun. yanı cok elzem bısey degıldır kımısıne gore. benım değil 1 dişim 1 oyuncagım yok bebeklıkten. ama ben kızımın herseyını saklıyorum
koca bıvalız zıbın vs duruyo. kres anaokulu resım kagıtları duruyo. bende boyle manyak bı anneyım. Gobek bagınıda ODTÜye attırdım mesela
Dişlerinide saklayıp ilerde o gunlerı gorursem herseyı tek tek anlata anlata vermek ıstıyorum
bu arada ankaradayım ben
Günaydın Kızlar,
Yine koşturmalı birsabahtan merhaba..
Sabahları uyanma kavgaları.. Formasını gyıp gerı yataga girdi. DOnra boğazım agrıyo dıye basladı.. Gidip hemen etsuyuyla tarhana pişirdim.. Ee neymıs bacagı agrıyomus ders yapamazmış.. Dedim git işine Allah askına kızım.. Dersı kolunlamı bacagınlamı yapacaksın.. Kagva gurultu babanneye gitti. Cok zor gececek bu sene ya.. Hayırlısıyla gecırseydık bı..
günaydın anneler,şükür bizde okula gitmek için bahaneler olmuyor,o bahaneler genelde ders çalışırken oluyor,karnım ağrıyor,boğazım ağrıyor,ay kusucam gibi
dün öğretmenimiz yaptığı kuyruksuz e yi beğenmemiş,yanlış yapılmış diye not düşmüş,kızımın morali çok bozuktu,bide sınıfa anneleriniz babalarınız ödevlerinize bakmıyormu çoğunuzunki yanlış demiş,
dün bizde 1 sayfa kuyruklu e yaptık
2 sayfada büyük e ve küçük e birleşik yaptık,ödevimiz 1 sayfaydı ama biz tam 3 sayfa yaptık bakalım bugün ne diyecek,kızımın eli çok hızlandı şükür,3 sayfayı özenerek 1 saatte bitiriyoruz artık,
öğretmenimize yarım sayfa mektup yazdım,eve geç gittiğimden,babaannenin ödev yaptıramadığından,kızımın tek başına ödev yaptığından,genel durumu hakkında konuşmak için uygun bir gün vermesini yada en azından beni aramasını rica ettim.anasıfı hocamız bu konuda çok iyiydi,izin sıkıntımı bildiği için hep telde konuşurduk,bakalım hocamız nasıl bir cevap verecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?