Canim neyseki okul kapanmasina az kaldi yoksa daha uzun sure olsa tAhammulu zor bur durum
Neyseji ogretmeniniz eylul ayinda baslicak degil mi?
Aaa hadi hayirlisu olsun arkadasimBen hergün burdayım yani sayfadayım. Bakıyorum mutlaka. Kimse yazmayınca da ben yazıyorum. Bu defa sen de yazdın, sağol canım.
Ödev vermeye devam ediyor bizim öğretmen, günde arkalı önlü 4 yaprak falan fotokopimiz var ama oğlum isyanlarda. Bu tarihte ödev mi olur diyo ve bence haksızda değil.
Kızlar bu arada bugün burs veren o okula kaydımızı yaptık, eşimi razı ettim. Burdumuz ilkokul bitene kadar devam edecek.
İnş bu defa yüzü güler oğlumun, hak ettiği sevgiyi ve değeri bulur.
Bu arada bursun orani neydi ogretmen arastirabildinizmi insalla bu kez yuzu gulcek mirzaninBen hergün burdayım yani sayfadayım. Bakıyorum mutlaka. Kimse yazmayınca da ben yazıyorum. Bu defa sen de yazdın, sağol canım.
Ödev vermeye devam ediyor bizim öğretmen, günde arkalı önlü 4 yaprak falan fotokopimiz var ama oğlum isyanlarda. Bu tarihte ödev mi olur diyo ve bence haksızda değil.
Kızlar bu arada bugün burs veren o okula kaydımızı yaptık, eşimi razı ettim. Burdumuz ilkokul bitene kadar devam edecek.
arkadasım cok hayırlı olur ınsallah..Ben hergün burdayım yani sayfadayım. Bakıyorum mutlaka. Kimse yazmayınca da ben yazıyorum. Bu defa sen de yazdın, sağol canım.
Canım %100 eğitim bursu, ilkokul bitene kadar. Servis ve yemek ücreti ödeyeceğiz sadece. Öğretmen il dışından gelecekmiş, adı falan belli. Ordu da bir kolejden geliyor. Bayan, zaten bu defa bizde bayan istiyorduk. Bakalım, inş iyidir. Artık o kadar ağzımız yandı ki, çok korkuyorum. Umarım herşey iyi olurBu arada bursun orani neydi ogretmen arastirabildinizmi insalla bu kez yuzu gulcek mirzanin
Canım okula ne için gidecekler?Aaa hadi hayirlisu olsun arkadasim
Bizimde odevlerimiz tam gaz devam bol bol bolme alistormalari var bugun kalanli bolme buyuk ve cift rakamli bolme olarak odevi vardo bence bos gecirmesinler gunleri degerlendirsinler
Yaz tatilindede iki haftada bir okula gidiceklermis bizimkiler
Ooo cok iyi gercekten masalla cok basarili bir cocuk insalla okulda bunu degerlendiriler simdidler basarilar diloyorumCanım %100 eğitim bursu, ilkokul bitene kadar. Servis ve yemek ücreti ödeyeceğiz sadece. Öğretmen il dışından gelecekmiş, adı falan belli. Ordu da bir kolejden geliyor. Bayan, zaten bu defa bizde bayan istiyorduk. Bakalım, inş iyidir. Artık o kadar ağzımız yandı ki, çok korkuyorum. Umarım herşey iyi olur
Cok iyi yarenlerinde erdemler in seti 10 kitaplik sonav oluyorlar ayin birinde yeniden varBizdede ödevlere devam... Okuma seti aldık öykü denizi 10 kitap var içinde sınav varmış sanırım. Her okudğu kitaptan sınav olucaklar.
2 basamklı çarpmalara geçmişler dün....
Canim ogretmen yazin cagirip konu tekrari ve okuma yaptiriyormusCanım okula ne için gidecekler?
Çok sağol canım, darısı tüm çocuklarımıza inşallah.Ooo cok iyi gercekten masalla cok basarili bir cocuk insalla okulda bunu degerlendiriler simdidler basarilar diloyorum
Ayy ne fedakar öğretmen. Bravo ve maşaallah diyorum canım.Canim ogretmen yazin cagirip konu tekrari ve okuma yaptiriyormus
Cok iyi yarenlerinde erdemler in seti 10 kitaplik sonav oluyorlar ayin birinde yeniden var
Iki basamaklai derkej iki rakamdami iki basamakli
waaw bunlarımı cozuyor cocuklarınız valla alkıs..2 rakam 2 basamak yani
22
44 çarpımını yapıoalr
------
88
88
-----
968 sonuç bunun gibi
2 rakam 2 basamak yani
22
44 çarpımını yapıoalr
------
88
88
-----
968 sonuç bunun gibi
Dün 3 basamaklılara 2 sayı çarpmalarına geçmişler :)waaw bunlarımı cozuyor cocuklarınız valla alkıs..