• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

dün bizim ödevimiz kukla yapmaktı :) bayağı zaman aldı ama :) genede keyif aldık :)
bu arada kızlar ödevleri öğretmen sizlere notlamı bildiriyor kağıt falanmı yazıyor ?

canım biz güzel yazı defterini kullanıyoruz ödev için,mesela öğretmen ilk satıra 1 1 1 yapmış bu demek oluyorki o sayfa birlerle dolacak :34: yada fotokopi veriyor noktaların üstünden gidiyoruz,kitap çalışmalarını okulda yaptırıyor,kesmeli boyamalı yeri çocuklara gösteriyor,onlarda bize,akşam aslan vardı mesela noktalarla onu tamamladık,sonrada boyadık.eve not olarak fotokopilerde şey yazıyor genelde " ödevlerini düzenli bir şekilde yapmasına lütfen yardımcı olunuz" ama bu not bana deil tüm velilere gidiyor:34:

dün anladığım kadarı ile sınıfa stajyerler gelmiş(kızım bi abla bi abi geldi dedi) en güzel 1 yapan çocuğu arıyorlarmış:1: kızım ben parmak kaldırdım abla beni seçti bende 1 yaptım aferin dedi, dedi.kızıma öğretmen soru sorarsa cevabını biliyorsan mutlaka parmak kaldır diyorum,kızımda demene gerek yokki ben zaten kaldırıyorum diyor.

Canım akıl vermek haddime düşmez ama kızımda cuma günü ateşlendi ve o halde gönderdim okula. Dikkati dağılan biduruma gelince geçici olarak pasif duruma geçiyor hastalığı. :6: nitekim öylede oldu. Genelde geceleri hastalanıyor..
Neti kurcalarken umca diye biilaç kesfettım sanırım daha oncede yazdım. cok ıyı geldı bısor sorustur derim.. şimdi kuzum pek bi iyi :nazar:

Aslında dün ben de göndermiştim. Ama öğretmenimiz hasta ise göndermenize gerek yok. şu an kaçırdığınız bir şey yok dedi. Bende diğer çocuklara da eçirmesin diye biraz evde dinlensin istedim..

Bizim cuma günleri haftalik anakarnem diye rapor geliyor orda o hafta neler yapilmis obur hafta neler yapilacak, hangi kitaplar malzemeler lazim olacak brans ogretmenlerinin istekleri neler hepsi yaziyor ve o raporda haftalik odevimizde yaziyor hangi gun hangi kitap hangi sayfalar yapilacagi yaziyo

iyiymiş sizde özey :) bizde yok öyle birşey şimdilik kızım doğru hatırlarsa söylerse anca. mesela geçen hafta hayvan resmi demiştim ya o şiirmiş :) iyimi :) dolayısıyla bizim haberimiz olmadı :(
şu sınıf anneleri arası kopukluk çok kötü ya :( ben ele alacağım diyiorum bazen ama insanlarla uğraşmakda zor :(

canım biz güzel yazı defterini kullanıyoruz ödev için,mesela öğretmen ilk satıra 1 1 1 yapmış bu demek oluyorki o sayfa birlerle dolacak :34: yada fotokopi veriyor noktaların üstünden gidiyoruz,kitap çalışmalarını okulda yaptırıyor,kesmeli boyamalı yeri çocuklara gösteriyor,onlarda bize,akşam aslan vardı mesela noktalarla onu tamamladık,sonrada boyadık.eve not olarak fotokopilerde şey yazıyor genelde " ödevlerini düzenli bir şekilde yapmasına lütfen yardımcı olunuz" ama bu not bana deil tüm velilere gidiyor:34:

dün anladığım kadarı ile sınıfa stajyerler gelmiş(kızım bi abla bi abi geldi dedi) en güzel 1 yapan çocuğu arıyorlarmış:1: kızım ben parmak kaldırdım abla beni seçti bende 1 yaptım aferin dedi, dedi.kızıma öğretmen soru sorarsa cevabını biliyorsan mutlaka parmak kaldır diyorum,kızımda demene gerek yokki ben zaten kaldırıyorum diyor.

maşallah prensese :) demek parmak kaldırıyormuş :) bizdede not kağıdı çıkarsa fotokopi noktalı kağıt yapıyoruz , zaten eve gidince hemen çantayı kurcalıyorum varmı birşey diye.. mesela bazende diyorki öğretmen yapmayanlara kızmıyor diyor :( öğretmenin kızmıyordur ama not veriyordur karnende zayıf gelir ödevimizi her daim yapmalıyız dedim.

Gözün aydın , bak toparlamaya başlamış :46::46::46::46::46::46:

Aslında dün ben de göndermiştim. Ama öğretmenimiz hasta ise göndermenize gerek yok. şu an kaçırdığınız bir şey yok dedi. Bende diğer çocuklara da eçirmesin diye biraz evde dinlensin istedim..

nazah bizim öğretmende yazmaya okumaya başladıgımızda muhakkak çok kötü değilse gelsinler gerekirse maske takarız ama konuyu kaçırmasınlar dedi. şimdi alıştırma döneminde evet kaçıracağı birşey yok şükür.

Bizim cuma günleri haftalik anakarnem diye rapor geliyor orda o hafta neler yapilmis obur hafta neler yapilacak, hangi kitaplar malzemeler lazim olacak brans ogretmenlerinin istekleri neler hepsi yaziyor ve o raporda haftalik odevimizde yaziyor hangi gun hangi kitap hangi sayfalar yapilacagi yaziyo

Sizin uygulama çok güzelmiş.
Okul devlet mi özel mi?

Kızlaar,
Kimin cocugundan hayvan resimleri istenmişti ama çocuk yanlış söylemiş olup okuldan istenilen başka biseydı. Anlatamadım ama anlamıssınızdır sanırım :ssz:
Babannemiz aradı hayvan resimleri istıyolarmıs dıye de o yazı aklıma geldi gülmüştüm hatta bende o yazıyı okurken..
birde renkli mi renksizmi cıktı alsam acabaa :41:

Merhaba kızlar
bugün oğlumun ilk dışını çektirdik arkadan yenisi çıktığı diş sallanmaya başlamış
ben daha görmedim:(
sizlerin çocuklarının diş durumu nedir?
doktor 6 tane çürük var dolgu yapalım demiş?
bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşım yaparlarsa sevinirim...

Kızlaar,
Kimin cocugundan hayvan resimleri istenmişti ama çocuk yanlış söylemiş olup okuldan istenilen başka biseydı. Anlatamadım ama anlamıssınızdır sanırım :ssz:
Babannemiz aradı hayvan resimleri istıyolarmıs dıye de o yazı aklıma geldi gülmüştüm hatta bende o yazıyı okurken..
birde renkli mi renksizmi cıktı alsam acabaa :41:

o benim 27.01 :) :) renkli varsa renkli al derim :) :)

Merhaba kızlar
bugün oğlumun ilk dışını çektirdik arkadan yenisi çıktığı diş sallanmaya başlamış
ben daha görmedim:(
sizlerin çocuklarının diş durumu nedir?
doktor 6 tane çürük var dolgu yapalım demiş?
bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşım yaparlarsa sevinirim...

bizim önden 2 dişimiz çıkmıştı yenileride çıkmaya başladı :) ama biraz çarpık gibi geldi bize o yüzden telaşlandık cumartesi diş doktoruna gösterdik bizde doktor çarpıklık için çok erken dil zaten dişleri itecek ve diğer dişlerde çıkınca yerine oturacak dedi. şu aşamada bir sorun yok dedi. dolgu olayı bu yaşta çok zor :(

Yeni dişiniz hayırlı olsuun:24:
cok heyecanlandım..
Bende kızımın dişleri için netten diş albümü aldım , heyecanla dökmesini bekliyorum Allahım nasıl bir anneyım ben :7:
Canım kac aylık senın afacan.. benimki 73 aylık bugün tam.. Hani kendimle kıyaslarsam seneye dökülmeye baslaması gerek..:26:
Yada bilemedim ki , jenerasyon cok değişti :27::27::27:

cok heyecanlandım..
Bende kızımın dişleri için netten diş albümü aldım , heyecanla dökmesini bekliyorum Allahım nasıl bir anneyım ben :7:
Canım kac aylık senın afacan.. benimki 73 aylık bugün tam.. Hani kendimle kıyaslarsam seneye dökülmeye baslaması gerek..:26:

diş albümü nasıl birşey :) bende 2 tane diş var kutuda duruyorda :) bende yapayım :)

bizim önden 2 dişimiz çıkmıştı yenileride çıkmaya başladı :) ama biraz çarpık gibi geldi bize o yüzden telaşlandık cumartesi diş doktoruna gösterdik bizde doktor çarpıklık için çok erken dil zaten dişleri itecek ve diğer dişlerde çıkınca yerine oturacak dedi. şu aşamada bir sorun yok dedi. dolgu olayı bu yaşta çok zor :(

Sizde çürük yok mu hiç?
Neden zor?

cok heyecanlandım..

Çok teşekkür ederim. bende akam görünce hem heyecanlandım hem korktum çünükü geriden içe doğru çıkmış:(

bak bende diş albümünü hiç duymmamıştım cahil kalmışım :( hemen araştırayım
benimki şuan tam 71 aylık sizden 2 ay küçügüz bende hiç beklemiodum önde çürük falan yoktu:(
6 çüürk ona da şaşırdım:(

Back