Aylık kaç kitap okumaları istendi. Kaçar sayfalıktatil ödevleri için aylık kıtap serısı vermısler..
kızım hazıranı bıtırdı. tatıle kadar temmuzu bıtırır yazı rahat gecırmek ıstıyormus..
ödevlerımız 1 sayfa fotokopı.. cok bısey yok bızde..
YA OKUMAK ICIN DEGIL ÖDEV KITAPLARIYDI BUNLAR..Aylık kaç kitap okumaları istendi. Kaçar sayfalık
Bizde de ödevler 2 yaprak. Haftaya göndermek istemiyorum. Biraz dinlensinler artık.
Çarpmada ne kadar ilerdeseniz böyle. Maşallah. Biz 2 rakamla tek rakamlıyı çarpıyoruz daha.
Kitap listesi nedir arkadaşım?YA OKUMAK ICIN DEGIL ÖDEV KITAPLARIYDI BUNLAR..
BİZİMKİ OKUMAYI COK SEVIYOR ALLAHTAN , BANA COK HEVESLENIYOR. MUHTEMELEN ÖDEV VERMEYECEKTIR ÖĞRT. KENDIM ALIIRM KITAPLARINI VERİRİM..
BU ARADA KIZIMA KÜÇÜK PRENSİ ALMISTIM COK ISTIYORDUM OKUMASINI 2 GÜNDE 150 SAYFA OKUDUM DİYE SEVINIYORDU. BITIRMIS HEMEN..
BENDE KİTAP LİSTESİNE AÇIĞIM ARKADAŞLAR PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ..
okuma kıtapları ıcın , isim listesi arkadasım...Kitap listesi nedir arkadaşım?
Anladım tamamdır...okuma kıtapları ıcın , isim listesi arkadasım...
benımkı kalın kıtap ıstıyor yada benımkılere sarıyor sonra 1000 tane soru o ne demek bu ne demek..
öğretmenlerınızın yada sızlerın tavsıye ettıklerı varsa ınceleyıp yararlanmak ıstıyorum..
onu gecen gunlerde okumuştum ve bakıyorum öykü denizine haftasonu alırız sanırım..Anladım tamamdır...
Bize öğretmenimiz öykü denizini aldırdı okutup sınav yapıyor ... Şimdilik bu:)
Arkadaşlar bu arada okuduğunuz kitapları ne yapıyrsunuz ben kitapları çok severim hep saklarım ama çok fazla olmaya başladılar nasıl değerendirebilirm sizler ne yapıyorsunuz
onu gecen gunlerde okumuştum ve bakıyorum öykü denizine haftasonu alırız sanırım..
kıtaplarını eşe dosta dagıtıyorum ben. defterlerını ve faaliyetlerını saklıyorum. nereye kadar saklıcam bılmıyroum ama..
kızımın degılde , kendı okudugum kıtapların bazılarının arkasında not sayfaları var..
eger kıtabı cok begendıysem kızım okusun istiyorsam ; oraya uzun uzun mektuplar yazıp , tarih atıp kuzuma saklıyorum. oda gördükce cok duygulanıyor , kitap okuma hevesi kamçılanıyor
Ay ciddi anlmda cok sinir bozucu neyseki yil soni heldi ogretmen cok onemli gercekten bizde ole bir bir bucuk yil gecirdikSize bahsetmiştim öğretmenimiz doğum yaptı stajyer öğretmene kaldık diye. Başımız dertte bu öğretmenle, çocuklar okula gitmek istemiyor, öğretmen verdiği sözleri yerine getirmiyor, dersleri de çok sıkıcı anlatıyormuş. Oğlumun kankasının ablası da onların okulunda bugün dediki salih ( oğlumun kankası) yerde ağlıyordu öğretmende ordaydı ama öyle duruyordu beni görünce kardeşini revire götür dedi bana dedi kız. Yani çocuklarla ilgilenmiyor, parka çıkaracam diyor çıkarmıyor. Bizim öğretmen çocukları son güne kadar okulda tutardı ama bu öğretmende çocuklar okuldan soğudu birkaç haftadır gitmek istemiyorlar. Derste çok gürültü oluyormuş dersi anlamıyoruz diyorlar. Başa çıkamadı sınıfla stajyer öğretmen. Allahtan sene sonu yoksa katil olurduk hepimiz uyuz olduk yeni öğretmene
Evet evet Allah razi olsunAyy ne fedakar öğretmen. Bravo ve maşaallah diyorum canım.
Maşallah öğretmenin azmine. Ama önemli olan çocuklar isteyerek gidiyor mu? Ben bu hafta göndermeyi düşünmüyorum.Herkeze merhabalar arkadaslar iki sayfa yzilmis pek bir memnun oldum:)
Bizimde okul tam gaz devam hatta dun kitap sinavlari vardi
Bu sabah gruptan yazmis okulum son gunune kadr tekrarlar devam edicek luften cocuklaei okula gonderin diye
Bu arada bizde tatil kitabu aldik hafta hafta ayrilmis her haftaya bir fasukul gevmis konu tekrarlari var
Bide setin icinde hikayelee var basliyor yariya kadar geliyor cocuk devamini tamamliyor
Odevlerde kontril edicekmis bizxe haberler boyle
Bizde iki rakamli carpmalara gecmedik su sira konu tekrari
Evet evet hatta kizim yaz tatili icinde oldukca uzgun okulda hem der hem etkinlik yapiyorlar bu son zamanlar degil yil icerisindede hep bu sekilde bundan dolayo okuldan cok keyif aliyorMaşallah öğretmenin azmine. Ama önemli olan çocuklar isteyerek gidiyor mu? Ben bu hafta göndermeyi düşünmüyorum.
Tatil kitabı hangi Yayınevi?