iyi gidiyor arkadasim ilk gun devletkn verdigi kitaplar geldi kapladik simiftaki dolaplarina yerlestirdik dun 50 soruluk snav yapmis yaz dineminde olan durumlarina bakmak icin bugunde tek tek okutmus okuma hizlari ne durumda diye bizde durumlar boyle sizde durumlar nasil
Sinif icin hediye guzel bir fikir hic aklima gelmemis sinifta saat yoksa olabilir mi acaba bu yil daha detayli ogrenicekler
Devletin verdiği kitaplar dışında hangi yardımcı kitapları alacaksınız biz zirve ve zambak aldık. Bir sürü yardımcı kitap aldik. Dün öğretmenin istediklerini dolaba yerleştirdik. Ilk günden beri ödevlerimiz oluyor. Yeni öğretmeni de sevdik
iyi gidiyor arkadasim ilk gun devletkn verdigi kitaplar geldi kapladik simiftaki dolaplarina yerlestirdik dun 50 soruluk snav yapmis yaz dineminde olan durumlarina bakmak icin bugunde tek tek okutmus okuma hizlari ne durumda diye bizde durumlar boyle sizde durumlar nasil
Sinif icin hediye guzel bir fikir hic aklima gelmemis sinifta saat yoksa olabilir mi acaba bu yil daha detayli ogrenicekler
Sağol canım, hepimize inşallah. Öyle yoğun ve yorgun bir hafta oldu ki hiç bakamadım guruba. Hem kendi okulum hem çocukların okulunda ilk hafta telaşı çok yordu beni. Akşam 9 da sızıyordum yorgunluktan.herkeze merhabalar gecmis bayraminiz kutlu olsun
yeni bir okul donemi basladi yavrulalrimiza bol basarili huzurlu gunler diliyorum
jordan iki farkli heyecaniniz vardi ogretmenleriniz nasil ilk izlenimde
DKızlar yine ben, ve canım sıkıldı. Yeni gelen öğtetmen çok bağırıyormuş. Dün bir veli dedi ki bir öğrencinin kulağını çekmiş. Bu sabah oğluma sordum evet çekti Hamzanım kulağını dedi. Salihle benim kulağımı çekip kafalarımızı çarpıştırdı dedi. Şimdi oğlumla okula gidip konuşmayı düşünüyorum. Özel okul, ben çocuğumu dayak yesin diye mi yolluyorum ya
Bizde Teşvik yok o konuda bilgim yok. Istanbuldayım 2 senedir 21.000 veriyoruz bizarkadaşlar özel okul ücretleri nedir bilgi verebilirmisiniz?
Özellikle teşvik alanlar ne kadarını sız ne kadarını devlet karşılıyor?
Tövbee, manyak mı bu ya?? Boş burakmayın başını ve sırun sürekli oğlunuza. Ne devlette ne özel de kabul edilemez hem de ilk haftadan.geçmiş olsun, allaha emanet olsun miniğinizKızlar yine ben, ve canım sıkıldı. Yeni gelen öğtetmen çok bağırıyormuş. Dün bir veli dedi ki bir öğrencinin kulağını çekmiş. Bu sabah oğluma sordum evet çekti Hamzanım kulağını dedi. Salihle benim kulağımı çekip kafalarımızı çarpıştırdı dedi. Şimdi oğlumla okula gidip konuşmayı düşünüyorum. Özel okul, ben çocuğumu dayak yesin diye mi yolluyorum ya
Tövbee, manyak mı bu ya?? Boş burakmayın başını ve sırun sürekli oğlunuza. Ne devlette ne özel de kabul edilemez hem de ilk haftadan.geçmiş olsun, allaha emanet olsun miniğiniz
ooo cok can sıkici olmus biz devlette bu durumu kabul.edemedik ki cocuk heryerde cocuk sizde tepki vermekle cok iyi yapmissiniz mutsuz oldugu ortam her yince etkiliyor cocuguGittik konuştuk, şaka yollu yapmıştır öğretmen biz konuşuruz kendisiyle dedi müdür yardımcısı. 25 gün sonra geçen hafta gelen öğretmen gelecekmiş. Bakalım bekleyecez. Aksilikler bizi buldu bu sene
bizde ucretlerini verdik bu hafta gelmesi bekleniyor gelince paylasirim ogretmenimiz eminim koca yaz arastormistor:)Yayın soranlar vardı yanılmıyorsam. Ben bu konuda çok deli araştırıyorum kızlar, bilenler biliyor. Bu yıl daha bişey almadım. Okul türev yayınlarının setşni vermiş oğlumun sınıfına. Öğretmeni durumu fark etmişti 2. Gün, size ekstra yayın söylesem alır mısınız? dedi. Tabi dedim. Beklemedeyiz henüz. Bugün taradım biraz. İlk 2 yıl ki tecrübelerime de bakınca, tudem ve anafen vazgeçilmezlerimiz olur yine. Bunun dışında beğendiklerim: sözün özü, ata, kırmızı beyaz, zirve, national geographic... Yeni bişey bulursam yazarım kızlar. Sizlerde durum ne?