• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

beslenmeye uymuyorum ben fazla,herkes kafasına göre koyuyor,öğlen arası uzun evden çorba getiren anneler bile var,misal dün sosis,beyaz peynir,kaşar peynir,salatalık,elma,süt ve 2 tane ev yapımı poğaça koydum,bugün tost istedi eşim para verdi kantine öğlen tost gidecek bende çantasına meyve suyu,ceviz fındık ve elma koydum,ne seviyorsa onu koyucam artık,yemedikten sonra uysam ne uymasan ne,kızım poğaça börek ve gözlemeyi çok sever yapıp yapıp yolluycam artık

bende bugun patatesli gözleme koydum anneannesi yapmışta :) bende mevcan ne seviyorsa onu koyuyorum yanına.
bizde yumurta,sosis salam sucuk getirmek yasak.

ne diyecekler ;
Masa ve sıra örtüleri için şu kadar para ,
pc+printer+projeksiyon için şu kadar para,
temizlik için şu kadar para,
diye diye 300 tl yi bulduk şuan için. hayırlısı:27:

bende toplantı notunu alınca aynı senin gibi düşündüm neler isteyecekler bakalım diye :(

Annelerrr,
Biz tanışalımmıı.. Nerede oturuyoruz ne iş yapıyoruz.. Formu götüren bikaç anneyiz ve sanki cocuklar aynı sınıfta bizlerde sınıf anneleri gbi olduk:42:

Annelerrr,
Biz tanışalımmıı.. Nerede oturuyoruz ne iş yapıyoruz.. Formu götüren bikaç anneyiz ve sanki cocuklar aynı sınıfta bizlerde sınıf anneleri gbi olduk:42:

Merhaba ,
Tanışalım ne demek
Ben daha öncede belittiğim bigi Bolu’sa yaşıyorum.
Yaş 31 1 çocuğum var erkek ve 71 aylık
Devlet okuluna gidiyor.
İşletme mezunuyum özel bir firmada üretim sorumlusuyum

dün ödevimiz 1 sayfa 2 yapmaktı,bugünde 3 yapmak olucak sanırım,kızım babaannede yapmış ödevimini :52::52: şükürler olsun,yoluna girecek umarım herşey,kitap çalışmasındada noktaları birleştirip çıkan hayvanı boyamak vardı,onuda babaannede yapmış:52: akşam evde biraz çizgi çalışması,2 ve 3 sayılarını tekrar ettik ( anasıfından bildiği için kolayına geliyor) dün dikkat ettim eli biraz daha hızlanmıştı,babası eve gelince koşarak baba biliyormusun ödevlerimi babaannemde yaptığım için hiç ödevim kalmadı annemle oynuyorum diye sevinç naraları attı,artık daha hevesli ödev yapmaya,çantasınıda ödev sonrası kontrol ediyor,eşim sabah okula koşa koşa giriyor mevcan çok hevesli diyor,

dua edinde kızlar,kızım hep bu şekliyle kalsın,eskiye dönecek diye çok korkuyorummm

Gözünüz aydın, bizim ödevler tam bir kabus. Niye ödev diye bir şey var, umarım yarın ödev olmaz, endişe ediyorum yine ödev yapın diyecek diye, niye hediye vermiyor öğretmenimiz, üfffff kreş daha iyiydi orada ödev daha azdı ....... diye uzayıp giden cümleler eşliğinde yaklaşık üç saatte biten ödevlerimizi yapmaya devam ediyoruz. :43:

ankarada oturuyorum bende,kızım tek çocuk 70 aylık,33 yaşındayım,özel sektörde çalışıyorum,kızım devlet okuluna gidiyor,forumun en sorunlu çocuğu şimdilik benim kızım gibi :1: ama düzelme belirtileri başladı,sizlerden aldığım tüyolar baya işe yarıyorr.

günaydın kızlar yaz başı kızımın alt ön iki dişi yenilendi,önce dişler çıktı,sonra dişleri döküldü,şimdide yeni çıkanların sağ ve sol tarafındaki dişler sallanıyor,üst tarafta bi hareket yok daha kızım 70 aylık,çürük olsada olmasada rutin kontrole mutlaka götürün çocuklarınızı,benim kızımın arka azılarda hafif çürükler var günde 2 kere diş fırçalayın mutlaka dedi doktor teyzemiz,diş karnesi,diç macunu ve fırça hediye etti birde

doktorumuz dişlerini mutlaka siz fırçalayın kendisi oyun olarak göreceği için arka dişlerine fırçayı değdirmez dedi. 6-7 yaşlarda kalıcı azı dişleri çıkar o zaman getirin dişlerine bir sıvı süreceğiz dedi. hafta sonu tekrar baktım ama henüz çıkmamış. hiç çürük dişimiz de yok maşallah. :46:

Gözünüz aydın, bizim ödevler tam bir kabus. Niye ödev diye bir şey var, umarım yarın ödev olmaz, endişe ediyorum yine ödev yapın diyecek diye, niye hediye vermiyor öğretmenimiz, üfffff kreş daha iyiydi orada ödev daha azdı ....... diye uzayıp giden cümleler eşliğinde yaklaşık üç saatte biten ödevlerimizi yapmaya devam ediyoruz. :43:

off sende bendensin desene,gerçi ben yeni yeni atlatıyorum o dönemi ama umarım senin kuzucukta en kısa sürede toparlar,benim kızımda anaokul ile 1.sınıf ayrımını yeni yeni yapıyor,

doktorumuz dişlerini mutlaka siz fırçalayın kendisi oyun olarak göreceği için arka dişlerine fırçayı değdirmez dedi. 6-7 yaşlarda kalıcı azı dişleri çıkar o zaman getirin dişlerine bir sıvı süreceğiz dedi. hafta sonu tekrar baktım ama henüz çıkmamış. hiç çürük dişimiz de yok maşallah. :46:

sabah dişlerini acele fırçalıyor ama her akşam yatmadan önce ikimiz beraber fırçalıyoruz,beni taklit ettiği için herhangi bir sorunumuz olmuyor şimdilik

Merhaba ,
Tanışalım ne demek
Ben daha öncede belittiğim bigi Bolu’sa yaşıyorum.
Yaş 31 1 çocuğum var erkek ve 71 aylık
Devlet okuluna gidiyor.
İşletme mezunuyum özel bir firmada üretim sorumlusuyum

ankarada oturuyorum bende,kızım tek çocuk 70 aylık,33 yaşındayım,özel sektörde çalışıyorum,kızım devlet okuluna gidiyor,forumun en sorunlu çocuğu şimdilik benim kızım gibi :1: ama düzelme belirtileri başladı,sizlerden aldığım tüyolar baya işe yarıyorr.
=> Düzelicek Allahın izniyleeee...:nazar:

Bende 31 yaşındayım ,Ankarada oturuyorum.. Benimde kızım tek çocuk 73 aylık. Devlet okulunda..Bende özelde çalışıyorum , proje sorumlusuyum. Akşama kadar pc basında oldugum ıcın forum sahibi gibi oldum:26: mevcanım kusura bakma:42: :35:

Son düzenleme:

Bende 31 yaşındayım ,Ankarada oturuyorum.. Benimde kızım tek çocuk 73 aylık. Devlet okulunda..Bende özelde çalışıyorum , proje sorumlusuyum. Akşama kadar pc basında oldugum ıcın forum sahibi gibi oldum:26: mevcanım kusura bakma:42: :35:

ne demek tatlım,forumu sahiplenmenden sadece mutluluk duyarım,hem ne güzel sayenizde aktif olarak kalıyor,çok güzel bilgi akışı sağlıyoruz,

ankara, yaş 37, 73 aylık tek çocuk (benim ki erkek) ve özel sektör devlet okulu.

off sende bendensin desene,gerçi ben yeni yeni atlatıyorum o dönemi ama umarım senin kuzucukta en kısa sürede toparlar,benim kızımda anaokul ile 1.sınıf ayrımını yeni yeni yapıyor,

Sağol Mev*Can. Çok yoruluyorum akşama kadar pc başındayım. Akşam 20.00 gibi evde oluyorum yemek ödev derken saat gece 24.00 oluyor. Hadi sen şöyle akıllısın böyle başarılı olacaksın hadi yavrum diye diye 3 sayfa bitiriyoruz. çok yavaş 1 satır yazıyor ya mola istiyor yada annecim biliyormusun bugün okulda yada serviste .... diye başlayan cümleler geliyor. inşallah bizde bu günleri geride bırakırız.

Selam kızlar ben de 32 yaşındayım. ev hanımıyım. Okula giden kızım da 68 aylık. Kocaeli'de oturuyorum. Bi de 1 yaşında oğlum var.

Sağol Mev*Can. Çok yoruluyorum akşama kadar pc başındayım. Akşam 20.00 gibi evde oluyorum yemek ödev derken saat gece 24.00 oluyor. Hadi sen şöyle akıllısın böyle başarılı olacaksın hadi yavrum diye diye 3 sayfa bitiriyoruz. çok yavaş 1 satır yazıyor ya mola istiyor yada annecim biliyormusun bugün okulda yada serviste .... diye başlayan cümleler geliyor. inşallah bizde bu günleri geride bırakırız.

cnm senin cocukla kim ilgileniyor gelene kadar. O yardımcı olsa sana. gece 12de yatıyor öylemi?
Zamanla alışır inşallah.. Benim kızımda full çene. Ders yaparken uzagında oturup tv vs kapayıp sessiz biortamda bitene kadar ses yok diyoruz. İnşallah istikrarlı olur..:28:

Selam kızlar ben de 32 yaşındayım. ev hanımıyım. Okula giden kızım da 68 aylık. Kocaeli'de oturuyorum. Bi de 1 yaşında oğlum var.
Allah kolaylık versin canım senin işin daha zor. Biz sanırım genelde tek çocuk.. :1:

Allah kolaylık versin canım senin işin daha zor. Biz sanırım genelde tek çocuk.. :1:[/QUOTE]
Sağol canım. Her açıdan zor. Kızım ödevlerini yaparken kardeşi de yanına gidip onu çimdikliyor, ısırıyor bi de kalemlerini alıp ödev kağıtlarını karalamaya çalışıyor. Ödev yapmaktan nefret edicek kızım ondan korkuyorum. Evimiz 2+1 kızımın rahat ders çalışabileceği ayrı bi odası yok, çalışma masası yok. Yine de o şartlarda zar zor yapıyoruz derslerimizi.

Allah kolaylık versin canım senin işin daha zor. Biz sanırım genelde tek çocuk.. :1:
Sağol canım. Her açıdan zor. Kızım ödevlerini yaparken kardeşi de yanına gidip onu çimdikliyor, ısırıyor bi de kalemlerini alıp ödev kağıtlarını karalamaya çalışıyor. Ödev yapmaktan nefret edicek kızım ondan korkuyorum. Evimiz 2+1 kızımın rahat ders çalışabileceği ayrı bi odası yok, çalışma masası yok. Yine de o şartlarda zar zor yapıyoruz derslerimizi.[/QUOTE]

evlere şenlik denilen şey sizin ev gibidir sanırım:24::24::24:
İşin gercekten cok zormuş.. Bari uyku saatlerini ayarlasan yada uyku saatinde yaptırsan..

Formun en büyüğü benim heralde :) 39 yaşındayım :) özel bir şirkette çalışıyorum,
74 aylık ve 22 aylık 2 kızım var :) istanbulda oturuyorum.

Sağol canım. Her açıdan zor. Kızım ödevlerini yaparken kardeşi de yanına gidip onu çimdikliyor, ısırıyor bi de kalemlerini alıp ödev kağıtlarını karalamaya çalışıyor. Ödev yapmaktan nefret edicek kızım ondan korkuyorum. Evimiz 2+1 kızımın rahat ders çalışabileceği ayrı bi odası yok, çalışma masası yok. Yine de o şartlarda zar zor yapıyoruz derslerimizi.

seni en iyi ben anlarım :( 2 çocuğun zorluklarını :) ikisininde ilgi istemesini :) hangi sine yetişeceğini bilememeyi , e birde çalışan anne olunca çok zor .....
bu arada hep birlikte ders yapıyoruz biz :) ufaklıgada defter kalen veriyoruzki bizi rahat bıraksın diye :) :)

Son düzenleme:
Back