Yakışır sana , dün kimle kutladın bakayım
Erkek arkadaşımla kutladıkhani dünkü pastada çok hoştu yani kestaneli pek sevmem am çok hoş lezzeti vardı ama benim gözümde midemde halen yusufun pastasında deeeermmmiiiişşşiiiim
:124:
Nice mutlu musmutluuu yıllara DoLmA'cım[/QUOTE
AAAAAYYYY CNACUNCUM ÇOK TEŞEKKÜRLER ÇOK İNCESİN DÜN YOK OLMAMA RAĞMEN DÜŞÜNÜPTE MESAJ YOLLAMUŞSIN BUGÜN MESAJINI ALINCA ÇOK SEVİNDİM UNUTMADIĞIN VE KUTLADIĞIN İÇİ YENİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER HATIRLANMAK GÜZEL Bİ DUYGU
nedemek canım dün girememiştim ama bugün hemencikkk kutladımmm
Aman da aman 20 lerde olmuş.
Harikasın canım , aynen devam .
Rica ederim arkadaşımRABBİM(C.C) ömrünü hayırlı kılsın inşaALLAH(C.C)...
nedemek canım dün girememiştim ama bugün hemencikkk kutladımmm
yeniden saolasın canım..neler yapıyosun nasıl gidiyor
Rica ederim arkadaşımRABBİM(C.C) ömrünü hayırlı kılsın inşaALLAH(C.C)...
Ausum çok teşekkür ederim
Bana 1 ünite daha ekler misin? Toplamda 21 ünite oldukaldı 9 ünite
Şimdi kpss çalışmam lazımhadi ALLAH(C.C) kolaylık versin herkese...(Amin)
Bu arda gerçekten seni tebrik etmek istiyorum hem açıköğretim hem kpssşöyle bi baktımda azimle ve istikrarla gidiyosun helal olsun bende ocaktan sonra bi kpss yapmak istiyorum ama çokta gözüm yemiyor biraz sıkıldım ben ya okul okul içimiz dışımız ders oldu yani biraz beklesm annemden okul olarak doğcakmışım
Bu arda gerçekten seni tebrik etmek istiyorum hem açıköğretim hem kpssşöyle bi baktımda azimle ve istikrarla gidiyosun helal olsun bende ocaktan sonra bi kpss yapmak istiyorum ama çokta gözüm yemiyor biraz sıkıldım ben ya okul okul içimiz dışımız ders oldu yani biraz beklesm annemden okul olarak doğcakmışım
Merhaba ben yeni katıldım topiğe doğum günün kutlu olsun nice yaşlara
Canım nasıl yürütüyorsun ikisini 1 arada benim de KPSS ye de çalışmam lazım ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum üstelik evli çocuklu ve çalışan biriyim senin durumun nasıl dersane ye gidiyor musun programla mı çalışıyorsun
ALLAH(C.C) razı olsun arkadaşım
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum... ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)...
Olsun ilim öğrenmek iyidir
Ara sıra beynimiz dolunca boşaltmak gerekiyor aslında sıkıldığımızdan değil
Senden de Allah razı olsunçok doğru söylüyosun benimde öyle dedğime de bakma dersler bitince de özlüyorum esasında alışkanlık yapmış Allah hepimizin yardımcısı olsun ve emeklerimizi boşa çıkarmasın
Amin arkadaşım
Şaka yaptığını biliyorum
Kız gerçekten de özleniyor ya
Bünye alışkanlık yapmış