2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Hoş geldin hemen ekliyorum .

36 mı yazayım yoksa 28 mi ? Neden çalışmayacaksın 2 derse ki ?

Meraklı topik sahibi gibi oldum değil mi ?

günaydın,
dün 3 ünite bitirdim ama daha iyi çalışmam lazım sanırım dün çalıştıklarım bugün hiççç aklımda değil
yarında akşama kadar ilkyardım kursu varmış benim planda da bu hafta 4 ders vardı cumada tekrar yapıcaktım 1 gün aksıcak programım bugünde 15 dk geç kaldım başlamak için hemen başlıyorum
herkese kolay gelsin

Canım ekliyorum hemen , kolay gelsin çok , farkındayım duramıyorusunuz buralarda çok .

Aynen ausum, ama arada cee yapıyorum, hep ders hep ders olmuyor. :)) Bu arada sosyolojiden 3 ünite daha düşersen sevinirim, her ikisinden de tekli rakamlara indim böylece. :))) Bugün de biraz çalışıp yeni ünite bildirimi yaparım diye düşünüyorum. Ondan sonra da bütün hafta özet yazma işi var, hafta sonu da edebiyata devam...Edebiyatta en çok gözümü osmanlıca korkutur diyordum ama 8.-13.yy edebiyatını okudum, okumakla kaldım sadece. Aynen böyle oldum. Bu kadar isim, yarısı uygurca yarısı arapça nasıl ezberleyeceğim, nasıl hatırlayacağım, bilemiyorum...

Canım arkadaşım yaparsın sen , hiç şüphem yok Allahın izniyle ...

Hemen düşeyim tablodan canım .

Ya evet sen hiç olmazsa bir ceee diyip gidiyorsun da ; bazıları var bir cee bile demiyorlar

Hoş geldin hemen ekliyorum .

36 mı yazayım yoksa 28 mi ? Neden çalışmayacaksın 2 derse ki ?

Meraklı topik sahibi gibi oldum değil mi ?

2 tanesi aşırı zor hepsi birbirine karışcak gibi 9 ders çok fazla gelir atmasyon yaparım artık onlarıda hepsi bitince onlarıda bi okurum belki. 28 yaz şimdilik

Çok az kaldı canım ya , hadi biraz daha gayret , inşaAllah tüm bu emeklerinin karşılığını alacaksın .

[/B]

Evet az kaldı canım eğer programım doğru giderse bir kaç güne kalan ünitelerimizde bitireceğim yani günlük 2 ünite çalışabilirsem toparlanacak ama yoğunluk var tabi...

Amin canım... Herkes emek harcıyor RABBİM(C.C) herkese karşılığını fazlasıyla versin inşaALLAH(C.C)...

Bugün yapabilirsem sana 2 ünite bildirimi yapmak istiyorum

Günü kpss coğrafya ile açıyorum

Karşı dairemizde doğaz gaz çalışması var

Matkap sesleri, boru kesme sesleriyle bugün verim alabilirim inşaALLAH(C.C)...

Herkese iyi çalışmalar ve günaydınlar diliyorum bu arada...

Son düzenleme:
Ausum, hazır elin değmişken, 3 değil de 4 yapalım biz sosyolojiyi. Hazır oğlan odasında oynuyorken dünden yarım kalan ünitemi bitirdim.:)))

Betülcüm günaydın , alıntı yapmıştım yok olmuş

Matkap sesleri belki ilham oluverir sana da daha güzel çalışırsın .

Hadi bakalım Allah zihin açıklığı versin .

Akşama alırım ünite haberlerini.

Ausum, hazır elin değmişken, 3 değil de 4 yapalım biz sosyolojiyi. Hazır oğlan odasında oynuyorken dünden yarım kalan ünitemi bitirdim.:)))

Ayyyy çıldıracağımmmmmmm , daha 3 yazmadan 4 ü geldi

MaşaAllah maşaAllah , kem gözlere şiş

Amin Ausum...

İlham mı verir yoksa günüm heba mı olu bilemem

Neyse akşama yazarım sana nasipse... canım iyi çalışmalar sana da

Bak artık çalış diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…