Sizde çürük yok mu hiç?
Neden zor?
çok şükür yok bizde... bu yaşta dolgu yapılacak çok erken o nedenle zor dedim. Kendi dişi gibi olmaz anlamında.
şu diş albümünü nerden aldın 27.01 benimde aklıma yattı bende alayım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde çürük yok mu hiç?
Neden zor?
Çok teşekkür ederim. bende akam görünce hem heyecanlandım hem korktum çünükü geriden içe doğru çıkmış
bak bende diş albümünü hiç duymmamıştım cahil kalmışım hemen araştırayım
benimki şuan tam 71 aylık sizden 2 ay küçügüz bende hiç beklemiodum önde çürük falan yoktu
6 çüürk ona da şaşırdım
diş albümü nasıl birşey :) bende 2 tane diş var kutuda duruyorda :) bende yapayım :)
çok şükür yok bizde... bu yaşta dolgu yapılacak çok erken o nedenle zor dedim. Kendi dişi gibi olmaz anlamında.
şu diş albümünü nerden aldın 27.01 benimde aklıma yattı bende alayım.
bende görünce sallandıgını ilk çok korkmuştum. hatta yemek yerken düşecek diye , çok şükür büyüdüğünü gösterdiği için kızımda çok sevindi dişinin çıkmasına :) herkezede gösterdi dişini :)
Merhaba kızlar
bugün oğlumun ilk dışını çektirdik arkadan yenisi çıktığı diş sallanmaya başlamış
ben daha görmedim
sizlerin çocuklarının diş durumu nedir?
doktor 6 tane çürük var dolgu yapalım demiş?
bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşım yaparlarsa sevinirim...
kızlar bu arada çürükler görünmeyen çürüklermi..
benim kızımdada yok gbi çürük.. kontrole mi götürsem bilemedim..
Benim oğlum 75 aylık oldu dün
geçtiğimiz yaz ilk diş i döküldü mısır yerken yuttu disini de (
Agzinda 5 dolgu var hiç sesi çıkma di dolgu yapilirken masallah
Maşallah ya ağrı eşiği yüksek yada cok dayanıklı bir çocuk. Biz biyerimizi sıyırıyoruz 3 gün ona ağlıyoruz o derece ..:18:Benim oğlum 75 aylık oldu dün
geçtiğimiz yaz ilk diş i döküldü mısır yerken yuttu disini de (
Agzinda 5 dolgu var hiç sesi çıkma di dolgu yapilirken masallah
Benimkindede göürünr öğle bildiğimiz çürük yok diş üzerleri karalı olmuş sanırım onlar çürük
Kontrole götürmenizde fayda var. Hatta doktorunuza danışın ben bi ara çok araştırmıştım yaptırcaktım zamanım oladı.
Fissür örtücü süt dişlerinede kalıcı dişlerede uygulanabiliyormuş.
Dişlerin üzerine yapılan seffamsı bir tabaka çürümeyi önleyici
gidip görüşürseniz sonuçlarını iletin bizlerede:)
dün ödevimiz 1 sayfa 2 yapmaktı,bugünde 3 yapmak olucak sanırım,kızım babaannede yapmış ödevimini şükürler olsun,yoluna girecek umarım herşey,kitap çalışmasındada noktaları birleştirip çıkan hayvanı boyamak vardı,onuda babaannede yapmış akşam evde biraz çizgi çalışması,2 ve 3 sayılarını tekrar ettik ( anasıfından bildiği için kolayına geliyor) dün dikkat ettim eli biraz daha hızlanmıştı,babası eve gelince koşarak baba biliyormusun ödevlerimi babaannemde yaptığım için hiç ödevim kalmadı annemle oynuyorum diye sevinç naraları attı,artık daha hevesli ödev yapmaya,çantasınıda ödev sonrası kontrol ediyor,eşim sabah okula koşa koşa giriyor mevcan çok hevesli diyor,
dua edinde kızlar,kızım hep bu şekliyle kalsın,eskiye dönecek diye çok korkuyorummm
Gözün aydın canım ,
bak senin kuzunda randıman aldı.. allah bozmasın inşallah , hepimizin kuzularına zihin açıklığı versin..
Yalnız bizimde öğretmen yavaş çıktı :26:
hala dalga vs yapıyoruz ne harf nede rakam çalışması var..
Bugün güzel yazı defterini istemiş sanırım bismillah deyip başlicaz
maşallah prensese :) daim olur inşallah mevcanım :) ne yemekler koyuyorsunuz mevcan yanına
bizimde aynen dalga ve değişik çekkiller yapıyorlar :) bizden de daha güzel yazı defteri istemedi :) ben hiç acele etmiyorum :) sırasıyla zamanla hepsini öğrenecekler inşallah... sonuçta uyum çalışmalarındalar :) bizede not göndermişler cuma öğle arası toplantı varmış, bakalım ne diyecekler :)