İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Ben hergün burdayım yani sayfadayım. Bakıyorum mutlaka. Kimse yazmayınca da ben yazıyorum. Bu defa sen de yazdın, sağol canım.
Ödev vermeye devam ediyor bizim öğretmen, günde arkalı önlü 4 yaprak falan fotokopimiz var ama oğlum isyanlarda. Bu tarihte ödev mi olur diyo ve bence haksızda değil.
Kızlar bu arada bugün burs veren o okula kaydımızı yaptık, eşimi razı ettim. Burdumuz ilkokul bitene kadar devam edecek.
İnş bu defa yüzü güler oğlumun, hak ettiği sevgiyi ve değeri bulur.

Aaa hadi hayirlisu olsun arkadasim
Bizimde odevlerimiz tam gaz devam bol bol bolme alistormalari var bugun kalanli bolme buyuk ve cift rakamli bolme olarak odevi vardo bence bos gecirmesinler gunleri degerlendirsinler
Yaz tatilindede iki haftada bir okula gidiceklermis bizimkiler

Bu arada bursun orani neydi ogretmen arastirabildinizmi insalla bu kez yuzu gulcek mirzanin

arkadasım cok hayırlı olur ınsallah..
cocukların mutlulugu gercekten basarısını etkılıyor yolunuz acık olsun..

Bu arada bursun orani neydi ogretmen arastirabildinizmi insalla bu kez yuzu gulcek mirzanin
Canım %100 eğitim bursu, ilkokul bitene kadar. Servis ve yemek ücreti ödeyeceğiz sadece. Öğretmen il dışından gelecekmiş, adı falan belli. Ordu da bir kolejden geliyor. Bayan, zaten bu defa bizde bayan istiyorduk. Bakalım, inş iyidir. Artık o kadar ağzımız yandı ki, çok korkuyorum. Umarım herşey iyi olur

Canım okula ne için gidecekler?

Bizdede ödevlere devam... Okuma seti aldık öykü denizi 10 kitap var içinde sınav varmış sanırım. Her okudğu kitaptan sınav olucaklar.
2 basamklı çarpmalara geçmişler dün....

Ooo cok iyi gercekten masalla cok basarili bir cocuk insalla okulda bunu degerlendiriler simdidler basarilar diloyorum

Bizdede ödevlere devam... Okuma seti aldık öykü denizi 10 kitap var içinde sınav varmış sanırım. Her okudğu kitaptan sınav olucaklar.
2 basamklı çarpmalara geçmişler dün....
Cok iyi yarenlerinde erdemler in seti 10 kitaplik sonav oluyorlar ayin birinde yeniden var
Iki basamaklai derkej iki rakamdami iki basamakli

Bizim 28 mayısta gösterimiz oldu, doğum yapan öğretmenimiz sürpriz yaptı çocukları izlemeye geldi,çocuklar çok özlemiş öğretmenlerini çok sevindiler. Bizim ödevler devam ama fazla değil 3,4 sayfa. Ama tatil moduna girdiler sanki, gevşeme oldu bizimkinde

Zarife 33 maşaaAllah biz daha o kadar ileri çarpma yapmadık.
Jordan81 paşana maşaaAllah inşaaAllah başarıları katlanarak artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…