• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Çok teşekkür ederim. bende akam görünce hem heyecanlandım hem korktum çünükü geriden içe doğru çıkmış:(

bak bende diş albümünü hiç duymmamıştım cahil kalmışım :( hemen araştırayım
benimki şuan tam 71 aylık sizden 2 ay küçügüz bende hiç beklemiodum önde çürük falan yoktu:(
6 çüürk ona da şaşırdım:(

bende görünce sallandıgını ilk çok korkmuştum. hatta yemek yerken düşecek diye , çok şükür büyüdüğünü gösterdiği için kızımda çok sevindi dişinin çıkmasına :) herkezede gösterdi dişini :)

çok şükür yok bizde... bu yaşta dolgu yapılacak çok erken o nedenle zor dedim. Kendi dişi gibi olmaz anlamında.

şu diş albümünü nerden aldın 27.01 benimde aklıma yattı bende alayım.

Ne mutlu size.... bizde biraz sanırım ırsi:(
bende çok çektim:(

bende görünce sallandıgını ilk çok korkmuştum. hatta yemek yerken düşecek diye , çok şükür büyüdüğünü gösterdiği için kızımda çok sevindi dişinin çıkmasına :) herkezede gösterdi dişini :)

bakalım ben deha ggörmedim bizimkinin tepkisi ne olmuş ne yapacak?
evet ya öyle böyle büyüyorlar bir bakmışız 3 ay sonra okumaya başlamışlar:)

kızlar bu arada çürükler görünmeyen çürüklermi..
benim kızımdada yok gbi çürük.. kontrole mi götürsem bilemedim..:53:

Merhaba kızlar
bugün oğlumun ilk dışını çektirdik arkadan yenisi çıktığı diş sallanmaya başlamış
ben daha görmedim:(
sizlerin çocuklarının diş durumu nedir?
doktor 6 tane çürük var dolgu yapalım demiş?
bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşım yaparlarsa sevinirim...

Benim oğlum 75 aylık oldu dün
geçtiğimiz yaz ilk diş i döküldü mısır yerken yuttu disini de :((

Agzinda 5 dolgu var hiç sesi çıkma di dolgu yapilirken masallah

kızlar bu arada çürükler görünmeyen çürüklermi..
benim kızımdada yok gbi çürük.. kontrole mi götürsem bilemedim..:53:

Benimkindede göürünr öğle bildiğimiz çürük yok diş üzerleri karalı olmuş sanırım onlar çürük:(
Kontrole götürmenizde fayda var. Hatta doktorunuza danışın ben bi ara çok araştırmıştım yaptırcaktım zamanım oladı.
Fissür örtücü süt dişlerinede kalıcı dişlerede uygulanabiliyormuş.
Dişlerin üzerine yapılan seffamsı bir tabaka çürümeyi önleyici
gidip görüşürseniz sonuçlarını iletin bizlerede:)

Offf sizinki kötü bi deneyim olmuş:(
bizimkide çekilirken hiç ağlamamış pıt çıkarmışlar sadece sıktıkları ilaç migdesini bulandırmış:(
akşam baktım dişine mini mini minnacık bişi:)
bende dolgu yapyırmaya karar verdim 10 yaşına kadar bu dişleri kullanması gerek demiş doktor

Maşallah ya ağrı eşiği yüksek yada cok dayanıklı bir çocuk. Biz biyerimizi sıyırıyoruz 3 gün ona ağlıyoruz o derece ..:18:

Benimkindede göürünr öğle bildiğimiz çürük yok diş üzerleri karalı olmuş sanırım onlar çürük:(
Kontrole götürmenizde fayda var. Hatta doktorunuza danışın ben bi ara çok araştırmıştım yaptırcaktım zamanım oladı.
Fissür örtücü süt dişlerinede kalıcı dişlerede uygulanabiliyormuş.
Dişlerin üzerine yapılan seffamsı bir tabaka çürümeyi önleyici
gidip görüşürseniz sonuçlarını iletin bizlerede:)

Onu bende duymuştum , cokta arastırdım hatta bi arkadasım yaptırdı kızına.. Kimi doktor öneriyo kımısı karsı cıkıyo onların arasındakı uyuşmazlık bizide arada bırakıyor..:43:

Dün bütün dişlerini yokladım hiç biri sallanmıyordu :37::37:

günaydın kızlar yaz başı kızımın alt ön iki dişi yenilendi,önce dişler çıktı,sonra dişleri döküldü,şimdide yeni çıkanların sağ ve sol tarafındaki dişler sallanıyor,üst tarafta bi hareket yok daha kızım 70 aylık,çürük olsada olmasada rutin kontrole mutlaka götürün çocuklarınızı,benim kızımın arka azılarda hafif çürükler var günde 2 kere diş fırçalayın mutlaka dedi doktor teyzemiz,diş karnesi,diç macunu ve fırça hediye etti birde

dün ödevimiz 1 sayfa 2 yapmaktı,bugünde 3 yapmak olucak sanırım,kızım babaannede yapmış ödevimini :52::52: şükürler olsun,yoluna girecek umarım herşey,kitap çalışmasındada noktaları birleştirip çıkan hayvanı boyamak vardı,onuda babaannede yapmış:52: akşam evde biraz çizgi çalışması,2 ve 3 sayılarını tekrar ettik ( anasıfından bildiği için kolayına geliyor) dün dikkat ettim eli biraz daha hızlanmıştı,babası eve gelince koşarak baba biliyormusun ödevlerimi babaannemde yaptığım için hiç ödevim kalmadı annemle oynuyorum diye sevinç naraları attı,artık daha hevesli ödev yapmaya,çantasınıda ödev sonrası kontrol ediyor,eşim sabah okula koşa koşa giriyor mevcan çok hevesli diyor,

dua edinde kızlar,kızım hep bu şekliyle kalsın,eskiye dönecek diye çok korkuyorummm

Gözün aydın canım ,
bak senin kuzunda randıman aldı.. :nazar: allah bozmasın inşallah , hepimizin kuzularına zihin açıklığı versin..
Yalnız bizimde öğretmen yavaş çıktı :26:
hala dalga vs yapıyoruz ne harf nede rakam çalışması var..
Bugün güzel yazı defterini istemiş sanırım bismillah deyip başlicaz :1:

dün ödevimiz 1 sayfa 2 yapmaktı,bugünde 3 yapmak olucak sanırım,kızım babaannede yapmış ödevimini :52::52: şükürler olsun,yoluna girecek umarım herşey,kitap çalışmasındada noktaları birleştirip çıkan hayvanı boyamak vardı,onuda babaannede yapmış:52: akşam evde biraz çizgi çalışması,2 ve 3 sayılarını tekrar ettik ( anasıfından bildiği için kolayına geliyor) dün dikkat ettim eli biraz daha hızlanmıştı,babası eve gelince koşarak baba biliyormusun ödevlerimi babaannemde yaptığım için hiç ödevim kalmadı annemle oynuyorum diye sevinç naraları attı,artık daha hevesli ödev yapmaya,çantasınıda ödev sonrası kontrol ediyor,eşim sabah okula koşa koşa giriyor mevcan çok hevesli diyor,

dua edinde kızlar,kızım hep bu şekliyle kalsın,eskiye dönecek diye çok korkuyorummm

maşallah prensese :) daim olur inşallah mevcanım :) ne yemekler koyuyorsunuz mevcan yanına :(

Gözün aydın canım ,
bak senin kuzunda randıman aldı.. :nazar: allah bozmasın inşallah , hepimizin kuzularına zihin açıklığı versin..
Yalnız bizimde öğretmen yavaş çıktı :26:
hala dalga vs yapıyoruz ne harf nede rakam çalışması var..
Bugün güzel yazı defterini istemiş sanırım bismillah deyip başlicaz :1:

bizimde aynen dalga ve değişik çekkiller yapıyorlar :) bizden de daha güzel yazı defteri istemedi :) ben hiç acele etmiyorum :) sırasıyla zamanla hepsini öğrenecekler inşallah... sonuçta uyum çalışmalarındalar :) bizede not göndermişler cuma öğle arası toplantı varmış, bakalım ne diyecekler :)

maşallah prensese :) daim olur inşallah mevcanım :) ne yemekler koyuyorsunuz mevcan yanına :(

beslenmeye uymuyorum ben fazla,herkes kafasına göre koyuyor,öğlen arası uzun evden çorba getiren anneler bile var,misal dün sosis,beyaz peynir,kaşar peynir,salatalık,elma,süt ve 2 tane ev yapımı poğaça koydum,bugün tost istedi eşim para verdi kantine öğlen tost gidecek bende çantasına meyve suyu,ceviz fındık ve elma koydum,ne seviyorsa onu koyucam artık,yemedikten sonra uysam ne uymasan ne,kızım poğaça börek ve gözlemeyi çok sever yapıp yapıp yolluycam artık

bu arada dün fotokopi yollamış hocamız,sesli harflerin el yazısı halini,mesela o harfi yanına okul resmi koymuşlar,odasına asın bol bol tekrar yapın diye not vardı üstünde,kızım tüm harfleri biliyor ama büyük harfleri,küçükleri akşam denettim e hariç hepsini yaptı bende üstelemedim okulda öğrenir nede olsa diye

bizimde aynen dalga ve değişik çekkiller yapıyorlar :) bizden de daha güzel yazı defteri istemedi :) ben hiç acele etmiyorum :) sırasıyla zamanla hepsini öğrenecekler inşallah... sonuçta uyum çalışmalarındalar :) bizede not göndermişler cuma öğle arası toplantı varmış, bakalım ne diyecekler :)

ne diyecekler ;
Masa ve sıra örtüleri için şu kadar para ,
pc+printer+projeksiyon için şu kadar para,
temizlik için şu kadar para,
diye diye 300 tl yi bulduk şuan için. hayırlısı:27:

Back