Hadi hayırlı olsun canım, bizimkilerde her gün soruyor, ne zaman okul açılacak diye, çok özlediler.Bu arada yarenler pazartesi itibari ile basladilar sabah 09.30 ile 12.30 arasi okuldalar ogretmen 200 tane hikaye kitabi 13 tane akil oyunu dikkat oyunlari getirmis bizim kiz cok ozlemis okulu gule oynaya giduyor
Erken başladılar sanırım. Bu akıl oyunları, dikkat oyunları oyuncak mi kitap mi? Kullandığınız kaynakları Paylaşırsanız seveni rim. Devlet okullarında malesef bunlar pek kullanılmıyor.Bu arada yarenler pazartesi itibari ile basladilar sabah 09.30 ile 12.30 arasi okuldalar ogretmen 200 tane hikaye kitabi 13 tane akil oyunu dikkat oyunlari getirmis bizim kiz cok ozlemis okulu gule oynaya giduyor
Inşallah canımHadi hayırlı olsun canım, bizimkilerde her gün soruyor, ne zaman okul açılacak diye, çok özlediler.
Bakalım yeni okulumuz umduğumuz gibi olur inş, özellikle oğlum artık inş hak ettiği değeri görür.
evet gecen hafta 5 gun gittiler yaz tatilindede bu sekilde cagirmisti ogretmen bu bahsettiklerimm dikkate yonelik oyunlar odaklanmayi arttiran bu arada kizim da devlet okulunda ama ogretmenimiz sagolsun cok fedakarErken başladılar sanırım. Bu akıl oyunları, dikkat oyunları oyuncak mi kitap mi? Kullandığınız kaynakları Paylaşırsanız seveni rim. Devlet okullarında malesef bunlar pek kullanılmıyor.
Ögretmenumiz temin etmis sinifta kullaniyorlar.Bizim evimjzde iki tanesi mevcit bulundugum sehirde tek yer satiyor fakat temin etmek isterseniz iqoyuncak ta internet uzerinden temin edebilirsinizErken başladılar sanırım. Bu akıl oyunları, dikkat oyunları oyuncak mi kitap mi? Kullandığınız kaynakları Paylaşırsanız seveni rim. Devlet okullarında malesef bunlar pek kullanılmıyor.
cok sanslısınız.evet gecen hafta 5 gun gittiler yaz tatilindede bu sekilde cagirmisti ogretmen bu bahsettiklerimm dikkate yonelik oyunlar odaklanmayi arttiran bu arada kizim da devlet okulunda ama ogretmenimiz sagolsun cok fedakar
Eki Görüntüle 1637541 Eki Görüntüle 1637545
gecen yıl yarım donem etude gıttı..Helal olsun oğretmeınıze :)
Az kaldı kızlar bende bu sene etute göndermeyi planlıyorum.
Çalıştığım için gerçekten ilgilenemiyorum.
yok yaren 3.sinifa gecti 1.sinifa jordan in kizi baslicakcok sanslısınız.
Bu 1.sınıfa baslayan kızınızın ogretmenı degıl mı ?
Umarım sonuna kadar boyle olır..
Maşaallah canım. İster devlet ister özel olsun önemli olan öğretmenin kafası. İnş bizimkilere de böyle fedakar öğrtler nasip olur. Takdir ettim valla.evet gecen hafta 5 gun gittiler yaz tatilindede bu sekilde cagirmisti ogretmen bu bahsettiklerimm dikkate yonelik oyunlar odaklanmayi arttiran bu arada kizim da devlet okulunda ama ogretmenimiz sagolsun cok fedakar
Eki Görüntüle 1637541 Eki Görüntüle 1637545
Iyi bayramlarİyi bayramlar hepinize...
gecen yıl yarım donem etude gıttı..
ınanılmaz kotu bır deneyım oldu. bu sene mumkun oldugunca yolkamayı planlamıyroum. dedesı gelsın o baksın benım ıcın daha ıyı , emın olun..
ınsallah duzgun bıryer bulursunuz
Neden kötü bir deneyim oldu?
Bende hala kararsızım. İlimizin en buyuk etüdü yıllardır takip ederim ama ilk günden umutlarım yıkılmadı değil
iyi gidiyor arkadasim ilk gun devletkn verdigi kitaplar geldi kapladik simiftaki dolaplarina yerlestirdik dun 50 soruluk snav yapmis yaz dineminde olan durumlarina bakmak icin bugunde tek tek okutmus okuma hizlari ne durumda diye bizde durumlar boyle sizde durumlar nasilNasıl geçio ilk haftanız kızlar? ben 2 gün okuldaydım sınıf olarak çok eksiğimiz var.
bilgisayarından perdesine kadardevlet okulu olunca
sınıflarınızda yaptığınız ozel şeyler varsa paylaşabilir misiniz?
Ben çalıştığım için ilgilenemiyorum fazla. Sınıfa hatıra kullanışlı bir şey yapmak yada almak istiyorum ama aklımada birşey gelmio sizlerin belki yaptıgınız bir şey vardır
Kızım sürekli aç geliyordu . Kürt gbi yemek yerdi. Neden böyle geldiğini sorduğum da ; anne bana , çorba mi pilav mi yemek mi yersin diye soruyorlar. Ucu yenmez mi dedi. Etud le konuştum. Diğer çocuklar tekini yediği için bunada soru soruyirlarmjs.
Etud öğretmeni bol bol pop müzik öğretti. Çocuk tablet pc çok kullanmazdi sayesinde elinden düşmüyor.
Etud de tablet günü ve abur cubur günü yaparlardı falan. .
Bilmiyorum benim için yeterliydi. Okul etud açıyor. Bizim okul 3 e kadar. 3-5 arası okul etudune gidecek.