Ben çantasına bir yedek tam takım koydum 27.01 ne olur ne olmaz diyesen de koy derim.
bu arada üstü beyaz olunca hep kirlenmiş geliyor haliyle kıyafetihafta içi yıkadım mecburen. üst takım şart. bazen diyorumki keşke serbest kıyafettimi kalsaydı diye gerçi eşim demişti zorlanacaksın bak gör diye
aynı bizi anlatmışsın sanki mevcan :) bizimkide şaka yaptım lafını kullanır iyimi :)
ama eşim bunun alışkanlık haline gelmesinden korkuyoro nedenle biraz tepkili ve bu konuda sert dille uyardı.
ben okuldan gelince kızımı arıyorum ama pek konuşamıyor ya oyun oynuyorum anne diyor yada ufaklık telefonu istiyor konuşmak için kapatmak zorunda kalıyoruzbakalım bu akşam ne olacak :)
Mevcan :) bende sabah 6:30 da patates kızarttım yanına koydum :) bir dilim saralleli ekmek, üzüm ,çerez meyve suyu dolates salata ve bisküvi koydum... bizim öğlen arası da 1 saat.
dün koyduğum yemeklere dokunmamışkantine alıştı sanırım arkadaşlarından kızlarharçlık konusunda yöntemizin nedir. ben yanına 2 lira koyuyorum suyu vs biterse diye. haftalık 5 lira sana desem ve onunla haftayı geçirmesi gerektiğini anlatsam...
27.01 benim kızda son dakka wcye gidenlerdenhatta wc oldugunu biliyorum kıpranışından vs kızım git yok diyor tutuyor tutabildiği kadar okulda 1.ve 2.sınıfın wcleri üst sınıfındaki öğrencilerinden ayrı o nedenle mevcutta az olunca sorun olmadı alışması. mini ıslak bezlerden giderken al diyorum onunla sil ama uyuyormu bilemiyorum tabiki
yarınki toplantı sanırım branş dersleriyle alakalı olucakmış göreceğiz.satranç, folklor, masa tenisi,ingilizce vs gibi. sizlerde varmı böyle faaliyetler ?
dün ben gidene kadar ödev yapmamış .annem sormuş varmı diye annemi bekleyeceğim demiş.. bir sayfa çalışması vardı.bir resim yapıyorlarmış okulda yarım kalmış onu tamamlaması gerekmiş onu yaptı. vede gazete dergilerden hayvan resimleri kesilecekmiş
hepsini ben saat 18:30 da gittiğimde öğrendimtabi binbir türlü bahane ağırdan alma ben bu sefer taviz vermedim çok kızdım her birşey söylediğinde ödevini yap sonra dedim.. sonra eğer okuldan gelince ödevlerini yapsaydın bende gelince kontol ederdim ve şimdi oyun oynardık senle dedim. tamam anne yapacağım dedi ama bilemem
birde sanki yalan söylüyor özellikle bazı konularda yakaladım mesela elini yıkadınmı diyorum yıkadım diyor ama yıkamadıgını biliyorumyalancı çobanı anlattım ona gene... merakla dinledi ..sorular sordu.
Kızlar ben de kızımın kantine alışmasını istemiyorum.Benim kızım hergün harçlık istiyor benden ama teneffüste bişeyler alıp beslenmesini yemiyor. Bizde de bugün tost vardı ama kızım tost sevmiyo. Öğretmen toplantıda ana malzeme aynı olsun kimsenin canı çekmesin diğerindekini ama sevmiyorlarsa içeriğini değiştirebilirsiniz dedi. Mesela tost sevmiyorlarsa
sandviç hazırlayabilirsiniz dedi. Yarın da patates salatası var kızım onu da sevmiyor. İçeriğini değiştirsemde patatesin hiçbir tür salatasını sevmiyor. Bi de zeytin peynir ve domates var yarın görün bakın yemeden hepsini getirecek.
Ayrıca Mevcanım benim kızım daha sık yalan söylüyor. Eşim ve ailesi isteklerine hayır olmaz diyeceği yerde ağlamasın diye sürekli yalan söylüyorlar günlük hayatta da herkese yalan söylüyorlar zaten. Kızım da onları örnek alıyor beni değil. Ben yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum ama dinletemiyorum. Napcam bilemiyorum. Bu kadar yalana çocuğu alıştırmaları çok canımı sıkıyo. O da kimseye inanmıyor şimdi. Bana bile. İnş düzelir zamanla.
kızlar şimdi okuldan bir mesaj geldi okul süt izni formu göndermişler !! sizlerde varmı böyle birşey ? Gelirsede formu imzalayacakmısınız?
kızlar şimdi okuldan bir mesaj geldi okul süt izni formu göndermişler !! sizlerde varmı böyle birşey ? Gelirsede formu imzalayacakmısınız?
E ile başlayan hayvan isimleri söyleyın bana kızlar .
Eşek , eşek arısı ve enik diyen var başka yok değilmi
sanırım genelinizin çocuğu kız
hiç erkek olan yok mu?
bizde evde hep biirileriyle tuvalete gideriz evde çok nadir kendi.
ve pantalonnunu hep biz açar kapatırız
nasıl yapcak diye korktum
pantalonu açmak yerine aşağıya zorlayıp yapıormuş
Bizim çocuğumuz da oğlan...)
en küçük biziz sanırım kasım 2007 neredeyse 1 yaş olacak
dün ödevini bitiremedik pes ettim gerç dergi ödeviydi kontrol edermi bilmiorum ama çok zorlanıyorumm
oğlum hızlı yap diorum anne öğretmen yavaş yapın dedi dio
oğlum yavaş yap ama sen oyalanıosun diorum
nolcak bu halimiz bilmiorum[/QUOTE
Ocak 2008 doğumluyuz.. İşimiz zor.. biz daha harflere geçmedik.. Ödev de vermiyor öğretmenimiz hala:)
Sizde var mı problem?
Açıp kapatabiliyormu düğmelerini kaç aylıktı?
en küçük biziz sanırım kasım 2007 neredeyse 1 yaş olacak
dün ödevini bitiremedik pes ettim gerç dergi ödeviydi kontrol edermi bilmiorum ama çok zorlanıyorumm
oğlum hızlı yap diorum anne öğretmen yavaş yapın dedi dio
oğlum yavaş yap ama sen oyalanıosun diorum
nolcak bu halimiz bilmiorum[/QUOTE
Ocak 2008 doğumluyuz.. İşimiz zor.. biz daha harflere geçmedik.. Ödev de vermiyor öğretmenimiz hala:)
geçmişe bakarken cevaplamışsınız 69 aylık diye evet o zaman sizin işinizde zor
biz birde minyon tipliyiz bizde harflere geçmedik daha
bizde daha harflere geçmedik tam olarak ilk dün e harfine benzr çizgi çalışması yapmışlar
oğlum anlatmıo naptığını babanne unutuo falan nasıl takip edicem bilmiorum
siz neredeydiniz
Kendi açıp kapatıyor.. Tuvalette küçükte problem yok sadece büyük tuvaletini yaparken alaturka tuvalette zorlanıyor..
bizimki de oğlan kendi açıyor ama kapatamıyormuş oda üzerine süveterini indiriyormuş. böyle bir çözüm bulmuş evde antreman yapıyoruz bakalım.
Maşallah öğretmenimiz hergün ödev veriyor. henüz matematik hiç yapmadık ama dün harflerde s ve y vardı kitapta 80 sayfayı geçtik. ödevler kitaptan ve fotokopi olarak geliyor ve hergün kontrol ediliyor.
geçmişe bakarken cevaplamışsınız 69 aylık diye evet o zaman sizin işinizde zor
biz birde minyon tipliyiz bizde harflere geçmedik daha
bizde daha harflere geçmedik tam olarak ilk dün e harfine benzr çizgi çalışması yapmışlar
oğlum anlatmıo naptığını babanne unutuo falan nasıl takip edicem bilmiorum
siz neredeydiniz
Benim ikinci çocuk.. Oğlanlarla kızlar farklı oluyor.. Bizim kide minyon ve okulla ilgili bir şey anlatmıyor.. Bizde önce ablasına soruyoruz. Önce o anlatıyor.. Sonra ona günün nasıl geçti diye soruyoruz.. Oğluşum da ablasına bakarak bir şeyler anlatıyor okulla ilgili çok komik bu çocuklar:)
Benim ikinci çocuk.. Oğlanlarla kızlar farklı oluyor.. Bizim kide minyon ve okulla ilgili bir şey anlatmıyor.. Bizde önce ablasına soruyoruz. Önce o anlatıyor.. Sonra ona günün nasıl geçti diye soruyoruz.. Oğluşum da ablasına bakarak bir şeyler anlatıyor okulla ilgili çok komik bu çocuklar:)
Oooo siz tecrübelisiniz...
Ve ablası varsa şanslısınız. en azından örnek alır ablası destek olur
bizde tık yok of açma o konuyu diooooo (okul)
kardeş kesinlikle istemior şiddetle karşı :)
Oooo siz tecrübelisiniz...
Ve ablası varsa şanslısınız. en azından örnek alır ablası destek olur
bizde tık yok of açma o konuyu diooooo (okul)
kardeş kesinlikle istemior şiddetle karşı :)
Çocuklar çok tatlı ben çok seviyorum çocukları.. Çalışmasam kesin 3.,4. yapardım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?