İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Bu arada yarenler pazartesi itibari ile basladilar sabah 09.30 ile 12.30 arasi okuldalar ogretmen 200 tane hikaye kitabi 13 tane akil oyunu dikkat oyunlari getirmis bizim kiz cok ozlemis okulu gule oynaya giduyor
Hadi hayırlı olsun canım, bizimkilerde her gün soruyor, ne zaman okul açılacak diye, çok özlediler.
Bakalım yeni okulumuz umduğumuz gibi olur inş, özellikle oğlum artık inş hak ettiği değeri görür.

Bu arada yarenler pazartesi itibari ile basladilar sabah 09.30 ile 12.30 arasi okuldalar ogretmen 200 tane hikaye kitabi 13 tane akil oyunu dikkat oyunlari getirmis bizim kiz cok ozlemis okulu gule oynaya giduyor
Erken başladılar sanırım. Bu akıl oyunları, dikkat oyunları oyuncak mi kitap mi? Kullandığınız kaynakları Paylaşırsanız seveni rim. Devlet okullarında malesef bunlar pek kullanılmıyor.

Erken başladılar sanırım. Bu akıl oyunları, dikkat oyunları oyuncak mi kitap mi? Kullandığınız kaynakları Paylaşırsanız seveni rim. Devlet okullarında malesef bunlar pek kullanılmıyor.
evet gecen hafta 5 gun gittiler yaz tatilindede bu sekilde cagirmisti ogretmen bu bahsettiklerimm dikkate yonelik oyunlar odaklanmayi arttiran bu arada kizim da devlet okulunda ama ogretmenimiz sagolsun cok fedakar

Ögretmenumiz temin etmis sinifta kullaniyorlar.Bizim evimjzde iki tanesi mevcit bulundugum sehirde tek yer satiyor fakat temin etmek isterseniz iqoyuncak ta internet uzerinden temin edebilirsiniz

Helal olsun oğretmeınıze :)
Az kaldı kızlar bende bu sene etute göndermeyi planlıyorum.
Çalıştığım için gerçekten ilgilenemiyorum.

Helal olsun oğretmeınıze :)
Az kaldı kızlar bende bu sene etute göndermeyi planlıyorum.
Çalıştığım için gerçekten ilgilenemiyorum.
gecen yıl yarım donem etude gıttı..
ınanılmaz kotu bır deneyım oldu. bu sene mumkun oldugunca yolkamayı planlamıyroum. dedesı gelsın o baksın benım ıcın daha ıyı , emın olun..
ınsallah duzgun bıryer bulursunuz

Maşaallah canım. İster devlet ister özel olsun önemli olan öğretmenin kafası. İnş bizimkilere de böyle fedakar öğrtler nasip olur. Takdir ettim valla.
Kalbim güm güm kızlar, iki çocuğum için. Biri 1. Sınıf, o da abisi gibi çok zeki ama inş onun yaşadıklarını yaşamaz. Oğlum ise 3. Sınıfta 3. Öğretmenle. Umarım korkularım yerini sevince bırakır.

herkeze merhabalar gecmis bayraminiz kutlu olsun
yeni bir okul donemi basladi yavrulalrimiza bol basarili huzurlu gunler diliyorum
jordan iki farkli heyecaniniz vardi ogretmenleriniz nasil ilk izlenimde

Neden kötü bir deneyim oldu?
Bende hala kararsızım. İlimizin en buyuk etüdü yıllardır takip ederim ama ilk günden umutlarım yıkılmadı değil

Nasıl geçio ilk haftanız kızlar? ben 2 gün okuldaydım sınıf olarak çok eksiğimiz var.
bilgisayarından perdesine kadar devlet okulu olunca
sınıflarınızda yaptığınız ozel şeyler varsa paylaşabilir misiniz?
Ben çalıştığım için ilgilenemiyorum fazla. Sınıfa hatıra kullanışlı bir şey yapmak yada almak istiyorum ama aklımada birşey gelmio sizlerin belki yaptıgınız bir şey vardır

Neden kötü bir deneyim oldu?
Bende hala kararsızım. İlimizin en buyuk etüdü yıllardır takip ederim ama ilk günden umutlarım yıkılmadı değil

Kızım sürekli aç geliyordu . Kürt gbi yemek yerdi. Neden böyle geldiğini sorduğum da ; anne bana , çorba mi pilav mi yemek mi yersin diye soruyorlar. Ucu yenmez mi dedi. Etud le konuştum. Diğer çocuklar tekini yediği için bunada soru soruyirlarmjs.
Etud öğretmeni bol bol pop müzik öğretti. Çocuk tablet pc çok kullanmazdi sayesinde elinden düşmüyor.
Etud de tablet günü ve abur cubur günü yaparlardı falan. .
Bilmiyorum benim için yeterliydi. Okul etud açıyor. Bizim okul 3 e kadar. 3-5 arası okul etudune gidecek.

iyi gidiyor arkadasim ilk gun devletkn verdigi kitaplar geldi kapladik simiftaki dolaplarina yerlestirdik dun 50 soruluk snav yapmis yaz dineminde olan durumlarina bakmak icin bugunde tek tek okutmus okuma hizlari ne durumda diye bizde durumlar boyle sizde durumlar nasil
Sinif icin hediye guzel bir fikir hic aklima gelmemis sinifta saat yoksa olabilir mi acaba bu yil daha detayli ogrenicekler

Devletin verdiği kitaplar dışında hangi yardımcı kitapları alacaksınız biz zirve ve zambak aldık. Bir sürü yardımcı kitap aldik. Dün öğretmenin istediklerini dolaba yerleştirdik. Ilk günden beri ödevlerimiz oluyor. Yeni öğretmeni de sevdik

Anladım... Benimkide yemek secer kolay kolay yemez. geldiğinde aç geliyor .
onu baştan biliyordum etütün bu konuda yapacağı birşey yok ama bakalım okulda olması çok guzel
bizde 3 de çıkıyoruz servis geldi gittii derken 4 buluo akşamda gelmesi 7 yi geçio
bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…