İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Siz hızlı başlamıssınız. Bız defterlerin ilk sayfasına bayrak ve Atatürk resmi yapıstırdık sonraki sayfayada 2 kıta istiklal marşı . dun biraz matematik yapmışlar.
Ama genel duruma bakmak için sizin öğretmen guzel bir yontem yapmış.
İlk gün bizimkilerde tatilde neler yaptıklarını a4 yazmışlar. benimkinin yazısı faciaydı

Bizim henüz belli olmadı yardımcılar sadece ing ler belli.
Ama kesin olacakmış. Belli olunca yazarım.

Saat vardı sanırım ama iyi fikir.
Bakalım belki diğer arkadaşlardanda bir fikir gelebilir.

herkeze merhabalar gecmis bayraminiz kutlu olsun
yeni bir okul donemi basladi yavrulalrimiza bol basarili huzurlu gunler diliyorum
jordan iki farkli heyecaniniz vardi ogretmenleriniz nasil ilk izlenimde
Sağol canım, hepimize inşallah. Öyle yoğun ve yorgun bir hafta oldu ki hiç bakamadım guruba. Hem kendi okulum hem çocukların okulunda ilk hafta telaşı çok yordu beni. Akşam 9 da sızıyordum yorgunluktan.
Minnaklara gelince, çok şükür ilk hafta izlenimlerim olumlu okulhakkında, tabi yine de zaman gösterecek ama okul yeni olmasına rağmen çok dinamik bir kadrosu var, sahipleri bile tek tek ilgileniyor çocuklarımızla.
Oğlumun bu defa ki öğretmeni bayan ve çok fedakar. Sanırım bayanların yaratılıştan gelen bu anaç ve fedakarlık özellikleri ister istemez işlerine de yansıyor. Çok genç bir bayan ve yeni evlendi geçen ay. Fakat ilgi tavan, çocuğun kapasitesini hemen anlamış, farklı yayın falan verecem ona dedi. Yemek saatinde falan gittim izledim, çok sahip çıkıyor sınıfına. Zaten 14 kişiler, harika bi sayı bence. İnşallah hep böyle iyi gider, oğlumda çok sevdi öğretmenini.
Kızıma gelince, alışma problemi Olmadı beklediğim üzere, bıraksak okulda yatar erkek öğretmen, yeni emekli. Tavsiye üzerine verdik ona. Bakalım inş memnun kalırız. Tuvalet ablamız falan olması sevindirici. Fakat yemek zamanı sanki alışana kadar biraz sıkıntı gşbi. Yemekler 5 yıldızlı otel yemeği gibi, açık büfe ve çok lezzetli. Ama kızımın yeme problemi var, öğretmen ne kadar ilgilenebilir bilmiyorum. Sayı 22, kreşten 2 kankasıyla aynı sınıfta. Çok mutluydu kızım cidden.
Eve ödev gelmiyor, çantasız eğitim modeli uygulayacak okul, ders bitiminde okulda etüdde ödevler bitiyor ve eve gelmiyor. Gerçi ben duramam kaşınırım
Hepinize hayılı olsun kızlar, inş iyi olur hepsi

Şanssızlıklar bizi bırakmıyor bildiğiniz gibi öğretmenimiz değişmişti. Eski öğretmenimiz nisanda doğum iznine çıkmıştı yerine başka öğretmen geldi. 3.sinifta doğuma giden gelecekti ama eşinin tayini çıkmış ,yeni bir öğretmen geldi tam alıştılar ona kadın ayağını kırmış 1 ay yok bugün yine başka bir öğretmen geldi 1 ay o gelecekmiş. Bahtsız bedevilere döndük. Oğlum pek etkilenmedi ama biz veliler sinir olduk bu duruma. Habire yeni öğretmen. Neyse yapacak bir şey yok sağlık bu

Kızlar yine ben, ve canım sıkıldı. Yeni gelen öğtetmen çok bağırıyormuş. Dün bir veli dedi ki bir öğrencinin kulağını çekmiş. Bu sabah oğluma sordum evet çekti Hamzanım kulağını dedi. Salihle benim kulağımı çekip kafalarımızı çarpıştırdı dedi. Şimdi oğlumla okula gidip konuşmayı düşünüyorum. Özel okul, ben çocuğumu dayak yesin diye mi yolluyorum ya

Hatta Oğlumun sınıf arkadaşı akşam çok ağlamış anne beni bırakma seni çok özlüyorum öğretmeni sevmedim okula gitmek istemiyorum diye

D
Durumunuza hem üzüldüm hemde şaşırdım. Bu durum bence devlet okulunda dahi kabul edilemez. Benim Kızım da etütde sorun yaşadı. Öğretmen çok sinirli dedi. Hemen sinifini değiştirdim. Idareye de öğretmenin tutumunu söyledim. Hemen konuşun bence.

Gittik konuştuk, şaka yollu yapmıştır öğretmen biz konuşuruz kendisiyle dedi müdür yardımcısı. 25 gün sonra geçen hafta gelen öğretmen gelecekmiş. Bakalım bekleyecez. Aksilikler bizi buldu bu sene

arkadaşlar özel okul ücretleri nedir bilgi verebilirmisiniz?
Özellikle teşvik alanlar ne kadarını sız ne kadarını devlet karşılıyor?

Bizim küçük şehir olduğu için daha uygun fiyatlar tabi. Normalde servis dahil 11700 ama erken kayıt indirimi ve teşvikle servissiz 528o tl ye anlaştık. Süper fiyat değil mi? Tabi büyük şehirdeki fiyatlara göre. Oğlum da burslu olduğu için sadece yemek ücreti olan 2100 tl yi ödeyeceğiz.
Ayrıca okul soygun yapmıyor burdaki diğer özeller gibi. Kitap ücreti yok, kırtasiye çok makul, forma yine öyle. Yemek de kahvaltı var, öğlen açık büfe ve belki 1. Sınıflara ikindi kahvaltısı da verilebilirmiş.

Tövbee, manyak mı bu ya?? Boş burakmayın başını ve sırun sürekli oğlunuza. Ne devlette ne özel de kabul edilemez hem de ilk haftadan.geçmiş olsun, allaha emanet olsun miniğiniz

Tövbee, manyak mı bu ya?? Boş burakmayın başını ve sırun sürekli oğlunuza. Ne devlette ne özel de kabul edilemez hem de ilk haftadan.geçmiş olsun, allaha emanet olsun miniğiniz

Konuştuk okulla öğretmenle konuşacaklarını söylediler. Biz çocuklar öğretmenin adını bile bilmiyor demiştik dün öğretmenle kahvaltı düzenlemişler okulda kaynaşmışlar, hoşlarına gitmiş. Dün oğlum geldi anne öğretmenimizin adı halilmiş dedi. Kendini tanıtmış sonunda.

Yayın soranlar vardı yanılmıyorsam. Ben bu konuda çok deli araştırıyorum kızlar, bilenler biliyor. Bu yıl daha bişey almadım. Okul türev yayınlarının setşni vermiş oğlumun sınıfına. Öğretmeni durumu fark etmişti 2. Gün, size ekstra yayın söylesem alır mısınız? dedi. Tabi dedim. Beklemedeyiz henüz. Bugün taradım biraz. İlk 2 yıl ki tecrübelerime de bakınca, tudem ve anafen vazgeçilmezlerimiz olur yine. Bunun dışında beğendiklerim: sözün özü, ata, kırmızı beyaz, zirve, national geographic... Yeni bişey bulursam yazarım kızlar. Sizlerde durum ne?

Biz Zirvenin fen bilgisini aldık zambak dilbilgisi zambak hücreleme matematik aldıl birde zirve hayat bilgisi aldık

ooo cok can sıkici olmus biz devlette bu durumu kabul.edemedik ki cocuk heryerde cocuk sizde tepki vermekle cok iyi yapmissiniz mutsuz oldugu ortam her yince etkiliyor cocugu

bizde ucretlerini verdik bu hafta gelmesi bekleniyor gelince paylasirim ogretmenimiz eminim koca yaz arastormistor:)

kizlar bu ara cok yazamiyprum aktifiz bu ara cok
hafta sonu 4 saat kursumjz var ogretmen veriyor matematik fen bilgisi turkce derslerinden
hafta icin ise ders saatlerinden harcamak istemedigi icin. 10 ar kislik gruplar halinde akil.oyunlari var 2.5 saat simdilik keyifle giduyor duzlem duzlemsel sekil geometrik sekikler prizma ve duyu organlarindalar
ve carpim tablosu tekrari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…