Aynen dediğin gibi boğazım agrıyo demesiyle babannesine gidip zencefilli bal yaptırdı ben yıyemıyorum o yıyo
öğretmenimiz çok iyi,kendim seçtim hocamızı ve tüm okul o hoca için çok uğraştı ,eski öğretmenimiz tavsiye etti hocayı,eminimki ilgilidir,mutlaka konuşuyordur çocuklarla ama okula henüz gidemedim, haftaya gidip konuşucam,sınıfta samimi arkadaşları var,en samimi arkadaşı 5-6 yaş grubundan arkadaşı zaten,oda kızımdan fizik ve ay olarak büyük,düşün kızımı okulda koruyup kolluyor o derece yani,kızım öyle iddia ile yapacak bir çocuk deil maalesef,ufak süprizlerle az uz yapıyor,ya aslında ödevini yapıyor bilincinde ama çok yavaş,hatta kaplumbağa hızında,1 saatte 4 sıra ödevi yapmıyor,1 şekil yapıyor bırakıyor,
eve gitmemle kızımın uyku saati arasında 1,5 saat var,yemekmi yesin,ödevmi yapsın,zaten uykudan gözleri kapanıyor,
benim elini hızlandırmam lazım,daha pratik olmalı,önerilerinizi merakla bekliyorum
gündüzleri babaannede ama orda yapmıyor,dün konuştum yapabildiği kadar yapıcak söz verdi,orda yapması için nasıl teşvik etmeliyim offfffffff
Canim.bir anda dusundumde 1.5 saatte acaba hangisi yapilir
Benim.kizimda cok hizli yapmiyor cnm ama dedigin kadar yavas degil
Mesela.ben dakika tuttugumu soyluyorum bakiyorum.ayni guzellikte daha hizli.yapiyor oysqki tutmuyorum ama onu heyecanlandiriyor
Birde boyama odevi varsa asla.kuru kalem.kullanmiyoruz pastalde daha kisa sureli boyamayi bitirebiliyor
Hafta sonu icin 5 sayfa arkali onlu fotokobi var yani in sayfaa 5 birini 5 birini yaptiricam
Arkadadasimim ablasi var ozel bir okulda pedogog o anlatmisti
Cocuk evde yapmak istemiyorsa zorlamicakmissin birkac kez yapmadiginda arkadaslarinin yaptigini gorunce ogretmenimde bakmak istediginde odevi gosteremedigi durumda utanma devreye girip kendi odev yapma bilincine variyormus