- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar inkılap ve türk dili dersinin özetlerini bulabileceğim bir yer varmı? lütfen bi yardımcı olun..bir türlü bulamadım...
Canımsın, bak seni de motive etmişiz ya, daha ne olsun... Ama daha önce de söyledim, benim arkadaşım son haftaya da bıraksa onur belgesi almadan o sınavı bitirmezzz.
Üniteleri bitirdim ausum ama, şimdi de rehavet çöktü iyi mi? Özetleri yazmam lazım, iki gündür türlü bahaneler buluyorum kendime, kitap falan okumaya başladım, hiç hayra alamet değil. Ya da belki çok bunaldım, beynim kendine başka uğraşlar aramaya çalışıyor. Bu akşam artık başlamam lazım, haftaya sosyoloji vizeleri başlıyor...
Hiç şaşırmadım desem Aynı muhabbet bende de oluyor, bir de o hemşirenin "sen mi iyi bileceksin ben mi, senelerdir bu işi yapıyorum" bakışı, sonra tekrar tekrar delinip mahvolan bir kol, "ben demiştim el üstüüü" serzenişlerin...Hatta bana söylenen şu oluyor:" Ama çok belirgin damarınız var burada, dışarıdan bile görüyorum ben..." birkaç deneme sonra: "Ama damarınız kayıyor sizin, o yüzden el üstünü deneyeyim en iyisi..." Çok istediğim ve nadir bulunan bir kan grubuna sahip olduğum halde kan verememek de beni en çok üzen durum...
kıyamet alameti
ausum iyisin demi??
hiç alışkın değilsin sen böyle erkenden çalışmaya falan, yediğin bişeymi dokundu acaba :26::26::26:
Helal olsun sanaaa helal olsuuuun çok sevindim ausum 4 ünite demek birden, bi çırpıda vaytınız bee tebrik ediyorum bi 10 gün bana dokunmayın demişsinde inşallah bunun devamı zincirleme olarak gelir bana ve betülcüğüme verdiğin sözüde tuttun ya inanki beni hem mutlu ettin hem duygulandırdın
Merhabalar ünite sayımı bildirmekle biraz geç kaldım k bakmayın toplam 71 ünite benim 9 ders sorularım olucak bide :26:
1.) ilk vizede 3 mü 4 üniteden mi sorumluyduk tam hatırlayamadım ???
2.) aöf kitapları çok boğuyo az olan çalışma şevkimide kırıyo.. siz nerelerden hangi kaynaklardan çalışıyosunz ? kısa ve öz çalışma yöntemi nedir ?
3.) çekocular varsa paslaşalımm selamlar
şimdiden cvp veren vereyen herkeze teşekkürler
listeye eklernisiniz benide iktisattan başladım ben bitirdikçe eklicemm
ausum 32 ünitem fullendi...kara kaplı deftere eklersen sana zahmet...son iki dersim kaldı....şu elimdekini de bitirirsem inşallah, sınava kadar sadece test çözmek ve arapça ile uğraşmak istiyorum...
yooo canım gelmedi bana profilime uyarı falanda çıkmadı bildirim adıyla yoksa cevap yazıyorum
Hastayım canım ya grip oldum paspal bi haldeyim iş ev arası tam tekrarlar iyi giderken grip girdi aramıza
Aynen canım , hem size hadi az kaldı çalışın diyip diyip (deyip yazasım geliyor hep ) hem kendim hiç çalışmamış olunca ayıp oluyordu .
İyi yapmışsın arkadaşım , bir iki gün beyni başka tarafa yöneltmekte fayda var bence . Kitaplarını okuduysan , yavaş yavaş başla tekrar özetlere .
Ne güldüm yaaa , aynı şeyler hep . Siz benden iyi mi bileceksiniz ve damarda burda nasıl da gözüküyor oysa ki muhabbeti
Ben 0 + im , o da aynı değildir heralde nadir dediğine göre negatfisin sen .
Sorma ahretim sorma , geldim bir gaza . Akşam kitapları kalemleri de ortada bıraktım , eşim görsün diye
Ayy anaaaaam dedim tüm gün ders çalıştım
Merhaba pantera hoş geldin tekrar , 71 ünite çokmuş yahu Bunlar toplam mı yoksa vize mi sadece
Sorumlu ünitelere arkadaş cevap vermiş zaten , diğer soruna gelince bende uzunda olsa sadece aöf kitaplarından çalışmaktan yanayım .
Ekledim gitti gazelim .
kızlar benıde alın aranıza
işletme 4.sınıftayım
derslerım
denetım
sermaye pıyasaları ve fınansal kurumlar
stratejık yönetım 1
uluslararası şletmecılık
işletmelerde sosyal sorumluluk ve etık
toplam ünite sayısı 20
şimdiye kadar biten 5
kalan 15
yalnız ben bugun murat yayıncılıgın kıtabıbını aldım türk vergı sıstemı var gecen senekı derslerde ama bana uluslararası işletmecılık verıldı bır yanlıslık varmı acaba:26:
Aynen canım , hem size hadi az kaldı çalışın diyip diyip (deyip yazasım geliyor hep ) hem kendim hiç çalışmamış olunca ayıp oluyordu .
İyi yapmışsın arkadaşım , bir iki gün beyni başka tarafa yöneltmekte fayda var bence . Kitaplarını okuduysan , yavaş yavaş başla tekrar özetlere .
Ne güldüm yaaa , aynı şeyler hep . Siz benden iyi mi bileceksiniz ve damarda burda nasıl da gözüküyor oysa ki muhabbeti
Ben 0 + im , o da aynı değildir heralde nadir dediğine göre negatfisin sen .
Gazel canım işine yarar mı bilmiyorum ama şu linke bir bakıver ;
Açıköğretim Türk Dili ve Edebiyatı Sitesine Hoşgeldiniz
Kredili Sistem İlahiyat Onlisans: ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-II Ünite Özet
1.i cevapladım.
2i cevaplıyorum :) ben aöf den çalışıyorum diğer kitaplara güvenmiyorum geçen sene çoğu kişi hüsrana uğradı. aöfde bölüm özetleri var her ünite sonunda eğer çok sıkılıyorsan onlara çalışıp testi çöz testleri bir kagıda özet halinde yazz şahsen ben böle yapıyorum ve banko sorular geliyor :)
başka varmı canım
Merhaba pantera hoş geldin tekrar , 71 ünite çokmuş yahu Bunlar toplam mı yoksa vize mi sadece
Sorumlu ünitelere arkadaş cevap vermiş zaten , diğer soruna gelince bende uzunda olsa sadece aöf kitaplarından çalışmaktan yanayım .
alıntısız msj yazmıştım Geçmiş olsun uzun zamandır bi grip salgınıdır gidiyo valla bende nasibi kaçtır alıyorum şu an biraz daha iyiyim şükür
çookkk teşekkürlerrrr ıı ıhhh başkaa yok şimdilikk
ozaman ben kitap alıcaktım murat yayınlarının almıyım yaa amaa daral geliyo vallahi çok boğucu kitaplar ama dayancaz mecbur demekki :26:
Kaynaklarımı aldım ausum her gün en azından bir ünite bir ünite tekrar yapabiliyorum pek fırsatım olmuyor senden naber auscum neler yapıyosun bakalım diğer topiciğinde bi yeme tarifim var yarın filan yazıcam bakar ol gerçi alıntılı msj yollarım haberin olur
Evet, bak normal hayatımda negatif değilimdir hiç, ama kanım negatif. A- benim kanım, annem benden beter; AB- o.
Başladım özetlere ausum, kitabım bitti, rahatladım ben de, bugün oturdum başına. Pazartesiye kadar bitirmem lazım, yine eşim cumartesi dilediğin gibi çalış dedi, pazar zaten ders çalışma günüm. Hakkını ödeyemem gerçekten, ben anneme geçiyorum, bütün gün kapanıp ders çalışıyorum, o da oğlana bakıyor. Allah razı olsun...
Başlamak bitirmenin yarısı derler ya, sen de yolu yarıladın ausum... Sen kendi ünitelerine başlamasan bile, bizi öyle güzel motive ettin ki, senin de hakkını ödeyemeyiz. Benim arkamdan iteklemeseydin bu kadar kısa sürede bitiremezdim inan ki. Tahminimden daha kısa zamanda bütün üniteler bitti, ben de inanamıyorum cidden.
merhaba arkadaşlar kaç gündür pc'ye oturmaya fırsatım olmadı uzun üniteleri çalışmaktan..
ee o kadar sayfa çalıştıktan sonra yorgunluktan hemen yatıyordum..
ama geçmişi okudum maşallah biberoncum bütün ünitelerini bitirmiş tebrik ederim..
darısı başıma ve başımıza inşallah...
konu sahibemiz de çalışmaya başlamış ohhh ohhh ne güzel...
eee herkes bir azimle çalışırken ben de çalıştım canlarım..
auscum 1buçukta ünite çalıştım ama
sen 2 yap ben onu bu akşam bitiririm canım..
ausum şu ikinci link inkılap 2 :26:
bana inkılap 1 lazım,
bulamadım bi türlü kaç tane foruma baktım hep iki üniteye kadar yapılan özetler var gerisi yok...ilk 4 ünite lazım ama yok
bu arada 1 ünite daha bitirdim de geldim bikerem
hayırlısıyla inşallah kaldı 11 ünite
Herkese selam ben geldim :)
Ne var ne yok herkes iyidir inşallah
Geçmişi okuyamadm telden giriyorum yarın detaylı okurum artık:)
Ben şöyle guzel bir unite bildirimi yapayım :)
6unite daha bitti aus ablacım
çok az kaldı
ama yetisicem biraz daha sıkayım dişimi
Sonra zafer benim insallah :)
yok be canım naptın sendee 71 toplam yazdım zaten ben altını çizdimm
yarısı ne kadar diye sordum hatta cvplamıslar sagolsunlar 31-32 falan yapıyo sen ekle benide
bugün iktisat 1.ünite bitirdim zar zor bakalım
bence test tarzı varsa onu al ben geçen yılki vize ve finalde çıkan soru kitapçıgını aldım murat yayınlarından sadece 2 tlcik :))
onun dışında kitabı oku sonra özetine ve testlere göz gezdir bence yeter. testler seni zaten önemli konuara yönlendiriyor. en azından bizim bölüm için böyle
Günaydınlar herkese
Hmmm hadi bakalım bekliyorum marifetlerini.
Ben 4 ünite çalıştım ya bir hafta idare ederim artık onunla . Sen tekrarlarını aksatma canım
Canım benim ne demek ya , ben keyif alıyorum burada sizinle bu süreci geçirmekten . Eğer ufacık bir hakkım varsa da kat be kat helal olsun
Bazen netin başına hiç oturmayacakken o gün içinde , bir zaman bulup bakıyorum buraya , kim ne kadar çalışmış diye
Her beraber mezun olacağız inşAllah.
Bu ara yine hastalık geliyor bizim eve sanki , tam geçti derken , okuldan Yusuf , Yusuftan ben ...Bu zincir tüm kış devam edecek sanırım .
Sarp paşa neler yapıyor ? Eşinden Allah razı olsun , ne güzel destekcin her vakit
Evet canım ben bile(!) başladım düşün yani
Ekledim 2 ünite , tamamladın değil mi o 1,5 üniteyi ?
Ya baktım gazelim baktım da , ben 1-2 ünitelere ulaştım sadece .
Ha birde paralı bir site buldum , tüm derslerin ünite özetlerini para ile satıyor
Gözdecim hoş geldin canım
6 daha düşünce kaldı 21 ünite ve 29 gün . Tekrar yapacaksan günde 2 ye çıkar bence tatlım.
Nasılsın bu arada ? Pc ye geçemiyorsun sanırım bu aralar , özledik
Her dersin yarı ünitesini aldın değil mi ?
Hadi bakalım rast gelsin sana , günde 2 ünite falan çalışman gerekecek benim gibi . Süre epey azaldı
sendemi çekosun canım ?
ben geçen yıl kaldım 4 de olmam lazımdı yine 3 teyim bu sene geçmek istiyorum ondan kasıyorum böyle
evet her ünitenin yarısını aldım
günde 1 bitirmeye çalışıyorum kpss hazırlanıyorum bide çalışıyorum zaten aynı zamanda her boş vakti doldurmya çalışıyoprum mecbur artık bi şekilde bitiricez