herkeze merhabalar gecmis bayraminiz kutlu olsun
yeni bir okul donemi basladi yavrulalrimiza bol basarili huzurlu gunler diliyorum
jordan iki farkli heyecaniniz vardi ogretmenleriniz nasil ilk izlenimde
Sağol canım, hepimize inşallah. Öyle yoğun ve yorgun bir hafta oldu ki hiç bakamadım guruba. Hem kendi okulum hem çocukların okulunda ilk hafta telaşı çok yordu beni. Akşam 9 da sızıyordum yorgunluktan.
Minnaklara gelince, çok şükür ilk hafta izlenimlerim olumlu okulhakkında, tabi yine de zaman gösterecek ama okul yeni olmasına rağmen çok dinamik bir kadrosu var, sahipleri bile tek tek ilgileniyor çocuklarımızla.
Oğlumun bu defa ki öğretmeni bayan ve çok fedakar. Sanırım bayanların yaratılıştan gelen bu anaç ve fedakarlık özellikleri ister istemez işlerine de yansıyor. Çok genç bir bayan ve yeni evlendi geçen ay. Fakat ilgi tavan, çocuğun kapasitesini hemen anlamış, farklı yayın falan verecem ona dedi. Yemek saatinde falan gittim izledim, çok sahip çıkıyor sınıfına. Zaten 14 kişiler, harika bi sayı bence. İnşallah hep böyle iyi gider, oğlumda çok sevdi öğretmenini.
Kızıma gelince, alışma problemi Olmadı beklediğim üzere, bıraksak okulda yatar erkek öğretmen, yeni emekli. Tavsiye üzerine verdik ona. Bakalım inş memnun kalırız. Tuvalet ablamız falan olması sevindirici. Fakat yemek zamanı sanki alışana kadar biraz sıkıntı gşbi. Yemekler 5 yıldızlı otel yemeği gibi, açık büfe ve çok lezzetli. Ama kızımın yeme problemi var, öğretmen ne kadar ilgilenebilir bilmiyorum. Sayı 22, kreşten 2 kankasıyla aynı sınıfta. Çok mutluydu kızım cidden.
Eve ödev gelmiyor, çantasız eğitim modeli uygulayacak okul, ders bitiminde okulda etüdde ödevler bitiyor ve eve gelmiyor. Gerçi ben duramam kaşınırım
Hepinize hayılı olsun kızlar, inş iyi olur hepsi