İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Ben çantasına bir yedek tam takım koydum 27.01 ne olur ne olmaz diye sen de koy derim.

Babanneyle konustuktan sonra benımde aklıma o geldi. Okulda dolapları var oraya yedek herseyını koyayım deıdm ama kim ilgilenirki giyinmesiyle

Bugun ıtıbarıyle 3 pantolon + 1 jile + 2 üst + 1 kısa kol yedek durumumuz.. Fakat anasınıfında ve kreste ben cok cektm serbest kıyafetten. Hergün bikavga kıyamet hele kız cocukları cok fena en azından benımkı
Hergün biayrı cins gyinip gderdi bende anasına bak kızına bak deseler yerı derdım
kafasına gore rengarenk alaksız ayakkabılar oyy neler cektım. yok yok forma en ıyısı. hem cocukların ayırtedilmesi acısındanda ben cok memnunum..

canım bende alışkanlık yapmasından çok korkuyordum,2 sene öncesine kadar çok yalan söylüyordu,şu an herşeyin daha bilincinde,bide şaka yaptığı zaman annecim bu konularda şaka yapma mesela ben gerçek sanıp daha sonra üzülürüm diyorum o zaman annem sen üzülme tamam diyor,bide şaka nasıl yapılır diyor bende mesela hmm kızım bak arkanda ejdarha var böğğ diyip gıdıklıyorum şaka böyle yapılır diyorum,geçen seneden beri daha rahatız şükür

sanırım bu yaşlarda çocuklarda bu sorun var. suçlamamak gerekiyor. ben de wc den çıkınca elini yıkadın mı dedim evet dedi sabunumuz çok güzel kokuyor gel bir koklayım ohhh mis gibidir şimdi ellerinin kokusu dedim, koklamak isteyeceğini bilseydim gerçekten yıkardım dedi gitti yıkadı. şimdi wc den çıkar koşar bak mis gibi kokuyor kokla diye ...

şükranım seni tanıdığım için bu konuda ne diyeceğimi bilmiyorum,işin gerçekten çok zor allah yardımcın olsun,ama zamanla düzelir büyüyorlar sonuçta

sanırım genelinizin çocuğu kız
hiç erkek olan yok mu?
bizde evde hep biirileriyle tuvalete gideriz evde çok nadir kendi.
ve pantalonnunu hep biz açar kapatırız
nasıl yapcak diye korktum
pantalonu açmak yerine aşağıya zorlayıp yapıormuş

kızlar şimdi okuldan bir mesaj geldi okul süt izni formu göndermişler !! sizlerde varmı böyle birşey ? Gelirsede formu imzalayacakmısınız?

kızlar şimdi okuldan bir mesaj geldi okul süt izni formu göndermişler !! sizlerde varmı böyle birşey ? Gelirsede formu imzalayacakmısınız?

Canım anaokulundada ben izin vermemıstım. kendım koyuyordum canın ısterse ıc dıye..

Bu arada sanırım "E" ye gecıyoruz , babannemız aradı e ile baslayan hayvanların resımlerı cıktı alınacak dıye

E ile başlayan hayvan isimleri söyleyın bana kızlar .
Eşek , eşek arısı ve enik diyen var başka yok değilmi

Bizim çocuğumuz da oğlan...)

Kendi açıp kapatıyor.. Tuvalette küçükte problem yok sadece büyük tuvaletini yaparken alaturka tuvalette zorlanıyor..

bizimki de oğlan kendi açıyor ama kapatamıyormuş oda üzerine süveterini indiriyormuş. böyle bir çözüm bulmuş evde antreman yapıyoruz bakalım.

Maşallah öğretmenimiz hergün ödev veriyor. henüz matematik hiç yapmadık ama dün harflerde s ve y vardı kitapta 80 sayfayı geçtik. ödevler kitaptan ve fotokopi olarak geliyor ve hergün kontrol ediliyor.

Sizleri görünce endişe etmeye başladım.. Çok hızlı ilerliyorsunuz.. Ne BİLEYİM BİZ DAHA 1 ÖDEV O DA BOYAMA...Öğretmen beni başklarıyla kıyaslamayın dedi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…