dün bizim ödevimiz kukla yapmaktı :) bayağı zaman aldı ama :) genede keyif aldık :)
bu arada kızlar ödevleri öğretmen sizlere notlamı bildiriyor kağıt falanmı yazıyor ?
canım biz güzel yazı defterini kullanıyoruz ödev için,mesela öğretmen ilk satıra 1 1 1 yapmış bu demek oluyorki o sayfa birlerle dolacak yada fotokopi veriyor noktaların üstünden gidiyoruz,kitap çalışmalarını okulda yaptırıyor,kesmeli boyamalı yeri çocuklara gösteriyor,onlarda bize,akşam aslan vardı mesela noktalarla onu tamamladık,sonrada boyadık.eve not olarak fotokopilerde şey yazıyor genelde " ödevlerini düzenli bir şekilde yapmasına lütfen yardımcı olunuz" ama bu not bana deil tüm velilere gidiyor
dün anladığım kadarı ile sınıfa stajyerler gelmiş(kızım bi abla bi abi geldi dedi) en güzel 1 yapan çocuğu arıyorlarmış kızım ben parmak kaldırdım abla beni seçti bende 1 yaptım aferin dedi, dedi.kızıma öğretmen soru sorarsa cevabını biliyorsan mutlaka parmak kaldır diyorum,kızımda demene gerek yokki ben zaten kaldırıyorum diyor.